patee.pl 28.01.06, 01:06 Jestem zainteresowana przekluciem nosa w wyzej wymienionym studiu. Chcialabym sie dowiedziec czy ktos korzystal z uslug tego salonu. Cokolwiek moze byc tatuaz badz kolczyk. Chce poznac opinie na temat tego studia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hivision5 Re: Studio Dereniowa 28.01.06, 05:07 podobno są ok,ale tam byłem i jakoś nie rzuciło mnie na kolana.Wchodze a tam siedzi panna w stringach i gostek maluje je pośladek i to wszystko w tym pierwszym pomieszczeniu.Żeby chociaż ta lalka miała fajny tyłek.a fe Odpowiedz Link Zgłoś
patee.pl Re: Studio Dereniowa 28.01.06, 13:34 hehe. :) A moze ktos mialby jakiejs dokladniejsze informacje ? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anneau Re: Studio Dereniowa 29.01.06, 14:47 Zrobiłam tam 2 tatuaże. I - nie licząc tego ze też siedziałam z niemal gołym tyłkiem w pierwszym pomieszczeniu - wszystko było ultra profesjonalne i czyste. Tatuaże sie nie paprały. Gośc umył ręce kilka razy w trakcie robienia wzoru, wszystkie narzędzia byly jednorazowe. Z tego co wiem kolczyki robione są w drugim malutkim pomieszczeniu - czyli masz mniejsze prawdopodobieństwo uprawiania ekshibicjonizmu :-) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
szczupy Re: Studio Dereniowa 29.01.06, 15:14 Nie wiem czy jest ok, ale ponoć pracuje tam najbardziej wydziarany perkusista w Polsce. A to już jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś
gretabe Re: Studio Dereniowa 31.01.06, 10:19 Ja robiłam tan tatuaż dobrych parę lat temu i wszytsko było wzorowo. Moi znajomi robili tam kolczyki i też byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś