Dodaj do ulubionych

Boję się wchodzić w długie wątki

23.06.09, 18:18
Czy ktoś mi może pokrótce zreferować plus minus co kryje się pod ponad
dwustuodpowiedziowym wątkiem "nie lubię długich wątków"?
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:29
      Cała mądrość żywota!

:D
      • mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:32
        aaa to nie dla mnie

chcesz uczestniczyć w super ważnej sondzie mającej na celu rozwiązanie problemu
        intrygującego masona?
        • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:35
          Byle nie w tym guście:

www.youtube.com/watch?v=aOGflCsfefo&feature=related
          • mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:37
            :D:D:D

spokojna twoja

super_ważna_sonda_masońska
            • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:43
              Ci zagłosowałam. A brunet jesteś czy blondyn, bo to ważne!
              • mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:44
                brunet jestem
                • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:57
                  Zdecydowanie moja odpowiedź! A bródka po prostu nieodzowna do życia. :)
                  • mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:02
                    taka na środku tylko? z wąsem? bez wąsa? szatańska? kozia? teraz mam na kudłacza
                    i czas coś z tym zrobić:P
                    • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:15
                      Ja lubię tak:

https://martishia.files.wordpress.com/2008/08/johnny_depp1_300_400.jpg

Albo tak - przy czym generalnie w drugim przypadku zwyczajnie gną mi się kolana
                      :D takie wrażenie!

https://screencrave.com/wp-content/uploads/2009/01/lievschreiber09-01-14.jpg
                      • mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:17
                        pierwszy obrazek mogę realizować od ręki, na drugi muszę chyba parę lat jeszcze
                        dorosnąć. no w każdym razie nie ma się co martwić o uginanie nóg
                        • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:20
                          fakt, Deep mi nóg nie łamie:DDDD
                          • cookie_monsterzyca Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 23:21
                            Ale mi!
                            • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 23:22
                              Łeeee, niby starszy ode mnie, ale taki jakiś dzieciuch.

Menszczyzna wysuuublimowany (odpowiednie wykrzywiam usta - pisząc to )
                              :)
    • cytrynka_ltd Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:17
      kto lubi?
      czasami przelecę pobieżnie jakiś ciekawszy temat, ale tak to nie marnuję na nie
      czasu.
      referować też nie chce mi się:)))
      • gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:20
        Na pewno lubią je ci, którzy w nich ze sobą rozmawiają :) I chyba siebie też
        lubią :)
    • niski.oktan Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 23:24
      Kiedyś to może ten wątek nawet i był o czymś, ale to stare dzieje.
      Teraz tam się listę podpisuje. I potem ucieka, zasadniczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka