Dodaj do ulubionych

co potrzebne w Piasecznie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:19
---
Myślę o utworzeniu własnego przedszkola/klubiku/świetlicy na terenie gminy
Piasczno;chciałam tu na forum poznać Wasze- rodziców uwagi na ten temat.Jak
odciążyć i zadowolić Was i Wasze dzieci? Jakiego miejsca Wam brakuje?Jaka
forma działalności jest potrzebna? Popoludniowy klubik, żłobek, tematyczne
przedszkole? Bardzo dziękuję za wszystkie cenne dla mnie uwagi. Joanna
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: co potrzebne w Piasecznie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 20:47
      Chyba to nie to forum ?? Piaseczno jest trochę dalej.
    • Gość: mk Re: co potrzebne w Piasecznie? IP: *.acn.waw.pl 28.10.05, 14:19
      gdybys chciala na ursynowie-to mam propozycje, bo bardzo mi tego brakuje-otoz
      jakas swietna swietlica niepanstwowa dla dzieci szkolnych, z zajeciami takimi
      jak w szkolach niepanstwowych prowadzonymi na BARDZO WYSOKIM POZIOMIE

co prawda nie wiem przy ktorej szkole, bo jesli gdzies np na imielinie, to
      jeszcze istnialaby koniecznosc zbierania dzieci..bo my, mamy pracujace nie mamy
      czasu aby dzieci odbierac i tam wozic..
      • Gość: jo Re: co potrzebne w Piasecznie? IP: *.devs.futuro.pl 30.10.05, 20:44
        dziekuję za odpowiedź i dobraą radę, pozdrawiam
    • Gość: kasiek Re: co potrzebne w Piasecznie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.05, 20:36
      witam ja równiż myślałam o założeniu tego rodzaju działalności na terenie gminy
      piaseczno. Jestem mieszkanką tej gminy i troche się orientuję w potrzebach.
      Jestem również mamą i niejako z autopsji wiem coś o potrzebach dzieci. Jeśli
      masz ochote odezwij sie do mnie to porozmawiamy. Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: co potrzebne w Piasecznie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 15:51
        W piasecznie to potrzeba szkoły otworzyc bo za duzo osiedli a miejsc w szkołach
        brak-a płacić za przedszkole prywatne to lepiej wynająć sobie opiekunke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka