ibc-dsz-c5 mózg w głowie O_o..? 16.03.06, 23:39 uzyj wyszukiwarki albo gugli, a nie wysługuj sie innymi Odpowiedz Link Zgłoś
non_logos Re: Notariusz na Ursynowie 17.03.06, 05:25 Jatrzębowskiego 22 na piętrze,notariusz p.Cubała Odpowiedz Link Zgłoś
frankie44 Re: Notariusz na Ursynowie 30.03.06, 23:59 Polecam p. Cubale a raczej jego ziecia - Pawel Chalupczak - pod tym samym adresem. Bardzo mily mlody notariusz - super sprawny, elastyczny i .. mozna sie targowac! wlasnie dzis kupilismy mieszkanie pan Pawel nadzorowal! Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: Notariusz na Ursynowie 17.03.06, 08:03 masz taka strone www.notariusze.waw.pl Ja osobiscie korzystałam z usług Pani Aliny Niewczas-Zajączkowskiej. Bardzo miła kobieta i przede wszystkim Tanio było:) Ma króteki teraminy oczekiwania a dokumenty mozna wysłąc faksem. Nie cierpię Cubały na Jastrzebowskiego- maja tak cholernie niemiła sekretatrkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
iviwawa Re: Notariusz na Ursynowie 17.03.06, 08:27 Na KEN-ie obok Galerii Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś
hivision5 Re: Notariusz na Ursynowie 17.03.06, 10:52 Pytanie było o notariusza a nie o sekretarkę,jak była niemiła to trzeba było zwrócić uwagę jej szefowi,no i oczywiście olać ich biuro. Osobiście dwa razy korzystałem z ich usług i zawsze było ok,ale każdy ma wolny wybór. Podobno jest to wolny kraj, wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek608 Re: Notariusz na Ursynowie 17.03.06, 11:19 hivision5 napisał: > Pytanie było o notariusza a nie o sekretarkę,jak była niemiła to trzeba było > zwrócić uwagę jej szefowi,no i oczywiście olać ich biuro. > Osobiście dwa razy korzystałem z ich usług i zawsze było ok,ale każdy ma wolny > wybór. Podobno jest to wolny kraj, wolny? No właśnie, to o co się oburzasz i właściwie o ci ci chodzi... (to nie pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś