xp12 27.12.04, 09:40 Witam , czy mozecie mi powiedziec ktora podstawowka na ursynowie jest godna polecenia? Nie mam rozeznania a od wrzesnia dziecko ma rozpoczac nauke w klasie pierwszej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? 28.12.04, 11:51 Z publicznymi - obowiązuje cię rejonizacja, więc możesz trafić różnie... Najlepsza SP na ursynowie to 319 przy ul. Z.W.M 10 (okolice metra stokłosy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.aster.pl 29.12.04, 15:25 polecam na warchałowskiego,teraz im.polskich olimpijczykow.Bardzo miło wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:29 podstawowka nr 319 na zwm 10: skonczylam dawno temu (teraz 4 rok studiow) ale do tej pory milo wspominam....a szczegoliejest mi milo jak pani dyrektor mnie poznaje :) fantastyczna atmosfera, dobry poziom (ja po niej dostalam sie do reytana)mam widok z okna na ta podstawowke i nie zauwazylam jeszcze zadnych nieprzyjemnych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkwn Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 10:48 Tylko SP nr 319 im. Marii Kann, którą skończyłem podobnie jak przedmówczyni, w 1997 roku. Wspaniała atmoswera, dobre warunki. Ale najjaśniejszym jej punktem jest wspaniały pedagog i człowiek - mówię oczywiście o pani dyrektor Januszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 21:06 Polecam nową szkołę na Wilczym Dole 4.Kadra nauczycielska dobrana od nowa ,pod nowoczesnym kątem przed sprawną dyrekcję.Mogę mówić w samych superlatywach pod każdym względem,poziom nauczania wysoki,przyjazne podejście do ucznia,dobra organizacja,nowiutka szkoła ,dużo zajęć dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: 195.94.207.* 11.01.05, 10:09 Radzę rozwagę. Też słyszalam swego czasu pienia nad SP 319. Niestety, chyba właśnie one spowodowały totalne przeładowanie szkoły. Moja córka jest w drugiej klasie, w klasie, w której jest 30 uczniów. Bardzo lubi swoja szkołę, ale ja jednak ciagle sie obawiam, że przy takiej ilości dzieci nie sposób utrzymać wysoki poziom, z którego ta szkoła wczesniej słynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkwn Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 22:04 30 osób to dużo!? Za moich czasów to był standart, zarówno w podstawówce, jak i w liceum, i jakoś na ludzi wyszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: 195.94.207.* 12.01.05, 08:35 Więc pocieszam się, że moja córka tez wyjdzie. Ale krew mnie zalewa, gdy słysze, że na Bielanach, w zwyczajnej, państwowej podstawówce jest dzieci 17-ro w klasie. Różnica w jakości u8czenia się i uczenia ich jest na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniger Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 22:07 Uczyłam na Ursynowie. Przeżyłam klasy 34 osobowe i 17 osobowe. Wiadomo co lepsze. Gdy była gmina-oświata miała się u nas całkiem nieźle. Teraz rządzi p. Kaczyński i to do niego pretensje o, między innymi, tak liczne klasy. Gminę było stać utrzymać klasy mniej liczne.A propos 319 - tę szkołę polecam. Gdyby moje dziecko miało pójść do szkoły podstawowej na pewno wybrałabym tę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
prose Re: JAKA PODSTAWÓWKA??? 13.01.05, 09:02 szkola nr 100 przy ul.Tanecznej,naprzeciwko KIA Motors.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś