cookie_monsterzyca 16.01.09, 19:56 jestę na powrót brunetką. tak mi dobrze. pomimo tego,że to czyn z rozpaczy. bo mi źle ostatnimi czasy. a jak mi źle to muszę coś zmienić zawsze. ło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:05 Wiesz, mnie tez korci, zeby sie na pociemnic:) Na czarno to nie, ale bardzo ciemny braz. A cale zycie bylam blond, ciekawe, co by z tego wyniklo:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:09 NIE! Ty jesteś Roisin i tylko spróbuj, to popamiętasz, zobaczysz. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:14 Nie krzycz:D Myslisz, ze w zwiazku z tym nie powinnam sobie pozwalac na zadne zmiany?;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:24 W takim razie bardzo prosze o konsultacje ponizszego: krotkie, prawie czarne:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:43 Nie ma to jak szeroka i rozbudowana argumentacja:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:48 Nie lubię się powtarzać, ale mogę w słusznej sprawie :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: zrobiłam to 17.01.09, 10:16 No, dawaj:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:08 Poczebóję zdjencie :) Bo też myślę o lutowych zmianach, że, kurwa, hej! Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:28 nie mam zdjencia jejszcze. ale poczekaj ino zrobi mi wpółlokatorka:P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:51 jutro. poszła chlać. ja zara też ide. wótka na smótka. z 8n. Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 20:59 Super. Pozdrów Ją ode mnie i niech Ona pozdrowi Ciebie ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 21:13 Zazdroszczę Wam i bawcie się niegrzecznie :) Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 21:20 Zawsze mam spanko w 3mieście, więc noł problem :) Będę w połowie lutego w Gdyni i jak da się Demonkę na spacer wyciągnąć na plażę, to i w Sopocie będę. Dziewczęta? :> Odpowiedz Link
funny_game Re: zrobiłam to 16.01.09, 21:37 Będę dużo spacerować. Mej grubiej dópie odzwyczajającej się wraz z całą resztą od palenia, się przyda :) Odpowiedz Link
ewa.x Re: zrobiłam to 16.01.09, 21:39 Fany skończ z tymi oszczerstwami. Twoja dópa nie jest gruba. :) Odpowiedz Link