funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:34 A gdzie tam, w życiu, gdzie jest moja piżama? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:37 Hanka z M jak Miłośc przepiła :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:51 Nie rozómię :) Przegrałam. Używana poszła o jedyne 67 złociszy taniej. Bez sensu, to już wolę nową. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i teraz nie wiem :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:54 Aaa, o to chodziło :-) No widzisz, masz ten sam syndrom co ja. Jak jej nie było to było pragnienie, a jak jest to...... Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:58 Yyyyyyyyyyyy :) Masz rację, ona jest, można się wstrzymać :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:40 Prawie. I to z BABAMI! Wilow, kupiłaś onegdaj bransę Charms? Odpowiedz Link
wilowka Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:52 Nie kupiłam - wyłudziłam na Gwiazdkę :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:57 :DDD Wiesz co? Mam pytanie. Zawieszki są akurat nie dla mnie, tzn. sama bym sobie wolała zrobić własne. Ale szukam od długiego czasu takiego grubego i o dużych okach łańcuszka na bransę i dupa. Pomyślałam o tym, żeby kupić tą charmsową-bazową. Ale ona droga jest w sumie na tle łańcuchów srebrnych na centymetry plus zapięcie. jeno jest z wyglądu (na zdjęciu) taka właśnie jak chcę, a łańcuchy nie, tzn. nie znalazłam. Czy coś usprawiedliwia taką cenę? Czy lepiej kupić coś o połowę tańszego ale nieco innego? Hm, rozumiesz coś z tego? :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:01 Nooo mnie się podoba. Jak chcesz, to jutro albo pojutrze zrobię zdjęcie jak na łapie wygląda, to sobie ocenisz wielkość oków i zapięcia. Hę? Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:04 Oooooooooooo, poproszę :)))))) I dziękuje z góry! Odpowiedz Link
wilowka Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:05 Ok :) Zmykam zatem Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:35 A co, nie chcesz szybko dziś zasnąć? ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:41 Wręcz przeciwnie, chcę :) Jutro idę na Nosowską i chcę coś kumać wieczorem zamiast przysypiać. Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:47 bydgoszcz.gra.pl/rozrywka-1824,kasia-nosowska-koncert.html Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:49 Faaaaajnie masz! Ja byłam na Hey'u unplugged i też było fajowo :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 20:53 O :) Nie byłam na ich koncercie nigdy. Kiedyś tam, kiedyś, jak nagle "wybuchli", wydawali mi się strasznie radiowi mnie ie interesowali. Młoda, głupia. Co za kryterium w ogóle! :DDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:14 Ja bardzo lubiłam za licealnych czasów, a wersja unplugged jest super - teraz dla mnie lepsza niż tamta, postarzałam się he he :DD Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:19 TY? Nie, takie jak Ty się nie starzeją. I cicho dodam: i jak ja, a co :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:25 :* moja Mała! :D Pewnie, my mamy zniżkę na botoks! :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:27 :DDD Kupiłam se krem, co niby zapobiega potrzebie użycia botoksu. Dodam tylko, że jestem zwolenniczką tego preparatu (botoksu), tzn. użyję go na 100%, jeśli odczuję potrzebę za parę lat. Phi :) Chodziło mi o takie coś ze środka, co promieniuje na zewnątrz i oszukuje patrzących :) Jestem pewna, że to masz. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:43 Serio? A nie boisz się, że będziesz miała ograniczoną mimikę? Ja jakoś się nie palę do takich rzeczy. :) Że niby połknęłam żarówkę? :D Funny, ja jestem pewna, że Tobie nikt nie mówi 'pani'! :DD Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:50 razzmatazzy napisała: > Serio? A nie boisz się, że będziesz miała ograniczoną mimikę? Ja jakoś się nie > palę do takich rzeczy. Na razie mam mimikę za wybujałą, więc... ;) Botoks prawie nie może się nie udać, to jak zrobienie dobrego śniadania. Za 10 lat pewnie samemu w domu, z automatycznego zastrzyku kupionego na allegro będzie można to zrobić. > > :) > > Że niby połknęłam żarówkę? :D Raczej miecz świetlny :D > > Funny, ja jestem pewna, że Tobie nikt nie mówi 'pani'! :DD Mówi, mówi :) Starym lampucerom się tak mówi i nic nie poradzisz ;) > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 21:58 Hehe ;)) Ja chyba miewam podobnie ;) Zeszłabym, jak bym miała sobie sama zrobić zastrzyk! Miecz powiadasz? Czyli sztywniara ze mnie ;) :DDD Etam, wiesz jaki jest antonim do Funny_Game? Stara_Lampucera właśnie! :))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:05 razzmatazzy napisała: > Hehe ;)) Ja chyba miewam podobnie ;) Mimiczne to masakra, wiem, bo mam :) Lubię je, ALE! No właśnie ALE to nie OLE! ;) > > Zeszłabym, jak bym miała sobie sama zrobić zastrzyk! Dla urody bym dała radę, dla zdrowia nie :DDDDDD Nie robiłam, ale gdyby trzeba było (i nie o głupotach myślę typu jad kiełbasiany), to nie ma nad czym się zastanawiać. > > Miecz powiadasz? Czyli sztywniara ze mnie ;) Nie, słyszałaś o kwasach żołądkowych? ;) > > :DDD > > Etam, wiesz jaki jest antonim do Funny_Game? Stara_Lampucera właśnie! :))) Nieprawda, ale miło, ze tak myślisz. Dobra, jeszcze raz sobie przykadzimy, to WY-CHO-DZĘ! :D > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:16 funny_game napisała: > Mimiczne to masakra, wiem, bo mam :) > Lubię je, ALE! No właśnie ALE to nie OLE! ;) Ja jestem na etapie 'lubię'. Jeszcze :D > > Dla urody bym dała radę, dla zdrowia nie :DDDDDD :DDD > Nie robiłam, ale gdyby trzeba było (i nie o głupotach myślę typu jad > kiełbasiany), to nie ma nad czym się zastanawiać. Ja w życiu, tchórz ze mnie straszny. > > Nie, słyszałaś o kwasach żołądkowych? ;) U mnie w żołądku mieszka tylko głód ;) > > Nieprawda, ale miło, ze tak myślisz. Nie kłóć się ze słownikiem, Stara Lampucero! :DDD > Dobra, jeszcze raz sobie przykadzimy, to WY-CHO-DZĘ! :D > No, też to miałam powiedzieć, wystarczy już tego słodzenia. Poczęstujesz się cytryną? Prosto z krzaka :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:23 razzmatazzy napisała: > Ja jestem na etapie 'lubię'. Jeszcze :D fajnie :) Ja jestem na etapie "słabsze żarówki i udajemy, ze TEGO nie ma" ;) > Ja w życiu, tchórz ze mnie straszny. Nie życzę, żebyś musiała to weryfikować, ale może właśnie ze strachu, że się komuś coś stanie, zrobiłąbyś ten zastrzyk? > > > > > > Nie, słyszałaś o kwasach żołądkowych? ;) > > U mnie w żołądku mieszka tylko głód ;) U mnie ciągle nie, silna wola Edka Pindola!!! Nie umiem być na diecie. > > > > > Nieprawda, ale miło, ze tak myślisz. > > Nie kłóć się ze słownikiem, Stara Lampucero! :DDD To Ty słownik jesteś? :F i poruszam brwią. > > > Dobra, jeszcze raz sobie przykadzimy, to WY-CHO-DZĘ! :D > > > > No, też to miałam powiedzieć, wystarczy już tego słodzenia. Poczęstujesz się cy > tryną? Prosto z krzaka :D Znaczy spod pachy? :D > > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:31 funny_game napisała: > fajnie :) > Ja jestem na etapie "słabsze żarówki i udajemy, ze TEGO nie ma" ;) No, nie powiem, ja lubię światło świec ;) Albo czerwone, też jest dobre ;) > Nie życzę, żebyś musiała to weryfikować, ale może właśnie ze strachu, że się > komuś coś stanie, zrobiłąbyś ten zastrzyk? Jak bym musiała, to pewnie tak. Ale ja jestem z tych co umierają jak widzą czyjś bąbel na pięcie i jak w filmach wkłuwają komuś igłę to zasłaniam oczy. Ale jak mnie kłują, to ok. > > U mnie ciągle nie, silna wola Edka Pindola!!! > Nie umiem być na diecie. U mnie różnie, szlag mnie trafia z tą pogodą, bo jak jest zimniej to mi się od razu bardziej chce jeść! > To Ty słownik jesteś? :F i poruszam brwią. Tylko wyrazów bliskich i znaczących ;))) > Znaczy spod pachy? :D > Chyba Ci się z pachypodium pomyliło ;))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:39 razzmatazzy napisała: > No, nie powiem, ja lubię światło świec ;) Albo czerwone, też jest dobre ;) No :D Rozumiemy się :D jak jest dobrze, to jest dobrze, ale trzeba się przyzwyczajać, żeby nagle nie było pytań "A ta co nagle tak pd blankami tylko przemyka" ;) > > > > Nie życzę, żebyś musiała to weryfikować, ale może właśnie ze strachu, że > się > > komuś coś stanie, zrobiłąbyś ten zastrzyk? > > Jak bym musiała, to pewnie tak. Ale ja jestem z tych co umierają jak widzą czyj > ś > bąbel na pięcie i jak w filmach wkłuwają komuś igłę to zasłaniam oczy. Ale jak > mnie kłują, to ok. Hm. Idź na hipnozę. > > > > > U mnie ciągle nie, silna wola Edka Pindola!!! > > Nie umiem być na diecie. > > U mnie różnie, szlag mnie trafia z tą pogodą, bo jak jest zimniej to mi się od > razu bardziej chce jeść! No właśnie, organizm jest mądry, organizm to orgazm!!! > > > To Ty słownik jesteś? :F i poruszam brwią. > > Tylko wyrazów bliskich i znaczących ;))) > > > Znaczy spod pachy? :D > > > > Chyba Ci się z pachypodium pomyliło ;))) Musiałam sprawdzić, co to, znam tylko paprotkum verde :) > > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Za chwilę będę się bić. 17.03.09, 22:46 funny_game napisała: > > No :D Rozumiemy się :D > jak jest dobrze, to jest dobrze, ale trzeba się przyzwyczajać, żeby nagle nie > było pytań "A ta co nagle tak pd blankami tylko przemyka" ;) I w kominiarce ;)))) > Hm. > Idź na hipnozę. o_o Umarłabym! > > No właśnie, organizm jest mądry, organizm to orgazm!!! U mnie w podstawówce był napis 'seks to zdrowie, grunt to orgazm' i wszyscy czytaliśmy 'organizm' bo nie wiedzieliśmy o co cho :DDD > > Musiałam sprawdzić, co to, znam tylko paprotkum verde :) > Ja znam z nazwy tylko, z roślin jestem cienka ;) PS Sprawdź pocztę :) Odpowiedz Link
funny_game Re: a z kim? 17.03.09, 21:10 E tam, bu. Od początku miałam wyjście awaryjne na oku. Niestraszne mi animo.. amino... anonimowe allegrowiczki :) Odpowiedz Link
hsirk Re: a z kim? 17.03.09, 21:12 aaaaa... licytacja byla. no najwazniejsze to zsynchronizowac czas i liczyc na szybkosc twojego kompa. i nacisnac enter na sekundy przed koncem, jak tamta ma plus zlotowke z automatu. Odpowiedz Link
funny_game Re: a z kim? 17.03.09, 21:18 mam swój rozum, choć w temacie torebek bywa, że go tracę :) Wiedziałam, ze więcej niż ... zł nie ma sensu dać i ktoś to przebił. Moim zdaniem nie miał pojęcia, ile kosztuje nowa i dal ciała, ale to już nie moja rzecz. Odpowiedz Link
funny_game Re: a z kim? 17.03.09, 21:25 ja nie, wiem, że jest jakiś automat, ale nie używam i nie wiem w zasadzie skąd się go bierze nawet i nie chcę wiedzieć. A mnie chyba z trzy osoby czy dwie przebiły. Ale jedna znacznie, wygrała i bez sensu POWINNA SIĘ CZUĆ!!!!!!!! :DDD Odpowiedz Link
funny_game Za niecałe 1,5 godziny znowu się trzaskam! 30.03.09, 20:05 Tym razem, jak będzie trzeba, będę nie fair. Trudno. O ważną sprawę chodzi. Odpowiedz Link