Gość: barbara IP: *.chello.pl 02.10.05, 13:21 Czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak dojsc na te ulice?wiem ze jest na Imielinie,ale czy daleko od metra?jak najlatwiej tam trafic?dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trela Re: ul. Amundsena IP: *.aster.pl 02.10.05, 15:15 mapa, wejdz an pilot.pl albo cos takiego, czlowieku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: ul. Amundsena IP: *.chello.pl 02.10.05, 15:59 juz to dawno zrobilam ale mapy interaktywne mi nie dzialaja a ta ktora dzialala pokazala tylko okolice a nie dokladna ulice czlowieku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: ul. Amundsena IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 17:45 Amundsena jest przy ul. Dereniowej, naprzeciwko kliniki stomatologicznej Dental. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ul. Amundsena 03.10.05, 22:14 Fajne. Ale tak zgrubnie. Jak zobaczyłem trasę i czas przejazdu z mojego poprzedniego domu, do obecnego (8 minut ze starego Mokotowa na Moczydło)... Ale dobrze że są takie serwisy. Jak ktoś zupełnie nie wie jak dojechać, to tez się przyda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: ul. Amundsena 03.10.05, 22:10 Albo lecisz z Imielina ok.10 minut spacerkiem, albo masz przystanek Malinowskiego dla linii 504, 505, 436, 179 (tym od metra Stokłosy bądź Imielin) ewentualnie 136. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś