Gość: tutu IP: *.crowley.pl 03.11.05, 21:42 Żądam powrotu Ziemkiewicza!!!!! Dość politycznych czystek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m635 Michnik jak I. Sekretarz PZPR - poza krytyką 03.11.05, 21:50 To skandal - wyrzucić z powodów politycznych najlepszego prowadzącego poranki! Cenzorów z Mysiej skutecznie zastępują różne Michniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Gugała w TOK FM IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:54 Rafał Ziemkiewicz był na etacie u pani Rapaczyńskiej i pana Michnika, i oni go trzymali u siebie, choć od lat na nich pluł i brał za to kasę????? Nie mam nic przeciwko Ziemkiewiczowi, książkę o polactwie kupiłem, przeczytałem i w 3/4 mogę się zgodzić z tezami, ale jednak nikt nie ma obowiązku dawać etatu komuś, kto pluje na pracodawcę. I co, zastąpili Ziemkiewicza Gugałą? Pomysł ciekawy, politycznie poprawny, a jakie przełożenie... Schnepfowie, MSZ, telewizja... No naprawdę lepszy Gugała od Ziemkiewicza, choćby z tego powodu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Gugała w TOK FM 04.11.05, 01:57 Ziemkiewicz to typ politruka. To typ, ktory udaje dziennikarza, a naprawde realizu swoja dzialanosc misjonarska. Taki propagandzista, tyle ze w przebraniu. Ciekawy czlowiek, przeczytalem kilka jego ksiazek fantasy, jednak nawet tam dawalo sie wyczuc polityczne zboczenie. A plucie na Michnika bylo niesmaczne. Nie przesadzam, kto w tym sporze ma racje, bo nawet nie znam sprawy. A Gugala to przy Rafale bardzo subtelny intelektualista, moze to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ja wiem czy ten Gugała to taki intelektualista? 04.11.05, 05:56 > A Gugala to przy Rafale bardzo subtelny intelektualista, moze to i dobrze. Ja wiem, czy on taki subtelny i intelektualista? Cytat o Gugale jako byłym ambasadorze Polski w Urugwaju: "Jeszcze raz okazało się, że Gugała nie powinien pić alkoholu, pod wpływem którego zwierza się i spowiada ze swej przeszłości i zamiłowań politycznych. Ambasador Gugała zaczął do nas przemawiać, że Polska powinna kochać pamięć Wielkiego Stalina, który wprowadził prawa i kulturę do Polski, że w Pałacu Kultury zbudowanym w Warszawie powinno być muzeum wdzięczności Stalinowi i Sowietom. Po tej wypowiedzi Gugały wstałem i powiedziałem, że nie będę słuchał takich świństw. W tym momencie kolacje przerwaliśmy i rozeszliśmy się. O Gugale można napisać cały rozdział." Źródło: www.usopal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=0 No, chyba że Gugałę nazwiemy intelektualistą krakowskim - to wtedy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Korekta linka 04.11.05, 05:58 www.usopal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał niezalogoa Nam nie jest wszystko jedno... IP: *.suchylas.net / 217.153.48.* 04.11.05, 08:35 Ziemkiewicz, jako trybik tygodniowej machiny TOK FM, dopełniał całości tego radia. Wielopolityczności, wielopoglądowości. Inteligentny facet, oryginał, dobry dziennikarz. A że politykuje? Przecież w reklamówce "Komentarzy TOK FM" wprost mówi się< że to radio nie jest< nie ma być i nie będzie obiektywne> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screwer Gugala jest beznadziejny IP: 10.30.39.* 04.11.05, 11:24 Gugala jest beznadziejny, kto go wzial do Toku? Matko z łojcem... Gosc jest kompletnie bezplciowy. Jego epoka ju minela. Nie ma lepszych ludzi? Czy cash za maly daja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gugała w TOK FM IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 04.11.05, 13:55 Baardzo szkoda. Może i kontrowersyjny, ale za to ożywczo odmienny.zawsze bardzo czekałam na wtorki. Może i ironista i fantasta, ale to własnie dodawało smaczku jego audycji. Nie wierzę, że komentarze na antenie aż tak godziły w dobre imię p. Michnika. On sam nie raz zapędzał sie w polemice poza granice dobrego smaku i forsował na siłę swoje zdanie korzystając z forum Gazety- znacznie przecież potężniejszego forum. Cóż - kolejny dowód, że skupianie władzy / w tym medialnej/ w jednych rękach jest niezdrowe i zagraża pluralizmowi. Vide ostatnie wybory. A swoją drogą - dreszcz biega po plecach co nas czeka? Nowoczesna satrapia? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 04.11.05, 22:18 Gość portalu: asia napisał(a): > Baardzo szkoda. Może i kontrowersyjny, ale za to ożywczo odmienny.zawsze bardzo > > czekałam na wtorki. Może i ironista i fantasta, ale to własnie dodawało smaczku > > jego audycji. Nie wierzę, że komentarze na antenie aż tak godziły w dobre imię > p. Michnika. Komentarz, jeden. Nie godził w dobre imię Michnika, za to pogrązył całkowicie Ziemkiewicza, jako profesjonalistę. Prosiłem panią Wanat, redaktor naczelną TOK-FM, aby opublikowała, "występ" Ziemkiewicza, ale niestety odmówiła. Wykazała sie klasą, nieczęstą w tym zawodzie, przeciwnie niz p. Ziemkiewicz w swoich wyjaśnieniach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=21512813&a=30370883 ( Rafal Ziemkiewicz, w tej audycji wygrażal Michnikowi w niewybrednych słowach, jakby był kibolem trzecioligowej drużyny ). Odpowiedz Link Zgłoś
misio_zalogowany Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 10:21 oglądam sobie tego Gugałę w Polsacie i NIC NIE ROZUMIEM on ma kluchy w gembie a teraz do radia z tymi kluchami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: Gugała w TOK FM IP: *.chello.pl 08.11.05, 14:14 Szwajncerze, pania Wanat ma taką samą klasę jak ty - jesli w ogóle brak klasy można uznać za klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 18:49 Gość portalu: gall z Inowłodza napisał(a): > Szwajncerze, pania Wanat ma taką samą klasę jak ty - jesli w ogóle brak klasy > można uznać za klasę. Pania Wanat, nie pańcia? - To taki sznyt inowlodzackich anonimowych ... inteligentow! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 18:38 misio_zalogowany napisała: > > oglądam sobie tego Gugałę w Polsacie i NIC NIE ROZUMIEM > on ma kluchy w gembie > a teraz do radia z tymi kluchami? Droga misio_zalogawany, aby rozumiec trzeba sluchac, a nie ogladać. Oglada sie wtedy gdy sie chce zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_zalogowany Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 19:13 kidler zmienił tożsamość uwaga na sztuczne wąsy, sztuczne twarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Gugała w TOK FM IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.11.05, 00:10 Oficer prowadzący zalecił zmianę image'u. Służba nie drużba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś