wiarusik 05.01.09, 23:20 klechy po kolędzie jestem taki dumny z tego faktu nie wypije wina,nie weźmie paru złotych,nie zeżre paluszków i nie pozbędzie się obrazków zalegajacych w magazynie walka z polaczkami-katolami trwa,GUERILLA! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: nie wpuściliśmy 05.01.09, 23:26 Częstowaliście go winem i paluszkami? A my nigdy, zawsze zadowalał się kopertą. W tym roki zapowiedział się na 20stycznia. ;D Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 05.01.09, 23:30 i wypytywał się o spowiedź kij mu w jego parafialną Odpowiedz Link
vandikia Re: nie wpuściliśmy 05.01.09, 23:32 wiarusik napisała: walka z polaczkami-katolami trwa,GUERILLA sam ze sobą walczysz? :D no bo co komu do tego czy wpuscisz ksiedza czy nie? no i sami sobie jestescie winni nadgorliwosci z tym winem itd Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 05.01.09, 23:35 chyba żartujesz...wino stało na stole to poprosił i nie jestem polaczkiem jak 90% was Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 02:20 Nie jesteś Polakiem? To dlaczego mnie obrażasz? Będziesz więc miał odrobinę cywilnej odwagi i zdradzisz mi swoją narodowość? Stać się na to? Odpowiedz Link
dziewice Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 02:30 daj mu spokoj i nie jedzcie sobie religjami Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 14:47 dziewice napisał: > daj mu spokoj i nie jedzcie sobie religjami Jakimi religiami? Czy ja go pytam o światopogląd? Guzik mnie obchodzi czy on wpuści księdza, pastora, rabina, mułłę, batiuszkę czy dawnym komunistycznym zwyczajem pojedzie pokłonić się przeżartej syfilisem, rozkładającej się mumii Lenina. Przeczytaj jeszcze raz, pomyśl... Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 16:46 ty polaczku nędzny Żyd jestem,schrystianizowany... Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 19:19 Licz się ze słowami, nędzna kreaturo. Żyd czy Wietnamiec, to mnie jakoś mało wzrusza. Jak cię rodzice nie wychowali i nie nauczyli szacunku do polskich sąsiadów, to ja cię wychowam i proste rzeczy wytłumaczę. Czy ty może jesteś żyd-masochista? Normalny człowiek przecież dąży do przebywania wśród ludzi których lubi, szanuje. Tylko chory psychol dobrowolnie siedzi wśród ludzi, których nienawidzi. Polska to wolny kraj i tu nikt nikogo na siłę nie trzyma. Komu tu się nie podoba, to wyjeżdża do tych, których lubi. Tylko kompletne zera siedzą na siłę, psując humor i otoczenie i marnując sobie i swoim blikim życie. Boisz się wyjechać, bo sobie nigdzie nie poradzisz, ponieważ niczego sobą nie reprezentjesz, tylko w gębie jesteś mocny i to anononimowo? A może ty nie masz jaj? No to kiedy wyjeżdżasz, tchórzliwy kojocie? Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 19:55 już byli tacy co nas na madagaskar wysyłali my tu siedzimy od wieków,może dłużej niż ty przybyszu zza buga Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 19:59 i jeszcze jedno bucu-ja tu nie jestem gościem Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:03 Pisz na temat, nędzniku a nie próbujesz mnie tu zagadywać jakimiś waszymi propagandowymi bzdurami. Długo jeszcze będziesz w tym pięknym kraju smrodził powietrze, męczył siebie i innych? Masochistą jesteś czy brak ci jaj? No to kiedy wyjeżdżasz? Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:06 jak giertych dojdzie do władzy,więc głosuj na niego Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:09 Nie zagaduj, prymitywie tylko odpowiedz na proste pytanie - co tu jeszcze robisz? Pierd..nięty może jesteś, skoro tu na siłę siedzisz? Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:11 mam za duży majątek by go tak zostawić na pastwę polaczków Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:18 To sprzedaj majątek a kasę zainwestuj za granicą, głupcze. Gdybyś rzeczywiście miał jakiś majątek gołodupcu, to byś takie proste, podstawowe rzeczy wiedział, he he he Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:45 Za Bugiem jest też Polska i żadna szuja niech Polski nie próbuje dzielić. To polski król was litościwie przygarnął, gdy spierdzielaliście w popłochu z innych krajów przed pogromami, bo was tam dłużej nie chcieli... Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 17:06 nie rozumiem jaką miał czelność ten suczysyn/psubrat dzwonić do naszych drzwi gdy ojciec i sąsiad umarli,wystawił im zajebistą laurkę że nie przyjmowali sakramentów ale na szczęście to nie wieś mazowiecka i ksiądz się znalazł za parę judaszowych srebrników jest taka klika złożona z domów pogrzebowych i klech można powiedzieć syndykat lub masoneria Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 19:24 Gdyby wiedział jaka z ciebie szuja, to by omijał twoje drzwi z daleka. Nie on jeden. Również sąsiedzi i znajomi, Polacy, którym zapewnie z fałszywym, judaszowym uśmieszkiem mówisz dzień dobry a w duchu myślisz jakby to wbić im nóż w plecy. Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 19:57 polacy? no to ja przecież otoczony możem polaczków Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:07 i jak nie potrafisz naszego towarzystwa docenić, uszanować, to wypad z tego pięknego kraju, chamie! Odpowiedz Link
wiarusik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:10 to wy wypad,a na wasze miejsce przyjadą Żydzi z ameryki przynajmniej ten kraj będzie doprowadzony do ładu i składu Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:15 Polaków z Polski chcesz wygonić? Przez stulecia potężne Rosja i Niemcy próbowali nas stąd wygonić, więc jak jakaś zbieranina tchórzliwych żydów miałaby to zrobić? Buuuuueeeeechachacha Odpowiedz Link
zoofka Re: BERTRADA!!! 07.01.09, 10:56 nie jęcz! to nie męskie :) trzeba czasem ponosić konsekwencje tego co się klepie. Trzymaj pion Odpowiedz Link
sundry Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 18:58 Nie ma obowiązku ani karmienia,ani dawania wina,ani kasy. Odpowiedz Link
llatarnik Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 20:10 wiarusik napisała: > tedy ksiądz nawet nie puka ///////////// on jednak coś ma pod sufitem nie tego... Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: nie wpuściliśmy 06.01.09, 23:36 dobre bylo ale ...sie skończyło.:-D Odpowiedz Link