Dodaj do ulubionych

Gugała w TOK FM

IP: *.crowley.pl 03.11.05, 21:42
Żądam powrotu Ziemkiewicza!!!!!
Dość politycznych czystek!
Obserwuj wątek
    • m635 Michnik jak I. Sekretarz PZPR - poza krytyką 03.11.05, 21:50
      To skandal - wyrzucić z powodów politycznych najlepszego prowadzącego poranki!
      Cenzorów z Mysiej skutecznie zastępują różne Michniki...
    • Gość: jaxa Gugała w TOK FM IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:54
      Rafał Ziemkiewicz był na etacie u pani Rapaczyńskiej i pana Michnika, i oni go trzymali u siebie, choć
      od lat na nich pluł i brał za to kasę????? Nie mam nic przeciwko Ziemkiewiczowi, książkę o polactwie
      kupiłem, przeczytałem i w 3/4 mogę się zgodzić z tezami, ale jednak nikt nie ma obowiązku dawać
      etatu komuś, kto pluje na pracodawcę. I co, zastąpili Ziemkiewicza Gugałą? Pomysł ciekawy,
      politycznie poprawny, a jakie przełożenie... Schnepfowie, MSZ, telewizja... No naprawdę lepszy
      Gugała od Ziemkiewicza, choćby z tego powodu... ;-)
      • absztyfikant Re: Gugała w TOK FM 04.11.05, 01:57
        Ziemkiewicz to typ politruka. To typ, ktory udaje dziennikarza, a naprawde
        realizu swoja dzialanosc misjonarska. Taki propagandzista, tyle ze w przebraniu.
        Ciekawy czlowiek, przeczytalem kilka jego ksiazek fantasy, jednak nawet tam
        dawalo sie wyczuc polityczne zboczenie. A plucie na Michnika bylo niesmaczne.
        Nie przesadzam, kto w tym sporze ma racje, bo nawet nie znam sprawy. A Gugala to
        przy Rafale bardzo subtelny intelektualista, moze to i dobrze.
        • niestaly_czytelnik Ja wiem czy ten Gugała to taki intelektualista? 04.11.05, 05:56
          > A Gugala to przy Rafale bardzo subtelny intelektualista, moze to i dobrze.

Ja wiem, czy on taki subtelny i intelektualista?
          Cytat o Gugale jako byłym ambasadorze Polski w Urugwaju:

"Jeszcze raz okazało się, że Gugała nie powinien pić alkoholu, pod wpływem
          którego zwierza się i spowiada ze swej przeszłości i zamiłowań politycznych.
          Ambasador Gugała zaczął do nas przemawiać, że Polska powinna kochać pamięć
          Wielkiego Stalina, który wprowadził prawa i kulturę do Polski, że w Pałacu
          Kultury zbudowanym w Warszawie powinno być muzeum wdzięczności Stalinowi i
          Sowietom. Po tej wypowiedzi Gugały wstałem i powiedziałem, że nie będę słuchał
          takich świństw. W tym momencie kolacje przerwaliśmy i rozeszliśmy się. O Gugale
          można napisać cały rozdział."

Źródło:
          www.usopal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=0
          No, chyba że Gugałę nazwiemy intelektualistą krakowskim - to wtedy tak.
          • niestaly_czytelnik Korekta linka 04.11.05, 05:58
            www.usopal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=0
    • Gość: generał niezalogoa Nam nie jest wszystko jedno... IP: *.suchylas.net / 217.153.48.* 04.11.05, 08:35
      Ziemkiewicz, jako trybik tygodniowej machiny TOK FM, dopełniał całości tego
      radia. Wielopolityczności, wielopoglądowości. Inteligentny facet, oryginał,
      dobry dziennikarz. A że politykuje? Przecież w reklamówce "Komentarzy TOK FM"
      wprost mówi się< że to radio nie jest< nie ma być i nie będzie obiektywne>
    • Gość: screwer Gugala jest beznadziejny IP: 10.30.39.* 04.11.05, 11:24
      Gugala jest beznadziejny, kto go wzial do Toku? Matko z łojcem...
      Gosc jest kompletnie bezplciowy. Jego epoka ju minela. Nie ma lepszych ludzi?
      Czy cash za maly daja
    • Gość: asia Re: Gugała w TOK FM IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 04.11.05, 13:55
      Baardzo szkoda. Może i kontrowersyjny, ale za to ożywczo odmienny.zawsze bardzo
      czekałam na wtorki. Może i ironista i fantasta, ale to własnie dodawało smaczku
      jego audycji. Nie wierzę, że komentarze na antenie aż tak godziły w dobre imię
      p. Michnika. On sam nie raz zapędzał sie w polemice poza granice dobrego smaku
      i forsował na siłę swoje zdanie korzystając z forum Gazety- znacznie przecież
      potężniejszego forum. Cóż - kolejny dowód, że skupianie władzy / w tym
      medialnej/ w jednych rękach jest niezdrowe i zagraża pluralizmowi. Vide
      ostatnie wybory. A swoją drogą - dreszcz biega po plecach co nas czeka?
      Nowoczesna satrapia?
      • dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 04.11.05, 22:18
        Gość portalu: asia napisał(a):

> Baardzo szkoda. Może i kontrowersyjny, ale za to ożywczo odmienny.zawsze
        bardzo
        >
        > czekałam na wtorki. Może i ironista i fantasta, ale to własnie dodawało
        smaczku
        >
        > jego audycji. Nie wierzę, że komentarze na antenie aż tak godziły w dobre
        imię
        > p. Michnika.

Komentarz, jeden.
        Nie godził w dobre imię Michnika, za to
        pogrązył całkowicie Ziemkiewicza, jako profesjonalistę.
        Prosiłem panią Wanat, redaktor naczelną TOK-FM, aby opublikowała,
        "występ" Ziemkiewicza, ale niestety odmówiła.
        Wykazała sie klasą, nieczęstą w tym zawodzie, przeciwnie
        niz p. Ziemkiewicz w swoich wyjaśnieniach.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=21512813&a=30370883
        ( Rafal Ziemkiewicz, w tej audycji wygrażal Michnikowi
        w niewybrednych słowach, jakby był kibolem
        trzecioligowej drużyny ).
        • misio_zalogowany Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 10:21

oglądam sobie tego Gugałę w Polsacie i NIC NIE ROZUMIEM
          on ma kluchy w gembie
          a teraz do radia z tymi kluchami?
          • Gość: gall z Inowłodza Re: Gugała w TOK FM IP: *.chello.pl 08.11.05, 14:14
            Szwajncerze, pania Wanat ma taką samą klasę jak ty - jesli w ogóle brak klasy
            można uznać za klasę.
            • dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 18:49
              Gość portalu: gall z Inowłodza napisał(a):

> Szwajncerze, pania Wanat ma taką samą klasę jak ty - jesli w ogóle brak klasy
              > można uznać za klasę.

Pania Wanat, nie pańcia?
              - To taki sznyt inowlodzackich anonimowych ... inteligentow!
          • dr.szfajcner Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 18:38
            misio_zalogowany napisała:

>
            > oglądam sobie tego Gugałę w Polsacie i NIC NIE ROZUMIEM
            > on ma kluchy w gembie
            > a teraz do radia z tymi kluchami?

Droga misio_zalogawany, aby rozumiec trzeba sluchac, a nie ogladać.
            Oglada sie wtedy gdy sie chce zobaczyc.

• misio_zalogowany Re: Gugała w TOK FM 08.11.05, 19:13
              kidler zmienił tożsamość

uwaga na sztuczne wąsy, sztuczne twarze
              • Gość: T-800 Re: Gugała w TOK FM IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.11.05, 00:10
                Oficer prowadzący zalecił zmianę image'u. Służba nie drużba. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka