qw994 24.02.09, 07:25 Uwzięli się na niego! www.dziennik.pl/opinie/article326454/Olejnik_Marcinkiewicz_jest_zalosny.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Biedny Kazio 24.02.09, 09:25 Kazio zawsze był zabawny, piękna Isabelle nie ma z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Biedny Kazio 24.02.09, 09:34 qw994 napisała: > Uwzięli się na niego! Zajrzałem wczoraj do Dziennika i przejrzałem kilka z tych marcinkiewiczowych linków - rzeczywiście co wypowiedź, to bardziej krytyczna. Ale mam wrażenie, że sam sobie na to zasłużył. On nie może żyć bez mediów. Sam wykreował medialne zapotrzebowanie na siebie, a teraz się na nie skarży, jednocześnie je podsycając. Poza tym już nie mówimy o tabloidach, które przyjmą, przeinaczą i wydrukują wszystko, ale o mediach jako całości. A Olejnik zabawna jest - nawet nie próbuje zachować pozorów bezstronności (i nie mówię o tej sprawie tylko). Ale i tak ją lubię. ;) Odpowiedz Link
wers-alik Re: Biedny Kazio 24.02.09, 10:02 "W tym szaleństwie jest metoda!!!" Pan M. w całej swojej karierze wypowiedział tylko jedno sensowne słowo (potrojone): "yes, yes, yes". Odpowiedz Link