hsirk 12.01.09, 20:46 29 nickow na liscie a tylko kilka znanych. co jest grane? ktos tu miesza. mam nadzieje ze nie przechwytuje maili. ale to trzeba sprawdzic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 20:53 :DDD mowisz ze trzeba zaczac: kurwa jego w dupe wyjebana pizda mac ? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 20:57 Już prędzej, ale to w sumie już było. Zaskocz czytelników :DD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:09 Tak, ale podatki już mi się przejadły ;p A może raczej przejadłam kasę na podatki ;)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:14 Chwila słabości zbiegła się z promocją :) Odpowiedz Link
hsirk Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:16 to tera cierp z powodu podatkow. lepiej zreszta cierpiec z podatkow niz z przydatkow. Odpowiedz Link
hsirk Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:20 nie da sie zaprzeczyc. sama do tego doszlas ? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:43 Nie, było napisane w windzie markerem. Odpowiedz Link
milleniusz Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 20:56 To przez tę kurwę. One mają słaby PR. Zupełnie jak w przypowieści o chomiczku i szczurku. Odpowiedz Link
milleniusz Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 20:59 razzmatazzy napisała: > Podziel się przypowieścią :) Ale tam jest jeszcze jedno słowo, nie wiem, czy mogę. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:07 razzmatazzy napisała: > Możesz, w końcu jesteś tu gwiazdą ;p Ta. A Ty żeglarką, to niejedno słowo słyszałaś. Pewnie też z ust własnych wydobyte. :D No więc to było tak - _____________________ Spotykają się szczurek i chomik. I szczurek się pyta: - Powiedz mi chomik jak to jest, ty masz ogonek i ja mam ogonek, ty masz łapki i ja mam łapki, ty masz ząbki i ja mam ząbki, ty masz futerko i ja mam futerko, dlaczego ludzie cię uwielbiają a mnie nienawidzą? Chomik pomyślał, pomyślał i rzekł: - Bo wiesz szczurek, ty masz chujowy PR... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:12 milleniusz napisał: > razzmatazzy napisała: > > > Możesz, w końcu jesteś tu gwiazdą ;p > > Ta. A Ty żeglarką, to niejedno słowo słyszałaś. Pewnie też z ust własnych > wydobyte. :D Teraz to ja będę miała czarny PR :D > > No więc to było tak - > _____________________ > > Spotykają się szczurek i chomik. I szczurek się pyta: > > - Powiedz mi chomik jak to jest, ty masz ogonek i ja mam ogonek, ty masz łapki > i > ja mam łapki, ty masz ząbki i ja mam ząbki, ty masz futerko i ja mam futerko, > dlaczego ludzie cię uwielbiają a mnie nienawidzą? > > Chomik pomyślał, pomyślał i rzekł: > > - Bo wiesz szczurek, ty masz chujowy PR... :DDDD Odpowiedz Link
kitek_maly Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 20:59 Ja to myślę, że to Mille wszystkich przywlókł, tzn przyciągnął. ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:02 > Ja to myślę, że to Mille wszystkich przywlókł, tzn przyciągnął. ;-) Ja też właśnie tak myślę. I w swej skromności zwyczajnie zapomniałem podzielić się tą opinią wcześniej. :) Ciekawe czy w tym rzucie będą fajni, co? Znaczy, fajne, czy będą. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:21 A poza tym czemu Ty mówisz, że kur/m? Źle Ci, że nowi jacyś są? Ja lubię nowych. ;-P Odpowiedz Link
hsirk Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:24 i wciagu kilkunastu minut 20 nagle sobie poszlo. cos tu smierdzi. gazeto, popraw sie. Odpowiedz Link
lounger Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:33 hsirk napisał: > i wciagu kilkunastu minut 20 nagle sobie poszlo. cos tu smierdzi. i następny znika - może nie tak nagle ale jednak Odpowiedz Link
vandikia Re: znowu kurwa mac 12.01.09, 21:47 z tą obecnością to ściema, jak zamkniesz forum bez wylogowania to bedziesz wisial i wisial i wisial.. Odpowiedz Link
funny_game Znowu zdziwienie 12.01.09, 21:50 Dwa zdziwienia. Pierwsze: Dlaczego inteligentny, zdystansowany do forumowej rzeczywistości, jak deklaruje, młody człowiek przejmuje się takim czymś. Drugie: Słyszałam, że niektórym mało trzeba do stworzenia spiskowej teorii wszystkiego. Ale AŻ TAK MAŁO??? :D Odpowiedz Link
hsirk Re: Znowu zdziwienie 12.01.09, 21:51 trzecie zdziwienie. dlaczego mloda, zdolna inteligentna znajaca troche mlodego milego uwaza ze on wszystko na forum pisze powaznie ? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity pytanie mam 12.01.09, 22:12 2 minuty temu na liczniku widziałem 38 osób teraz jest 13 czyli niezła dynamika jest tu ktos biegły w te klocki i mógłby wyjasnic jakie sa zasady zliczania obecnosci? liczy sie wejscie czy klikniecie w jakis post i kiedy delikwent znika z listy,czy jest jakies obsuniecie czasowe? Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: znowu kurwa mac 13.01.09, 11:52 aleska dennis_lance konstancja.wilde mala_mee nouba ojej24 palya renik78 vazz wojtek33 zalobanarodowa ??????? Odpowiedz Link
kitek_maly Uprzejmie donoszę, że... 13.01.09, 17:01 aktualnie jesteśmy bardziej popularni niż FK. U nas na liście odwiedzających jest 31 osób a na FK tylko 22. :-) Pomijając fakt, że ja sobie ten fizdrygałek odznaczałam a na liście się znajduję. :-) Coś nie działa jakby. Odpowiedz Link