Dodaj do ulubionych

Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz...

11.05.10, 11:36
Jest cos takiego jak;omijanie,wymijanie i wyprzedzanie.Jak jest
zakaz wyprzedzania to nie wolno wyprzedzac,ale mijac to chyba pan
redaktor sie mignal.
Obserwuj wątek
    • Gość: strangeman chyba w mózgu mu się przestawiło. Dziewczyna przy IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.10, 11:41
      100 km/h już czuje andrenalinę... Poza tym w normalnym kraju,
      zostałożono by przestępcy kajdanki i zabrali motocykl. A u nas, ehhh
      mandacik tylko i dalej 200 km/h. Paranoja. Graj dla de..li i idiot.w
      Szkoda gadać.
      • Gość: beno Re: chyba w mózgu mu się przestawiło. Dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 11:56
        nie zapominaj kolego ,że to jest dziki kraj..

nawet bez prawka możesz jeździć... ja cie policja zatrzyma to płacisz mandat
        500zł, czekasz aż odjadą i dalej w drogę

• bezzebnypirat W normalnym kraju, takim jak Niemcy... 11.05.10, 14:00
        'straszylby dziewczyne' na autostradzie bez ograniczen, calkowicie legalnie. Co
        to wyprzedzanie na podwojnej ciaglej nawet by nie wiedzial, bo po co takie cos
        probowac? I gdzie?

Ewentualnie moglby sie przejechac na jeden z WIELU torow i tam sprawdzic
        mozliwosci swojej maszyny. U nas, w Polsce, ukarano go mandatem i plebs krzyczy,
        ze jeszcze za malo mu sie dostalo.
    • Gość: gosc Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... IP: *.mentorg.com 11.05.10, 11:51
      A badania psychatryczne i zakaz prowadzenia pojazdow dozywotnio??
      Niestety, debile na motorach krzycza "Patrzcie w lusterka motocyklisci sa
      wszedzie", nie pametaja,ze ich tez dotycza przepisy ruchu drogowego
      • Gość: Motórzysta Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: 156.17.18.* 11.05.10, 12:26
        A powinno być "Motocykliści patrzcie przed siebie - samochody są wszędzie"
        • net_friend Wariaci na motocyklach są wszędzie! 11.05.10, 13:16
      • Gość: krzysiek Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: *.fish.ar.szczecin.pl 11.05.10, 14:07
        Sam jesteś debil i tyle. Motocykl to moja pasja od 15 lat, rzadko kiedy naruszam prawo, mam wielu znajomych motocyklistów którzy tak samo używają motocykle. I pisząc "debile na motorach" zastanów się dwa razy o kim piszesz.
        Mimo że sam jeżdżę samochodem pokusił bym się o stwierdzenie "debile w samochodach" gdyż większość z nich uważa że są ważniejsi i nie powinien ich nikt wyprzedzać omijać itp. Dlaczego nie mogę wyprzedzić samochodu który do 70 potrzebuje 15 sekund, a mi zajmuje to 4 sekundy, nie ma zakazu wyprzedzania mam miejsce to wyprzedzam i mam w d... co sobie myśli kierowca samochodu.
        Druga sprawa, dlaczego nikt nie pisze o piratach w samochodach których jest więcej niż szarżujących na motocyklach???
        • Gość: tcgt4 Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: 57.66.197.* 11.05.10, 17:07
          Masz racje. Tez jezdze. Tylko ja akurat jedynym przepisem jaki lamie, to
          ograniczenie predkosci (zadne czerwone czy ciemnopomaranczowe swiatla, ciagle
          itp.), ale tez w rozszadnych granicach - w trasie zwykle jade 120-130. Wowczas
          jak wyprzedzam, to zdarzaja sie tacy, co patrza sie jak na wariata. Ale jadac z
          ta predkoscia wyprzedza mnie cala masa samochodow, czasem non stop, jadacych
          zdecydowanie szybciej (na oko 160-180). Ci pewnie klna - co to za wolnojazd.
          Dobrze, ze nie blyskaja swiatlami, nie trabia (bo o spychaniu juz nie wspomne).
          I kto tu szaleje? Po za tym, ja tym autom ustepuje (o ile nie przeganiaja -
          wtedy utrudniam ]:-> sorry, ale jak ktos lamie przepisy i strsuje/zgania innych,
          to nie powinien w ogole siadac za kierownice). I wsrod kierowcow i wsrod
          motocyklistow sa debile. Tych pierwszych wiecej, ale mnie widac. No i kierowcy
          aut (sam jezdze 50tyskm rocznie autem) utozsamiaja sie bardziej z nimi.
          Pozdrawiam kulturalnych kierowcow i motocyklistow.
    • Gość: Egghead Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: 212.127.95.* 11.05.10, 11:59
      Oczywiście, skoro był zakaz wyprzedzania to miał prawo wymijać innych. Zatem
      mandat zapewne tylko za przekroczenie prędkości dostał. Szkoda, że nie
      obowiązuje konfiskata pojazdu przy tak rażących wykroczeniach.
      • Gość: " L " Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.10, 12:24
        Nauczcie się w końcu:

* wymijanie - samochody jadą w !dwóch! przeciwnych kierunkach
        * omijanie - omijanie np. żula leżącego na jezdni
        * wyprzedzanie - samochód (motocykl, łódź etc.) wyprzedzania pojazd jadący w tym
        samym kierunku

Czy to tak trudno zapamiętać?!?
    • Gość: gość Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... IP: *.206.112.242.static.telsat.wroc.pl 11.05.10, 14:10
      Ale kretyn. Intelektualnie nie może zaimponować, to chociaż motorem, ha ha ha.
      Ćwierćinteligent.
    • nielenin nie ładnie, nie ładnie 11.05.10, 14:16
      c
    • wirus-7 Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... 11.05.10, 14:50
      Czy ten szaleniec ma jeszcze prawo jazdy?
      • Gość: kingmaster86 Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: *.reszel.arkusnet.pl 11.05.10, 15:09
        pewnie że ma - może jechać sobie nawet i 500km/h jak go złapią to dostanie
        jedynie 10 ptk karnych i 1000 zł mandatu to najwyższy wymiar kary za
        przekroczenie prędkości powyżej 50 km/h ...
    • Gość: jacie Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... IP: *.146.167.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 15:21
      co wy ludzie? co to jest 208? tyle to ja osiągam na trzecim biegu... :D
      fakt, że warunki do tego nie były odpowiednie - autostrada byłaby lepsza do
      takich "popisów" - sama prędkość nie jest taka straszna.

• Gość: Lehoo Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra IP: *.globalconnect.pl 11.05.10, 15:29
        Sama prędkość straszna nie jest, tylko jej gwałtowne zmiany
    • Gość: Lehoo Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... IP: *.globalconnect.pl 11.05.10, 15:28
      Co za koszmarny debil jakiś...
    • Gość: zenek Wielka mi rzecz. Nijaki Stockinger, autorytet IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.10, 15:48
      moralny IIIRP, pouczający innych na plakatach jak mają jeździć przez przejazdy
      kolejowe, spowodował po pijanemu wypadek z ranną osobą i uciekł z miejsca
      wypadku. Prawka mu nie odebrano, w kiciu nawet minuty nie posiedział, dalej
      jeździ. Nijaka Jędzrzejczak wyprzedzała na wzniesieniu, nie upewniwszy się czy
      z przeciwka nic nie jedzie, swoją bandycką jazdą zabiła brata. Wg wymiaru
      "sprawiedliwości" RP nie zasłużyła na odsiadkę. Nijaki Zientarski jechał jak
      wariat w mieście i rozbił samochód o filar wiaduktu, zabijając pasażera. Nawet
      nie musiał składać zeznań. Już rozgląda się za nową bryką, którą może
      poszaleć. Czy wymiar "sprawiedliwości" słyszał o równości obywateli wobec prawa?
      • Gość: Bogusław Re: Wielka mi rzecz. Nijaki Stockinger, autorytet IP: *.erydan.net 11.05.10, 16:19
        Gość portalu: zenek napisał(a):
        Czy wymiar "sprawiedliwości" słyszał o równości obywateli wobec prawa
        > ?

A czy słyszałeś o równych i równiejszych?Albo,co wolno wojewodzie-
        to nie tobie smrodzie?Tak było,jest i będzie.
      • Gość: smiechu warte Re: Wielka mi rzecz. Nijaki Stockinger, autorytet IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 28.05.10, 14:04
        wariat powinien jechac sam i sie SAM ZABIC -bylby spokoj ,troche by
        rodzina poplakala i basta , opowiadaliby pozniej ze to wina
        drogi ,ze bylo mokro ,wszyscy jechali jak glupki ,a on biedak sie
        zabil ,mimo ze tak dobrze jezdzil --widac tez na drogach dobrych
        kierowcow przestrzegajacych zasady ruchu i myslacych o innych z
        przeciwka ,ale ich malo ,przewaznie to widujemy nieodpowiedzialnych
        i niczym nieprzejmujacych sie debili --wylapac te smieci i zamknac w
        szpitalach zeby opiekowali sie ciezko poszkodowanymi na
        drogach ,podcierac ,myc ,karmic i moze zrozumieliby choc troche ,ze
        zycie nasze i naszych dzieci czesto wisi na wlosku -odebrac na
        zawsze prawko -jezdze tylko autem ,35 lat bezwypadkowo po swiecie
        gdzie nie zawsze jest wesolo na drogach i napatrzylam sie na smutne
        roznosci o ktorych przykro mowic --ludzie badzcie odpowiedzialni za
        zycie innych, bo mozecie tez kiedys byc po stronie
        poszkodowanych,polamanych i z roztrzepanym mozgiem na szosie
    • czarny-obserwator Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestrasz... 11.05.10, 16:07
      PISZACY TEN ARTYKUL POWINIEN BYC POSPIESZNIE POZBAWIONY UPRAWNIEN DO
      KIEROWANIA POJAZDAMI. WYPRZEDANIE I MIJANIE MYLI!!!!
      PEWNIE ROWNIEZ JEZDZI JAK TUMAN, TEN NIEDOUK!!!!!!
      STRZEZCIE SIE GO NA DRODZE!!!!!
      • lia.13 Re: Jechał na motocyklu 208 km/h. Chciał przestra 11.05.10, 16:19
        a o jakim "mijaniu" piszesz? Bo ja wiem, że kodeks drogowy wspomina tylko o
        "wymijaniu" oraz "omijaniu".
    • jamnnik a gdyby jechał rowerem po piwie to by go zamknęli 11.05.10, 17:01
      do paki, bo byłby przestępcą.
      porąbany ten kraj
      • fletniapana Rowerem 208 km/h ? 11.05.10, 17:25
        Daj spokój, nawet po pięciu piwach nikt by nie był w stanie!
        • jamnnik Re: Rowerem 208 km/h ? 11.05.10, 17:55
          fletniapana napisał:

> Daj spokój, nawet po pięciu piwach nikt by nie był w stanie!

nawet przepisowa dziewięćdziesiątka by wystarczyła żeby go wsadzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka