puszysta_gimnazjalistka 20.06.09, 06:20 Piątek, najwspanialszy dzień tygodnia przywitałem wątkiem, zatem naturalne jest, że sobotę też chcę wątkiem przywitać. Dzień dobry ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Sobota 20.06.09, 06:50 dobry dobry ja jeszcze co prawda w piątku jestem, ale dobry;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 09:05 Ja w sobocie już siedzę. Boli głowa. Zimno mi. Oczy podkrążone, dobrze, ze jeszcze worki mi się nie robią, ani sińce, ale upadek totalny. Idę do roboty :( Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 09:35 No co Ty ! Nie idź do pracy, sobota, wypocznij sobie. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 09:39 Nie, no ja w domu siedzę. Ale muszę coś skończyć i oddać w ciągu najbliższych 10 dni. A jeszcze dziś mam oblewanie czyiś wakacji :) Puszku, ciężkie jest życie. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 09:45 Ale w sobotę nie wolno pracować, w niektórych kulturach jest to nawet prawnie usankcjonowane. Popełniasz wielki błąd. A że życie jest ciężkie to nikt nie wie lepiej ode mnie :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 09:58 Jak się pisze: czyiś - czyichś? Ani tego mi nie podkreśla, ani tego :) Podłe życie? A co, ogórek się popsuł, czy chcesz sprzedać? Czy przestało już cię bawić? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 10:10 O ortografię lepiej mnie nie pytać, dla bezpieczeństwa :) Nie ogórek, tylko FSD Nysa N522. Dziś obudziłem się o 5.30 i nie wiedząc co ze sobą zrobić, zrobiłem kilka głupich rzeczy :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 10:32 Oj, nie chciałam obrazić Twojego Ukochanego Ogórka :))) Wszelkie pasje to ja akurat rozumiem :) I co takiego głupiego zrobiłeś? Szafę uporządkowałeś? Śniadanie komuś zrobiłeś? Kota wyszczotkowałeś? Jakiejś babci bułeczki zakupiłeś? ;p Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 10:38 Kotu mogę ogon na supeł wiązać, za uszy ciągnąć, łapy wykręcać, wszytko to lubi, ale jak tylko próbuje szczotkować to od razu dostaję łapą między oczy :) Dziś próbowałem zamordować swój samochód, na szczęście mi się nie udało, a wszystko z nudów. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 10:48 Nie lubi szczotkowania? Mój Boże, a u mnie to cały rytuał. Jak tylko biorę szczotkę do ręki, zaraz ogon staje prosto, ciałko się pręży. Jest od razu przebieranie łapkami :) I taki jakiś rozochocony się robi :))))) Bohaterski. Waleczny! A potem zawsze dryfuje w kierunku lodówki, by dostać należną porcję "uznaniówki" :) A czemu go mordowałeś? Z miłości? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 11:08 Właśnie, właśnie, tego słowa mi brakowało, z miłości, chciałem się nim zaopiekować bardziej niż należy i o mało co go nie straciłem. Jak w komedii romantycznej :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sobota 20.06.09, 10:13 beznadziejna ta sobota będzie, chyba mnie czeka szybka kuracja antybiotykowa Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Sobota 20.06.09, 11:26 To jest ogólnie rzecz biorąc pozytywny wątek, może się w nim trochę podładujesz :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sobota 20.06.09, 10:30 Chora jesteś? Babo, a może zmęczona remontem i takim udupieniem życia? Ja tak mam. Zaczyna mi powolutku zwisać wszystko. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sobota 20.06.09, 10:53 No raczej chora, w gardle drapie, jakbym gwoździe łykała, z nosa cieknie. No ale zmęczona tym wszystkim to też. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Sobota 20.06.09, 13:29 gapuchna napisała: > Chora jesteś? Babo, a może zmęczona remontem i takim udupieniem życia? Ja tak > mam. Zaczyna mi powolutku zwisać wszystko. Przestań wiosłować i postaw żagle... Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Sobota 20.06.09, 22:38 Sobota- dzikie tłumy w okolicy Starówki i Wisły, a mi dziki jamnik wpieprzył się na podwórko. Musiałam skubańca ganiać, żeby go wyrzucić, a moja siostra i tak twierdzi, że zmyślam i że mam skończyć z tymi prochami. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Sobota 20.06.09, 22:46 ganiałaś jamnika po podwórku i twierdzisz że nic nie bralaś? jak długi był ten jamnik? miał wielkie odstające uszy? śpiewał radzieckie pieśni patriotyczne? :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Sobota 20.06.09, 23:00 mason_i_cyklista napisał: > śpiewał radzieckie pieśni patriotyczne? :P To jeszcze mały pikuś. Najważniejsze, żeby się nie zaczęły rozmnażać! Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Sobota 20.06.09, 23:02 Też był czarny, ale trochę inszy. I wygoniłam go, tzn. zanim siora ruszyła dupę na dół, to udało mi się go dopędzić do furtki i chyba sam poczuł, że chce na wolność, bo tak bardzo się nie opierał. Odpowiedz Link