puszysta_gimnazjalistka 20.07.09, 10:44 Cisza jak makiem zasiał, taki ciężki weekend był? Leczycie się czy co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: No i co ? 20.07.09, 11:00 No wiesz, kac to nie jest błaha przypadłość. ;)) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No i co ? 20.07.09, 11:08 Większość forumowiczów, przynajmniej na to wygląda, to dobrze wytrenowani imprezowicze, więc pierwszy lepszy kacyk nie powinien być im przeszkodą w czymkolwiek. Odpowiedz Link
bertrada Re: No i co ? 20.07.09, 11:12 A kto powiedział, że to pierwszy lepszy kacyk jest. ;P Odpowiedz Link
athroposs Re: No i co ? 20.07.09, 11:45 bertrada napisała: > A kto powiedział, że to pierwszy lepszy kacyk jest. ;P Bynajmniej, mój pierwszy lepszy nie jest :) A do tego w pracy nie dają pocierpieć w spokoju... ;) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: No i co ? 20.07.09, 11:10 Melduję się na stanowisku! Cała, zdrowa, trzeźwa i obolała, gdyż ponieważ albowiem wczoraj miał miejsce długi i wyczerpujący marsz krajoznawczo-grzybowo-wyczynowo-rekreacyjny z moim udziałem. 30 km leśnej trasy przetykanej dróżkami przez wiochy i wzdłuż brzegu rzeki, gdyby nie deszcz i komary, uznałabym weekend za udany, zwłaszcza, że wszystkie sobotnie plany zostały zrealizowane w 100% :) Odpowiedz Link
conena Re: No i co ? 20.07.09, 11:14 ja dopiero wstałam :-) na leżąco zjadłam śniadanie zrobione i podane przez pana, z którym mieszkam, na leżąco skrytykowałam prezydenta mojego miasta, na leżąco pobrykałam z kocicą, na leżąco poesemesowałam z kuleżanką i w końcu ruszyłam dupsko. dzisiaj jest dzień mega lenia, nawet obiadu nie muszę robić, bo jedziemy na najlepsze w galaktyce plendze :-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No i co ? 20.07.09, 12:22 Oj, coś powoli się budzicie, DO RO-BO-TYYYY ! Odpowiedz Link