cpt1 10.09.09, 08:07 Gdzie na Ursynowie kupie fajna, dobra jakosciowo i rozsadna cenowo posciel dla niemowlaka. Chodzi i komplet 3 - czesciowy. Poszewka na poduszke, koldre i ochraniacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
next_baby Re: Pościel dziecięca 10.09.09, 11:07 Zobacz w galerii Ursynów, na I piętrze. Nie pamiętam nazwy sklepu, ale jest dość duży, mają też wózki/foteliki/łóżeczka/akcesoria dla maluchów. Mają też sklep internetowy. Jak u nich robiłam zakupy, to ceny mieli jedne z najtańszych w Warszawie. Jak czegoś nie mają na stanie, to można zamówić. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele.sklep.pl Re: Pościel dziecięca niepowtarzalna 19.04.14, 22:39 mamy dla Ciebie pomysły na niespotykany wystrój wnętrz pokoju dziecięcego. Niepowtarzalna pościel, dodatki do sypialni i pokoju dziecięcego. Odwiedź stronę sklepu internetowego www.trelemorele.sklep.pl i wybierz coś dla Twojego skarba. W ofercie pościel, lampy, zasłonki, ozdobne poduszki, osłonki na łóżeczka, plakaty ... Pościel pochodzi w pełni z polskiej szwalni i polskich materiałów. Nasze własne projekty i pomysły dla Ciebie i Twojego maluszka. Jesteśmy także na allegro. Niepowtarzalne wzornictwo, wysoka jakość użytych materiałów i nici. Szukaj nas na facebooku i na google+ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Jakaś niwość. Na FUrsynów ciule się reklamują ? 20.04.14, 17:17 Nie kasujcie SPAMU? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Pościel dziecięca 10.09.09, 12:35 Dobre jakościowo i śliczne rzeczy mają w sklepie AMCO w Galerii Metro Bis, ale ceny porażające. Sporo towaru jest w sklepie Gucio przy stacji metra Ursynów. Ale wg mnie najwięcej ślicznych i niedrogich rzeczy do wyposażenia pokoju maluszka jest w Ikei. Wszystko ładnie do siebie pasuje, a nie ma nachalnych wzorków w kotki czy kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bagnarola Amko 13.09.09, 22:08 Również polecam AMKO poziom -1 Galeria Metro Bis. Nie tylko pościel tam kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Amko 14.09.09, 08:35 Bylam , skelep super , ale niestety jak dla mnie za drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Amko 16.09.09, 17:08 sklep gugu.pl w Galerii Ursynów, Gucio już tu wspominany, Malusin na KEN Odpowiedz Link Zgłoś
paniwiktoria Re: Pościel dziecięca 23.11.15, 09:33 w sklepie papillon-shop.pl/ zamówisz pościel w dowolnym rozmiarze, bo każdą szyją na zamówienie, Do tego mają piękne wzory, więc jestem pewna, że znajdziesz coś odpowiedniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Pościel dziecięca 23.11.15, 15:42 paniwiktoria Reklamujesz coś jeszcze czy tylko ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka43210 Re: Pościel dziecięca 13.04.18, 21:54 Najlepsze pościele z bawełny egipskiej czesankowej i największy wybór jest na Ursynowie w Warszawie al.KEN 94 lok.2 Selene Materace vis a vis kościoła z czerwonej cegły (Metro Stokłosy). Jest szwajcarska satyna, mako-satyna i jeresy. Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: Pościel dziecięca 18.04.18, 08:43 Spam: forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=stokrotka43210&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś