i.nes 27.03.09, 15:27 Bo wiecie, przeczytałam, że to będzie hitowy kolor butów tej wiosny, no i mam dylemat... te: te: czy te: HELP?? :DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:29 Myślę, że musisz poczekać na Puszystego. To nasz forumowy ekspert ds koloru różowego. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:54 i.nes napisała: > nie pomagasz mi, Kitq :( A ja, a ja? :> Odpowiedz Link
milleniusz Idę puścić pawia 27.03.09, 15:32 Ja nie rozróżniam kolorów, ale bój się boga... :P Odpowiedz Link
stedo Re: Idę puścić pawia 27.03.09, 15:53 To tak jak autor podpisu pod tym zdjęciem: Różowa bluza z satyny Odpowiedz Link
i.nes Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:37 funny_game napisała: > kalosze super. draczne, nie? :DDD Odpowiedz Link
stedo Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:40 A mi się te bardziej by nadały. Takie bardziej " życiowe": Tzn. 5te, ew. 6te Odpowiedz Link
i.nes Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:44 no właśnie te były inspiracją tego wątku ;D Odpowiedz Link
stedo Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:49 A tego tego, to, aczkolwiek nie "rurzowe", ale jednak: Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 15:56 Ja bym wybrała te na przezroczystych podeszwach (koturnach?) i obcasach, żeby wydawało się, że nie stąpam po ziemi, tylko unoszę się lekko w powietrzu... ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 16:05 :) Trzeba z gracją pomykać, niezależnie od butów ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:28 Jakby to powiedzieć... Te chodaczki na przezroczystym są chyba często wykorzystywane w pewnym przemyśle rozrywkowym. Innych zastosowań to nie widziałem. Ale nie wykluczone, że istnieją. Nie jestem wszechwidzący. :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:32 Ja i tak preferuję obuwie dla nafciarzy :D Oprócz standardowego koloru piaskowego znalazłam taki oto trĘdi model: Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:36 O, to lepiej. Bo w tych plastikach, to by Ci było nie do twarzy raczej. :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:40 Zdjęcia z wizytówki z pistoletem. :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:42 no fakt, do rękawiczek by nie pasowały ;P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 16:00 Bierz wszystkie trzy pary, każda dobra na inną okazję. Odpowiedz Link
simon_r Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 16:21 eee... poza kaloszkami to reszta jest nieźle obciachowa.. takie dla Joli Rutowicz czy innego lachona krytego blachą. Odpowiedz Link
stedo Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 16:32 Skoro mowa o modzie na wiosnę, to co powiecie o tym: "Mi" ten kombinezon leży.Reszta średnio, a nawet mniej. No i buty tych pań chyba jeszcze gorsze od tych rurzowych;)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:24 > Skoro mowa o modzie na wiosnę, to co powiecie o tym: To jest ładne. Tylko to szmaty niepotrzebne. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:26 kościotrup śmiesznie wyglądający na tych ciężkich i wysokich butach. jest duża dysproporcja szczególnie w tych rurkowatych spodniach. Odpowiedz Link
thank_you Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 22:25 Kombinezony, tuniki, i ten kolor (jej, zapomniałam jak on się nazywa) są ok, ale nie w tym wydaniu! :-) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 23:33 Mój piękny ukochany kobaltowy czy tam inny elektrik bló popsuty brzydkim niby garniakiem :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rurzowy dylemat :F 27.03.09, 17:27 cytrynka_ltd napisała: > kalosze są super:)) :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 22:21 Pięknie rozwinęłaś temat :D Ten piesek ma buzie podobną do Hotally :F Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 22:23 funny_game napisała: > Pięknie rozwinęłaś temat :D Prawda? :D > Ten piesek ma buzie podobną do Hotally :F Właśnie o mało nie poszłaś siedzieć na 25 lat, bo się zakrztusiłam moskatelem i prawie popuściłam go nosem!!! :DDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 22:29 i.nes napisała: > Prawda? :D Jak zaczniesz pisać, to chcę być twoim agentem, wietrzę kasę :D > Właśnie o mało nie poszłaś siedzieć na 25 lat, bo się zakrztusiłam moskatelem i > prawie popuściłam go nosem!!! :DDDD Faktycznie, za tyle muszkatela, co się w nosie zmieści, to mogliby nawet wieszać! > Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:05 funny_game napisała: > Jak zaczniesz pisać, to chcę być twoim agentem, wietrzę kasę :D listy zakupowe się liczą? :D > Faktycznie, za tyle muszkatela, co się w nosie zmieści, to mogliby > nawet wieszać! no mi się zmieściła wielokrotność... czyli co? wielokrotne dożywocie! Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:10 i.nes napisała: > listy zakupowe się liczą? :D Za: buraki, ziemniaki, miód. mam se waciki kupić? :D > no mi się zmieściła wielokrotność... czyli co? wielokrotne dożywocie! > Oj tam, nie zyjemy w USA. Ale przyjrzyj się, nie są do siebie podobne te dwie twarze? Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:13 funny_game napisała: > Za: > buraki, > ziemniaki, > miód. > mam se waciki kupić? :D ale kwadratowe czy okrągłe? > Oj tam, nie zyjemy w USA. > Ale przyjrzyj się, nie są do siebie podobne te dwie twarze? no są - jak to półdupki :) kurwa, gubię wątek :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:17 i.nes napisała: > ale kwadratowe czy okrągłe? Nigdy nie miałam kwadratowych, a Ty? > > > Oj tam, nie zyjemy w USA. > > Ale przyjrzyj się, nie są do siebie podobne te dwie twarze? > > no są - jak to półdupki :) > > kurwa, gubię wątek :D Psinka w rózowych kapciach i Hotally :) > Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:18 funny_game napisała: > Nigdy nie miałam kwadratowych, a Ty? zawsze :D serio, nie wiem dlaczego, ale są fajne :) > Psinka w rózowych kapciach i Hotally :) aaa tajest! może by jej podrzucić takie kapciuszki? Na pewno szczeli sobie fotę i wrzuci na blogasek :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 27.03.09, 23:24 i.nes napisała: > zawsze :D serio, nie wiem dlaczego, ale są fajne :) Oqrde, no to spróbuję. Ale jak będą dziwne i nie utrzymam ich między śpiciastymi tipsami, to oddajesz mi kasę :D > aaa tajest! może by jej podrzucić takie kapciuszki? Na pewno szczeli sobie fotę > i wrzuci na blogasek :D jakże śliczniusio się normalnie zerzygałam :DDDDDDDDDDD > Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:01 autografy przez telefon, kwiaty faksem :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:09 To ja chce od Ciebie i autograf i kwiaty :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:16 mam dwa, Rzapció :) Jeden w komiórze, a drugi to se zaraz mogę taki sam jak w pracy za darmo sciągnąć, tylko jutro modem kupię. No, to mam 1,5 faksu! Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:17 no to mamy kłopot bo ja nie mam :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:26 To mi wyślij gołąbki przez kolegę :) Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:32 wyślę przez przystojnego kolegę, to będzie z niego jakiś pożytek, bo na pewno te gołąbki pożre w drodze :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:40 W dupie mam kolegę, ja chce gołąbki!!!!!!!!!!!!!! Wyślij przez niejadka :D Odpowiedz Link
i.nes Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:42 Nie znam preferencji kolegi, ale mogę subtelnie zapytać :DDD Wiesz co, Ty lepiej przyjedź do mnie! Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: A to już niezła schiza :D 28.03.09, 00:33 e-eeejjjj, ale ja kcę wspólno fote :) Odpowiedz Link