Gość: Mama Li IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 22:37 Moze by tak cos zrobic z ta górą przed Lasem Kabackim?Stoi sobie odłogiem.Co byście chcieli tam miec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kami.kadze Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.aster.pl 18.04.05, 22:42 Basen :)))) A tak serio, to ta góra jest chwilowo zagospodarowana, jest tak całkiem niezły tor na rower i nie tylko. Młodzi ludzie się bawią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Li Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 23:12 Taki tor to tylko dla mlodziezy.A dla malych dzieci?Mozna by tam cos ciekawego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 23:24 Gość portalu: Mama Li napisał(a): > Taki tor to tylko dla mlodziezy.A dla malych dzieci?Mozna by tam cos ciekawego > zrobic. proponuję zrobić podziemną karuzelę albo dwupiętrową piaskownicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: góra przed Lasem Kabackim IP: 193.111.233.* 19.04.05, 09:23 o nie! tylko nie male dzieci! przed blokiem rozwszeszczane, piskliwe male stwory, w parkach to samo jeszcze na gore chca sie wdrapac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 18:31 Gość portalu: Mama Li napisał(a): > Taki tor to tylko dla mlodziezy.A dla malych dzieci?Mozna by tam cos ciekawego zrobic. A dlaczego młodzież ma być gorsza od małych dzieci? Małe dzieci mają parę miejsc do zabawy w tych okolicach (na każdym osiedlu strzeżonym, przy bazarku itp), a młodzież niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: góra przed Lasem Kabackim 19.04.05, 20:46 male dzieci to maja place zabaw i piaskownice..zostawcie choc gore dla mlodziezy bo znow bedziecie narzekac jaka to paskudna jest ta dzisiejsza mlodziez..paskudna bo nie wie co z soba zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 07:46 może na szczycie zbudowac jakis hipermarket? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: góra przed Lasem Kabackim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 07:48 albo sklep biedronki...oczywiscie dostawy na dole,na wózek i op.. do góry ciągniemy pół tony cukru Odpowiedz Link Zgłoś
iurandum Re: góra przed Lasem Kabackim 19.04.05, 17:02 Może wyciąg narciarski jak kiedyś nagórze Jary... Odpowiedz Link Zgłoś
iurandum Re: góra przed Lasem Kabackim 20.04.05, 10:51 A po za tym ustaliliśmy ze ma nazwę: Góra Trzech Szczytów... Na jakimś forum czytałem że jakiś chłopak postanowił wypróbować i z panienką szczytowali na niej w środku nocy :-) Może stąd ta nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: góra przed Lasem Kabackim 20.04.05, 12:01 co by tam zrobić? hm.. Góra przy ulicy Kazury to jedno z najprężniej działających (z inicjatywy społecznej) miejsc na ursynowie południowym. Tor rowerowy to niesamowita inicjatywa, jestem miło zaskoczony, że młodzi ludzie tak to sobie urządzili. Nie chciałbym żeby właśnie oni (rowerzyści), paralotniarze, "rycerze", piłkarze, łucznicy i inni dziwni ludzie, którzy to miejsce przystosowali na własne potrzeby je stracili. Poza tym czy byłaby to ta sama górka którą dziś mamy? ja proponuje na początek oczyszczenie i pielęgnacje zieleni na górce i w jej zdziczałej okolicy. To by była inwestycja! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iurandum Re: góra przed Lasem Kabackim 20.04.05, 13:42 > ja proponuje na początek oczyszczenie i pielęgnacje zieleni na górce i w jej > zdziczałej okolicy. Mnie osobiście denerwuje na razie jak widze przez okno jak właściciele terenowych samochodów oczyczają ją z trawy ryjac kołami rowy podczas różnych prób podjeżdzania. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: góra przed Lasem Kabackim 21.04.05, 15:46 no to prawda, samochody i motory tam, to duża przesada, ale po ładnie wyrównanym trawniku, między drzewkami nie będą mieli tyle frajdy... zapewniam cię że znikną Odpowiedz Link Zgłoś