Gość: bidusbajtus IP: *.chello.pl 16.11.05, 13:49 uważjcie na aptekę przy ZWM koło Mokpolu, zapłaciłam tam za tran 19,99 a ten sam w Leclerku 14 zł. Może poleciie która apteka jest w miarę tania taki mały sondarz............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: droga apteka przy ZWM 16.11.05, 13:51 Gość portalu: bidusbajtus napisał(a): > Może poleciie która apteka jest w miarę tania taki mały sondarz............ Polećcie przy okazji bidusbajtus słownik ortograficzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 16.11.05, 14:37 nie czepiaj się bo ty też niezle czasami wpadasz- tylko z litości nie wstawię kilku przykładów Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ależ proszę bardzo 16.11.05, 15:06 czekam na KILKA przykładów. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Re: ależ proszę bardzo IP: *.chello.pl 16.11.05, 17:46 sam sie wpisz do wyszukiwarki to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius buahhaah 17.11.05, 07:59 rotfl rotfl ale argument :))) Ale czego się spodziewać po anonimowych tchórzach... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius a ja nadal czekam... 17.11.05, 14:21 ...już prawie 24 godziny... <nuda> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidusbajtus Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 16.11.05, 22:13 a co cię to obchodzi jstem dyslektykiem z doktoratem....... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak, oczywiście 17.11.05, 08:00 kiedyś się to nazywało analfabetyzm, teraz poprawność polityczna nakazała nazwać to dysleksją i nagle się okazało, że 40% Polaków ma dysleksję. A ja nadal czekam na te przykłady. Bo jak nie masz nic do powiedzenia, to biegnij już do tego słownika i nie gorączkuj się tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 16.11.05, 21:12 Tania apteka (i jest to najtańsza w dużym obszarze stacji "Ursynów"- sprawdziłam), jest apteka od strony osiedla, na tyłach kościoła przy KEN. Apteka prowadzona jest przez Marcinkowskich. Można w niej założyć kartę stałego klienta, przy nie których lekach nie mających zniżki, upoważnia ona do rabatu. Mają często promocje na leki dla pacjentów z chorobami przewlekłymi. Za taki lek można nawet zapłacić 1 grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: droga apteka przy ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:15 Grunt to dobra autoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 16.11.05, 23:12 Nie jest to autoreklama, lecz często chodzę do tej apteki, bo mieszkam w pobliżu i stąd wiem, że w tej aptece jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: droga apteka przy ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:22 A skad wiesz, ze jest najtaniej, skoro chodzisz czesto do tej jednej apteki? Chodzisz tez do innych i porownujesz ceny? Mozesz podac konkretne przyklady roznic w cenach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 17.11.05, 00:34 Przeczytaj dokładniej mój wcześniejszy post. Wyjaśniam Ci jaśniej: byłam w okolicznych aptekach, a ta jest najtańsza, czasem zdarza mi się wejść do innej, to cena tego samego leku jest wyższa. Zaznaczam po raz drugi,że są to okolice metra Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: tańsza apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:07 Joanno, czy to ta narożna apteka od strony dziedzińca kościoła, na rogu Pasażu Ursynowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: droga apteka przy ZWM IP: *.chello.pl 17.11.05, 15:17 Tak Maju, to ta apteka przy fontannie. Jest to chyba Pasaż Ursynowski 7 lub 9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amulecik Re: droga apteka przy ZWM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 19:58 Polecam Aptekę natolińską przy ul. Sengera i Juvente przy Centrum Onkologii Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 tania EuroApteka M.Stokłosy 18.11.05, 23:43 południowe wyjscie w kierunku Pasażu Ursynowskiego i po lewej stronie. Zawsze atrakcyjna oferta cenowa. do yavoriusa - spamujesz wątek Odpowiedz Link Zgłoś