juz_niedlugo_wiosna 20.03.09, 00:59 mam bilety na U2 :DDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 01:09 gratulacje nie zapomnij o zmianie nika w weekend;) Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 01:12 tak! zmienię, ciekawe kto się domyśli :D Odpowiedz Link
dzokej-emeryt Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 08:19 A po co zmieniać? Czy to taki zwyczaj? Odpowiedz Link
simon_r Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 08:32 Kurczę... a ja myślałem, że to będzie coś o Maanamie :P Odpowiedz Link
karka831 Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 09:20 No i po ch. ja tu wchodziłam? Od rana mam doła, nie mam biletu, buuu. :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 10:20 karka831 napisała: > No i po ch. ja tu wchodziłam? Od rana mam doła, nie mam biletu, > buuu. :( nie bój wezmiesz walizke Bolków Chrobrych ze sobą przed koncertem i na pewno da rade cos zakupić;) tylko to Chorzów.... z tych 3 gigantów, u2 Madonna i dm to bym chciał dm posłuchac ale bilety juz dawno rozdrapane wiec bede polował w dniu koncertu pod stadionem a ty jak nie załapiesz sie na U2 to pamietaj o płytach dvd;) kurcze przypomniałme se ze kolekcja jest w GW teraz, U2 tez tam jest co poniedziałek chyba Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 10:53 forumowicz_pospolity napisał: > karka831 napisała: > > > No i po ch. ja tu wchodziłam? Od rana mam doła, nie mam biletu, > > buuu. :( > > nie bój > wezmiesz walizke Bolków Chrobrych ze sobą przed koncertem i na pewno da rade co > s > zakupić;) > > tylko to Chorzów.... > > z tych 3 gigantów, u2 Madonna i dm to bym chciał dm posłuchac > ale bilety juz dawno rozdrapane > > wiec bede polował w dniu koncertu pod stadionem > > a ty jak nie załapiesz sie na U2 to pamietaj o płytach dvd;) > kurcze przypomniałme se ze kolekcja jest w GW teraz, U2 tez tam jest > co poniedziałek chyba > to w Dzienniku Polska jednak jest i U2 było w tym tygu:) media2.pl/media/48529/1/2 Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 10:50 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6404980,Jak_kupic_blilet_na_U2___Zapchane_serwery_i_tysiace.html Odpowiedz Link
sundry Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 10:56 Mój kolega planował kupić więcej biletów,mogę cię z nim umówić pod stadionem:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 11:00 sundry napisała: > Mój kolega planował kupić więcej biletów,mogę cię z nim umówić pod > stadionem:) ale mnie, na DM? Odpowiedz Link
karka831 Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 11:18 Nawet mi o tym nie mów.. Przez takie osoby, ja nie dostałam biletu. A oni sobie nieźle zarobią, sprzedając je -dwu, -trzykrotnie drożej. :/ Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 17:30 forumowicz_pospolity napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6404980,Jak_kupic_blilet_na_U2___Zapchane_serwery_i_tysiace.html właśnie widzę jaka ze mnie dupa wołowa mogłam zamówić od razu 6 w momencie gdy udało mi się wejść na stronę (udało mi się gdzieś po pół godzinie po północy), na pewno znalazłabym chętnych znajomych, chociażby na forum :/ na odkupienie ech :((( Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 20.03.09, 17:33 a swoją drogą to bujdy piszą w tym artykule, bo po 30 minutach nie było biletów na płytę, a po 50 na miejsca siedzące za sceną, a nie po 10 jak twierdzą Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 23.03.09, 11:54 karka831 napisała: > Ja już też mam. :D brawo a w jaki sposób? Odpowiedz Link
karka831 Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 23.03.09, 12:05 Kosztowało mnie to sporo czasu i nerwów. Okazało się, że jednak nie wyprzedali wszystkich i co jakiś czas 'wypuszczają' nowe. Próbowałam cały piątek wieczór - nic. W sobotę wstałam o 7 rano i przez ok 3 godziny klikałam, odświeżałam stronę...Opłaciło się, bo w końcu się udało. :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 23.03.09, 12:19 karka831 napisała: > Kosztowało mnie to sporo czasu i nerwów. Okazało się, że jednak nie > wyprzedali wszystkich i co jakiś czas 'wypuszczają' nowe. Próbowałam > cały piątek wieczór - nic. W sobotę wstałam o 7 rano i przez ok 3 > godziny klikałam, odświeżałam stronę...Opłaciło się, bo w końcu się > udało. :> no, czyli klasyka Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 23.03.09, 18:18 ooo :) super a które jeszcze były ? te za 140 czy 190? bo reszta to chyba ciągle jest Odpowiedz Link
karka831 Re: yes yes yes MAAAAAAAAM 24.03.09, 10:47 Były jedne i drugie. Na przemian pojawiały się i znikały. :> Na szczęście się udało. Odpowiedz Link