jontka1 11.10.06, 15:29 Szukam deramatologa dziecięcego na Ursynowie, najlepiej współpracującego z NFZ. POmożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinimartini Re: Dermatolog dziecięcy 11.10.06, 19:11 z NFZ w Medycynie rodzinnej na Belgradzkiej- odradzam. niestety nie z NFZ - dr Nieżurawska, ma gabinet na Migdałowej. szczegóły mogę podać Odpowiedz Link Zgłoś
monikko Re: Dermatolog dziecięcy 11.10.06, 20:52 Jest pani doktor w przychodni Na Uboczu , niestety nazwiska nie pamiętam. Ale dziecinny dermatolog jest tylko jeden. Musisz zgłosić się do "dorosłej" dermatologii , bo tam jest gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Dermatolog dziecięcy 11.10.06, 20:56 Ja jezdzilam z dzieckiem do przychodni na Kielecka, po probie na Belgradzkiej (zdecydowanie nie polecam !). Na Kieleckiej tez nie najlepiej trafilam-starszy niekontaktowy lekarz (nie kwestionuje fachowosci, ale jako mama chcialabym sie czuc ciut bardziej "dopieszczona") Wiec jesli ktos zna naprawde dobrego lekarza to ja chetnie tez skorzystam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_011 Re: Dermatolog dziecięcy 11.10.06, 21:48 wlasnie ja bylam z dzieckiem u dr. Keckiej na Belgradzkiej ale mam wrazenie ze ona w ogole sie nie zna na tym co robi, Odpowiedz Link Zgłoś