Dodaj do ulubionych

Ursynowski Fortepian 2014

29.04.14, 21:47
Czy ktoś wie co się dzieje na terenie Fortepianu na rogu Cynamonowej i Gandhi? Czarny płot.. zdemontowana konstrukcja Fortepianu.. no coś się wreszcie zadzieje. Ciekawe co konkretnie. Czy już ktoś coś wie na ten temat? Dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • areck Re: Ursynowski Fortepian 2014 30.04.14, 09:18
      Jak nie zobaczę - nie uwierzę. ;)
      Tyle lat czekałem...
      • mamap Re: Ursynowski Fortepian 2014 30.04.14, 09:38
        www.haloursynow.pl/artykuly/koniec-ursynowskiego-straszydla-fortepian-zniknal,1540.htm
    • tommen Re: Ursynowski Fortepian 2014 07.05.14, 14:27
      Ponieważ to nieco dalej od ratusza niż słynny "Fortepian" i z jego okien tego nie widać więc korzystając z okazji chciałbym Panu Burmistrzowi przypomnieć o nieskończonym, oszpecającym Kabaty budynku widmo również z awanturą w tle na ul. Przy Bażantarni vis a vis Orlika.
      • fms1 Re: Ursynowski Fortepian 2014 08.05.14, 21:24
        Ta sprawa podobno ma również zostać rozwiązana. Zostało tam dokonane przekształcenie użytkowania we własność i ma ta stanąć budynek. Jeśli chodzi o fortepian, to byłem na spotkaniu burmistrza z mieszkańcami i on mówił, że tam ma powstać obiekt handlowy. Niestety nie można nic tam teraz innego zrobić, bo Ci kupcy maja ważną przez kilkanaście lat umowę dzierżawy. Pójście do sądu spowodowałoby, że kolejne lata mielibyśmy syf. Rusztowanie zostało zdjęte na prośbę burmistrza, nowy płot postawiony też. To była reakcja na postulat mieszkańca.
      • bogucjusz Re: Ursynowski Fortepian 2014 09.05.14, 11:09
        A ja bym chciał zapytać o porośnięte już drzewami ruiny szkieletoru "szpitala" przy Indiry Gandhi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka