funny_game 30.08.09, 14:02 Chyba Iza i Pospolity są na tej imprezie, wiecie, czy ktoś jeszcze? Niestety znowu tragedia :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elderlane Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 14:08 trafiłam w tym roku na Red Bull Air Race w Budapeszcie i muszę rzecz, że też nic ciekawego. śmigałay te samoloty i śmigały i tyle:/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 14:09 Ale chyba nikt się nie rozbił, prawda? :( Odpowiedz Link
bertrada Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 14:46 Publiczności nic się nie stało, więc Pospolity i Iza zapewne cali i zdrowi. A piloci, no cóż. Taka jest cena bycia pilotem akrobatą. Odpowiedz Link
elderlane Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 14:56 a to wypaliłam.zrozumiałam, że tragedia w sensie, że beznadziejnie, a nie że coś się stało... Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 15:39 nie wierzę!!! normalnie nie wierzę! byłam świadkiem poprzedniego wypadku - dwa lata temu. W tym roku nie pojechałam bo dziecko za małe. Nie wierzę ;( Odpowiedz Link
funny_game Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 15:44 Jeny, Zosia, to może Ty mnie zrozumiesz. Bo ja wiem, że to jest wliczone w zawód pilota i wiem, że nikomu nic się, poza pilotami, nie stało prawdopodobnie. Ale wiem, że jak się jest drugi raz świadkiem czegoś takiego (a na pewno Pospolity jest), to ciężko sobie z tym poradzić :( :* Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 17:20 oczywiście że rozumiem! ja widziałam w telewizji, a nie bardzo sobie mogę z tym poradzić! na żywo już wogóle. Poprzednim razem płakałam a dziś chodzę jakaś taka... Ehhh :( Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 17:47 A ja jakoś nie wiem. To jest wojsko. A tragedia - to dopiero kurwa jest tragedia: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6980126,Ujeto_sprawce_wypadku_w_Gdyni__Byl_pijany.html Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 17:52 nie umniejszam innych tragedii, które maja miejsce może nawet i w tym samym czasie. Chodzi o to, że samoloty to moje hobby, pokazy lotnicze darzę szczególną sympatią, pilotów szczególnym szacunkiem i czuję się podwójnie dotknięta tym, co się stało. Mam do tego po prostu bardzo osobisty stosunek. Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 18:17 To nie jest kwestia sympatii czy braku sympatii. Żołnierz (pilot wojskowy też) za to dostaje jeść, że nadstawia karku na rozkaz. Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 18:21 nie kumasz, ale nie szkodzi. Nie mam sił tłumaczyć Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 19:07 Chyba jednak ty nie kumasz. Zainteresowanie lotnictwem niekoniecznie musi przejawiać się sentymentalizmem. (W sekrecie powiem ci, że mam PL(G) i PPL(A), z tej drugiej nawet dzisiaj robiłem użytek.) Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 19:09 nie kumasz dalej co mam Ci do powiedzenia Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 19:18 w zasadzie nie muszę ci się tłumaczyć ze swoich emocji Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 17:57 Ścięło mnie - tragedia, w dodatku na oczach ludzi, którzy nic nie są w stanie zrobić. Dobrze, że chociaż nikomu z widzów się nic nie stało. Powiem szczerze, że miałabym opory żeby pojechać na taką imprezę - właśnie dlatego, że zdarzają się takie wypadki. Fajna sprawa takie pokazy, ale cena bywa zbyt wysoka jak dla mnie. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 19:36 O cholera :( Obejrzałam filmik jakiś w necie. Nie chciałabym tego na żywo widzieć... :(((( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 21:02 byłem oczywiscie i widziałem oczywiscie:(( to jak spacer po nie zaleczonej ranie dwa lata temu mi sie na oczach dwóch Zelaznych rozwaliło tamto dotąd we mnie siedzi jak mysle o pokazach no i teraz jeszcze to a było pieknie, pogoda dopisała, ludzi full, Arrowsi dali wgniatający w fotel pokaz jak zwykle,potem cztery Hawki finskie tez duze wrazenie, potem sobie pomyslałem "ok teraz seria indywidualnch wystepów, bedzie dobrze, ryzyko jakiejs kolizji mniejsze", no i wystartowała ta Sunia i po 3 gdzies minutach sie rozbiła...wszystko niewinnie wygladało, niby dokrecali jakis manewr ale jak zeszli ponizej linii drzew na horyzoncie to juz mi sie uruchomiło czerwone swiatło no a potem buchneła chmura czarnego dymu i po samolocie,pilotach i pokazach to jakis pech do kwadratu, nie wiem, okropnosc Odpowiedz Link
zoofka Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 21:37 ja już po poprzednim wypadku bałam się, że air show w Radomiui więcej nie będzie miał miejsca. No i kiedy zapoiwiedzieli kolejne pokazy, to tak sobie pomyślałam, że teraz nic stać się nie może. No nie może po prostu. No i się cholera stało :( forumowiczu robiłeś może jakieś zdjęcia? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 21:48 zoofka napisała: > ja już po poprzednim wypadku bałam się, że air show w Radomiui > więcej nie będzie miał miejsca. No i kiedy zapoiwiedzieli kolejne > pokazy, to tak sobie pomyślałam, że teraz nic stać się nie może. No > nie może po prostu. > No i się cholera stało :( > > forumowiczu robiłeś może jakieś zdjęcia? tez tak myslałem a tu jakies fatum chyba zawisło nie wiem czy to nie jest definitywny koniec airshow w Radomiu a nawet jakby sie odbył to jak to na spokojnie ogladać? mam słaby aparat, porobiłem troche fotek na statycznej ale z grubsza było to co 2 lata temu, z nowych ciekawych IŁ 76 białoruski, 2 Eurofightery i 2 A 10 Odpowiedz Link
wiarusik Re: Radomski Air Show :( 30.08.09, 21:53 a która transza tych EF panie szpecjalisto? Odpowiedz Link