Gość: paola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 22:52 Polećcie do kogo się zapisać, a kogo lepiej unikać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gOŚKA Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera IP: *.gfk.pl 13.01.06, 10:58 UNIKAĆ DABROWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera IP: *.acn.waw.pl 13.01.06, 17:08 > UNIKAĆ DABROWSKIEJ Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 14.01.06, 13:24 Na ROMERA nie ma lekarzy! Tam może są weterynarze ale chyba też nie koniecznie. Uciekłam do niepublicznego Zozu na Dereniowej i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 14.01.06, 23:02 Uważam, że dr Stegawska jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
olusi-a-nia Re: kasiap10... 15.01.06, 00:42 Chyba przesadzasz z tą weterynarią.Określ się czy miałas do czynienia ze wszystkimi lekarzami na Romera??? Może trudno jest sprostac Twoim wymaganiom? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: kasiap10... 18.01.06, 15:20 Wiesz w porównaniu z niepublicznym zozem w którym teraz jestem to Romera jest z pewnością przychodnią weterynaryjną. Lekarz nie potrafiący stwierdzić ospy, musiał sprawdzać w książce? Nie wykryli mi tam zapalenia węzłów chłonnych- wyszłam prawie z płaczem pojechałam do "Damiana" dostałam się "od ręki" od razu diagnoza, leczenie. Na Romera wszyscy łaskę robią, że pracują. Ja nie mogę zwalniać się z pracy a tam terminy przyjęć no proszę o wybaczenie.. W końcu mam super przychodnię na Dereniowej - dzwonię pani sympatyczna, miła. Lekarze kompetentni Brawo. Kto chce się katować na Romera proszę bardzo mnie już to nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti.atlantic Re: kasiap10... 18.01.06, 17:19 Romera to przychodnia utrzymywana przez NFZ, więc trudno spodziewać sie cudów... Niemniej jednak leczę sie tam od urodzenia i nie narzekam. Denerwują mnie tylko długie terminy, ale i tak gdzie indziej bywa gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: kasiap10... 18.01.06, 20:43 Widzisz, ja za leczenie w niepublicznym zozie też nie płacę ale dostanę się zawsze w tym dniu kiedy zadzwonię. Jest pewna różnica prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nots Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 17.03.06, 12:31 Witam Prosze polećcie kogoś dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 17.03.06, 12:45 slyszalam opinie od kilku osob ze Pan dr Andrzejewski jest ok Odpowiedz Link Zgłoś