puszysta_gimnazjalistka 06.12.08, 08:40 Sprzątać, odkurzać, zmywać, prać, prasować, gotować, myć się i wszystko na około. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwroclawianka Re: Wstawać 06.12.08, 08:46 wszyscy sie cieszą prezentami mikołajkowymi, kobiety mierzą bieliznę, męzczyźni udają, że cieszą się z bokserek/skarpetek w renifery, a Ty tu taką prozę życia fundujesz.. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wstawać 06.12.08, 10:25 a ja nic nie dostałam, bo nie było potencjalnego pośrednika między Mikołajem a mną. I zaraz natrę kartofli na placki ziemniaczane. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wstawać 06.12.08, 10:30 Kiedyś nie lubiłem placków ziemniaczanych a teraz jestem w stanie zrobić dużo aby je dostać. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wstawać 06.12.08, 11:21 Mieć na mnie przynętę to jak strugać na siebie osikowy kołek :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wstawać 06.12.08, 11:32 Przyszedłbym, ale się właśnie na sępa do znajomych wkręciłem na obiad, będzie wyżerka, pewnie już szykują górę mięsa. Odpowiedz Link
qw994 Re: Wstawać 06.12.08, 09:16 Ja wstałam, ale jakoś niechętnie myślę o sprzątaniu :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Wstawać 06.12.08, 10:45 Jakie "wstawać!" błaaaa łaa (ziew) kto mi kawy zrobi? Kurde a ztym sprzątaniem to fakt, muszę zad ruszyć :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wstawać 06.12.08, 11:19 Wstać wstałam, ale do końca obudzę się może dopiero po kawie. Sprzątanie przekładam na poniedziałek, bo dzisiaj na mnie czeka mnóstwo innej roboty :| Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:09 funny_game napisała: > "Z dyni mu strzyknij, Lucjan!" :F może jak się obudzę... ;P jeszcze mnie kawa dobrze nie kopnęła Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 12:14 Ja se może Anatolka pierdyknę, bo mi w weekend kawa niepotrzebna :) Ok, idę raz dwa odkurzyć :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:17 ja wolę napoje mafijne - u mnie w szafce stacjonuje Inka :D Tyyy, weź zahacz i o moje powierzchnie poziome ;DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:49 boszsz... jak to leciało? prawdziwych przyjaciół poznaje się w bajzlu? Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 12:54 W burdelu :F Chciałam kiedyś pisać bloga i nazwać go "Pożar w burdelu"... Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:58 w burdelu to łatwo, ale w pierdlu - to dopiero jazda! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 13:02 Nie mogę iść do pierdla, bo koty mam pod opieką. Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 13:24 no wiedziałam, że znajdziesz jakiś wyimaginowany problem! Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 13:54 ROTFL :DDD jesoo, ale mię makówka napierdziela chyba wrócę do sprzątania o, zauważyłaś? 13 już daaaawni minęła! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 14:02 Ej, nie sprzątaj, na forum jesteś bardziej potrzebna. Roztocza sobie bez Ciebie jakoś poradzą! Strzelam se drynia w takim razie. Lecznyczo, na przeziębienie :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 14:12 funny_game napisała: > Ej, nie sprzątaj, na forum jesteś bardziej potrzebna. komu, kurwa, no komu? :( może ja też poschizuję, co? ;) > Strzelam se drynia w takim razie. Lecznyczo, na przeziębienie :) właśnie miałam zapytać - jak Twoje roztocza? Walczysz dzielnie? :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 14:26 i.nes napisała: > komu, kurwa, no komu? :( Mnie bardzo, powaga. > może ja też poschizuję, co? ;) Jak chcesz, to przecież HAJDA! Czym się, gópia, ograniczasz. Jest potrzeba, dopadnij ją i zrealizuj ;) > właśnie miałam zapytać - jak Twoje roztocza? Walczysz dzielnie? :) > No odkurzyłam po łebkach i poprzestanę na tym :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 07.12.08, 10:06 funny_game napisała: > Mnie bardzo, powaga. pod włos mię teraz bierzesz? ;* > Jak chcesz, to przecież HAJDA! Czym się, gópia, ograniczasz. Jest > potrzeba, dopadnij ją i zrealizuj ;) pouczę się od najlepszych i przypuszczę atak ;D > No odkurzyłam po łebkach i poprzestanę na tym :) pytałam o Twoje, a nie ich, zdrowie ;P gópia! Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Wstawać 06.12.08, 11:31 oj, wiem, wiem, czeba było tak bezpośrednio i bladym świtem mi przypominać? Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 11:44 Siatafakap, cziko meeeeen, donciu noł ajm loookoooo? :D Wstałam, oporządziłam się, żeby nie wystraszyć M., bo On se dłużej spał, przygotowałam listę zakupów, zrobiłam foty biżuterii, którą skleciłam w tygodniu, zaraz będę odkurzać błyskawicznie, bo mnie pytony zaatakowały (pewnie koty grzebały pod szafką), obrabiać zdjęcia, a poza tym leniuchować dwa dni, bo jestem chora i mi się należy :) Humor mam cudowny, pomimo gorączki, mogę się podzielić. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wstawać 06.12.08, 11:51 A schabowe na jutrzejszy obiad już nagotowane? Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 11:57 Oj, nie, robię pieczoną karkówkę na otro. Z czuszką, czosnkiem, ziołami. Do tego pieczone ziemniaki i sałata. Ale dziś tylko zamaceruję karkówę. Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:11 o kurde, mam udziec indora w lodówce - też muszę czymś natrzeć, bo sam wyjdzie ;P Odpowiedz Link
i.nes Re: Wstawać 06.12.08, 12:19 Indora to ja dość często robię w warzywach na chrupko (cukinia, cebula, czosnek, papryka czerwona). A kaczkę robiłam i po całości, i po cycach. Druga wersja lepsza. Zwłaszcza po nelsońsku (czy jakoś tak...) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 12:49 To ja kaczy cyc zrobię w tygodniu albo w następny weekend, o. Coś nowego będzie. Z morelami suszonymi i wódką znasz li jakiś przepis? Odpowiedz Link
wilowka Re: Wstawać 06.12.08, 13:07 Snobki ;) U mnie tylko pieczona biała kiełbasa dzisiaj :P Odpowiedz Link
wilowka Re: Wstawać 06.12.08, 13:13 Bo to dobre jest :) Z chlebkiem, musztardą, chrzanem i żurkiem do popicia :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 13:16 Rzadko jem. Kojarzy mi się ze świętami Wielkiejnocy. A, no z gryla w sumie latem wcinam. Odpowiedz Link
wilowka Re: Wstawać 06.12.08, 11:52 Dawaj :) i kopnij mnie w zad, żebym sie do kuchni ruszyła Odpowiedz Link
funny_game Re: Wstawać 06.12.08, 11:58 Proszę o tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle :) Ja się ustawiłam i wczoraj zrobiliśmy na wczoraj i na dziś, a na jutro i na pojutrze zrobi się jutro :) Dziś tylko to cholerne odkurzanie za chwilę, jak M. pobieży na ryneczek i do mięsnego. Odpowiedz Link
funny_game Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 11:58 Mua! Lubię, pewnie :))) Fajnie, że od razu wiedziałaś, że to łoni :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:02 Bosssko Nie dość, że wiedziałam to od razu sobie posłuchałam, lubię ten jego skrzekliwy głos :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:12 phi, ja też wiedziałam, tylko czas reakcji mam słabszy, bo kofeina jakoś mi się strasznie w tej krwi ślimaczy Odpowiedz Link
funny_game Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:15 Oj no bózi dópci, idę odkurzać :F Odpowiedz Link
baba_krk Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:17 Dobra Piękna Ines! Masz szansę się teraz wykazać :D Takie klasyki znasz? es.youtube.com/watch?v=2_5nCgAXIYU es.youtube.com/watch?v=mX1xyxWkmw0 Odpowiedz Link
i.nes Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:22 Nie wiem skąd to przeświadczenie, żem piękna, ale dzięki :D Znam tylko tych co się wypowiadają w pierwszym klipie :) Samej muzy nie znam, wolę szarpidruty ;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:25 Przeświadczenie wzięło się stąd :D : Myślałam, że skoro znasz Cypress to i tych będziesz kojarzyć ;) Odpowiedz Link
i.nes Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:31 Pisownia nie ta ;P Ale nawet jak piosenki o mnie piszą, to też z błędem... ech! :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaany 06.12.08, 12:34 Ja już byłam przechrzczona na Anję, więc jednej literki nie ma co się czepiać :P Odpowiedz Link