mason_i_cyklista 23.06.09, 18:18 Czy ktoś mi może pokrótce zreferować plus minus co kryje się pod ponad dwustuodpowiedziowym wątkiem "nie lubię długich wątków"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:32 aaa to nie dla mnie chcesz uczestniczyć w super ważnej sondzie mającej na celu rozwiązanie problemu intrygującego masona? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:35 Byle nie w tym guście: www.youtube.com/watch?v=aOGflCsfefo&feature=related Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:37 :D:D:D spokojna twoja super_ważna_sonda_masońska Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:43 Ci zagłosowałam. A brunet jesteś czy blondyn, bo to ważne! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 18:57 Zdecydowanie moja odpowiedź! A bródka po prostu nieodzowna do życia. :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:02 taka na środku tylko? z wąsem? bez wąsa? szatańska? kozia? teraz mam na kudłacza i czas coś z tym zrobić:P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:15 Ja lubię tak: Albo tak - przy czym generalnie w drugim przypadku zwyczajnie gną mi się kolana :D takie wrażenie! Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:17 pierwszy obrazek mogę realizować od ręki, na drugi muszę chyba parę lat jeszcze dorosnąć. no w każdym razie nie ma się co martwić o uginanie nóg Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:20 fakt, Deep mi nóg nie łamie:DDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 23:22 Łeeee, niby starszy ode mnie, ale taki jakiś dzieciuch. Menszczyzna wysuuublimowany (odpowiednie wykrzywiam usta - pisząc to ) :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:17 kto lubi? czasami przelecę pobieżnie jakiś ciekawszy temat, ale tak to nie marnuję na nie czasu. referować też nie chce mi się:))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 19:20 Na pewno lubią je ci, którzy w nich ze sobą rozmawiają :) I chyba siebie też lubią :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Boję się wchodzić w długie wątki 23.06.09, 23:24 Kiedyś to może ten wątek nawet i był o czymś, ale to stare dzieje. Teraz tam się listę podpisuje. I potem ucieka, zasadniczo. Odpowiedz Link