Dodaj do ulubionych

Ciekawe miejsca??

IP: *.rwe.com 13.04.05, 12:34
Mam prosbe o podanie ciekawych miejsc, wartych zobaczenia,pokazaniu osobie
ktora jest w Warszawie pierwszy raz.Gdzie byscie taka osobe zabrali??Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Olaf Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.devs.futuro.pl 13.04.05, 13:05
      W Warszawie czy na Ursynowie?
      • Gość: Zatara-nowy Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.rwe.com 13.04.05, 13:20
        W Warszawie i Ursynowie
        • Gość: rat Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 22:05
          Warszawa ma kilka ciekawych historycznych miejsc. Wycieczkę rozpocznij na
          Starym Mieście następnie Krakowskie Przedmieście z przyległymi ulicami i
          placami aż do Nowego Światu, z boku masz muzeum Narodowe i Wojska Polskiego
          potem Sejm, park Ujazdowski z pałacem, Łazienki z Belwederem i przejazd
          autobusem do Wilanowa. Jest to wycieczka na dwa - trzy dni w zależności od
          zaangażowania.
          • Gość: karina Re: Ciekawe miejsca?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 22:44
            A ja polecam prage i ulicę ząbkowską. Są tam galerie, antykwariaty, piękne
            podwórka i kamienice, folklor różyckiego a i potańczyć na otwockiej w fabryce
            trzciny można. Tylko na portfel trzeba uważać;) Na pradze też jest Kościół św.
            Floriana i cerkiew. Naprawdę bardzo polecam

A na ochocie przepiękne stare filtry- tylko nie wiem czy teraz są tam
            organizowane wycieczki.

Radziłabym też odwiedzić cafe kulturalną w pałacu kultury, taras widokowy i
            teatr dramatyczny. Warte odwiedzenia jest muzeum powstania warszawskiego i
            Zachęta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka