Dodaj do ulubionych

Jak w "Hotelu Zacisze": internauci o okupowanym...

23.08.11, 18:02
a gdzie sie podzialy poprzednie komentarze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Papuh Jak kto glupi to jedzie na wakacje IP: 83.142.230.* 23.08.11, 18:48
      Alescie glupi, Chryste. Wypoczywam w domu. Na miejscu mam wszystko co mi potrzebne i nie musze sie telepac rozklekotanym samolotem do zapluskwionego hotelu z grzybam na scianach w parujacej duchocie. Wstaje rano z wlasnej ,czystej poscieli, parze kawke we wlasnym ekspressie, jem sniadanie na czystych talerzach i ide naplaze w Jelitkowie. Poleze dwie godzinki na wlasnym czystym reczniku, wypije zimne piwo, i ide sie zdrzemnac godzinke. A jak pogoda nieladna to spaceruje na plac zabaw,, gdzie 26- letnia Justynka z pieknym tylkiem zabawia polrocznego dzidziusa podczas gdy tato probuje zarobic na rodzine i nie dac sie zwolnic z roboty. Pogadamy troche i idziemy do mnie , wypijamy mojito w moich czystych szklankach walnimy numerek.
      Wieczorkiem wlaczam TV i smieje sie z glupcow, ktorzy sie rzucaja jak pomyleni bo utkneli w hotelu na lotnisku albo zabili sie w polskim autobusie gdzies tam daleko na trasie.
      • Gość: gal Od kiedy Jelitkowo jest w Wielkiej Brytanii. Idź IP: *.net.zeork.com.pl 24.08.11, 06:52
        lepiej do roboty, bo zmywak nie może doczekać się tak pracowitego frajera.
        • Gość: papuh Popatrz, cycku, teraz jestem w USA IP: *.rdns.blackberry.net 24.08.11, 14:45

Teraz jelitkowo jest w Virginii, USA.
          Tyle lat internetu a glupi Polak ciagle mysli ze jak IP jest z "Wielkiej Brytanii" to piszacy tam musi siedziec. Alez to jest strasznie  ciemny narod !
      • Gość: penetrantny Re: Jak kto glupi to jedzie na wakacje IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.11, 11:23
        Alescie glupi, Chryste.

A co to jest to chryste?
    • profesorfilutek Re: Jak w "Hotelu Zacisze": internauci o okupowan 23.08.11, 22:51
      cenzura dziala itaki zlodzieje !!!!!
    • grogreg Ale czego tak naprawdę się spodziewacie? 24.08.11, 09:18
      Kupujecie w biurach podróży wycieczki z transportem, noclegiem wyżywieniem.... za psie pieniądze i spodziewacie się luksusów.
      • esmeralda_pl Re: Ale czego tak naprawdę się spodziewacie? 24.08.11, 12:02
        20 tys. za 4 osobową rodzinę to psie pieniądze? To już chyba tylko Malediwy zostają...
      • Gość: MM Re: Ale czego tak naprawdę się spodziewacie? IP: *.home.otenet.gr 24.08.11, 22:34
        Jesli uwazasz, ze wakacje za 14 000 pln to wakacje za psie pieniadze...... to gratuluje grubego portfela.

Opinie w artykule poruszaja wiele choc nie wszystkie kwestie:
        - totalny brak pomocy ze strony rezydenta na miejscu,
        - brak jakiegokolwiek zainteresowania turystami ze strony Itaki, a przede wszystkim brak jakiejkolwiek informacji o warunkach zakwaterowania drastycznie odbiegajacych od oferty (pokoj w piwnicy zamiast pokoju de lux z widokiem na morze lub basen,
        - karaluchy nie tylko nakorytarzu, w pokojach rowniez,
        - restauracje poziom max 3*,

Jestesmy na miejscu i wiemy jak wyglada ta 5* rzeczywistosc. Warto zastanowic sie, zanim wyda sie opinie na temat o ktorym nie ma sie zielonego pojecia.

Jesli wykupiliscie wakacje w tym hotelu przed wylotem zadajcie od Itaki zmiany hotelu. Na miejscu nic nie zalatwicie. Ta sytuacja dotyczy wszystkch turystow z Polski.

• Gość: qwerty Jak w "Hotelu Zacisze"? Co to za tytuł artykułu? IP: *.quest-net.pl 24.08.11, 09:50
      Nic mi to nie mówi, panie nie ogarnięty redaktorku! Nie każdy musi oglądać jakieś kretyńskie seriale!
    • turysta_z_izraela Dzień bez szydzenia dniem straconym 24.08.11, 09:51
      Ale już nigdy nie dowiemy się prawdy o "wycieczkowiczach" z Izraela w Polsce!
      • Gość: relaxxx zaczerpnięte z neta IP: 83.168.91.* 24.08.11, 14:18
        Odpowiedź właściciela na krytykę umieszczoną na stronie:
        pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g776010-d1094515-Reviews-Costa_Lindia_Beach_Resort-Lardos_Rhodes_Dodecanese.html
        Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: costalindia, General Manager, Costa Lindia Beach Resort
        7 lipiec 2011
        To whom it may concern. This guests has blackmailed us to upgrade him from Low cost room to an upper category, and that if we shall not do this he shall write in ''internet''.But the hotel was fully booked...so he wrote and you can read it. I would like to say, that WHEN HE SHALL BUILT A HOTEL, PLEASE built it like you have described it YOU WOULD LIKE TO BE ... BUT THE HOTEL NOW has been buid and cannot change it. I AM ONLY SATISFIED that he LOVED OUR FOOD. ME PERSONALLY am open to critic but from persons when they are calm and relaxed....and the person who write the critic must be an OPEN MINDED.

Cóż... świadczy to dobitnie o poziomie hotelu i jakości obsługi.
        Jaki pan taki kram - chciałoby się rzec :)
        • Gość: Ania Re: zaczerpnięte z neta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 16:34
          Zgadzam się w całej rozciągłości, zwłaszcza, że miałam okazję rozmawiać z tym "Panem Menedżerem".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka