funny_game 09.01.09, 13:12 Wszyscy w robocie dziś oszaleliśmy i kupiliśmy sobie orgazmatrony. Wiecie, co się tu dzieje? Wyglądają tak: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:14 Nie róbcie kropek po tytułach postów, bo ja się potem w pracach uczelnianych mylę, no! Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:19 Bałam się uśmiechnąć po tytule, bo by se wszyscy pomyśleli ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:22 Niech se myślą, co cię to :P Oni szczęścia ci skąpią... No, wiesz... "Tamci" :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:25 Aż się nerwowo rozejrzałam, ale to chyba Ty masz problem :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:32 Spędziłam tyle czasu nad rozmyślaniem, jak rozwiązać mój problem, że zapomniałam, co to za problem :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:50 Aaaa, Funiasta, bo ja szukam mamy zastępczej. Stwierdziłam wczoraj, że nie powinnam wychodzić z domu bez opieki dorosłych, bo zawsze jakiś numer wykręcę. Może reflektujesz? Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 13:58 Dobrze :) Mam ogromne pokłady niezrealizowanego instynktu macierzyńskiego, koty przede mną spierdalają jak potłuczone, zbombarduję Cię miłością i będę najupierdliwszą mamą na świecie :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:06 Na początek oddaj mi swoje kieszonkowe, kocham Cię :F Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:07 Coś ci się pozajączkowało. Jako mama to ty mi kieszonkowe dajesz. 50 zeta tygodniówki mnie usatysfakcjonuje. Będzie na waciki. Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:10 Ja jestem inna mama, a Ty jesteś za młoda na waciki i nie pyskuj <plask> :F Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:15 Inna mama.... Hmmm.... Za młoda na waciki? A to trądzik będę miała... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:38 A weź ich sobie, bo ja już ich mam za dużo. Jak nie było to żadnego, jak są - wszyscy naraz. Cholera... Już mam oczy jak guziki z tego wszystkiego. Takie guziki od płaszcza. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:54 No, nawet miny podobne przybieram. Jak tu postanowiłam zostać na powrót dziewicą, to się wszyscy ocykają, no! Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:59 Co? Mam mieć córkę wtórną dziewicę? NIgdy :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 15:04 Przepadło z tą wtórną dziewicą. Za dużo fajnych facetów w moim rewirze, tylko cholera tera to ja się nie mogę zdecydować... Jedynie Żeglorza mogę skreślić bez wyrzutów sumienia, bo się do tej pory najbrzydziej zachowywał. A teraz w sezonie zimowym się nudzi, to se przypomniał... Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 15:17 Tie, dziecko derogie, koleżankom się zwierzaj, a nie szanownej mamuni :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 15:18 Właśnie mamie się mówi, bo mamy są szczere i nie mają żadnego kontrinteresu. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Orgazmatron 09.01.09, 15:20 Tylko moja biologiczna mama Żeglarza akurat lubi. Mówi, że on taki jak ja jest. Ojciec go nie lubi, bo mówi, że żeglarstwo to sport kosztowny i będę gamonia utrzymywać :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron 09.01.09, 15:21 Ty się jeszcze, córuś, na moim interesie przejedziesz :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Orgazmatron 09.01.09, 14:08 funny_game napisała: > Na początek oddaj mi swoje kieszonkowe, kocham Cię :F Ty toksyczna jesteś. Udam się śladem kotów. :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: A może 09.01.09, 13:29 coś lajk dis: www.youtube.com/watch?v=INvEnxdbyT4&feature=related Odpowiedz Link
funny_game Re: A może 09.01.09, 13:36 Trochę za łatwo, za mało tarcia, no i tylko ja i szampon? Nuda. Odpowiedz Link
funny_game Re: A może 09.01.09, 13:59 Mam nadzieję, że pracuję na to, żeby jako matrona mieć jednak jakieś towarzystwo pod prysznicem lepsze ;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: A może 09.01.09, 14:12 No nie wiem. Bo to jest tak: Panie w wieku kwiecie pierdzą cienko, jak na flecie. Starsze damy pierdzą wielkie gamy, a poważne zaś matrony wypierdują całe tony Odpowiedz Link
milleniusz Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:22 Ale co to robi? Albo gdzie się to wkłada? Albo którym końcem? :P No i czy nie powinno się nazywać "orgazmOtron"? Jeśli w ogóle działa, znaczy się. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:26 www.slownik-online.pl/kopalinski/D99CC794637A0FB1C12565720077F7D6.php Gdzie się rodzi orgazm? Właśnie to miejsce się orgazmatronem masuje. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:31 > Gdzie się rodzi orgazm? > Właśnie to miejsce się orgazmatronem masuje. Ale jak, którą stroną? O-co-cho? Możesz wytłumaczyć jak prostemu chłopu? :P A definicja mnie nie przekonuje. ;D > Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:38 milleniusz napisał: > > > Gdzie się rodzi orgazm? > > Właśnie to miejsce się orgazmatronem masuje. > > Ale jak, którą stroną? O-co-cho? Możesz wytłumaczyć jak prostemu chłopu? :P Ruchem posuwistym nakładasz sobie czułki na głowę i zdejmujesz i nakładasz itd. i zaczynają się dziać przyjemne rzeczy :) > > A definicja mnie nie przekonuje. ;D Ciężko mówić o definicji w przypadku nazwy własnej (U Allena). > > Odpowiedz Link
milleniusz Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:43 Ach tak. To się zakłada na głowę. Rzeczywiście, coś już sobie przypominam z tego filmu. No więc - straciłem całe zainteresowanie tym gadżetem. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:49 Stosowany zbiorowo ma potencjał humorystyczny MILIĄ! Będę miała zakwasy ze śmiechu :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:06 > Będę miała zakwasy ze śmiechu :D W sumie to chciałbym to zobaczyć w zastosowaniu. Musi być przekomiczne. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:08 Zwłaszcza jak wszyscy zaczynają wydawać dziwne odgłosy, piszczeć lub kwiczeć, bo się gęsia skórka zrobiła, czerwienieć na buzi i wybuchać śmiechem, jednocześnie wciąż nasuwając i zsuwając sobie kosmiczny pędzelek :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:28 To orgazmatron i się nim no ten tego masuje :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:20 Cieszę się, że lubisz, ciesz się, że ja nie :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Orgazmatron. 09.01.09, 13:51 No proszę, a u Allena przypominało to Toi-Toi'a, ach ta miniaturyzacja, świat idzie na przód. Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:01 Spróbowałabym napisać: "naprzód". Jakieś takieś bardziej orgazmiczne w odbiorze :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:41 To pewnie dlatego, że dziś nie użyłem jeszcze orgazmatronu, czas to na prawić :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:52 Albo na lewić :) Na lewitowania życzę uprzejmnię! Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:00 Oooo tak<rozmarzyła się> ..To jest masakrator w pozytywnym tego słowa znaczeniu. :) Dostałam niedawno w prezencie od znajomych. Ale jak się samemu robi, nie działa tak fajnie. Musi ktoś. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:02 Ja chcę do domu!!! :D M. na razie zna opis jedynie i ze mnie pokpiwa. Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:04 No to się zdziwi jak mu zaprezentujesz. :P Ach. Ja też kcę do domu! :P Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:17 Strasznie. Jak zawsze o tej porze. ;P Ale qrcze, nie mogę za dużo zjeść bo idę na babski wieczór dziś i gospodyni zrobiła całe wiadro kurczaków a'la kfc, co one 2 dni leżały w maślance...Boszz. :P Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:25 Wezmę, wezmę. :P A Ty fany, robiłaś ostatnio coś interesującego? W sensie interesującego kulinarnie, ofkoz. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:37 Zrobiłam paszteciki na cieście piwnym (przepis na ciasto od Liisy), zupę tajską i ziemniaczki ali-oli :D Jem japko i marchiefkie, to mogę chwile pogadać o żarełku ;) Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:45 A ja mam liść sałaty, fajnie nie?:P :/ A jakie to ziemniaczki oli-eli? :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:56 Ugotowane w łupinach ale - uwaga - ledwo ugotowane, nie mogą być za miękkie. Odstawione w zimne miejsce, obrane następnie i pokrojone w gruuuubą kochę. Wymiąchane z majonezem pół na pół ze śmietaną, solą, mnóstwem wyciśniętego czosnku, pieprzem i natką pietruszki (świeżej koniecznie i posiekanej), ew. kapką octu balsamicznego. Musi odstać z godzinkę w lodówce. Kocham to, a najlepsze robią Hiszpanie ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:56 Można dodawać do tego różne rzeczy, np. kapary albo (polska wersja) śledzia, itp. Odpowiedz Link
karka831 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:00 To takie trochę jak niemiecka kartoffelsalat? Lubię. :) Hmm...a miała byś jakiś fajowski pomysł na mozzarellę? Ja zazwyczaj robię z pomidorami, a chciałabym inaczej. Poradzi Ciocia fany? :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:08 No najprościej to zapiekana z kurczakiem, pomidorami i pesto, przepis podawałam milią razy :F Można ją też zetrzeć na tarce do pomidorowej, dać na pizzę do wersji quattro formaggi i nie wiem chwilowo jak jeszcze ;) Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:44 Prymitywna konstrukcja. Ja bym wam tego patyka z drucikami i kulkami trochę udoskonalił, tak by do akumulatora można było podłączyć. 12,6 V to chyba nie za dużo? A może zacząć od 4,5 V? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:48 W Teksasie zdaje się mają takie cuda w komplecie z siedzeniem. Tylko tam jest trochę wyższe napięcie, prawda? Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:00 lupus76 napisał: > W Teksasie zdaje się mają takie cuda w komplecie z siedzeniem. Tylko tam jest > trochę wyższe napięcie, prawda? Pusio by napisał: "na pięcie" :) Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:27 Jeżeli ktoś lubi się smażyć na krzesełku, to Welcome to Texas. Impulsy elektryczne to przyszłość. Prymitywne patyki z drucikami czy wibratory to sprzęt przestarzały. Już wkrótce, by kobieta dostała orgazmu, wystarczy nacisnąć mały przycisk. www.latimes.com/features/health/la-he-orside11feb11,1,7473561.story Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:33 To opisywał niejaki Alvin Toffler w "Szoku przyszłości" i "Trzeciej Fali". Znaczy przewidywał (trafnie), ze tak to będzie wyglądało. Zresztą - to całkiem logiczne, bo skoro wywiady/służby specjalne używają impulsów elektrycznych drażniących określone obszary mózgu do zadawania bólu - to czemu nie wykorzystać ich do powodowania przyjemności? Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:42 Dr. Stuart Meloy, co ma ksywkę dr Orgasmatron kiedyś podłączył do kręgosłupa pacjentki elektrody, by ulżyć jej w chronicznym bólu nóg a kobiecina orgazmu dostała. Kobiety - eksperymentujcie z prądem. Osiągnięcie orgazm, bogactwo i nirvanę. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:44 llatarnik napisał: Kobiety - eksperymentujcie z prądem. Osiągnięcie orgazm, bogactwo i nirvanę. i to bez somy :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:47 tylko jak im się to spodoba, to czy nasze elektrownie to wytrzymają? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:49 Llatarniku - myślisz, ze napęd jądrowy, to za mało? Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:52 im już chyba nie wystarcza, bo wolą patyki z drucikami i kulkami Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:55 Znaczy lecą sobie w kulki i robią nas w druta? Odpowiedz Link
llatarnik Re: Orgazmatron. 09.01.09, 16:03 nie martwię się tym zbytnio. Niech sobie montują co chcą. Ja tylko wezmę pilota. Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 14:58 I tak nic nie przebije gilania po plecach! A w gilaniu po plecach nic, żadne urządzenie, nie przebije opuszek palców! Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:21 To są moje idole, odkąd Potemy się wycofały. Nawet hrabi przegrywa. Zastrzegam jednak, że nie widziałem jeszcze nic z repertuaru Adin :D No a Łowcy z tymi ich sweterkami... Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:23 Nnnno i tu bym uważała z zachwytem, bo to taka trochę łatwizna: śmiesznie się ubrać i uczesać. Odpowiedz Link
funny_game Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:24 Ale faktem jest, że wysoko podciągnięte portki na szelkach i sweterek w nie wpuszczony są fantastiko :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:36 i bose stópki. I jak ima busa skradli stwierdzili: Ktoś nam ukradł busa. W środku były nasze sweterki. Jesteśmy trendi :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Orgazmatron. 09.01.09, 15:35 Ale takie absurdy wymyślać - już nie. Na żywo są duuuuuuuuuuuużo lepsi od Mumio. Wyguglaj sobie the klaszczers, albo ból - to zobaczysz :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Orgazmatron. 09.01.09, 19:39 Funny, szczęściaro, ile ty masz tych punktów G?! ;)) Odpowiedz Link