Dodaj do ulubionych

FOTOREPORTER FORUMOWICZKA!

IP: *.200-43-166.telecom.net.ar 29.06.05, 22:04
Zatkalo mnie. Jestem fanatycznym czytelnikiem gazet, a takze fotografem. Od
dobrych paru dni w Axel Springerze chodza zdjecia forumowiczki Marianny
Rokity vel Pauliny Kaczanow. Niczego sobie! Czulem,ze wykreci jakis
numer!!!!!! Kto ma dzisiejszy Fakt, to sobie moze obejrzec.Poszly 4 lub 5 !!!

Oj Marianna :))))))))) Gratulacje:)
Obserwuj wątek
    • em_ka1 Re: FOTOREPORTER FORUMOWICZKA! 30.06.05, 09:03
      Jestem pod wrażeniem :)) Zarówno poświęcenia i profesjonalizmu, jak urody
      kociaka i jego zapędów do sportów ekstremalnych :)

Marianno vel Paulino, kariera stoi przed Tobą otworem! Czuję się zaszczycona
      taką znajomością i przekazuję wyrazy podziwu, a dla modela/modelki dra[panie za
      uchem :)

Piękny kot i piękne zdjęcia.
      • Gość: servis Znalazla prace tam gdzie jej miejsce: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:05
        w obrzydliwym rynsztokowcu
      • Gość: ktoś [...] IP: 213.25.23.* 01.07.05, 16:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Kir A ja nie będę upierdliwy IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 16:35
          i też pogratuluję.Jeżeli je wybrano tzn. że były lepsze od tych które odrzucono.
          To jednak coś znaczy a że nie kazzdy od razu rodzi się Hatwigiem albo ma jego
          zdolności to już inna sprawa:))
          Kir
          • marianna.rokita Re: A ja nie będę upierdliwy 01.07.05, 16:40
            Kir, pracuje, aby nim zostac chociaz w 1/3:)Ciezko jednak bedzie, ale bede
            bardzo, bardzo wytrwala:)Chociaz powiem,ze nigdy nie bylam tak zmeczona.Ale
            podoba mi sie. Ponadto dostalam propozycje od jeszcze jednej gazety (prestizowej
            :) , powiem jak pojda zdjecia.
            A pan powyzej nas nadaje dzisiaj z platynowego pudeleczka nartostrady marki
            Sagem, i mysli ze go absolutnie nikt nie rozpoznaje :)

• Gość: Kir Re: A ja nie będę upierdliwy IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 17:02
              marianna.rokita napisała:

> Kir, pracuje, aby nim zostac chociaz w 1/3:)Ciezko jednak bedzie, ale bede
              > bardzo, bardzo wytrwala:)Chociaz powiem,ze nigdy nie bylam tak zmeczona.Ale
              > podoba mi sie. Ponadto dostalam propozycje od jeszcze jednej gazety (prestizowe

życzę powodzenia:),tylko że to nie tylko sam warsztat.Najważniejsze że Ci się
              podoba praca.Nie ma nic gorszego niż robić to czego się nie lubi:(
              Pozdrawiam
              Kir
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka