Gość: Zatara-nowy IP: *.rwe.com 13.04.05, 12:34 Mam prosbe o podanie ciekawych miejsc, wartych zobaczenia,pokazaniu osobie ktora jest w Warszawie pierwszy raz.Gdzie byscie taka osobe zabrali??Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olaf Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.devs.futuro.pl 13.04.05, 13:05 W Warszawie czy na Ursynowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatara-nowy Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.rwe.com 13.04.05, 13:20 W Warszawie i Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 22:05 Warszawa ma kilka ciekawych historycznych miejsc. Wycieczkę rozpocznij na Starym Mieście następnie Krakowskie Przedmieście z przyległymi ulicami i placami aż do Nowego Światu, z boku masz muzeum Narodowe i Wojska Polskiego potem Sejm, park Ujazdowski z pałacem, Łazienki z Belwederem i przejazd autobusem do Wilanowa. Jest to wycieczka na dwa - trzy dni w zależności od zaangażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 22:44 A ja polecam prage i ulicę ząbkowską. Są tam galerie, antykwariaty, piękne podwórka i kamienice, folklor różyckiego a i potańczyć na otwockiej w fabryce trzciny można. Tylko na portfel trzeba uważać;) Na pradze też jest Kościół św. Floriana i cerkiew. Naprawdę bardzo polecam A na ochocie przepiękne stare filtry- tylko nie wiem czy teraz są tam organizowane wycieczki. Radziłabym też odwiedzić cafe kulturalną w pałacu kultury, taras widokowy i teatr dramatyczny. Warte odwiedzenia jest muzeum powstania warszawskiego i Zachęta Odpowiedz Link Zgłoś