Gość: agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:44 Hej, dostałam propozycję współpracy z tym wydawnictwem. Jaka atmosfera i warunki pracy tam panują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TAMADA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 29.11.06, 12:20 Praca w tym wydawnictwie to strata czasu. Panuje tam atmosfera nie do opisania. Kompletny brak szacunku do pracownika. "Prezes", bo tak się mianuje osoba, która jest tam właścicielem oraz jego prawa ręka, "współudziałowczyni" to osoby pozbawione wszelkich zasad. Własne frustracje przelewają codziennie nie przebierając w słowach na pracowników. Tam nie liczy się człowiek, jego zaangażowanie i umiejętności. To prywatny folwark dwojga ludzi, którzy zmieniają pracowników jak rękawiczki, wykorzystując sytuację na obecnym rynku pracy. W firmie XXL Media panuje zasada nie podoba się to do widzenia jest wielu, którzy przyjdą na twoje miejsce za psi, wyżebrany grosz. Jeśli mogłabym przestrzec to proponuję trzymac się z dala od tego wydawnictwa, w myśl zasady nie za wszelką cenę. Najzabawniejsze jest to, że jedna z gazet wydawanych przez XXL MEDIA " Moda na zdrowie" jest paradoksalnym zaprzeczeniem warunków panujących w tej firmie. Stale są umieszczane felietony Pani Ewy Wojdyłło. Och, żeby Pani Wojdyłło wiedziała, o tym jak tam jest traktowany pracownik... To wylęgarnia przyszłych pacjentów poradni psychiatrycznych. Sądząc po wielu komentarzach nie jest to tylko moje zdanie lecz wielu, naprawdę wielu ludzi, którzy mieli do czynienia z tym wydawnictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlazlo Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 29.11.06, 13:35 Sadzac po ilosci ogloszen dotyczacych szukania pracownikow, to Tamada na pewno nie klamie (permanentnie szukaja ludzi wszedzie: na portalach internetowych, dajac ogloszenia prasowe). Moi znajomi twierdza, ze obciaza sie w tym wydawnictwie pracownikow kosztami ewentualnych bledow. Jezeli pracownicy popelniaja bledy, to oznacza, ze cos jest nie tak z organizacja pracy i zakresem odpowiedzialnosci w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAMADA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 29.11.06, 15:41 Twoi znajomi niestety mają rację. Co do organizacji pracy to w XXL MEDIA panuje chaos czasem nie do opanowania. Niesamowita rotacja jaka ma miejsce w tej firmie ma kluczowe znaczenie.Ludzie wymieją się co trzy miesiące.Są marzejsi którzypo kilku dniach rezygnują, ponieważ nie widzą tam przyszłości. Częstą praktyką są wielogodzinne zebrania pracownicze, które kompletnie nic nie wnoszą. Służą raczej do tego celu aby "punktowac" w bardzo niesympatyczny sposób osoby, które w chorej wyobrażni "Prezesa" nie spełniaja oczekiwań. Niestety wiele osób zostało w ten sposób publicznie upokorzonych często nie z własnej winy lecz raczej winy ogólnego bałaganu, który tam panuje. Mam nadzieję, że osoby, które szukają pracy bedą omijac to miejsce szerokim łukiem. To dobrze, że XXL MEDIA ma juz swoją niesławetną renomę w srodowisku i coraz wiecej osób rezygnuje ze współpracy zanim ją rozpocznie. Szkoda czasu i zdrowia. Mój komentarz jest szczery, ponieważ osobiście doświadczyłam w/w sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 30.11.06, 12:51 TAMADA. Nic dodać, nic ująć. Chociaż słowa nie oddają skali zjawisk, o których piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Prawda o XXL Media IP: *.knc.pl 10.04.08, 00:10 W prawdzie administrator nazwał stronę: www.xxlkomedia.phorum.pl ale mógł równie dobrze nazwać ją XXL Tragedia. Na stronie forum dowiecie się prawdy o tej małej, nędznej firmie. Miłej lektury. P.S. Stanowczo NIE polecam NIKOMU pracy w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Prawda o XXL Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:03 A ja polececam i dziwią mnie takie wpisy. Szczerze mówiąc lubię obserwować "abstrakcję" w postaci żenującego phorum. Problem polega tylko na tym, ze kazdy kto pracuje w naszej firmie wie, że phorum jest absurdalne i kłamliwe.Wyrazy współczucia - "mały", "nędzny", internetowy frustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: ortografia to jest to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:12 I jeszce jedno "niby" pracowniku - wprawdzie - pisze się razem - pewnie dlatego już nie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIOGRAF Re: Prawda o XXL Media IP: *.aster.pl 28.04.08, 20:39 Wielki Analfabeto! Słowo WPRAWDZIE pisze się łącznie, a nie, oddzielnie. Powinieneś to wiedzie jeżeli pracowałeś w wydawnictwie. Ile jest warte naiwne i nędzne polecenie-dla mnie nic. Z tego co słyszę dla ludzi, którzy pracują w XXL Media, również. ps. Postanowiłem stworzyc rzetelną biografię największych "talentów", z którymi współpracowałem w tej firmie. CHCĘ dac świadectwo. Padną nazwiska, opisy zdarzeń i zachowań, opis aktualnych miejsc pracy lub informacje na temat permanentnego poszukiwania pracy. Już wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWE FORUM PUBLICZ www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 28.02.07, 21:01 www.xxlkomedia.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORUM XXL KoMEDIA IP: *.aster.pl 28.02.07, 21:03 www.xxlkomedia.phorum.pl zapraszamy na nowe anonimowe forum publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL KoMedia www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:56 www.xxlkomedia.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxlkomedia.phorum. www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.edipresse.pl 22.04.08, 15:15 www.xxlkomedia.phorum.pl poczytaj sobie to sie dowiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.08, 15:13 najwiecej to się dowiedziałem o was. smutni jesteście i jalowi. szukac sensacji w klozetach i rozporkach - oj brzydko.trzeba bylo dobrze pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 06.12.06, 09:12 Agnes, w XXL Media atmosfera jest dramatyczna. Rada - jak najdalej od tego wydawnictwa tam się nie da normalnie pracowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: 217.153.78.* 19.12.06, 08:49 Mili moi, nadmienię, że atmosfera w firmie XXL Media to nie wyjątek na polskim rynku. Znam jeszcze kilka firm, w których było podobnie, ba wręcz identycznie: XXL Grupa Medialna, Fabryka AG Art, Pal Media... Z pewnością wiecie, cóż to za twory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamada Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 16.01.07, 16:31 No cóż wiemy co to za twory, ta sama firma, która zmienia nazwę jak kameleon. Po co ? :) Pozdrawiam wszystkich wtajemniczonych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=48863331 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:28 xxlkomedia.phorum.pl/ xxlkomedia.phorum.pl/ xxlkomedia.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMEDIA xxlkomedia.phorum.pl IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 12:53 xxlkomedia.phorum.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: xxlkomedia.phorum.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:28 Niedaleko na Okęciu prężna firma działa, a w niej prezes wciąż do wzięcia oraz czarna mała. Do pomocy jest blondyna z motylkiem na dupie oraz wielki łysy Czaruś co w ciąż w nosie dłubie. Prezes to jest człek nie głupi, kasy ma jak lodu, gdyby firmą sam zarządzał, było by do przodu, lecz prezesik przed wiekami popełniał głupoty, pukał czarną i blądyne, teraz ma kłopoty. CDN. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora forum nie działa:((( IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:55 przerwa techniczna czy macki ośmiornicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JatoJA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29 xxlkomedia.phorum.pl/ xxlkomedia.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaToJa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29 xxlkomedia.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29 WWW.xxlkomedia.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karinn Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 25.03.07, 13:07 a czy wiecie, że podobny tylko jeszcze bardziej rozbudowany wątek na forum warszawskim został skasowany? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=48863331 i o czym to świadczy? o wolności słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 27.03.07, 14:55 O tym, że macki prezia, chociaż lepkie i oślizgłe, sięgają daleeeeeko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 09.02.07, 10:57 Dramatyczna! Zresztą komentarze świadczą same o sobie. Szkoda słów, które nie oddadzą atmosfery tego miejsca. Jesli nie chcesz byc oszukana i rozczarowana to daj sobie spokój. Szefem jest mały człowieczek z wielkimi kompleksami, a jego prawą ręką niespełniona aktorka, nerwowo chora więc taki duet to porażka. Nie ma szansy na normalne funkcjonowanie w tej firmie. Wpisz w wyszukiwarce forum XXL Media i poczytaj inne komentarze. Miłej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 13.02.07, 12:17 Tylko zapytam na potwierdzenie tych słów mojej poprzedniczki Hani. Kilka dni temu na stronie tejże firmy była informacja iż p. Adam i p. Monika mieli (mają?) dwoje wsółudziałowców. Obecnie nie ma informacji o tych osobach? Może tych osób już w firmie - nie ma? Ewentualnie przygotowywane są ich życiorysy (długo to trwa). To też świadczy o powadze firmy i zarządu. Ciekawe jaki procent udziałów w firmie ma p. Monika? O tym Pan Prezes nie napisał? Na ogół spółki z innymi osobami nie kończyły się dobrze (patrz. "gentelmen z Anglii") wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 14.02.07, 10:26 Pani Moniczka ma 2 proc. udziałów. Ciekawi mnie, w jaki sposób to bydlę z Albionu, które chciało "zagrabić firmę" zostało zrobione w trąbę. Bo, idę o zakład, że zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 14.02.07, 15:37 "Bydlę z Albionu?" (a kto go tak nazwał?) A to przecież był taki kulturalny facet. "Serialowa gwiazdka" (?) ma tylko 2% udziałów w firmie, a tak bardzo się poczuwa do roli właścicielki. W dodatku specjalnie wykształcona też nie jest, zatem JAKIM PRAWEM PONIŻA ludzi i zachowuje się jak ... (nie wiem jak to nazwać). Tak naprawdę w pierwszej kolejności to ona, powinna opuścić tę firmę, ale... coż "swój do swego ciągnie" (wiadomo, że byli kiedyś parą, czy to nie musiało być urocze?)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 25.02.07, 23:53 Jestescie wszyscy zalosni i zazdroscicie nam! Sami chcielibyscie pracowac w XXL Media ale nie jestescie godni naszej firmy! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 28.02.07, 09:06 Panie Cezary? Czytam i oczom nie wierzę, jak można pisać takie brednie? Z czyjego polecenia ten pościk? Co Prezes Ci obiecał, nową komórkę, miejsce w swoim samochodzie, czy może 200 zł premii? Czyżbyś miał tak krótką pamięć i zapomniałeś ile razy dostawałeś opier... ? jest taka rubryka w Modzie na Zdrowie "apteczna półka" może tam znajdziesz jakiś medykament na pamięć, skoro ci szwankuje. Polecam!A tak na marginesie żadna normalna firma nie trzymałaby człowieka, który we współpracy z koleżankami i kolegami jest tak... arogancki, wulgarny i nieużyteczny. Dlatego tam jeszcze pracujesz ot taka jest prawda. Nie jesteśmy godni? Puknij się w głowę.... i dalej sobie tam pracuj, skoro lubisz żyć w zakłamaniu. Dla mnie twoja wypowiedź jest... A wy co o tym myślicie drodzy byli pracownicy xxlkomedia? (chyba bardziej xxldramat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.jjs.pl 28.02.07, 11:40 Nasz drogi Cezary ma pamieć krótka lub selektywną. Ileż to razy prezes Cezarego wywalał z pracy, ileż to razy Cezary sam rezygnował i wracał pokornie. I niestety, agresja Cezarego koncentrowała sie na współpracownikach. Prezes ci kazał, co, kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORUM www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:55 www.xxlkomedia.phorum.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: 195.164.97.* 01.03.07, 12:53 Stanę tu w obronie Czarka!!..Ja pracowałem z tym chłopakiem i nie narzekam...tylko powiem jedno...było z mojej strony konkretne pytanie do Niego to dostawałem konkretną odpowiedż...i zawsze był sympatyczny,miły i grzeczny..zresztą pozdrawiam Cię Czarku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.jjs.pl 02.03.07, 16:01 zawsze był sympatyczny,miły i grzeczny.. - moze dla chłopców... osobiście nie przypominam sobie... Czarus sam sobie powinien radzic, taki duzy chlopiec nie potrzebuje gorliwej obrony byłego kolegi... Zresztą, on sie nie liczy, jest narzędziem - dlatego na polecenie ag pisze takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onka xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:51 raczej XXL KoMedia, a nie dramat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu plicha Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 06.03.07, 22:07 cezary ty jestes popierd.... tak jak cala ta firma jak smiesz pisac na ten temat frajerze. pod celą byłbyś świetną żona mojego kolegi. On lubi takich gogusi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 12.03.07, 11:05 SIEMA FORUMOWICZE. PRZED WCZORAJ NIE CHCACA PODSLUCHALEM DWOCH PANOW KTORZY SIEDZIELI I ROZMAWIALI NA TEMAT WASZEJ FIRMY. MOWIAC SZCZERZE DAWALI OSTRO CHYBA TEJ FIRMY NIE LUBIA. JA LUBIE SIEDZIEC NA ROZNYCH STRONACH Z FORUM I WSZEDLEM NA WASZA A Z TEGO WZGLEDU ZE ONI WSPOMINALI O TEJ STRONIE I CO PRZECZYTALEM NIEZLE NIUSY. CO NIE KTORZY Z TEJ FIRMY SA BARDZO NIEGRZECZNI. LUDZIE CZEMU NIE TWORZYCIE ZESPOLU TYLKO KAZDY SOBIE. PS. BADZCIE BARDZIEJ WYLUZOWANI NA TEJ STRONIE DAWAJCIE CZADU. TO JEST FORUM WIEDZ KAZDY MOZE O KAZDYM JECHAC JAK MU SIE PODOBA A DRUGA OSOBA POWINNA SIE W TEN SAM SPOSOB ODGRYSC. WEJDZCIE SOBIE NA INNE FORUM TO PRZECZYTACIE TAKIE TEKSTY ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI. PS. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:31 www.xxlkomedia.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL KoMEDIA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:31 www.xxlkomedia.phorum.pl to takie coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.wip.pl 14.02.07, 14:55 Czytam na bieżąco komentarze dotyczącej ulubionej przez wszystkich firmy. I oczywiście mam przy tym ubaw, choć czasem jest to śmiech przez łzy, bo spędziłam tam trochę czasu. I tylko jednego sobie i Wam zazdroszczę, że już tam nie pracujemy. Mam to szczęście, że teraz pracuję w normalnej firmie, ale tak jak większośc z Was przez pierwszych kilka tygodni byłam zadziwiona normalnością, od której dawno się odwyczaiłam. Jedyną zaletą pracy w XXlu jest to że poznałam tam naprawdę fajnych i zdolnych ludzi. I żeby nie było wątpliwości żaden z nich już tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nowa strona Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:35 xxlkomedia.phorum.pl XXL KoMEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu plicha Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 06.03.07, 22:12 a te dwie najpiekniejsze z całej wsi z xxl media, czyli dana d.i monika s. to panie ktorym potrzebne jest konkretne bzykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Potrzebny byk rozpłodowy:)) pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? ostro jedziesz 07.03.07, 15:54 Ojojoj! Ostro jedziesz kolego Jasiu... (co do zaspokojenia starych panien) Co do Cezarego to nie chciałam udowodnić jego (hm) niekulturalności, tylko bardziej chodziło mi o udowodnienie tego że Adam G. manipuluje ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.07, 18:12 Szanowny kolego jasiu!!!! czytam to co napisałeś i już nie wytrzymam i ci odpiszę....Posłuchaj, możesz jeżdzić sobie po kim chcesz i ile chcesz....tylko nie po Danie...jaka jest taka jest, ale krzywdy nikomu nie zrobiła pracując w XXL..Więc powtórzę jeszcze raz dla jasności: WARA OD DANY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THE ONE... Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 20:18 Brawo Jurek. Popieram w 100 procentach. Nie wiem kim jest ten Jasiu ale najwyraźniej z Daną nie miał absolutnie do czynienia. Ci co mieli wiedzą, że słowa złego powiedzieć na nią nie można. Przy okazji pozdrowienia (również dla Dany) P.S. Może jakieś spotkanie byłych pracowników XXL Komedii?? Tak żeby powspominać. Zapraszam również aktualnych-tych szczerych-to im sytuację naświetlimy i umysły rozjaśnimy :) Po browarze z reguły zawsze się rozjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWE FORUM www.xxlKomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 09.03.07, 20:58 www.xxlKOMEDIA.phorum.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.07, 18:51 P.S.jeszcze jedno! stary pojechałeś poniżej dopuszczalnej granicy! Bez kitu...nie masz żadnych hamulców...wszystko można, ale nie to!!!!!!!!Az dostałem piany!!!!!Lepiej postaraj się by ten pościk był usunięty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 12.03.07, 11:09 MAM KILKU BARDZO MILYCH KOLEGOW KTORZY BY CHETNIE POZNALI TE PANIE. LADNE SA????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzybzy Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:45 Sam zobacz w linku (www.xxlmedia.pl/index.php?id=monika_stefaniak). Generalnie duzo tapety i look tylko do pasa. Ponizej wieeeeelka d.... i krótke, pękate nóżki. Nic ciekawego, a jak sie odezwie to lepiej juz byc daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxlkomedia.phorum. xxlkomedia.phorum.pl IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 12:51 xxlkomedia.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 13.03.07, 09:39 A może to prowokacja mająca na celu kompromitację użytkowników tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.imppubl.com 13.03.07, 14:43 nie no, nie znizajmy sie do obrabiania tylkow takim osobom jak Danie. Owszem, byla jedna z donosicielek, ale czy warto? Czemu forum xxlkomedia nie dziala? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 13.03.07, 21:29 zastanawiam sie dlaczego ktos tak broni dany, przeciez to był kabel, donosiła , grała nie fair, z jednej strony miła, a za plecami robila swoje. dla mnie była obłudna, takich ludzi, którzy grają nie znoszę, tylko po to żeby sobie zrobic dobrze a komus zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 14.03.07, 10:16 nie warto strzępić języka na Danę, bo ona była przeciętna. tacy ludzi mogą się trafić w każdej firmie i to jest norma. w xxs są tylko 2 osoby NIEPRZECIĘTNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.xxlkomedia. Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:33 TO TAKIE COŚ : www.xxlkomedia.phorum.pl DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ WIEDZIEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 15.03.07, 14:37 Jaka atosfera ? Powiem krótko gó..ana, to jest dno dna nie firma. Szkoda Twojego czasu. Boss cwaniak, udaje idiotę i okrada ludzi z ich własnych, ciężko zapracowanych pieniędzy, a jego kukła wydziera się po chamsku na wszystkich i ciągle zarzuca każdemu niekompetencje. Sama niewiele wie, wystarczy sprawdzic. Zresztą poprzednie komentarze mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:00 powiem krotko, firma gowniana, prezes do dupy, slyszalam rowniez ze wiele mozna zdzialac zostajac jego naloznica ...jesli chodzi o moniczke i dane, to zdecydowanie uwazam ,ze sa siebie warte, byc moze dana jest odrobine "lepsza", ale ja osobiscie nie szanuje ludzi, ktorzy nie maja wlasnego zdania, a swoja pozycje buduja na przyklaskiwaniu innym, tym, ktorzy aktualnie sa po "wlasciwej stronie mocy". Pracowalam tam 3 miesiace i ucieklam zanim udalo im sie mnie doprowadzic do stanu, w ktorym czulabym sie gowno warta i zanim zdazylam stracic wiare w szczerosc intencji innych osob. pozdro piencet! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL KoMedia www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 24.03.07, 12:29 www.xxlkomedia.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 20.04.07, 13:17 Jaka atmosfera ? Zawiesista, dramat, bałagan nie do ogarnięcia. Ciągłe zmiany pracowników, jeśli ktoś szuka pracy na góra trzy miesiące i chce miec zszarpane nerwy to nie ma sprawy. Radzę unikac tej firmy, naprawdę są ciekawsze miejsca. Pracowałam tam i uważam ten czas za stracony, to co tam wyprawia pseudo prezes ze swoja przyjaciółeczką przechodzi granice dobrego smaku. Brak kultury i szacunku do pracowników. Także naprawdę z całego serca odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 26.04.07, 13:11 Lepiej trzymajcie się od tej firmy z daleka. Nie szanuje się tam pracowników, niestety ludzie są oszukiwani i to w rażący sposób. Praca głównie na umowę o dzieło podpisywana z inną firmą w razie jakichkolwiek problemów pracownik ma zerowe szanse na dochodzenie swoich praw. Często praktykowane jest niepłacenie za ostatni okres pracy z różnych powodów najczęściej niedopełnienie obowiązków służbowych (zawsze się coś znajdzie) byle nie zapłacic. Co trzy nawet dwa miesiące zmieniaja się pracownicy więc z tego powodu i nie tylko panuje tam straszny bałagan. Nie wiadomo, co do kogo należy, i w efekcie przez ten bałagan, którego powodem jest właściciel firmy całe żniwo zbiera pracownik. Naprawdę szczerze radzę unikajcie tego miejsca, szkoda waszego czasu. W XXL Media niczego się nie nauczycie, a nawet cofniecie tracąc przy tym nerwy i często zarobione pieniądze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 10.05.07, 09:05 Niestety mogę tylko potwierdzic poprzednie wpisy. Ta firma to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osoba pracujaca Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:01 Tu nie chodzi o atmosfere. Stamtad ludzie uciekaja od lat z powodu nieprawego, oszukanczego systemu wlascicieli tej firmy, dno, to prawda. Po za tym jeszcze, potworne chamstwo pary zarzadzajacej, pana Adama i pani Moniki. Ale jeszcze dochodzi smutny fakt, ze zarzad podejrzewany jest od zawsze o niepoczytalnosc... UWAGA NA TYCH LUDZI!!! (znani tez w swiecie filmu polskiego... majacy straszna opinie... a w zyciu prywatnym nieszczesliwi...) Niech Bog im wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelig Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 12.09.07, 14:23 Dzięki za ten wątek. Wynika, że wykazałem się niezwykłą intuicją, bo przepracowałem w XXL tylko/aż 6 godzin. I dałem sobie spokój. Przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxsmedia zacznijmy działać 21.11.07, 19:33 A co Państwo na to, żeby się zebrać i coś z tym razem zrobić? W jedności siła. Osobno nic nie zdziałamy. A może jest jakaś instancja, do której można się odwołać? I nie dla zemsty (bo to przywilej bogów) ale po to, żeby innym oszczędzić tego koszmaru. Bo mam wrażenie, że tak tylko bijemy pianę, a energia idzie w gadanie i... nic. Co Wy na to? Zbieramy sie do kupy i krzykniemy jednym głosem??? Może ktoś nas usłyszy???? Zakładam listę społeczną i chętnych zapraszam do wysłania maila na xxsmedia@gazeta.pl Znajdźmy rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXLMedia Markt Re: zacznijmy działać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 20:11 Bijemy pianę? ... i to w dodatku na korytarzu...;)przenieśmy się zatem w bardziej odpowiednie miejsce Niegłupi pomysł z tym pospolitym ruszeniem. Przecież takie historie nie muszą się powtarzać, jeżeli my na to nie pozwolimy... Ja się dołączam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.chello.pl 13.02.08, 22:34 Hej dostałam kuszącą propozycje pracy tam...przedstawiają sie bardzo miło ale jak w to by było w rzeczywistości to nie wiem Czy jakieś zmiany na lepsze w firmie czy nadal trzymać sie z dala od tego wydawnictwa? jaka atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:48 Zmieniło się - pracuję tutaj ponad sześć miesięcy i jakoś nie mogę znaleźć podobieństw pomiędzy opisami byłych pracowników z obecną sytuacją. Zastanawiam się co musiało się wydarzyć, aby pisać takie bzdury - wygląda to wszystko na wyssane z palca dyrdymały. W firmie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K3 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.08, 19:33 Drogi K2, Twoja wypowiedz to najwyrazniej efekt kompletnego sprania mozgu, ale tak naprawde to wydaje mi sie, ze jedno z Wielkich Dwojga jest jego autorem. Az smiac sie chce. Pracuje w XXL od jakiegos czasu i to, co tu sie dzieje, jest tak niewiarygodne, brutalne i chamskie, ze codziennie zastanawiam sie juz nie nad stanem psychicznym Jego Malosci Prezesa i jego chamskiej pomagierki, ale nad rodzajem choroby jaka ich toczy. To chorzy ludzie, a praca w XXL jest ciezkim rodzajem kary za brak przenikliwosci. Juz niedlugo pekne i wszystko wywale na stol. Dlaczego nie wspominacie o cwiercidiotkach pelniacych role prezesek i innych waznych osob w firmie siostrzanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 21:49 wspolczuje, moze jednak to cos z toba jest nie tak.zabawne, bo ja lubie swoja prace/jakos nie wyprali mi mozgu/.i jezeli ty w niej jestes, to zenada, tak kryjaca sie anonimowa osobka.problem chyba polega na tym, ze chcialabys byc, ale cie nie ma, albo wiesz co, jak jestes, to wywal to jutro, odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K4 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 04:44 Posłuchaj za..y K2 wrajerze czy wrajerzyco..nie wiem jak Cie nazwac.. bo sie szmato nie przedstawiles/las... pracowalem w tej firemce...zenada,,,,,, wszyscy tak mowia...a jesli jestes on/ona to pewnie opie..sz kutafona prezesowi pod stołem albo patelnie p.M, nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:00 Anonimowy wpis popierający firmę. Chyba musiał to napisac prezez, bo przecież pracownik podpisałby się imieniem i nazwiskiem pisząc taki tekst pochwalny. Zawsze możnaby liczyć na premię od szefa. Do wszystkich kandydatów do pracy - Jeżeli lubicie pracę w nerwowej atmosferze za marne pieniądze to jest to firma dla Was. Jak chcecie pracować w normalnej atmosferze, za uczciwe pieniądze, w firmie, która inwestuje w was pieniądze i pozwala się wiele nauczyć to uwierzcie mi jest wiele wydawnictw w Warszawie, które mogą Wam zaoferować lepsze warunki Odpowiedz Link Zgłoś
nowa2008 [...] 27.03.08, 08:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:01 Nic się nie zmieniło, tyle, że Moniczka zniknęła, pewnie nowa rola ja absorbuje, więc nie ma komu się wyżywać na ludziach. Właśnie się dowiedziałem, że 5 osób od 1 kwietnia wylatuje, za co? Bóg raczy wiedzieć. Ciekawi mnie tylko dlaczego kadrowa zrezygnowała z pracy, najpierw na zwolnieniu lekarskim i już nie wróci. Czyżby dowiedziała się jakiś ciekawych rzeczy, nie radzę tu pracować w dalszym ciągu, jak było tak jest, trzymajcie się z dala od tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor wyborcZa nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:12 prcaowalam w gazecie, znam te uklady. istny dwor.monarchia.krol,krolowa.calkowita demencja.pracownikow wykorzystuja za grosze.bez szacunku dla ludzi.jesli s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwek Re: magdalena olejnik IP: 62.200.52.* 23.05.08, 21:40 wiem, ze jestem parszywa do bolu. jestem brzydka i glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: magdalena olejnik IP: *.chello.pl 15.06.08, 08:27 xxlkomedia.phorum.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena olejnik Re: magdalena olejnik IP: 194.106.200.* 16.06.08, 21:54 wiem, ze jestem parszywa do bolu. jestem brzydka i glupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: magdalena olejnik IP: *.edipresse.pl 05.08.08, 15:31 xxlkomedia.phorum.pl - tez polecam. Ciekawe przypadki. Zachecam do zarejestrowania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachecam xxlkomedia.phorum.pl IP: *.edipresse.pl 05.08.08, 15:34 xxlkomedia.phorum.pl - polecam stronke. Tu mozna dowiedziec sie co ludzie, ktorzy tam pracowali mysla o Malym Wielkim Adasiu (z malym psipsiaczkiem - czesto poruszany temat na spotkaniach firmowych!) Zachecam do rejestrowania sie - Adas dostaje furii na sama mysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: xxlkomedia.phorum.pl IP: *.unit.com.pl 20.08.08, 12:18 Ukazało się ogłoszenie (InfoPraca): XXL Media poszukuje Account Managera. Nie jest to niespodzianką, ale jak przeczytałam to: **** Mile widziane * Kreatywność i wyobraźnia * Aktywność intelektualna **** to zbaraniałam i się spytałam samą siebie: co to znaczy aktywność intelektualna? Czy to oznacza, że pracownicy, którzy pracowali dotąd i być może pracują jeszcze to przygłupy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta xxl media- NIE dziekuje ! IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 22:05 Zanim sie wybierzecie do "Królestwa" na rozmowę kwalifikacyjną poczytajcie- xxlkomedia.phorum.pl ,o małym Adasiu słyszeliśmy w wielkim mieście niesamowite anegdoty :)) Pozdrawiamy- "przyjaciele" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 21:44 ma ktoś jakieś świeże wieści z XXL Lochu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhostDog Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.vc.shawcable.net 29.11.13, 00:43 Właśnie poszperałem w necie i... srAdaś nazywa się teraz grupą zakupową :D hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 12:26 A jak tam nakładzik pisemka? Bo coś nie widzę ostatnio w aptekach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 22:43 chyba się prezio przestał chwalić nakładem, zapewne nie ma czym... Odpowiedz Link Zgłoś
infoman2 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 05.12.13, 13:15 Polecam nową jakość na dziennikarskim rynku kurierpolski24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudnicka Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:20 komentarzysko.pl/xxl_media/opinie Kiedyś ten portal był super, nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś