athroposs 25.08.09, 09:58 Wybiera się ktoś ? Bo ja tak :)) To u mnie w mieście i się zastanawiam, czy damy radę organizacyjnie. Bywało różnie z tak dużymi koncertami. Moze tym razem nic nie nawali... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Radiohead 25.08.09, 12:09 Były takie plany,ale czasowo by się nie wyrobili,bo część pracuje. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Radiohead 25.08.09, 12:43 sundry napisała: > Dziś,21. to jade albo nie pokrece se na rowerku pod blokiem ;) Odpowiedz Link
athroposs Re: Radiohead 25.08.09, 13:05 e, tam, pod blokiem :) na 21:00 do pozka, o 23:00 powinni skończyć, jeszcze na chwilę 'na miasto' i do domku :) na rano do pracy dotrzesz spokojnie :) a ekologicznie będzie, jak trza :) ja idę piechotą ! w myśl przesłania ! :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Radiohead 25.08.09, 13:27 athroposs napisała: > e, tam, pod blokiem :) > na 21:00 do pozka, o 23:00 powinni skończyć, jeszcze na chwilę 'na > miasto' i do domku :) > na rano do pracy dotrzesz spokojnie :) > a ekologicznie będzie, jak trza :) > ja idę piechotą ! w myśl przesłania ! :) > prawie sie skusiłem;) ale musze blizej domu pojedzic zeby zobaczyc czy ten sprzet zyje w ogóle po ostatnich przygodach Odpowiedz Link
karka831 Re: Radiohead 25.08.09, 13:32 O, w takim razie wybaw się za mnie, bo niestety nie uda mi się tam dotrzeć. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z zeszłorocznej imprezy 'Poznań dla ziemi'... :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Radiohead 25.08.09, 13:38 w ogóle Poznan ma cool ostatnio nie mowie tu o tych szarpidrutach z Radiohead:) ale o mistrzostwach swiata w wiosłach oraz o maratonie który nie wiem kiedy bedzie dokładnie ale jet intensywnie promowany i pewnie uda sie super:) Odpowiedz Link
2szarozielone byłam :) 26.08.09, 21:52 Było bosko, się mi podobało. i Ziemia sprzyjała Poznaniowi, bo nawet fajna pogoda była ;) Ogólnie jestem zniszczona i nie chcę iść jutro do pracy :/ Odpowiedz Link