Dodaj do ulubionych

nowa strona gazety

15.01.15, 15:50
Gdzie się podział artykuł hurraoptymistyczny o nowej stronie z ponad tysiącem negatywnych komentarzy? Tam, gdzie zwykle?
No dobra. Tylko, czy gimboliony wiedzą, że wraz z migracją czytelników na inne, mniej komiksowate portale, zmniejsza się też ilość reklamodawców?
Obserwuj wątek
    • bialeem Re: nowa strona gazety 15.01.15, 16:28
      A jakie znasz misiu mniej komiksowate portale?
      • edd.y Re: nowa strona gazety 15.01.15, 20:47
        Spadaj zalosny pismaku gazeciany.
    • Gość: g Re: nowa strona gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.15, 23:09
      tutaj: Tekst linka
      • Gość: szczy.telnik Kolejne guano gazeciane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.15, 10:00
        Wkrotce zdechniecie ekonomicznie ignoranccy badziewiarze.
      • wobo1704 Re: nowa strona gazety 16.01.15, 10:44
        Pierwszy raz rozpocząłem poranną sesję internetową od rp.pl .
        Chyba zmienię stronę startową qazeta.pl na rp.pl .
        Wierność też ma swoje granice.
        • wobo1704 Re: nowa strona gazety 18.01.15, 13:05
          ...Chyba zmienię stronę startową qazeta.pl na rp.pl .

wyborcza .pl może być alternatywą dla rp.pl

• wrocliki Re: nowa strona gazety 16.01.15, 10:45
      Komiksowaty. Tego określenia brakowało.
    • barbarach_pl Re: nowa strona gazety 16.01.15, 13:12
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,17256957.html?i=0 Tu znalazłam 960 komentarzy (część została wcześniej usuniętych) do wykasowanego na tym forum artykułu "Nowa strona Gazety", W większości są negatywne
      • m_234 Re: nowa strona gazety 16.01.15, 15:30
        Bardzo dziękuję za linki, ułatwiają.
        Wprawdzie mój pościk był skierowany do tych gimbolizonów gazetowych, którzy nie mają bladego pojęcia o tym, że wujek Gugle sporo pamięta i usuwanie artykułu niewiele pomoże, ale i tak dzięki ;)
        • m_234 Re: nowa strona gazety 16.01.15, 15:32
          ups. Został mi się stary opis na zakończenie. Jakoś się umieszcza automagicznie.
          • m_234 Re: nowa strona gazety 16.01.15, 15:33
            Opisu powinno już nie być.
    • akonto_gazeta Re: nowa strona gazety 17.01.15, 20:35
      Ciekawe, czy redakcja ustosunkuje się jakoś do tych peanów pochwalnych, czy zostawią to bez komentarza?
      W końcu ludziska się postarali...
      • else Re: nowa strona gazety 20.01.15, 15:01
        Redakcja "wie lepiej" i ma nas - czytelników - w głębokim poważaniu, jak widać.
        Tylko że teraz już nie mamy dokąd pójść...
    • jacenty00 Re: nowa strona gazety 20.01.15, 13:39
      wolnosc slowa....
      • Gość: uwarzny czytacz Re: nowa strona gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.15, 17:54
        Jedyny plus ze znikly te debilne krzyczace quizy z glupawymi facjatami pismakow.
    • akonto_gazeta Re: nowa strona gazety 23.01.15, 12:31
      Minął tydzień i wciąż fatalnie mi się korzysta z nowej strony.
      W sumie chyba lepiej wchodzić wprost na stronę wiadomości - z pominięciem głównej.
      Właściwie jedyne, co mnie jeszcze trzyma przy Gazecie, to komentarze. Zazwyczaj od nich zaczynam i na tej podstawie decyduję, czy warto czytać artykuł, klikać w slajdy etc.
      • areyoubetter Re: nowa strona gazety 01.02.15, 21:20
        Kiedyś byłam uzależniona od GW. Najpierw papierowej, potem on line, na portal Gazety wchodziłam sto razy dziennie, każde podejście do kompa zaczynałam od strony gazety. I po tylu latach moje uzależnienie dobiegło końca. Piszę to ze smutkiem, bo wiele zawdzięczam gazecie, w dużej mierze mnie ukształtowała. Owszem, będę zaglądać na fora, ale po tygodniu już wiem, że stronę startową będę miała na TOK.FM albo TVN24.

Gazety w tej formie nie da się strawić. Doszło do tego, że nawet, o zgrozo, Onet jest lepszy...

Nie mam żadnych wątpliwości, że nikt się nie przeimie moim głosem. Tak sobie piszę...
    • m_234 Re: nowa strona gazety 30.01.15, 14:05
      Doczekaliśmy się.
      Teraz jest ankieta.
      Najbardziej wzruszył mnie punkt: "co ci się podoba?"
      I podpunkt: "rzetelność".
      • prefisso R.I.P. szmaciany portalu 02.02.15, 09:41
        Zdychaj zalosne pismacze guano - Gazeta.pl. Zatrudniacie ignorantow i czolgacie sie po dnie redakcyjnym. Nie zdarzyl sie wam dzien bez napisania artykuliku bez bledu.
        Mnozcie quizy dla debili ukladane przez debili. R.I.P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka