i.nes 18.06.09, 11:42 To nie jest sms w konkretnej sprawie; nie ma na celu wymiany informacji, podzielenia się spostrzeżeniami, wyznania uczuć... Jego celem jest manifestacja naszej egzystencji :D Piszecie czasem takie? Jakich słów używacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:45 coś jak ten post? to ja nie mam takich potrzeb :-P Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:02 think-thank napisał: > coś jak ten post? to ja nie mam takich potrzeb :-P to nie zabieraj miejsca w wątku ;PPP Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:05 e, kozaczki pastować jak nie rozumiesz, że łaskawie podbijam Ci licznik popularności wątku :-P Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:49 Jak chcę zamanifestować swoją egzystencję, to wysyłam sms pusty :F Ewętóalnie mmms z fotą tipsów, piwa, albo pusty. Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:52 piwo to rozumiem, ale po co manifestować pustotę swojej egzystencji, że o tipsiarstwie nie wspomnę? Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:54 Jak to po co? A "dlaczego pracujemy i po co ZUS płacimy?" Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:59 > A "dlaczego pracujemy i po co ZUS płacimy?" o, to już może wskazywać na zmianę pracy i przyprawić odbierającego o strach blady; gdy nie zapłacił składki należnej Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:26 Obawiam się, że za karę, za to, że jestem taka wredna i leniwa, po śmierci mnie dadzą do ZUS-u :((( Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:42 wredna i leniwa jesteś, chyba Cię polubię więc Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:56 "Louis, tak sobie myślę, że to początek pięknej przyjaźni." :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:59 o jesssó, dajcie se wreszcie po pysku, bo to się już nudne robi :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:06 Odstawiłam czekoladę i se chyba endorfin szukam jakoś besęsownie :D Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 18:22 ja zaś nie zamierzam zamienić papierosów na czekoladę; to gdzie te Ędorfiny? ładne one są? Odpowiedz Link
think-thank Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 18:20 raczej wrednej i leniwej; jakem nieLouis Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:03 funny_game napisała: > Jak chcę zamanifestować swoją egzystencję, to wysyłam sms pusty :F e, to wtedy wygląda jak pomyłka... istnieje duża szansa, że zostanie zignorowany > Ewętóalnie mmms z fotą tipsów, piwa, albo pusty. też myślałam o jakimś mmsie, ale nie mam tipsów (odpadły jak pastowałam kozaczki), piwo wypiłam wczoraj, a pusty... jest nudny Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:26 Wieeeem!!! To napisz tak: Pruuuuuuuuuuuk! Tylko orta nie walnij :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:56 No i się wyda, że oglądasz "Modę na sukces" :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:00 oł... kułwa... niedobrze, ojjjj niedobrze. Dzie mój tippex??? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 11:57 Możesz podać przykład takiego sms-a, bo nie ogarniam. P.S. Nie pisuję sms-ów, może dlatego nie ogarniam. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:00 No właśnie nie mam pomysłu... Chciałabym coś napisać do kogoś, ale tak bez zobowiązań. Żeby wiedział, że istnieję. Że mnie żadna kometa nie porwała. Żadna powódź nie zalała. Ech. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:02 "Taka ładna pogoda, siedzę sobie tu sama" Może być? Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:04 puszysta_gimnazjalistka napisał: > "Taka ładna pogoda, siedzę sobie tu sama" > > Może być? Nie, nie może być. Podmiot liryczny jawi się jako osoba niesamodzielna i niezdolna do zorganizowania sobie czasu. Kiepski ymydż! Ale próbuj dalej! :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:07 "Mam plan, dobry plan, ktoś będzie zadowolony" Tak lepiej? Taki sms to krótka forma, ciężko zmieścić w nim precyzyjny przekaz. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:10 Troszkę chyba zbyt enigmatyczne i egocentryczne. Kim jest ów ktoś? Czy to nie wywoła niepotrzebnej zazdrości? A ten plan? To 3- czy 5-letni? Za dużo pytań, za dużo... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:17 "Świat jest dobry i życie jest dobre, nieprawdaż?" Weź tym razem pod uwagę, że się staram, OK ? Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:26 Na to jest jedno dictum: przestań tyle jarać, bo masz już dziury w mózgu ;D Doceniam, doceniam! Keep tryin' :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:29 "No to co? U mnie o 20?" Ten jest wystarczająco zaczepny? Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:30 Cudny! :D Ale w moim przypadku się nie sprawdzi. Nawet jakby miał F16 to nie zdąży... Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:57 Fajnie :))) Znaczy, że to to fajnie, a nie że ja domyślna! Odpowiedz Link
ursyda Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 22:42 to napisz: oj, dawno żadnej powodzi nie było! Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:07 Ja zawsze staram się w tym smsie opowiedzieć jakąś zabawną historię, najlepiej jeszcze z odniesieniem do osoby do której piszę. Bo inaczej może się okazać że ten sms "zaczepny" ma w sobie tyle samo treści co pusty sms na numer 8600... Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:27 porównanie do numeru 8600 jest niejasne - rozwiń się ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:46 > porównanie do numeru 8600 jest niejasne - rozwiń się ;) > Był jakiś konkurs "wyślij pusty sms na numer 8666(zresztą numer nieważny)". Chodzi o to że jeśli sms "zaczepny" jest jedynie zaczepny to prezentuje sobą tyle samo treści co owy "pusty sms". Zero, null. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 12:50 Na FK zaraz by się pojawił wątek: "Dostałam pusty sms od NIEGO. I nie wiem co mam myśleć. Pomóżcie!" Mój ścisły umysł przyjmuje pusty sms jako pomyłkę i nawet sobie nią głowy nie zaprząta. Dlatego pytam: jakich słów używacie? Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:30 mnie sie zdarza np. tak : hi/good morning/afternoon :) it's been a while. how is it going? albo: hop hop to ja biedronka pstra :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:31 No nie! jak bym dostała esa o biedronce pstrej, to bym się chyba ze śmiechu opstrała :D Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:42 a tak! moim zdaniem ta biedronka bardzo dobrze manifestuje moja egzystencje, a to , ze ktos sie wezmie i opsra to juz nie moj problem:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:43 przez chwilę palec mój zawisł był nad klawiaturą telefonu... ale jeszcze się zastanowię :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:58 :DDD I tak trzymaj. Ale o co chodzi z tą biedronką pstrą manifestującą Twoją egzystencję? Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:15 a doszukujesz sie tu jakiegos trzeciego dna:) chodzilo mi o to, ze taki sms to tylko manifestuje czyjas egzystencje, bo przeciez tresci zadnej nie niesie. chociaz w sumie jakby sie uwazniej przyjrzec to mozna by pewne analogie zauwazyc. ale ja sie dzisiaj dziwnie czuje, kreci mi sie w glowie caly czas, nie bardzo moge stac ani cokolwiek robic, totez pierdole jak potluczona, hej! Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:26 no mam, ale tak napisali, ze niech ich(early precancerous changes, moderate risk of developing cervical cancer in the futre). i ze moze samo sie unormuje, bo w sumie to nie jest zle i po prostu musze sobie badania regularnie robic. no zrobie sobie w sierpniu jak bede w polsce. Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:33 Qrde. Skonsultuj to może jeszcze z innym specem, co? A badania oczywiście rób. Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:28 No ale jak zaczepny, to zaczepny. Zaczepny powinien brzmieć: "Chcesz wpierdol?" Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:44 funny_game napisała: > "Chcesz wpierdol?" :DDD ooo krajst! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:38 Bardzo rzadko wysyłam, a jak już wyślę to się wkurzam, że zamiast zaczepnego wyszedł mi zbyt neutralny. Wolę zadzwonić. Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:41 I zawsze wtedy zaczynasz od słów: "Dzwonię do ciebie, bo nie mogę z tobą rozmawiać", prawdaż? :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:50 :PPP Zazwyczaj jak dzwonię to od razu przechodzę do konkretów. Po życiu na wygnaniu w kraju, w którym 100 razy dziennie pytają Cię "jak się masz", jakoś unikam tego zbędnego pitu pitu ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:05 Do bliskich znajomych bez. Może ze mnie cham, a może konkretna baba ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:08 A jak mi kumpel mówi przez telefon "Cześć, oglądam właśnie film o Bobie Dylanie i o was pomyślałem", to co to znaczy??? Żeby chociaż o Marleyu. Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:14 Bardzo Ci dziękuję, że tak w nas wierzysz :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:12 Niestety za skojarzenia tego pana nie odpowiadam :> Ja nawet za swoje nie do końca odpowiadam i potem zdarza się, że muszę się wstydzić ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:18 Bo powiem Twojej Mamie, że chcesz odsprzedać sztucznego papierosa za paczkę mocnych!!! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:24 Nie chce mi się już sprawdzać co wyżej napisałam, ale jeśli to było coś w stylu, że nie pamiętam to podtrzymuję swoje zdanie :D PS: Moja już dzisiaj nabyła zyban, a ja za marlborasy zapłaciłam 9.95 pffffffffff Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:45 baba_krk napisała: > Wolę zadzwonić. Kuszące, bardzo kuszące... Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:52 No to dzwoń Pani Guinessowa :) A nie masz tak, że dzwonisz nagle bo np. coś Ci się przypomniało, albo skojarzyło z daną osobą i pragniesz jej to zakomunikować? :D To chyba też jakaś forma zaczepki :> Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 13:56 baba_krk napisała: > Pani Guinessowa :) Urocze! Już się zachwycałam, ale nie mogę przestać :D > A nie masz tak, że dzwonisz nagle bo np. coś Ci się przypomniało, > albo skojarzyło z daną osobą i pragniesz jej to zakomunikować? :D Mnie się cały czas kojarzy! Prawda jest taka, że to inne rzeczy/sprawy walczą o to by zaistnieć w mych myślach, bo są wypierane z siłą wodospadu ;D Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:03 to może jutro... bo zaraz idę do pracy a potem na Terminatora :D Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:07 nie szukaj wymowek i nie odkladaj do jutra, tylko dzwon skoro cie tak naszlo dzisiaj, poddaj sie impulsowi, carpe diem :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:17 O, Asqe jak zwykle niepoprawnie impulsywna :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 14:24 Ja też uważam, że nie ma co tracić czasu :) Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 18.06.09, 15:07 tak, bo ja do niektorych rzeczy strasznie wyrywna jestem i niecierpliwa, szczegolnie do tych, do ktorych nie powinnam. Odpowiedz Link
milleniusz Hmm 18.06.09, 20:23 Teraz to mnie skłoniłaś do refleksji. Może jednak powinienem odpowiadać na te puste. :D Odpowiedz Link
i.nes No dobra, a taki? 19.06.09, 11:18 "Jem hot-doga i myślę o Tobie" :D ...bo z kebabem się nie odważę :P Odpowiedz Link
funny_game Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 11:22 :DDD Hot-dog zawiera pewien falliczny szczegół, jesteś pewna, że chcesz takim skojarzeniem mu pojechać? :> Może lepiej: Wgryzam się w dwa soczyste melony i tak sobie pomyślałam o Tobie. O, to jest bez skojarzeń :D Odpowiedz Link
i.nes Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 11:51 No ale wyobrażasz sobie, co by to było, gdyby znał Twój dowcip o kebabie!? Boszsz... :D melony brzoskwinia yyy bóbr...? może jeszcze jakieś co z niczym się nie kojarzą? :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 12:02 Jak pozna, to nie zapraszaj Go nigdy do Turka :D Ale Ty zamierzasz bobra jeść? Wrzuć na YT, co? To będzie hit niczym mongolski bobak :D Napisz tak: Zamek w sukience mi się zaciął. Odpowiedz Link
i.nes Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 12:25 funny_game napisała: > Napisz tak: > Zamek w sukience mi się zaciął. Nie uwierzy. Raz (!) mnie widział w spódnicy... :P Odpowiedz Link
funny_game Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 12:37 I oszalał :> Przypomniała mi się, nie wiedzieć czemu, scena rozporkowa ze "Sposobu na blondynkę"... Odpowiedz Link
i.nes Re: No dobra, a taki? 19.06.09, 16:31 hehe raczej nie :P wymyśliłam mniej subtelny: "Baterie siadły, myślę o Tobie" :DDD Odpowiedz Link
8n Re: Sms zaczepny :) 19.06.09, 12:27 leżałam wczoraj z koleżanką na plazy, i ona chciala przypomniec o soibe Kubie. wyslala sms-a zaczepnego. od razu pomyslalam o Tobie, o tym, ze jak wroce zdam sprawozdanie. napisala mu - widzę chmurę w kształcie dinozaura. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 19.06.09, 16:32 O jak miło z Twojej strony :) No kto by pomyślał! :DDD A co odpisał zaczepiany? Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 19.06.09, 16:36 powiedziała ta z zaczepnom rurzowom sygnaturkom!! Odpowiedz Link
asqe Re: Sms zaczepny :) 19.06.09, 16:47 a co ty jeszcze nie napiasalas? zreszta dzwonic chyba mialas:) ale mi rym wyszedl, niech to dunder swisnie, ale postanowilam nie poprawiac szyku. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sms zaczepny :) 20.06.09, 01:45 asqe napisała: > a co ty jeszcze nie napiasalas? zreszta dzwonic chyba mialas:) w ciągu ostatnich 24h napisałam 2... zero odzewu... kurna, zapracowany jakiś :/ Odpowiedz Link
llatarnik Re: Sms zaczepny :) 20.06.09, 13:52 Jak już Ci tak palce swędzą, to wyślij coś w stylu - czego i tobie życzę czy same to you i poczekaj na reakcję... Gdy zadzwoni, zełgaj, że taki SMS dostałaś od swego byłego chłopaka, nie widziałaś co z nim zrobić, więc podałaś dalej... Odpowiedz Link