Dodaj do ulubionych

Vectra czy u Was też??...

02.11.12, 23:29
ta firemka tak zaśmieca swoimi "reklamami" skrzynki??
Na Imielinie pomimo umieszczonego zakazu wrzucane są ulotki do skrzynek a dziś jakiś kretyn porozklejał na ścianach klatek kawałki taśmy z numerem telefonu i logo vectra.
W odpowiedzi na maile wysyłane do firmy wraca oklepany ten sam tekst: .. dziękujemy za przekazane sugestie itd.itp. i ciągle ulotki jak trafiały do skrzynek tak trafiają.
Dzisiejszy wyczyn debila z vectry pobił jednak wszystko, każde piętro zaklejone jest taśmą ;/
Macie może jakieś pomysły jak ograniczyć postępujący kretynizm przedstawicieli tej dziadowskiej firemki?
Obserwuj wątek
    • eri22 Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 07:43
      nie tylko vectry to dotyczy.. :(
    • mamap Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 07:49
      U nas (Jary) Vectra weszla do budynku w porozumieniu ze spoldzielnia. Beda dzialac w miejsce zdejmowanych anten dachowych.Wczesniej byla ankieta kto sie pisze na Vectre.B.drogo chcieli. Teraz kabluja w budynku.Sa bezczelni-przychodza po klucz do piwnicy,a nie maja identyfikatorow. Ciolki! pogonilam juz dwa razy. Zadzwon do waszej spoldzielni-moze tez sie dogadali.
      • bragox Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 12:25
        w budynku jest vectra i upc. Natomiast tylko vectra robi taki chlew, wrzucając ulotki i teraz rozklejając syfiastą taśmę. Matoł dodatkowo ponacinał tą taśmę nożykiem uszkadzając farbę na ścianach.
        Wcześniej były rozklejane naklejki z nr kontaktowym do "opiekunów" budynku ale akcja z taśmą jest zwykłym sku....em świadczącym o bardzo inteligentnym inaczej przedstawicielu firmy.
    • jotka001 Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 17:33
      U nas (Kabaty) jest to samo. Codziennie w skrzynkach i na podłodze ulotki.
      Co do taśmy, to może wyjściem jest nakazanie im zapłacenia za odnowienie ścian - jak się będzie zrywało taśmę, to jest prawdopodobne, że będzie odchodzić ze ścianą. Niby dlaczego to lokatorzy mają płacić za uszkodzoną przez Vectrę ścianę?
      • white_eagle83 Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 20:53
        Jaka firma tacy pracownicy !! Jakość usług tej firmy poniżej krytyki (jeśli chodzi o Kabaty) , więc czego się spodziewać po pracownikach...

• bragox Re: Vectra czy u Was też??... 03.11.12, 22:02
          zadzwoniłem do tego "opiekuna budynku" i grzecznie spytałem czy to on narobił na klatkach syfu tą taśmę. Oczywiście koleś powiedział, że tak.
          Poinformowałem go więc, że ma czas do końca dnia na posprzątanie. Po tym terminie zgłoszę na policję fakt dewastacji budynku.

Czekam czy je usunie czy będzie "twardy". Ja nie mam zamiaru odpuścić.

Jeżeli nie pozrywa tego syfu to policjantom z Janowskiego wzrośnie statystyka wykrywalności.

A w odpowiedzi na wysłanego wczoraj maila oczywiście dostałem odpowiedź:
          Witam,
          Dziękuję za kontakt z Centrum Obsługi Klienta.
          Uprzejmie informuję, że Pana zgłoszenie zostało przekazane do
          lokalnego Biura Obsługi Klienta w celu sprawdzenia danej kwestii.
          Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.

... czyli standard vectry został utrzymany.
      • wnken Re: Vectra czy u Was też??... 13.12.12, 17:02
        Potwierdzam. Codziennie wyjmuję ze skrzynki śmieci z tej badziewnej firmy, która to ma więcej przerw i awarii niż dostaw multimediów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka