wilowka 26.03.09, 21:49 takiej grubo robionej, żółtej z pomponem i zastanawiam się czy w niej dzisiaj spać - wysiadły mi zatoki :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 21:55 jak już wysiadły to czapkę możesz sobie darować :) trzebabyło w czapce chodzić jak zimno było, to by nie wysiadły. A tak to już po ptokach :( Zrób sobie inhalejszon i idż spać Odpowiedz Link
wilowka Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 21:59 Moja Deroga, ja to w czapce pomykam ZAWSZE, tak mi uszory marznę. :) No ale jeszcze w niej nie spałam :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 22:06 ja też mam lekko zwalone zatoki, ciezka sprawa zdrowia życzy twój Puszek ;)) Odpowiedz Link
wilowka Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 22:11 forumowicz_pospolity napisał: > ja też mam lekko zwalone zatoki, ciezka sprawa Oj tak, inhalowałm się dzisiaj jakimś piekącym cudem - błe. > > zdrowia życzy > twój Puszek > > ;)) > :) Tobie również Puszku Forumku, Jeszcze raz przepraszam :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 22:19 wilowka napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ja też mam lekko zwalone zatoki, ciezka sprawa > > Oj tak, inhalowałm się dzisiaj jakimś piekącym cudem - błe. inhalowanie to jeszcze pikus jest cos takiego jak punkcja zatok i to jest chyba dopiero hard > > > > zdrowia życzy > > twój Puszek > > > > ;)) > > > > :) Tobie również Puszku Forumku, > Jeszcze raz przepraszam :) Odpowiedz Link
zoofka Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 22:24 ooo punkcja to już ostateczność. Ale hard straszliwy :/ Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 22:55 Już myślałam, że tak się zimno zrobiło, a ja nic nie wiem ;) Biedna jesteś z tymi zatokami, może jakieś inhalacje pomogą? Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 23:07 ibuprom zatoki jest świetny wiem, ze nie powinnam tu podawać nazwy marki, ale to w dobrych zamiarach ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Chodzę po domu w czapce 26.03.09, 23:09 juz_niedlugo_wiosna napisała: > ibuprom zatoki jest świetny > wiem, ze nie powinnam tu podawać nazwy marki, ale to w dobrych zamiarach ;) nie powinnas wnioskuje o bana na 3 miesiące! ;) Odpowiedz Link