Dodaj do ulubionych

całuśny piętek

27.02.09, 14:27
sympatia.onet.pl/,2278,1544444,,calusny-piatek,artykuly.html
Kurde, aż żal, że tego się nie kultywuje ;););)
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:15
      aż strach dzisiaj wyjść z domu, a tu jak na złość muszę iść się znietrzeźwić
      • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:19
        Jak na złość, ach ten mus ;)
        • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:21
          gdybym się sama zaprosiła, to pewnie bym olała zaproszenie, a tak nie pozostaje
          mi nic innego jak z musu iść pić :P
          mam chlupnąć za Twoje zdrowie? ;)
          • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:22
            Ach te konwenanse :D
            Ja też dziś chlupnę - więc możemy nawzajem wypić swoje zdrowie!
            • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:27
              No ja bym chętnie chlupała w domu, ale to byłoby zbyt banalne. A tak muszę
              malować paznokcie, układać włosy, namalować kobietę na twarzy, ubrać się pfff i
              potem jeszcze uważać, żeby mnie za bardzo nie sponiewierało i żeby nie trafić na
              nikogo kto wie o istnieniu całuśnego piątku. No za dużo tych obowiązków jak na
              mnie jedną :P
              • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:30
                Podziel się może z koleżanką - np. ona się ubiera i maluje paznokcie, a Ty
                układasz włosy i opędzasz się od tych całuśnych :D
                • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:32
                  Czyli ona idzie nieuczesana a ja naga? Aaaaaaaaaaaaaaaaa
                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:33
                    Biedna dziewczyna, nie? Może niech czapkę założy... ;)
                    • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:34
                      O ja nieszczęsna. Zapowiada mi się ciężki wieczór :>
                      Ale jak później będę przez Ciebie chora, to śmigasz mi po leki :P
                      • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:37
                        Ja bym powiedziała, że interesujący :D
                        Śmignę Ci po nalewkę, jakby co!
                        • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:38
                          Mów za siebie :P Ja będę się koncentrować tylko na konsumpcji % :D
                          Jakby co to poszłam do łazienki się kiziać miziać ;)
                          • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:45
                            To ja nie przeszkadzam, tylko się na mydle nie poślizgnij ;)
                            • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:07
                              Ty nigdy nie przeszkadzasz :DDDD
                              Btw. już wymyśliłaś z kim się będziesz dzisiaj całować, skoro nie ze mną? :>
                              • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:08
                                To następnym razem wślizgnę się szparą pod drzwiami, zaczekaj tylko aż dieta
                                przyniesie efekty!
                                Zakładam tu element niespodzianki :))
                                • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:19
                                  Już nie mogę się doczekać :DDD
                                  A póki co wkleiłam Ci 2 foty w sąsiednim wątku
                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:26
                                    Widziałam, chcę się kąpać w morzu!!
                                    • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:29
                                      To może ja przemilczę fakt, że to był ocean ;)))
                                      Ale tak czy siak trza chyba zaczekać, bo woda była lodowata.
                                      • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:30
                                        Oczywiście żartowałam - na pierwszy rzut oka przecież widać, że to ocean! :P
                                        To mnie jeszcze powstrzymuje ;
                                        • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:34
                                          Czy ja wiem czy widać? Dla mnie na pierwszy rzut oka to w pi*du wody ;)
                                          Mnie jeszcze powstrzymuje szkoła, potencjalna praca i chwilowo mało zasobny
                                          portfel :P
                                          • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:41
                                            Dla mnie też ;)
                                            Nie daj się ograniczyć tak przyziemnym sprawom :D
                                            • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:45
                                              :*
                                              Nie dawałam się przez całe 4 tyg., ale czas w końcu dorosnąć ;)
                                              • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:50
                                                Etam, po co? ;))))
                                                • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:52
                                                  bo mi się różne instynkty odzywają i chyba trza w końcu gdzieś zakotwiczyć :>
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:58
                                                    A rzucasz kotwicę w konkretnym miejscu czy dasz jej się trochę przemieścić z
                                                    prądem? ;)
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:06
                                                    Chwilowo zarzucona w krk, ale istnieje opcja nieznacznego przemieszczenia, tzn.
                                                    nieznacznego na zasadzie, że w obrębie kraju ;)
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:07
                                                    Zapraszamy!!! :)))
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:14
                                                    Ja też ja też ja też zapraszałam :DDD
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:17
                                                    Zapisałam w kajeciku :) Pomyślimy!
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:24
                                                    Możesz być moim prezentem urodzinowym za 2 m-ce :DDDDDDDDD
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:27
                                                    Chcesz żebym wyskoczyła z tortu w przepasce na biodrach? ;)))))
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:29
                                                    A myślałam, że to typowo męskie zadanie ;))
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 17:51
                                                    Dla Ciebie mogę się wcielić w tę rolę ;)))
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 18:30
                                                    Dobrze Słodziutka.
                                                    A ja powoli idę się wcielać w rolę uroczego, niecałuśnego pijaka ;)
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 18:33
                                                    Ja również. Uważaj tam na siebie dzisiaj! :D Pa!
                                                  • baba_krk Re: całuśny piętek 27.02.09, 18:34
                                                    No to na raz dwa trzy spadamy na dziwki. Baw się dobrze :*
                                                    Spadłam...
                                                  • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 18:38
                                                    Spadaaaam! :)))
    • razzmatazzy Re: całuśny piętek 27.02.09, 15:18
      Myślałam, że to będzie wątek o całowaniu pięt :D

Czyli mam dzisiaj nikogo po gębie nie trzaskać? ;)
    • iberia.pl całuśny piątek fajniejszy niz 14.02., n/t 27.02.09, 15:58

• dr.verte Re: całuśny piętek 27.02.09, 16:14
      > Kurde, aż żal, że tego się nie kultywuje ;););)

powiedziała żółtaczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka