cookie_monsterzyca 23.06.09, 22:26 Cholera jasna! Wlajzłam nieopatrznie na Twoją galerię, i mam język w dupie :D Aż idę sobie nałożyć michę lodów bórbonowych z Mamitowym dżemem ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Fany! 23.06.09, 22:29 Jedzonko? :D Pstrykam jakąś jedną milionową tego, co robię, bo też mam czasem język w dupie i nie zdążę wyciągnąć aparatu :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany! 23.06.09, 22:32 Yhy, Jedzonko :D Boskie boskie boskie, ómieram z głodu , gastrofaza mi się uruchomiła przez Ciebie :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany! 23.06.09, 22:38 Jeść chyba ;) Ostatnio zostałam uraczona zupo z pokrzywy :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany! 23.06.09, 22:55 Hmm, tak trochę jak szpinak, trochę jak szczaw bez kwasku , trochę jak coś jeszcze czego nie umiem określić, z cebulą i z jajkiem :) Czuć było włochate listki :) Ogólnie dobre, nie umarłam, ale ja bym to jakoś mocniej doprawiła, albo dosoliła, albo jakies inen przyrawy tam wwaliła żeby miało intensywniejszy smak :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Fany! 23.06.09, 22:59 Mhmmmmmmm :) W przyszłym tygodniu muszę spróbować zrobić pesto z rukoli. Masz robota, blendera, miksera, coś w tym stylu? To po taniości i po pyszności jest pesto z pietruszki. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany! 23.06.09, 23:01 Nie właśnie, ino mikser, ale bez końcówki z nożami i muszę żreć pesto ze słoika :/ A by się przydały jakieś wariacje na temat, jako niskobudżetowe dodatki do niskobudżetowego makaronu , którym będę się żywic do następnej wypłaty :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Fany! 23.06.09, 23:04 Przeglądaj GP, tam czasem sprytne rzeczy są, łatwe, tanie, sezonowe, pyyyyyszne! :))) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany! 23.06.09, 23:13 Nie mogę bo gastrofaza się natychmiast uruchamia i żołądek zwiększa swą pojemność i w ogóle :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Fany! 23.06.09, 23:25 No niestety, tak to działa ;) Tu jest od groma tanich i fajnych bardzo: pesto.art.pl/ Odpowiedz Link