puszysta_gimnazjalistka 17.06.09, 10:19 Oby nie przydarzyła Ci się tak straszliwa historia :) historia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:32 Tak sobie myślę, że może postanowiła się solidnie znieczulić przed pójściem do salonu, w końcu to w Belgii robią Stella Artois. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:34 To ja się solidnie znieczuliłam i dupa. To jakaś ściema. Pewnie ojciec się wkurzył i z pasem wyskoczył :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:40 I chłopak, tak piszą :) Szczerze powiedziawszy buzię koleżanka ma uroczą, ten tatuaż trochę efekt estetyczny popsuł. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:44 Trochę popsuł? To jakiś dramat na twarzy. Ciekawe co ją podkusiło, żeby sobie takie miejsce na malunki wybrać... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:50 Eee, Tyson'owi jest do twarzy :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:55 Ale on ma tylko przy oku i zajmuje mu mniej niż pół twarzy. No i jeśli chodzi o kolor skóry to u niego mniej się w oczy rzuca :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 11:27 Do wyrazu twarzy i zwierzęcego uśmiechu mu przede wszystkim pasuje :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 11:31 Z naciskiem na te złote zęby ;))) A ona wygląda jak sirota. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 11:35 Jakby urwała się z balu maskowego w gimnazjum :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 11:56 ale do karnawału jeszcze trochę brakuje ;) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 19:10 nie wierzę, że była ona aż taka gupa, aby sobie tak skancerować twarz. nie wygląda, aby miała tak namieszane w głowie. Odpowiedz Link
funny_game Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:45 Pyszne piwo. Jak można zasnąć w trakcie dziarania twarzy??? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 10:49 Jak na lager jest rzeczywiście dobre. Nie da się zasnąć, ale bez tego historia nie byłaby historią :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 11:07 Ale zostałaby histeria, mocno spóźniona histeria szczeniary. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 15:00 funny_game napisała: > Jak można zasnąć w trakcie dziarania twarzy??? I dlaczego to kurwa nie są misie???!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 14:59 Nie rób scen. Już wczoraj to widziałem, a nie zapuściłem tutej. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 18:51 Wczoraj w nocy liczyłam te gwiazdki. Faktycznie się zgadza :-) I też od razu miałam skojarzenie z babą :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 19:03 Jakie przeciwko? To wszystko dla Twojego dobra :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 19:07 Dobrze wiesz jakie ja mam zdanie na ten temat. I oczywiście nie mam zamiaru go zmienić :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 19:31 Zbyt jestem zajęta qrwowaniem, żeby móc zasnąć. Ale u dentysty zasypiam :DDD Odpowiedz Link
cytrynka_ltd właśnie sama chciałam zapodać tę historię 17.06.09, 19:07 biedna gwiazdeczka. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Baba - uważaj ! 17.06.09, 19:44 Urzekła mnie ta historia :D Dobrze, że to tylko gwiazdki, a nie np. instrukcja obsługi ksero :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba - uważaj ! 18.06.09, 01:04 Gówno tam dobrze, wcale nie to obstalowałam! klik :D Odpowiedz Link
milleniusz Hehe 17.06.09, 20:06 > historia Też chciałem Babie to zadedykować, ale pomyślałem, że nie będę się znęcał. Zresztą ona woli smoki. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 20:10 Takie coś to nawet nie leży obok znęcania i jak wiadomo mnie bawi :) PS: Smoków nie lubię. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Hehe 17.06.09, 20:12 W sensie, że uznałem, iż wyeksploatowałem wątek, na najbliższy miesiąc, czy coś. :P A smoczyce? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 20:13 Dlatego teraz temat wyszedł od Puszka :D Smoczyce tym bardziej mnie nie interesują. Teraz mam inny pomysł, ale to dopiero na jesieni :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Hehe 17.06.09, 20:18 milleniusz napisał: > Też chciałem Barbie to zadedykować I ty Mu, Baba, pozwalasz się tak nazywać? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 20:22 wkrótce będę miała papierosa z plastiku, więc co to za różnica ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Hehe 17.06.09, 20:28 Przemyśl to jeszcze. Nie jestem psychologiem i możesz moją teorię o kant dupy sąsiada rozbić, ale przecież co prawda przy takim papierosie nie palisz, ale podtrzymujesz uzależnienie psychiczne, pewien odruch. Wystarczy piwak pod wymiotami, impreza, skończą Ci się jakieś tam części składowe tego papierosa zabawkowego i co? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 20:44 Bo ja będę chciała z tym odruchem powoli walczyć. W sensie płuca oszczędzać, a od ruchu systematycznie się odzwyczajać. Ja niestety nie mam tyle silnej woli, żeby rzucić tak z dnia na dzień. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 21:06 A Ty jak sobie teraz dajesz radę? I zmieniając temat, mam głupie pytanie: znasz jakiś dobry przepis na sos śmietanowo-czosnkowy? Bo mi przed chwilą przywieźli pizzę kebabową z tym sosem, który jest taki delikatny i ogólnie obłędny :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Hehe 17.06.09, 21:13 Nie daję sobie, czyli popalam i zaraz idę na balkon zakurzyć pod Desperadosa :) Śmietana pół na pół z majonezem (śmietany nieco więcej w sumie) i wyciśnięte ile się lubi czosnku i wio :) Ew. plus pieprz. Z pokrojonymi w grubą kostkę małosolnymi lub kiszonym albo z pokawałkowanym kurczakiem pieczonym, brokułami al dente i uprażonym słonecznikiem jest pyszny. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 23:15 No ja będę rzucała z plastikiem, rodzicielka z Zybanem i zobaczymy co się stanie. A ten sos to niby taki prosty? Ot tak hop siup i już mam niebo w gębie? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Hehe 17.06.09, 23:23 Yhy, taki właśnie prosty, że wierzyć się nie chce. Można jeszcze mu sypnąć ofkors papryki suszonej, chilli. Ziół, oregano np. Trzymam za Was kciuki. O Zybanie dużo dobrego słyszałam. No i o Zielonoświątkowcach. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 23:29 To może mi wyjdzie chociaż ten sosik :DDDD Senks, przydadzą się. A o zielono to w jakim kontekście? Jak plastik mi nie pomoże, to się pooklejam plastrami i będę gumę cuckać, zagryzając zybanem w czasie akupunktury ;)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Hehe 17.06.09, 23:32 O Zielono w kontekście rzucania palenia, terapii grupowej. Qrde, a może to byli Adwentyści Dnia Siódmego? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Hehe 17.06.09, 23:47 Ja się do żadnych grup nie nadaję. Nigdy bym w ten sposób palenia nie rzuciła, oni też nie ;))) Odpowiedz Link