Dodaj do ulubionych

Jaka atmosfera w XXL Media?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:44
Hej, dostałam propozycję współpracy z tym wydawnictwem. Jaka atmosfera i
warunki pracy tam panują?
Obserwuj wątek
    • Gość: TAMADA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 29.11.06, 12:20
      Praca w tym wydawnictwie to strata czasu. Panuje tam atmosfera nie do opisania.
      Kompletny brak szacunku do pracownika. "Prezes", bo tak się mianuje osoba,
      która jest tam właścicielem oraz jego prawa ręka, "współudziałowczyni" to osoby
      pozbawione wszelkich zasad. Własne frustracje przelewają codziennie nie
      przebierając w słowach na pracowników. Tam nie liczy się człowiek, jego
      zaangażowanie i umiejętności. To prywatny folwark dwojga ludzi, którzy
      zmieniają pracowników jak rękawiczki, wykorzystując sytuację na obecnym rynku
      pracy. W firmie XXL Media panuje zasada nie podoba się to do widzenia jest
      wielu, którzy przyjdą na twoje miejsce za psi, wyżebrany grosz. Jeśli mogłabym
      przestrzec to proponuję trzymac się z dala od tego wydawnictwa, w myśl zasady
      nie za wszelką cenę. Najzabawniejsze jest to, że jedna z gazet wydawanych przez
      XXL MEDIA " Moda na zdrowie" jest paradoksalnym zaprzeczeniem warunków
      panujących w tej firmie. Stale są umieszczane felietony Pani Ewy Wojdyłło. Och,
      żeby Pani Wojdyłło wiedziała, o tym jak tam jest traktowany pracownik... To
      wylęgarnia przyszłych pacjentów poradni psychiatrycznych. Sądząc po wielu
      komentarzach nie jest to tylko moje zdanie lecz wielu, naprawdę wielu ludzi,
      którzy mieli do czynienia z tym wydawnictwem.
      • Gość: wlazlo Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 29.11.06, 13:35
        Sadzac po ilosci ogloszen dotyczacych szukania pracownikow, to Tamada na pewno
        nie klamie (permanentnie szukaja ludzi wszedzie: na portalach internetowych,
        dajac ogloszenia prasowe). Moi znajomi twierdza, ze obciaza sie w tym
        wydawnictwie pracownikow kosztami ewentualnych bledow. Jezeli pracownicy
        popelniaja bledy, to oznacza, ze cos jest nie tak z organizacja pracy i
        zakresem odpowiedzialnosci w tej firmie.
        • Gość: TAMADA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 29.11.06, 15:41
          Twoi znajomi niestety mają rację. Co do organizacji pracy to w XXL MEDIA panuje
          chaos czasem nie do opanowania. Niesamowita rotacja jaka ma miejsce w tej
          firmie ma kluczowe znaczenie.Ludzie wymieją się co trzy miesiące.Są marzejsi
          którzypo kilku dniach rezygnują, ponieważ nie widzą tam przyszłości. Częstą
          praktyką są wielogodzinne zebrania pracownicze, które kompletnie nic nie
          wnoszą. Służą raczej do tego celu aby "punktowac" w bardzo niesympatyczny
          sposób osoby, które w chorej wyobrażni "Prezesa" nie spełniaja oczekiwań.
          Niestety wiele osób zostało w ten sposób publicznie upokorzonych często nie z
          własnej winy lecz raczej winy ogólnego bałaganu, który tam panuje. Mam
          nadzieję, że osoby, które szukają pracy bedą omijac to miejsce szerokim łukiem.
          To dobrze, że XXL MEDIA ma juz swoją niesławetną renomę w srodowisku i coraz
          wiecej osób rezygnuje ze współpracy zanim ją rozpocznie. Szkoda czasu i
          zdrowia. Mój komentarz jest szczery, ponieważ osobiście doświadczyłam w/w
          sytuacji.
          • Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 30.11.06, 12:51
            TAMADA. Nic dodać, nic ująć. Chociaż słowa nie oddają skali zjawisk, o których
            piszesz.
        • Gość: Pracownik Prawda o XXL Media IP: *.knc.pl 10.04.08, 00:10
          W prawdzie administrator nazwał stronę: www.xxlkomedia.phorum.pl ale mógł równie
          dobrze nazwać ją XXL Tragedia. Na stronie forum dowiecie się prawdy o tej małej,
          nędznej firmie. Miłej lektury.

P.S. Stanowczo NIE polecam NIKOMU pracy w tej firmie.
          • Gość: DK Re: Prawda o XXL Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:03
            A ja polececam i dziwią mnie takie wpisy. Szczerze mówiąc lubię
            obserwować "abstrakcję" w postaci żenującego phorum. Problem polega
            tylko na tym, ze kazdy kto pracuje w naszej firmie wie, że phorum
            jest absurdalne i kłamliwe.Wyrazy współczucia - "mały", "nędzny",
            internetowy frustracie.
            • Gość: DK Re: ortografia to jest to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:12
              I jeszce jedno "niby" pracowniku - wprawdzie - pisze się razem -
              pewnie dlatego już nie pracujesz.
          • Gość: BIOGRAF Re: Prawda o XXL Media IP: *.aster.pl 28.04.08, 20:39
            Wielki Analfabeto! Słowo WPRAWDZIE pisze się łącznie, a nie,
            oddzielnie. Powinieneś to wiedzie jeżeli pracowałeś w wydawnictwie.
            Ile jest warte naiwne i nędzne polecenie-dla mnie nic. Z tego co
            słyszę dla ludzi, którzy pracują w XXL Media, również.
            ps. Postanowiłem stworzyc rzetelną biografię
            największych "talentów", z którymi współpracowałem w tej firmie.
            CHCĘ dac świadectwo. Padną nazwiska, opisy zdarzeń i zachowań, opis
            aktualnych miejsc pracy lub informacje na temat permanentnego
            poszukiwania pracy. Już wkrótce.
      • Gość: NOWE FORUM PUBLICZ www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 28.02.07, 21:01
        www.xxlkomedia.phorum.pl
        • Gość: FORUM XXL KoMEDIA IP: *.aster.pl 28.02.07, 21:03
          www.xxlkomedia.phorum.pl zapraszamy na nowe anonimowe forum publiczne
      • Gość: XXL KoMedia www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:56
        www.xxlkomedia.phorum.pl
      • Gość: xxlkomedia.phorum. www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.edipresse.pl 22.04.08, 15:15
        www.xxlkomedia.phorum.pl poczytaj sobie to sie dowiesz ;-)
        • Gość: byly pracownik Re: www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.08, 15:13
          najwiecej to się dowiedziałem o was. smutni jesteście i jalowi.
          szukac sensacji w klozetach i rozporkach - oj brzydko.trzeba bylo
          dobrze pracowac.
    • Gość: MM Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 06.12.06, 09:12
      Agnes, w XXL Media atmosfera jest dramatyczna. Rada - jak najdalej od tego
      wydawnictwa tam się nie da normalnie pracowac !
      • Gość: Józef Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: 217.153.78.* 19.12.06, 08:49
        Mili moi,
        nadmienię, że atmosfera w firmie XXL Media to nie wyjątek na polskim rynku.
        Znam jeszcze kilka firm, w których było podobnie, ba wręcz identycznie: XXL
        Grupa Medialna, Fabryka AG Art, Pal Media... Z pewnością wiecie, cóż to za
        twory:)
        • Gość: Tamada Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 16.01.07, 16:31
          No cóż wiemy co to za twory, ta sama firma, która zmienia nazwę jak kameleon.
          Po co ? :)
          Pozdrawiam wszystkich wtajemniczonych.....
          • Gość: mandragora Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:03
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=48863331
            • Gość: :) Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:28
              xxlkomedia.phorum.pl/
              xxlkomedia.phorum.pl/
              xxlkomedia.phorum.pl/
              • Gość: KOMEDIA xxlkomedia.phorum.pl IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 12:53
                xxlkomedia.phorum.pl :)
                • Gość: 007 Re: xxlkomedia.phorum.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:28
                  Niedaleko na Okęciu prężna firma działa, a w niej prezes wciąż do wzięcia oraz
                  czarna mała. Do pomocy jest blondyna z motylkiem na dupie oraz wielki łysy
                  Czaruś co w ciąż w nosie dłubie. Prezes to jest człek nie głupi, kasy ma jak
                  lodu, gdyby firmą sam zarządzał, było by do przodu, lecz prezesik przed wiekami
                  popełniał głupoty, pukał czarną i blądyne, teraz ma kłopoty. CDN. :)
                  • Gość: mandragora forum nie działa:((( IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:55
                    przerwa techniczna czy macki ośmiornicy???
            • Gość: JatoJA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29
              xxlkomedia.phorum.pl/
              xxlkomedia.phorum.pl/
            • Gość: JaToJa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29
              xxlkomedia.phorum.pl/
            • Gość: ToJA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:29
              WWW.xxlkomedia.phorum.pl/
          • Gość: Karinn Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 25.03.07, 13:07
            a czy wiecie, że podobny tylko jeszcze bardziej rozbudowany wątek na forum
            warszawskim został skasowany?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=48863331
            i o czym to świadczy? o wolności słowa?
            • Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 27.03.07, 14:55
              O tym, że macki prezia, chociaż lepkie i oślizgłe, sięgają daleeeeeko...
    • Gość: Hania Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 09.02.07, 10:57
      Dramatyczna! Zresztą komentarze świadczą same o sobie. Szkoda słów, które nie
      oddadzą atmosfery tego miejsca. Jesli nie chcesz byc oszukana i rozczarowana to
      daj sobie spokój. Szefem jest mały człowieczek z wielkimi kompleksami, a jego
      prawą ręką niespełniona aktorka, nerwowo chora więc taki duet to porażka. Nie
      ma szansy na normalne funkcjonowanie w tej firmie. Wpisz w wyszukiwarce forum
      XXL Media i poczytaj inne komentarze. Miłej lektury :)
      • patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 13.02.07, 12:17
        Tylko zapytam na potwierdzenie tych słów mojej poprzedniczki Hani.
        Kilka dni temu na stronie tejże firmy była informacja iż p. Adam i p. Monika
        mieli (mają?) dwoje wsółudziałowców. Obecnie nie ma informacji o tych osobach?
        Może tych osób już w firmie - nie ma? Ewentualnie przygotowywane są ich
        życiorysy (długo to trwa). To też świadczy o powadze firmy i zarządu.
        Ciekawe jaki procent udziałów w firmie ma p. Monika? O tym Pan Prezes nie
        napisał? Na ogół spółki z innymi osobami nie kończyły się dobrze
        (patrz. "gentelmen z Anglii") wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi.
        • Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 14.02.07, 10:26
          Pani Moniczka ma 2 proc. udziałów. Ciekawi mnie, w jaki sposób to bydlę z
          Albionu, które chciało "zagrabić firmę" zostało zrobione w trąbę. Bo, idę o
          zakład, że zostało...
          • patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 14.02.07, 15:37
            "Bydlę z Albionu?" (a kto go tak nazwał?) A to przecież był taki kulturalny
            facet.
            "Serialowa gwiazdka" (?) ma tylko 2% udziałów w firmie, a tak bardzo się poczuwa
            do roli właścicielki. W dodatku specjalnie wykształcona też nie jest, zatem
            JAKIM PRAWEM PONIŻA ludzi i zachowuje się jak ... (nie wiem jak to nazwać). Tak
            naprawdę w pierwszej kolejności to ona,
            powinna opuścić tę firmę, ale... coż "swój do swego ciągnie" (wiadomo, że byli
            kiedyś parą, czy to nie musiało być urocze?).....
            • Gość: Czarek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 25.02.07, 23:53
              Jestescie wszyscy zalosni i zazdroscicie nam! Sami chcielibyscie pracowac w XXL
              Media ale nie jestescie godni naszej firmy!
              • patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 28.02.07, 09:06
                Panie Cezary? Czytam i oczom nie wierzę, jak można pisać takie brednie?
                Z czyjego polecenia ten pościk? Co Prezes Ci obiecał, nową komórkę, miejsce
                w swoim samochodzie, czy może 200 zł premii? Czyżbyś miał tak krótką pamięć
                i zapomniałeś ile razy dostawałeś opier... ? jest taka rubryka w Modzie na
                Zdrowie "apteczna półka" może tam znajdziesz jakiś medykament na pamięć, skoro
                ci szwankuje. Polecam!A tak na marginesie żadna normalna firma nie trzymałaby
                człowieka, który we współpracy z koleżankami i kolegami jest tak... arogancki,
                wulgarny i nieużyteczny. Dlatego tam jeszcze pracujesz ot taka jest prawda.
                Nie jesteśmy godni? Puknij się w głowę.... i dalej sobie tam pracuj, skoro
                lubisz żyć w zakłamaniu. Dla mnie twoja wypowiedź jest... A wy co o tym
                myślicie drodzy byli pracownicy xxlkomedia? (chyba bardziej xxldramat).
                • Gość: lisa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.jjs.pl 28.02.07, 11:40
                  Nasz drogi Cezary ma pamieć krótka lub selektywną. Ileż to razy prezes Cezarego
                  wywalał z pracy, ileż to razy Cezary sam rezygnował i wracał pokornie. I
                  niestety, agresja Cezarego koncentrowała sie na współpracownikach.

Prezes ci kazał, co, kolego?
                  • Gość: FORUM www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:55
                    www.xxlkomedia.phorum.pl :)
                • Gość: Jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: 195.164.97.* 01.03.07, 12:53
                  Stanę tu w obronie Czarka!!..Ja pracowałem z tym chłopakiem i nie
                  narzekam...tylko powiem jedno...było z mojej strony konkretne pytanie do Niego
                  to dostawałem konkretną odpowiedż...i zawsze był sympatyczny,miły i
                  grzeczny..zresztą pozdrawiam Cię Czarku!
                  • Gość: lisa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.jjs.pl 02.03.07, 16:01
                    zawsze był sympatyczny,miły i
                    grzeczny.. - moze dla chłopców... osobiście nie przypominam sobie...
                    Czarus sam sobie powinien radzic, taki duzy chlopiec nie potrzebuje gorliwej
                    obrony byłego kolegi...
                    Zresztą, on sie nie liczy, jest narzędziem - dlatego na polecenie ag pisze
                    takie bzdury
                • Gość: Onka xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:51
                  raczej XXL KoMedia, a nie dramat :)
              • Gość: jasiu plicha Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 06.03.07, 22:07
                cezary ty jestes popierd.... tak jak cala ta firma jak smiesz pisac na ten temat
                frajerze. pod celą byłbyś świetną żona mojego kolegi. On lubi takich gogusi jak ty.
                • Gość: GOSC Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 12.03.07, 11:05
                  SIEMA FORUMOWICZE. PRZED WCZORAJ NIE CHCACA PODSLUCHALEM DWOCH PANOW KTORZY
                  SIEDZIELI I ROZMAWIALI NA TEMAT WASZEJ FIRMY. MOWIAC SZCZERZE DAWALI OSTRO CHYBA
                  TEJ FIRMY NIE LUBIA. JA LUBIE SIEDZIEC NA ROZNYCH STRONACH Z FORUM I WSZEDLEM NA
                  WASZA A Z TEGO WZGLEDU ZE ONI WSPOMINALI O TEJ STRONIE I CO PRZECZYTALEM NIEZLE
                  NIUSY. CO NIE KTORZY Z TEJ FIRMY SA BARDZO NIEGRZECZNI. LUDZIE CZEMU NIE
                  TWORZYCIE ZESPOLU TYLKO KAZDY SOBIE. PS. BADZCIE BARDZIEJ WYLUZOWANI NA TEJ
                  STRONIE DAWAJCIE CZADU. TO JEST FORUM WIEDZ KAZDY MOZE O KAZDYM JECHAC JAK MU
                  SIE PODOBA A DRUGA OSOBA POWINNA SIE W TEN SAM SPOSOB ODGRYSC. WEJDZCIE SOBIE NA
                  INNE FORUM TO PRZECZYTACIE TAKIE TEKSTY ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI. PS. POZDRO
            • Gość: ToJa Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:31
              www.xxlkomedia.phorum.pl/
              • Gość: XXL KoMEDIA Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:31
                www.xxlkomedia.phorum.pl to takie coś :)
        • Gość: ktoś Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.wip.pl 14.02.07, 14:55
          Czytam na bieżąco komentarze dotyczącej ulubionej przez wszystkich firmy. I
          oczywiście mam przy tym ubaw, choć czasem jest to śmiech przez łzy, bo
          spędziłam tam trochę czasu. I tylko jednego sobie i Wam zazdroszczę, że już tam
          nie pracujemy. Mam to szczęście, że teraz pracuję w normalnej firmie, ale tak
          jak większośc z Was przez pierwszych kilka tygodni byłam zadziwiona
          normalnością, od której dawno się odwyczaiłam. Jedyną zaletą pracy w XXlu jest
          to że poznałam tam naprawdę fajnych i zdolnych ludzi. I żeby nie było
          wątpliwości żaden z nich już tam nie pracuje.
          • Gość: to nowa strona Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:35
            xxlkomedia.phorum.pl XXL KoMEDIA
            • Gość: jasiu plicha Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 06.03.07, 22:12
              a te dwie najpiekniejsze z całej wsi z xxl media, czyli dana d.i monika s. to
              panie ktorym potrzebne jest konkretne bzykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Potrzebny byk rozpłodowy:)) pilne!!
              • patrycja9620 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? ostro jedziesz 07.03.07, 15:54
                Ojojoj! Ostro jedziesz kolego Jasiu... (co do zaspokojenia starych panien)
                Co do Cezarego to nie chciałam udowodnić jego (hm) niekulturalności, tylko
                bardziej chodziło mi o udowodnienie tego że Adam G. manipuluje ludźmi.
              • Gość: jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.07, 18:12
                Szanowny kolego jasiu!!!! czytam to co napisałeś i już nie wytrzymam i ci
                odpiszę....Posłuchaj, możesz jeżdzić sobie po kim chcesz i ile chcesz....tylko
                nie po Danie...jaka jest taka jest, ale krzywdy nikomu nie zrobiła pracując w
                XXL..Więc powtórzę jeszcze raz dla jasności: WARA OD DANY!!!!
                • Gość: THE ONE... Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 20:18
                  Brawo Jurek. Popieram w 100 procentach. Nie wiem kim jest ten Jasiu ale
                  najwyraźniej z Daną nie miał absolutnie do czynienia. Ci co mieli wiedzą, że
                  słowa złego powiedzieć na nią nie można. Przy okazji pozdrowienia (również dla Dany)

P.S. Może jakieś spotkanie byłych pracowników XXL Komedii?? Tak żeby
                  powspominać. Zapraszam również aktualnych-tych szczerych-to im sytuację
                  naświetlimy i umysły rozjaśnimy :) Po browarze z reguły zawsze się rozjaśnia.
                  • Gość: NOWE FORUM www.xxlKomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 09.03.07, 20:58
                    www.xxlKOMEDIA.phorum.pl :)
              • Gość: jurek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.07, 18:51
                P.S.jeszcze jedno! stary pojechałeś poniżej dopuszczalnej granicy! Bez
                kitu...nie masz żadnych hamulców...wszystko można, ale nie to!!!!!!!!Az
                dostałem piany!!!!!Lepiej postaraj się by ten pościk był usunięty.....
              • Gość: GOSC Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 12.03.07, 11:09
                MAM KILKU BARDZO MILYCH KOLEGOW KTORZY BY CHETNIE POZNALI TE PANIE. LADNE
                SA?????????????????????????????????????????????
                • Gość: Bzybzy Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:45
                  Sam zobacz w linku (www.xxlmedia.pl/index.php?id=monika_stefaniak).
                  Generalnie duzo tapety i look tylko do pasa. Ponizej wieeeeelka d.... i krótke,
                  pękate nóżki. Nic ciekawego, a jak sie odezwie to lepiej juz byc daleko :)
                • Gość: xxlkomedia.phorum. xxlkomedia.phorum.pl IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 12:51
                  xxlkomedia.phorum.pl
              • Gość: Gizbernica Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.itpp.pl 13.03.07, 09:39
                A może to prowokacja mająca na celu kompromitację użytkowników tego forum?
                • Gość: Nika Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.imppubl.com 13.03.07, 14:43
                  nie no, nie znizajmy sie do obrabiania tylkow takim osobom jak Danie. Owszem, byla jedna z
                  donosicielek, ale czy warto?
                  Czemu forum xxlkomedia nie dziala?
                  pozdrowionka
                  • Gość: nana Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 13.03.07, 21:29
                    zastanawiam sie dlaczego ktos tak broni dany, przeciez to był kabel, donosiła ,
                    grała nie fair, z jednej strony miła, a za plecami robila swoje. dla mnie była
                    obłudna, takich ludzi, którzy grają nie znoszę, tylko po to żeby sobie zrobic
                    dobrze a komus zaszkodzic.
                    • Gość: mandragora Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 14.03.07, 10:16
                      nie warto strzępić języka na Danę, bo ona była przeciętna. tacy ludzi mogą się
                      trafić w każdej firmie i to jest norma. w xxs są tylko 2 osoby NIEPRZECIĘTNE.
    • Gość: www.xxlkomedia. Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:33
      TO TAKIE COŚ : www.xxlkomedia.phorum.pl DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ WIEDZIEĆ
    • Gość: Julia Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 15.03.07, 14:37
      Jaka atosfera ?
      Powiem krótko gó..ana, to jest dno dna nie firma. Szkoda Twojego czasu.
      Boss cwaniak, udaje idiotę i okrada ludzi z ich własnych, ciężko zapracowanych
      pieniędzy, a jego kukła wydziera się po chamsku na wszystkich i ciągle zarzuca
      każdemu niekompetencje. Sama niewiele wie, wystarczy sprawdzic. Zresztą
      poprzednie komentarze mówią same za siebie.
      • Gość: lolo Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:00
        powiem krotko, firma gowniana, prezes do dupy, slyszalam rowniez ze wiele mozna zdzialac
        zostajac jego naloznica ...jesli chodzi o moniczke i dane, to zdecydowanie uwazam ,ze sa siebie
        warte, byc moze dana jest odrobine "lepsza", ale ja osobiscie nie szanuje ludzi, ktorzy nie maja
        wlasnego zdania, a swoja pozycje buduja na przyklaskiwaniu innym, tym, ktorzy aktualnie sa po
        "wlasciwej stronie mocy".
        Pracowalam tam 3 miesiace i ucieklam zanim udalo im sie mnie doprowadzic do stanu, w ktorym
        czulabym sie gowno warta i zanim zdazylam stracic wiare w szczerosc intencji innych osob.

pozdro piencet! ;)
      • Gość: XXL KoMedia www.xxlkomedia.phorum.pl IP: *.aster.pl 24.03.07, 12:29
        www.xxlkomedia.phorum.pl
    • Gość: Ania Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 20.04.07, 13:17
      Jaka atmosfera ? Zawiesista, dramat, bałagan nie do ogarnięcia. Ciągłe zmiany
      pracowników, jeśli ktoś szuka pracy na góra trzy miesiące i chce miec zszarpane
      nerwy to nie ma sprawy. Radzę unikac tej firmy, naprawdę są ciekawsze miejsca.
      Pracowałam tam i uważam ten czas za stracony, to co tam wyprawia pseudo prezes
      ze swoja przyjaciółeczką przechodzi granice dobrego smaku. Brak kultury i
      szacunku do pracowników. Także naprawdę z całego serca odradzam.
    • Gość: Sonia Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 26.04.07, 13:11
      Lepiej trzymajcie się od tej firmy z daleka. Nie szanuje się tam pracowników,
      niestety ludzie są oszukiwani i to w rażący sposób. Praca głównie na umowę o
      dzieło podpisywana z inną firmą w razie jakichkolwiek problemów pracownik ma
      zerowe szanse na dochodzenie swoich praw. Często praktykowane jest niepłacenie
      za ostatni okres pracy z różnych powodów najczęściej niedopełnienie obowiązków
      służbowych (zawsze się coś znajdzie) byle nie zapłacic. Co trzy nawet dwa
      miesiące zmieniaja się pracownicy więc z tego powodu i nie tylko panuje tam
      straszny bałagan. Nie wiadomo, co do kogo należy, i w efekcie przez ten
      bałagan, którego powodem jest właściciel firmy całe żniwo zbiera pracownik.
      Naprawdę szczerze radzę unikajcie tego miejsca, szkoda waszego czasu. W XXL
      Media niczego się nie nauczycie, a nawet cofniecie tracąc przy tym nerwy i
      często zarobione pieniądze !!!
      • Gość: Janek Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 10.05.07, 09:05
        Niestety mogę tylko potwierdzic poprzednie wpisy. Ta firma to dno.
        • Gość: Osoba pracujaca Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:01
          Tu nie chodzi o atmosfere. Stamtad ludzie uciekaja od lat z powodu
          nieprawego, oszukanczego systemu wlascicieli tej firmy, dno, to
          prawda. Po za tym jeszcze, potworne chamstwo pary zarzadzajacej, pana
          Adama i pani Moniki. Ale jeszcze dochodzi smutny fakt, ze zarzad
          podejrzewany jest od zawsze o niepoczytalnosc... UWAGA NA TYCH
          LUDZI!!! (znani tez w swiecie filmu polskiego... majacy straszna
          opinie... a w zyciu prywatnym nieszczesliwi...) Niech Bog im wybaczy.
          • Gość: zelig Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.chello.pl 12.09.07, 14:23
            Dzięki za ten wątek.
            Wynika, że wykazałem się niezwykłą intuicją, bo przepracowałem w XXL
            tylko/aż 6 godzin. I dałem sobie spokój. Przynajmniej nie mam
            wyrzutów sumienia ;)
            • Gość: xxlkomedia.phorum. xxlkomedia.phorum.pl IP: *.advertis.pl 02.10.07, 13:34
    • xxsmedia zacznijmy działać 21.11.07, 19:33
      A co Państwo na to, żeby się zebrać i coś z tym razem zrobić? W jedności siła.
      Osobno nic nie zdziałamy.
      A może jest jakaś instancja, do której można się odwołać?
      I nie dla zemsty (bo to przywilej bogów) ale po to, żeby innym oszczędzić tego
      koszmaru.
      Bo mam wrażenie, że tak tylko bijemy pianę, a energia idzie w gadanie i... nic.
      Co Wy na to?
      Zbieramy sie do kupy i krzykniemy jednym głosem???
      Może ktoś nas usłyszy????
      Zakładam listę społeczną i chętnych zapraszam do wysłania maila na
      xxsmedia@gazeta.pl
      Znajdźmy rozwiązanie.
      • Gość: XXLMedia Markt Re: zacznijmy działać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 20:11
        Bijemy pianę? ... i to w dodatku na korytarzu...;)przenieśmy się
        zatem w bardziej odpowiednie miejsce
        Niegłupi pomysł z tym pospolitym ruszeniem. Przecież takie historie
        nie muszą się powtarzać, jeżeli my na to nie pozwolimy...
        Ja się dołączam
    • Gość: gość portalu czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.chello.pl 13.02.08, 22:34
      Hej dostałam kuszącą propozycje pracy tam...przedstawiają sie bardzo
      miło ale jak w to by było w rzeczywistości to nie wiem
      Czy jakieś zmiany na lepsze w firmie czy nadal trzymać sie z dala od
      tego wydawnictwa?
      jaka atmosfera?
      • Gość: K2 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:48
        Zmieniło się - pracuję tutaj ponad sześć miesięcy i jakoś nie mogę
        znaleźć podobieństw pomiędzy opisami byłych pracowników z obecną
        sytuacją. Zastanawiam się co musiało się wydarzyć, aby pisać takie
        bzdury - wygląda to wszystko na wyssane z palca dyrdymały. W firmie
        jest ok.
        • Gość: K3 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.08, 19:33
          Drogi K2,
          Twoja wypowiedz to najwyrazniej efekt kompletnego sprania mozgu, ale tak naprawde to wydaje mi sie, ze jedno z Wielkich Dwojga jest jego autorem. Az smiac sie chce. Pracuje w XXL od jakiegos czasu i to, co tu sie dzieje, jest tak niewiarygodne, brutalne i chamskie, ze codziennie zastanawiam sie juz nie nad stanem psychicznym Jego Malosci Prezesa i jego chamskiej pomagierki, ale nad rodzajem choroby jaka ich toczy. To chorzy ludzie, a praca w XXL jest ciezkim rodzajem kary za brak przenikliwosci. Juz niedlugo pekne i wszystko wywale na stol. Dlaczego nie wspominacie o cwiercidiotkach pelniacych role prezesek i innych waznych osob w firmie siostrzanej?
          • Gość: k2 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 21:49
            wspolczuje, moze jednak to cos z toba jest nie tak.zabawne, bo ja
            lubie swoja prace/jakos nie wyprali mi mozgu/.i jezeli ty w niej
            jestes, to zenada, tak kryjaca sie anonimowa osobka.problem chyba
            polega na tym, ze chcialabys byc, ale cie nie ma, albo wiesz co, jak
            jestes, to wywal to jutro, odwagi.
            • Gość: K4 Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 04:44
              Posłuchaj za..y K2 wrajerze czy wrajerzyco..nie wiem jak Cie
              nazwac.. bo sie szmato nie przedstawiles/las...
              pracowalem w tej firemce...zenada,,,,,,
              wszyscy tak mowia...a jesli jestes on/ona to pewnie opie..sz
              kutafona prezesowi pod stołem albo patelnie p.M,
              nara
            • Gość: piter Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:00
              Anonimowy wpis popierający firmę. Chyba musiał to napisac prezez, bo
              przecież pracownik podpisałby się imieniem i nazwiskiem pisząc taki
              tekst pochwalny. Zawsze możnaby liczyć na premię od szefa.
              Do wszystkich kandydatów do pracy - Jeżeli lubicie pracę w nerwowej
              atmosferze za marne pieniądze to jest to firma dla Was. Jak chcecie
              pracować w normalnej atmosferze, za uczciwe pieniądze, w firmie,
              która inwestuje w was pieniądze i pozwala się wiele nauczyć to
              uwierzcie mi jest wiele wydawnictw w Warszawie, które mogą Wam
              zaoferować lepsze warunki
              • nowa2008 [...] 27.03.08, 08:57
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość Re: czy cos sie zmienilo pliss o odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:01
        Nic się nie zmieniło, tyle, że Moniczka zniknęła, pewnie nowa rola ja absorbuje,
        więc nie ma komu się wyżywać na ludziach. Właśnie się dowiedziałem, że 5 osób od
        1 kwietnia wylatuje, za co? Bóg raczy wiedzieć. Ciekawi mnie tylko dlaczego
        kadrowa zrezygnowała z pracy, najpierw na zwolnieniu lekarskim i już nie wróci.
        Czyżby dowiedziała się jakiś ciekawych rzeczy, nie radzę tu pracować w dalszym
        ciągu, jak było tak jest, trzymajcie się z dala od tej firmy.
    • Gość: redaktor wyborcZa nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:12
      prcaowalam w gazecie, znam te uklady. istny
      dwor.monarchia.krol,krolowa.calkowita demencja.pracownikow
      wykorzystuja za grosze.bez szacunku dla ludzi.jesli s
      • Gość: prawdziwek Re: magdalena olejnik IP: 62.200.52.* 23.05.08, 21:40
        wiem, ze jestem parszywa do bolu. jestem brzydka i glupia.
        • Gość: gość Re: magdalena olejnik IP: *.chello.pl 15.06.08, 08:27
          xxlkomedia.phorum.pl/ polecam
          • Gość: magdalena olejnik Re: magdalena olejnik IP: 194.106.200.* 16.06.08, 21:54
            wiem, ze jestem parszywa do bolu. jestem brzydka i glupia
            • Gość: Piotr Re: magdalena olejnik IP: *.edipresse.pl 05.08.08, 15:31
              xxlkomedia.phorum.pl - tez polecam. Ciekawe przypadki. Zachecam do
              zarejestrowania sie.
    • Gość: Zachecam xxlkomedia.phorum.pl IP: *.edipresse.pl 05.08.08, 15:34
      xxlkomedia.phorum.pl - polecam stronke. Tu mozna dowiedziec sie co ludzie,
      ktorzy tam pracowali mysla o Malym Wielkim Adasiu (z malym psipsiaczkiem -
      czesto poruszany temat na spotkaniach firmowych!)
      Zachecam do rejestrowania sie - Adas dostaje furii na sama mysl :)
      • Gość: anonim Re: xxlkomedia.phorum.pl IP: *.unit.com.pl 20.08.08, 12:18
        Ukazało się ogłoszenie (InfoPraca):
        XXL Media poszukuje Account Managera.

Nie jest to niespodzianką, ale jak przeczytałam to:

Mile widziane

* Kreatywność i wyobraźnia
        * Aktywność intelektualna
        to zbaraniałam i się spytałam samą siebie: co to znaczy aktywność intelektualna?
        Czy to oznacza, że pracownicy, którzy pracowali dotąd i być może pracują jeszcze
        to przygłupy?????
      • Gość: gazeta xxl media- NIE dziekuje ! IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 22:05
        Zanim sie wybierzecie do "Królestwa" na rozmowę kwalifikacyjną
        poczytajcie-
        xxlkomedia.phorum.pl ,o małym Adasiu słyszeliśmy w wielkim mieście
        niesamowite anegdoty :)) Pozdrawiamy- "przyjaciele" !
    • Gość: Gość Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 21:44
      ma ktoś jakieś świeże wieści z XXL Lochu?
      • Gość: GhostDog Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.vc.shawcable.net 29.11.13, 00:43
        Właśnie poszperałem w necie i... srAdaś nazywa się teraz grupą zakupową :D hahahahaha
        • Gość: Miś Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 12:26
          A jak tam nakładzik pisemka? Bo coś nie widzę ostatnio w aptekach...
          • Gość: LOL Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 22:43
            chyba się prezio przestał chwalić nakładem, zapewne nie ma czym...
    • infoman2 Re: Jaka atmosfera w XXL Media? 05.12.13, 13:15
      Polecam nową jakość na dziennikarskim rynku kurierpolski24.pl/
    • Gość: Rudnicka Re: Jaka atmosfera w XXL Media? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:20
      komentarzysko.pl/xxl_media/opinie Kiedyś ten portal był super, nie wiem jak teraz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka