milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:37 bertrada napisała: > Wszystkich się nie da. ;P Ale przynajmniej byłoby sprawiedliwie. :] Po co trzymasz tam te stare trupy? One już zaczynają wydzielać woń. Jeszcze ktoś tam zagląda? Odpowiedz Link
bertrada Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:38 Nie mam sumienia ściągnąć. Do obrazków ktoś zaglądnął ostatnio. ;D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:40 bertrada napisała: > Nie mam sumienia ściągnąć. Do obrazków ktoś zaglądnął ostatnio. ;D Ale dokładać to masz sumienie. Trzeba znaleźć jakieś rozwiązanie, bo utoniemy w szpilkach. (Jak wiadomo w szpilkach niewygodnie się pływa.) :P Odpowiedz Link
bertrada Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:44 Sugerujesz, żeby coś ściągnąć jednak? ;D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 02:10 bertrada napisała: > Sugerujesz, żeby coś ściągnąć jednak? ;D No ja do nich nie zaglądam, ale widziałem, że kiedyś przez dwa tygodnie jeden był nieodwiedzany, aż w końcu ktoś się zlitował i coś dopisał. Pewnie trzeba by zrobić tak, że jak już nikt przez jakiś czas nie pisze, to się wątek zdejmuje i już. Pytanie jak długo. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:41 baba_krk napisała: > i tak ich nie widzę :> O, co brałaś? :] Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 00:44 Dzisiaj biłam rekordy w jedzeniu. Może to przez to? Chociaż w sumie brzuchem do góry nie leżę, żeby mi monitor zasłaniał ;) Odpowiedz Link
baba_krk oszukali mnie!! 04.03.09, 00:46 w wątku powyżej Tobie odpowiadałam, a wygląda jakbym do siebie przemówiła :> Odpowiedz Link
milleniusz Re: oszukali mnie!! 04.03.09, 02:09 Wciąż gadasz ze sobą. Ale nieźle Ci to idzie. :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 01:18 Na wszelki wypadek się tam jeszcze raz dopisałem, żeby w razie czego i tak moje było na wierzchu... Odpowiedz Link
qw994 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 06:36 Widzę, że Miłek wpadł w szał po nocy? :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 09:55 qw994 napisała: > Widzę, że Miłek wpadł w szał po nocy? :) Ależ skąd. Tak tylko wyrażam swoją dezaprobatę, bo umieszczanie wątków tam na górze sztucznie utrzymuje je przy życiu. Jak wątek jest dobry to obroni się sam. Nie mówię, żeby w ogóle z tego zrezygnować ale jeden wisi już ze dwa miesiące. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 10:05 Jesó, a ten znowu narzeka... ;-P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 12:45 kitek_maly napisała: > > Jesó, a ten znowu narzeka... ;-P Nie marudź! Na dodatek nieortograficznie. :P No ileż można mieć tych wątków na górze. Zresztą, te dwa już dawno byłyby martwe, gdyby ich tam nie trzymać. One się już nawet zaczęły rozkładać. :P A, i mam pomysł na sabotaż. Zaraz zacznę wykopywawać wątki sprzed paru miesięcy. Ciekawe czy będziesz taka zadowolona, jak będzie cała strona starych wątków. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 13:50 Przestań się czepiać, bo dam Ci nową ksywę na M. :-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 14:21 > Przestań się czepiać, bo dam Ci nową ksywę na M. :-) Serio zrobię tę dywersję. To niedorzeczne trzymać przez parę miesięcy prawie martwy wątek na górze. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 18:55 Ale nie rozumiem czemu to Ci w ogóle przeszkadza. Przecież tych wątków się prawie nie zauważa. :-| Odpowiedz Link
qw994 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 20:10 kitek_maly napisała: > > Przestań się czepiać, bo dam Ci nową ksywę na M. :-) Marudeniusz? :) Odpowiedz Link
qw994 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 20:58 "Marudeniusz" brzmi dostojniej :) Odpowiedz Link
karka831 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 10:11 A ja szczerze żałuję, że te wątki nie są populrne wśród Was. Bo oba - zarówno obrazkowy jak i jutjubowy mają potencjał. :> Osobiście bardzo je lubię, zarówno jako osoba śledząca jak i udzielająca się. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 12:47 karka831 napisała: > A ja szczerze żałuję, że te wątki nie są populrne wśród Was. Ja z kolei żałuję, że społeczeństwo takie niekultywowane i trzeba je na siłę odchamiać promując wątek poważnomuzyczny. :P Odpowiedz Link
karka831 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 12:48 I niepoważnoobrazkowy. :P A muzycznie zawsze lubiłam się dokształcać. :> Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 13:04 > A muzycznie zawsze lubiłam się dokształcać. :> Ja też. Albo właściwie ja to nie. Nie cierpiałem uczyć się grać na flecie. Ale nic na siłę - jak wątek będzie dobry, to sam sobie da radę w zalewie innych: o seksie, kotach, butach, ciążach, czy o czym tu aktualnie gadamy. :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 13:08 karka831 napisała: > O seksie? Kto, gdzie? :P Tak strzeliłem z przyzwyczajenia. Ale rzeczywiście masz rację - jakoś mniej gadamy o seksie ostatnio. Coś niedobrego się dzieje. :] Odpowiedz Link
karka831 Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 13:09 A, bo już myślałam, że jestem ślepa i nie na bieżąco. ;> Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 14:19 karka831 napisała: > A, bo już myślałam, że jestem ślepa i nie na bieżąco. ;> Iii, z zawiązanymi oczami jest fajnie. Gorzej, gdybyś nic nie czuła. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Wszystkie wątki na szpilkę! 04.03.09, 13:22 Ja też je lubię i odwiedzam! Wara od tych wątków! :)) Odpowiedz Link
milleniusz Ale diabły już tam są! 04.03.09, 14:20 O, czyli nawet możnaby zmodyfikować hasło - wszystkie wątki na szpilce do diabła! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale diabły już tam są! 04.03.09, 14:28 3.14-czy-klak napisała: > a ilu ich się zmieściło?:) Na pewno więcej niż trzech. Więc każdy z wątków może pójść do swojego diabła. :P Odpowiedz Link
milleniusz Zrobię dywersję, jak bum-bum! 04.03.09, 14:28 Utrzymywanie wątków na górze przez parę miesięcy po to, żeby dwie osoby mogły tam pisać jest niedorzeczne. :| Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zrobię dywersję, jak bum-bum! 04.03.09, 14:34 Ale pisze więcej i nie wiesz ile zagląda! Co Ci przeszkadza? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Zrobię dywersję, jak bum-bum! 04.03.09, 14:41 razzmatazzy napisała: > Ale pisze więcej i nie wiesz ile zagląda! Co Ci przeszkadza? Już tłumaczę. Któryś wisiał przez dwa tygodnie nieuaktualniany. Poza tym one zabierają miejsce u góry ekranu i cały pomysł jest niedemokratyczny. Dobre wątki same sie utrzymają na wierzchu. Nie jestem w ogóle przeciw, ale jestem przeciw trzymaniu na widoku trupów. Odpowiedz Link
milleniusz Idę się oflagować 04.03.09, 15:24 Nie, to nie, nie musicie mnie rozumieć! :P Odpowiedz Link
bertrada Re: Idę się oflagować 04.03.09, 18:59 Czyżby głosowanie nie do końca szlo po Twojej myśli? :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Idę się oflagować 04.03.09, 19:04 bertrada napisała: > Czyżby głosowanie nie do końca szlo po Twojej myśli? :P Ale tamta wypowiedź była jeszcze sprzed ankiet. A teraz - no cóż, demokracja nie jest idealnym ustrojem. :D A poważniej, to chodziło mi bardziej o jakieś zasady niż sam fakt, zresztą jeśli nie da się mieć więcej niż trzech przyszpilonych wątków, to już przestaję się buldoczyć. Co prawda nadal uważam, że nie należy trzymać martwych wątków na pierwszym miejscu, ale jeśli sobie chcą je oglądać, to cóż... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Idę się oflagować 04.03.09, 19:40 Jak tam, humor lepszy czy dalej się na biednych wątkach wyżywasz? :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Idę się oflagować 04.03.09, 19:46 razzmatazzy napisała: > Jak tam, humor lepszy czy dalej się na biednych wątkach wyżywasz? :P Humor świetny jak zawsze. :P Wątkom chwilowo dam spokój, bo sprawa się rypła, ale przynajmniej quasi-demokratycznie, co mnie uspokaja. Jeśli większość chce patrzeć na ten bałagan, to niech se patrzy. Oczywiście dalej się z tym nie zgadzam, ale wyroki demokracji przyjmuję z pokorą. :] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Idę się oflagować 04.03.09, 20:13 Ale powiem Ci szczerze, że trochę się burdel narobił. Przeszkadzało Ci milion wątków o miłości, ale sam mnożysz wątki o szpilkach! <wysuwa oskarżycielski palec> Powinieneś za to dostać jakąś karę, np. trzygodzinnego zesłania na jakieś denne forum, żebyś przemyślał i docenił co masz tutaj :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Idę się oflagować 04.03.09, 20:44 razzmatazzy napisała: > Ale powiem Ci szczerze, że trochę się burdel narobił. Nie, nie, bo te moje wątki zaraz się zestarzeją i pójdą do bozi, a z tamtymi będziemy musieli żyć. Czyli jest różnica. Zresztą, z tego zamieszania wyniknęło coś dobrego, bo dorobiliśmy się jakiejś metody osiągania kompromisu (nawet jeśli zgniłego, z mojego punktu widzenia). :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Idę się oflagować 04.03.09, 20:53 No nie wiem, czy tak się od razu zestarzeją. Jak dla mnie, to się wyładowujesz dziś na wątkach :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Idę się oflagować 04.03.09, 20:57 > Jak dla mnie, to się wyładowujesz dziś na wątkach :P Przynajmniej coś się dzieje. :P No i właśnie zepsuliście metodę głosowania. Trzeba będzie wrócić do tej z kulkami, z Rejsu tej, no... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Idę się oflagować 04.03.09, 21:07 milleniusz napisał: A propos szpilek, to mam ochotę Ci zrobić to: :P Odpowiedz Link