Dodaj do ulubionych

Klasa biznes dla senatora

15.03.07, 07:09
Banda chwciwych, małostkowych s..synów.
Ale....
Jaki naród - takie "elity".
Smutne.

-------------------------------------------------------
- Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
- Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
Obserwuj wątek
    • sumienie.lk A na kolana przed narodem darmozjady!!!! 15.03.07, 07:14
      Jeszcze więcej chcecie wydawać naszych pieniędzy na wożenie swoich tyłków?!
      Jeszcze wam mało za te prawne buble, które produkujecie?!
      • Gość: seroo1 Klasa biznes jest dla ludzi z klasą biznesmena. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:49
        Nasi parlamentarzyści powinni latać klasą "Łachmyta", ale, że takowej nie ma,
        latają ekonomiczną. To z tego niedowartościowania ich rozgoryczenie.
      • Gość: p26 Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! IP: *.rzeszow158.tnp.pl 15.03.07, 07:59
        Sku..syny powinni jeździć II klasą PKP jak większość ludzi. Zobaczyliby co to
        jest upokorzenie.Gnoje.
        • alex-alexander Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! 15.03.07, 08:35
          Narod nie jest lepszy
        • Gość: opolaninwwarszawie Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:22
          IC, EC - tymi niech nie jeżdzą!!!!! proponuję dalekobieżne pociągi pośpieszne
          bez Warsu czyli klasyczne PKP-> zobaczyliby, jak wygląda IVRP :-)))
          • Gość: zibi Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! IP: *.4web.pl 15.03.07, 09:41
            A kto wybrał tych darmozjadów, szmaciarzy, leni, przygłupów itd,itp senatorów i
            posłów - my wszyscy !!!
            • mazgosia Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! 15.03.07, 10:07
              och jej jej biedactwa,
              powinni ich skazac na pare miesiacy za osmieszanie Polski
              a swoja droga ciekawe jak tez oni na ten pomysl wpadli? przy piwku i paluszkach?
            • bbp08 Re: A na kolana przed narodem darmozjady!!!! 15.03.07, 13:04
              o nie ja.. ja na PiS nie glosowalam :)
    • Gość: Krzysztof Klasa biznes dla senatora IP: 193.187.43.* 15.03.07, 07:19
      Jak dzieci doslownie...
      • Gość: wyborca Biznes to jest dla tych co maja kasę, a nie tych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:24
        co doją publiczna, ekonomiczna jest odpowiednia, zbliza w marzeniach.Najpierw
        zysk potem przywileje, a zysk jest łatwo mierzalny zasobnoscia obywateli,
        oczywiscie tych w kraju.
    • Gość: rdko Klasa biznes dla senatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:22
      sprawiedliwie było by wowczas, gdyby wszyscy latali klasą ekonomiczną, a nawet
      tanimi liniami lotniczymi. Podobno wprowadzono pakiet "tanie państwo" .
      Zacznijmy od taniego latania, albo od wogle zaprzestania latania posłów i
      senatorów za darmo. Otrzymują wynagrodzenie to niech sami płacą za przelot i
      jedzenie. ZObaczymy jaką klase wówczas wybiorą. Czy będzie to klasa biznes czy
      ekonomiczna a może tanie linie.

A tak wogle, to czemu nasi włodaże nie polatają na skrzydłach anielskich.
      Wszyscy tacy niewinni.
    • Gość: JA564 szmaciarze IP: *.lublin.mm.pl 15.03.07, 07:23
      jaki tupet !!!! co za świnie !!!! ale kogo można znaleźć przy korycie . SYF NA MAXA
      • mikolaj.plank Re: szmaciarze; akcja wisła: 15.03.07, 07:28
        Pogłębianie dna bez odrywania się od koryta
    • fraglesi67 Warchoły 15.03.07, 07:26
      tylko takie określenie mi się nasuwa
    • Gość: chomsky bez żenady się dopominają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:27
      co za buraki... nic tylko okradać państwo na podatkach, zgodnie z zasadą /oko za
      oko/
      • miroslaw.grabietz Ito socjalizmy byl ustrojem dla holoty?????? 15.03.07, 07:34
        Cos mi sie wydaje ze takiej holoty u wladzy jak dzisiaj jeszcze nie widzielismy.
        • Gość: anioł Re: Ito socjalizmy byl ustrojem dla holoty?????? IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.07, 07:36
          lepiej by było,gdyby kazdemu kupili helikopter
        • Gość: tryper Re: Ito socjalizmy byl ustrojem dla holoty?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:57
          I socjalizm w wersji sowieckiej, i socjalizm w wersji europejskiej (obecny) są ustrojami dla hołoty. Tyle, że bierząca wersja jest bardziej produktywna. Więc i świnie przy korycie mają z czego czerpać
        • adas313 Re: Ito socjalizmy byl ustrojem dla holoty?????? 15.03.07, 08:46
          Przecież program obecnego rządu to właśnie socjalizm!
    • taglinda Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 07:34
      wyjątkowo upokarzające jest raczej to, że takie załosne nic jest senatorem. I
      tylko dlaczego nie jestem zdziwiony, że to jakiś bogoojczyźniany popapraniec?
      • Gość: ss Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:37
        po co w ogóle jest ten senat - im juz z nudów na ich ptasi móżdzek cos pada
        banda chciwych suk..n
        duza oszczednosc jakby w ogóle nie było senatu - ktos by zauważył ?
      • Gość: trk Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.jzo.com.pl 15.03.07, 07:45
        > wyjątkowo upokarzające jest raczej to, że takie załosne nic jest senatorem. I
        > tylko dlaczego nie jestem zdziwiony, że to jakiś bogoojczyźniany popapraniec?

Przed wydanie sądu mógłbyś choć zapoznać się z tekstem:

"Senatorowie muszą zadowolić się klasą ekonomiczną. - To niesprawiedliwe - uważają i piszą petycję."

Czyli chodzi o bliżej nie zidentyfikowaną ZBIOROWOŚĆ
        To że w artykule wypowiedział się senator takiej a nie innej partii, nie pozwala obarczyć za tę kretyńską "skargę" akurat tylko i jedynie jego stronnictwo.
    • Gość: gandalf Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.chello.pl 15.03.07, 07:38
      Cisnie sie na usta tylko jedno okreslenie: SK......NY !!!!!!!!!! A gdzie "tanie
      panstwo" o ktorym pieprza bez przerwy ?? Usiluja okradac nas , ktorzy
      utrzymujemy te bande nieudacznikow za pieniadze, ukradzione nam przez rownie
      zlodziejski rzad z pania Gilowska (przelozona DZIEWIECIU (!?) zastepcow w
      randze wiceministra). Niech sobie kupia gumowe poduszeczki, to nie dostana
      odciskow na d...ie ,a wylecza te, ktore nabyli za bezproduktywne siedzenie w
      Seanacie oraz bezsensowne gledzenie (tak jak pan wiecemarszalek Putra) w
      telewizji.
    • Gość: bbb zabrac wszystkim! IP: *.aster.pl 15.03.07, 07:39
      Polska zbyt biedna, zeby fundowac luksusy politykom
    • Gość: Łukasz M. Klasa biznes dla senatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:46
      Bender, zakało mojej uczelni! Milcz!!!!!!
    • gandzia4 Re: Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 07:46
      To ja sie zastanawiam za co z dzieckiem do lekarza pojechać bo w portfelu mam
      jakieś nędzne resztki, a te chamy za MOJE i WASZE pieniądze takie cyrki
      odstawiają. Panowie senatorowie jak się klasa ekonomiczna i zwykli obywatele
      (to ci co was wybraqli jakiś czas temu) nie podobają to siedzieć na dupie3 w
      domu. Szczyt bezczelnosci.
      • Gość: miki Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.kolonianet.pl 15.03.07, 07:53
        Nie zauważyliście, że o tanim państwie nie wspomina się już od ładnych paru
        miesięcy? Tylko pokwikują na ten temat biedni wyborcy PiS, co to uwierzyli w
        hasła wyborcze i nimi się kierowali przy urnach. A w Senacie wreszcie odbędzie
        się prawdziwa, żywa dyskusja, bo jest temat, co panów senatorów interesuje jak
        żaden inny. Forsa. Forsa.
    • sceptyk31 Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 07:48
      To może wszystkich wsadzić do tych samolotów i poprosic o pomoc jakiegoś
      taliba ?
    • Gość: halszka Re: Klasa biznes dla senatora IP: 83.16.31.* 15.03.07, 07:49
      ZABRANIAM WAS DARMOZJADY !!!!!!!!!!! nawet korzystania z
      samochodow!! Won do tramwaju ,pociagu."PANOWIE" KU..A SIE ZNALEZLI!!!!!
    • rom48 Ten senat upokarza Polakow. 15.03.07, 07:52

• Gość: brak slow O k.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:53
      nie do wiary...brak slow po prostu...na szczescie ja niedlugo polece klasa
      ekonomiczna daleko i mam nadzieje nie ogladac wiecej polskich politykierow...
    • baby1 No co wy tacy wściekli. Pan senator ma latać 15.03.07, 07:54
      razem z hołotą? To takie upokarzające.
      • Gość: brightfuture Re: No co wy tacy wściekli. Pan senator ma latać IP: *.chello.pl 15.03.07, 09:00
        Wyborcy = hołota. Pogratulować samopoczucia "wybrańcom". I dziwicie się, że
        coraz mniej ludzi bierze udział w wyborach? Niedługo do urn będą chodzić
        wyłącznie kandydaci i ich rodziny.
        • polska_baba Niech upokorzony pan Bender złoży mandat 15.03.07, 10:40
          Skoro pan Bender czuje się upokorzony wykonywaniem mandatu senatora, to niech
          złoży mandat.
          Oto kim jest pan Bender:
          W 1985 roku, kiedy porządni ludzie nie chcieli mieć nic wspólnego z
          komunistycznymi władzami, pan Bender dał się wybrać do Sejmu, który komuchy
          chciały takimi osobami legitymizować przed społeczeństwem jako
          przedstawicielstwo narodu. Porządni ludzie zbojkotowali te wybory, więc pan
          Bender był tam przedstawicielem komuchów, bo tylko tacy poszli wtedy głosować. W
          1989 roku lubelski Komitet Obywatelski nie życzył sobie pana Bendera jako
          kandydata na posła, więc pan Bender nie został posłem w 1989 r.
          Cytat z Wikipedii - hasło "Ryszard Bender":
          "W lipcu 1994, w atmosferze skandalu ustąpił ze stanowiska przewodniczącego
          Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji. Ustąpienie było następstwem
          wykorzystywania stanowiska do darmowych, egzotycznych podróży fundowanych przez
          stacje telewizyjne ubiegające się o koncesje na nadawanie programu telewizyjnego."
          I jeszcze jeden cytat też z Wikipedii:
          "W 2005 popadł w konflikt z arcybiskupem lubelskim Józefem Życińskim, który
          zabronił lubelskiemu KIK-owi określania się jako "katolicki". Na znak protestu
          Bender nie uczestniczy w uroczystościach, w których bierze udział abp Życiński."
          • polska_baba Bender - poseł na komunistyczny Sejm w 1985 r. 15.03.07, 11:13
            Kiedy polskie społeczeństwo walczyło z komuną i ludzie masowo zbojkotowali
            wybory do Sejmu w 1985 roku, pan Bender został posłem na Sejm. Oczywiście w tym
            czasie kandydat na posła musiał mieć pełne zaufanie komunistycznych władz,
            przecież to były pierwsze wybory po zdelegalizowaniu Solidarności i stanie
            wojennym, który choć formalnie już zakończony, faktycznie trwał do 1989 roku.
          • leeloo Re: Niech upokorzony pan Bender złoży mandat 15.03.07, 11:29
            podróżnik w d.p. .e.a.y...
            Brak mi już kulturalnych słów dzisiaj...
    • Gość: bib Klasa biznes dla senatora IP: *.cbr.tp.pl 15.03.07, 07:56
      S...syństwo.
      • Gość: emka_1 Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.scania.pl 15.03.07, 08:02
        a gdzie oni się pchają, jak ledwo po polsku gadają
    • Gość: Sejmowy Inkwizytor A moze by tak jak z czarownicami... ;)) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.07, 07:56
      Gość portalu: jan napisał(a):

> Z ł O D Z I E J E !!!!!!!!!
      >
      > Pier....one skur....yny, panowie senatorowie i posłowie - nie reprezentujecie
      > nikogo ( moze tylko mafie dla ktorej pracujecie). Mam nadzieje ze przyjdzie
      tak
      > i
      > dzień w dziejach tego kraju ze ludzie wywloką was z parlamentu i jedenego po
      > drugim wywieszają na latarniach albo zatłuką kamieniami.

Poco...? Wiekszym upokorzeniem byloby dla nich, jakby kazdy dostal porzadnego
      kopa w dupe (doslownie i przenosnie) i przepedzony bez diet i pensji za rogatki
      miasta (a to co juz dostal musial by oddac). Tak jak robiono to kiedys bodajze
      z czarownicami banujac je;)
      • Gość: _zulf74_ Co do czarownic IP: 83.238.13.* 15.03.07, 08:00
        to mozna by tak za rogatki naszych miast cala ta bande i wytarzac ich w smole i
        pierzu. Takie by im skrzydelka urosly, ze nawet by nie musieli lykac redbula.

p.s.
        Caly czas jestem za tym aby zrobic sciepe narodowa i kupic bombe atomowa i
        srruuu...
        • Gość: kobra Re: Co do czarownic IP: *.chello.pl 15.03.07, 10:24
          Zlituj się, może niekoniecznie atomową, ale co do reszty jestem za... Przy
          okazji można by im zrobić test na to czy mają moce czarnoksięskie, hihihi,
          kamień do szyi i do Wisełki, jak się wynurzy, to kijem przez łeb.
          A tak na poważnie, to warto by się zastanowić nad wytrzymałością zwyczajnych
          obywateli, panowie posłowie i senatorowie!!!
      • adas313 Re: A moze by tak jak z czarownicami... ;)) 15.03.07, 08:46
        Wystarczy że musieliby sobie znaleźć pracę.

I w ramach tego napisać _merytoryczny_ test na rozmowie kwalifikacyjnej zamiast
        wciskania kitu ciemnemu ludowi.

Tak na dobrą sprawę to poseł nawet nie musi znać Konstytucji.
        • Gość: FRN Re: A moze by tak jak z czarownicami... ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:51
          > Tak na dobrą sprawę to poseł nawet nie musi znać Konstytucji.

Posel nie musi. Wyborca tez nie. A ze poslowie to "emanacja" spoleczenstwa to co
          sie dziwic?
    • palestina1 Dziadostwo oderwane od pługa 15.03.07, 08:02
      nie będzie latać z hołotą.
    • Gość: bibik Za wlasne pieniadze to niech leca i IP: *.regionline.fi 15.03.07, 08:03
      rakieta. Obnizyc pensje za nicnierobienie parlamentarzystom i tak wyjda na swoje
    • Gość: victoria Klasa biznes dla senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:05
      i to jest najważniejsza sprawa jaką obecnie zajmują się wybrańcy
      narodu....biedny kraj
    • jb777 A pociągami nie łaska ?? 15.03.07, 08:07
      A im przelot samolotem jeszcze mało. Nieroby któzy same gnioty uchwalają.
      Siedzieć na dupie i pracować. Czytać co się uchwala a nie wozić pupę po kraju
      czy świecie - i tak nic z tego nie wynika. Wiem - głuptaki potrzebują expresowo
      i eksernistycznie poznać trochę świata - w ramach edukacji obywatelskiej
      • Gość: gandalf Re: A pociągami nie łaska ?? IP: *.chello.pl 15.03.07, 08:09
        Wysrańcy narodu !! A nie łaska II klasą PKP ?????
    • Gość: 20070315 co za gnoje IP: *.iweb.pl 15.03.07, 08:11
    • Gość: Hołota Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.globalconnect.pl 15.03.07, 08:11
      Naród który wybiera takich mężów mądrych, inteligentnych, wspaniałych,
      przecudnych, przeuczciwych, najdroższych , najpatriotyczniejszych -słowem sól
      tej ziemii, pierwszych wśród prymusów, to wspaniały naród. Czytam, czytam i
      duma mnie rozpiera.Tak wyrażam moje uczucia do tych wybrańców. Bogu dziękować,
      że to oni, bo bez nich to nawet krowy stałyby się bezmleczne, a życia nie
      możnaby było począć. Chwała im za to i po jednym samolocie dla każdego.
      Bezapelacyjnie.
      • rs_gazeta_forum Re: Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 08:35
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka