rydzyk_fizyk 04.10.07, 20:55 A w głowie dalej będzie pusto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obywatel Fotyka idzie śladem Kalaty ha haha hahahaha uahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:30 Tamta też stawiała głownie na stylistów, wizażystów, manikjurzystów, pedikjurzystów i innych artystów ha ha hahaha ha hah ah aha haaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr... taki styl w dekoratorstwie to sie nazywa fasadyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:34 (nie mylic z sadyzmem) hahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr.... a w polityce hipokryzja! hahaahhahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: wymienic Fotyge bedzie taniej,dekoracje zosta 04.10.07, 22:06 Nasza droga Latarnio Rokokowa (choć wtedy takich nie było), zmiana wystroju wnętrz niczego nie zmieni, skoro sama nie masz nic do powiedzenia, Twe słynne "nie wiem" pokazuje najlepiej że nadajesz się jeno jako latarnia nic nie mówiąca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: wymienic Fotyge bedzie taniej,dekoracje zosta 04.10.07, 23:00 konread napisał: > Nasza droga Latarnio Rokokowa (choć wtedy takich nie było), zmiana wystroju > wnętrz niczego nie zmieni, **************************************** Zmieni, zmieni. Zawartość kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Wymienic Fotyge bedzie taniej,"dekoracje" zostana! 04.10.07, 23:09 Brak slow. tyle debili wybraliSCIE do rzadzenia Polska, ze az trudno wierzyc, ze to walczacy w latach 80-tych Polacy cos takiego spier*olili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Wymienic Fotyge bedzie taniej,"dekoracje" zos IP: *.agora.pl 04.10.07, 23:24 Kurcze, gdyby nie ten babsztyl i pare egzemplarzy w PiS to nawet moglbym na nich zaglosowac... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Szaleństwo jak za Gierka. Czy tak samo się skończy 05.10.07, 08:49 Jednym wielkim i długotrwałym SRUUU, które odczujemy wszyscy jako oczywiste następstwo przeżerania dochodu na g..wna i pierdoły ??? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Szaleństwo jak za Gierka. Czy tak samo się sk 05.10.07, 10:14 Co glupia torba to glupia torba. Jaki boss taka firma. Jakiegos mnie panie boze stworzyl takiego mnie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Eurostandart: Umarl Papiez-szampan dla kazdego 05.10.07, 10:39 shithead napisał: > Co glupia torba to glupia torba. Jaki boss taka firma. > Jakiegos mnie panie boze stworzyl takiego mnie masz. Dla bolszewickich gnid "firma" jest Eurokolchoz w ktorej Stolicy burmistrz na wiesc o smierci Papieza Jana Pawla II zamowil szampan dla kazdego w restauracji: Europe's jackboot progressives By Paul Belien August 29, 2007 www.washingtontimes.com/article/20070829/EDITORIAL/108290004/1013 Takie sa standarty "europejskie" wychwalane przez Tuska i Kwasniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 w polityce hipokryzja!Dulszczyzna,po prostu Polska 04.10.07, 23:21 moge jeszcze dodac: dewocja, tzw. "swieto..sc", ciemnota, nietolerancja.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 nihil novi - niestety... 05.10.07, 08:50 czarek62 napisał: > moge jeszcze dodac: dewocja, tzw. "swieto..sc", ciemnota, > nietolerancja.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 04.10.07, 20:59 Tego już się nie da czytać i słuchać. Te wybory wygra PIS. I to dzięki takim opiniom jak ta. Dlaczego nasze ambasady nie mają być ładne??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 04.10.07, 21:25 fly8171 napisał: > Tego już się nie da czytać i słuchać. Te wybory wygra PIS. I to dzięki takim > opiniom jak ta. Dlaczego nasze ambasady nie mają być ładne??? Czego nie mozesz czytac mlocie, prawdy o zlodziejach ktorzy zawladneli twoim tepym umyslem ? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 08:56 A poza tym gdzie są dowody (choćby fotografie), że dzisiejsze ambasady są brzydkie ??? > fly8171 napisał: > > > Tego już się nie da czytać i słuchać. Te wybory wygra PIS. I to > dzięki takim > > opiniom jak ta. Dlaczego nasze ambasady nie mają być ładne??? Bo być może chodzi jedynie o "szaleństowo zakupów" - typowe dla kobiet, które mają do dyspozycji pieniadze. W zależności od wielkości kwoty do dyspozycji szelństwo znajduje upust w najbliższym markecie, sklepie z futrami lub w misji burzenia, przebudowywania i remontowania. W tym wypadku powaznie zastanowiłbym się "flaju" nad sugestią "kralika" o zawładnięciu przez PiS Twoim umysłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.10.07, 23:09 No cóż, ja na PiS nigdy nie głosowałem, ale ten pomysł mi się podoba. Mam wrażenie że wszyscy przeciwnicy PiSu złapali się na sposób myślenia Jarosława Kaczyńskiego... czyli wszystko co wymyśli PiS jest z gruntu złe. Bo to właśnie on tak myśli że to co w PiSie to jest z gruntu dobre, a co poza PiSem to napewno postkomunistyczny Układ postpezetpeerowskich aparatczyków. I to że j4ego przeciwnicy zaczynają pojmowac świat na jego sposób, to jest jego wielkie zwycięstwo... Więc jeśli Jarosław Kaczyński, nie potrafi przyznać racji komuś spoza swojego obozu politycznego, to my spróbujmy się od niego odróżnić i pochwalmy to co jest godne i słuszne pochwały... a akurat ten pomysł renowacji ambasad za taki uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Wreszcie Fajtłapa zajmuje się czymś konstruktywnym 04.10.07, 23:37 Może i nie będzie polityki zagranicznej, ale za to będzie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Wreszcie Fajtłapa zajmuje się czymś konstrukt IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.10.07, 00:56 haha... no masz rację, jeśli ta pani nie potrafi prowadzić polskiej polityki zagranicznej, a musi z przyczyn ideologicznych okupować to stanowisko, to niech przynajmniej posprząta i wymieni kwiatki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 00:20 Gość portalu: eMTe napisał(a): > No cóż, ja na PiS nigdy nie głosowałem, ale ten pomysł mi się podoba. Mam wraże > nie że wszyscy przeciwnicy PiSu złapali się na sposób myślenia Jarosława Kaczyń > skiego... czyli wszystko co wymyśli PiS jest z gruntu złe. Bo to właśnie on tak > myśli że to co w PiSie to jest z gruntu dobre, a co poza PiSem to napewno post > komunistyczny Układ postpezetpeerowskich aparatczyków. I to że j4ego przeciwnic > y zaczynają pojmowac świat na jego sposób, to jest jego wielkie zwycięstwo... W > ięc jeśli Jarosław Kaczyński, nie potrafi przyznać racji komuś spoza swojego ob > ozu politycznego, to my spróbujmy się od niego odróżnić i pochwalmy to co jest > godne i słuszne pochwały... a akurat ten pomysł renowacji ambasad za taki uważa > m. ten pomysl jest bardzo zly i nie dlatego, ze jest to PiSi pomysl, lecz dlatego, ze jest to w pewnien sposob korupcja, wymiana sprzetu czy mebli w kadzym urzedzie odbywa sie tak, ze stare meble i sprzety idac na kasacje sa zabierane przez urzednikow, meble w ambasadach praktycznie zawsze sa bardzo drogimi antykami a sprzety, komputery, telewizory, telefony itd, bardzo czesto sa nowe, wyobraz sobie teraz, ze kazda ambasada bedzie usowac stary sprzet, gdzie myslisz, ze on pojdzie ? Tak, do rak urzednikow wzbogacajac ich znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.10.07, 00:47 Ja się Ciebie pytam człowieku, skąd ty czerpiesz taką wiedzę? Z reklamówek PiSu? Z tego co ja wiem, to stary wymieniany sprzęt jest licytowany na aukcjach, jeśli jego wartość przekracza określoną kwotę. Napewno nie zasila kieszeni urzędasów, bo pewne media w Polsce by tego z pewnością nie przeoczyły i po prostu rozszarpałyby zarówno tych urzędników, jak i ich szefową. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 09:11 Gość portalu: eMTe napisał(a): > Ja się Ciebie pytam człowieku, skąd ty czerpiesz taką wiedzę? Z reklamówek PiSu > ? Z tego co ja wiem, to stary wymieniany sprzęt jest licytowany na aukcjach, je > śli jego wartość przekracza określoną kwotę. Napewno nie zasila kieszeni urzęda > sów, bo pewne media w Polsce by tego z pewnością nie przeoczyły i po prostu roz > szarpałyby zarówno tych urzędników, jak i ich szefową. a taki bolszy, jak to się dzieje, że jedynymi licytantami na tych "aukcjach" są właśnie urzędnicy? Oprócz tego odbywa się tzw. brakowanie sprzętu, w formie sprzedazy swoim za symboliczna złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 10:26 Gość portalu: eMTe napisał(a): > Ja się Ciebie pytam człowieku, skąd ty czerpiesz taką wiedzę? Z reklamówek PiSu > ? Z tego co ja wiem, to stary wymieniany sprzęt jest licytowany na aukcjach, je > śli jego wartość przekracza określoną kwotę. Napewno nie zasila kieszeni urzęda > sów, bo pewne media w Polsce by tego z pewnością nie przeoczyły i po prostu roz > szarpałyby zarówno tych urzędników, jak i ich szefową. To ty czlowieku bardzo niewiele wiesz, stary sprzet nigdy nie jest licytowany na zadnych aukcjach, no chyba, ze masz na mysli ebay, ale to licytuja urzednicy, a skad o tym wiem ? a chociazby stad, ze prawie polowe swojego zycia mieszkalem w Londynie i przez kilkanascie lat bylem uzalezniony od urzednikow naszej dyplomacji, kilkukrotnie odkupowalem od nich "stary" sprzet jeszcze w folii, jednym slowem znam to z zycia, dlatego wiedzisz mlody czlowieku, mylic sie nie jest grzechem, uparcie obstawac przy swoim nie majac zielonego pojecia o rzeczach o ktore sie wyklucasz, jest juz glupota...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.10.07, 00:53 Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie karnym wciąż istnieje zasada domniemania niewinności, którą obecna partia rządząca próbuje zdławić, więc nie formułuj zarzutów dopóki nie masz dowodów przestępstwa, chyba że myślisz jak PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 10:29 Gość portalu: eMTe napisał(a): > Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie karnym wciąż istnieje zasada > domniemania niewinności, którą obecna partia rządząca próbuje zdławić, więc nie > formułuj zarzutów dopóki nie masz dowodów przestępstwa, chyba że myślisz jak P > iS. My ci mowimy o tym jak wyglada rzeczywistosc, ty zaczynasz szczekac jak ten glupi PiSi pajac poniewaz ktos mial czelnosc wyprowadzic cie z bledu, twoja sprawa, twoj problem...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.10.07, 11:03 Rozumiem że nie ma możliwości polemizowania z twoim punktem widzenia świata, aby nie zostać na koniec obrażonym. Wiesz, nasz premier też tłumaczy rzeczywistość i wyprowadza ludzi z błędu, a jego wrogowie "szczekają". Jeśli ktoś tu stosuje retorykę "PiSiego pajaca" to raczej nie jestem nim ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Re: Kampania anty PIS napędza im zwolenników! 05.10.07, 10:23 Gość portalu: eMTe napisał(a): > No cóż, ja na PiS nigdy nie głosowałem, ale ten pomysł mi się podoba. Mam wraże > nie że wszyscy przeciwnicy PiSu złapali się na sposób myślenia Jarosława Kaczyń > skiego... czyli wszystko co wymyśli PiS jest z gruntu złe. Bo to właśnie on tak > myśli że to co w PiSie to jest z gruntu dobre, a co poza PiSem to napewno post > komunistyczny Układ postpezetpeerowskich aparatczyków. I to że j4ego przeciwnic > y zaczynają pojmowac świat na jego sposób, to jest jego wielkie zwycięstwo... W > ięc jeśli Jarosław Kaczyński, nie potrafi przyznać racji komuś spoza swojego ob > ozu politycznego, to my spróbujmy się od niego odróżnić i pochwalmy to co jest > godne i słuszne pochwały... a akurat ten pomysł renowacji ambasad za taki uważa > m. Problem polega na tym, że gdyby zdecydowano się na poprawę wystroju ambasad i konsulatów jako uzupełnienie doskonałej, dynamicznej i wyważonej polityki zagranicznej to byłaby to akcja godna pochwały. Niestety wystrój placówek będzie poprawiany ZAMIAST tego co powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 21:02 zapewne musi mieć właściwy życiorys co gwarantuje brak gustu i pie- niądze wyrzucone w błoto.Pani Fotydze polecam naukę dobrych manier i ukończenie jakichś kursów dla dyplomatów,jak poslugiwać się sztuć cami w odpowiedniej kolejności i jak używać serwetki,niestety,ci co tego uczą terminowali u ludzi o niewłaściwych życiorysach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Napieralski - przygłup IP: *.digis.net 04.10.07, 21:06 Przygłupie, czy idąc na jakieś poważne rozmowy, ubierasz się w porozciągany sweter i wytarte dżinsy, czy jednak w garnitur? No to wyobraź sobie, przygłupie, że ta sama zasada odnosi się do tematu, na który się wypowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Eh, gdyby dekorator mógł wymienić tę szkaradę 04.10.07, 22:00 na jakiś nowszy i mniej obciachowy model... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Napieralski - przygłup IP: *.chello.pl 04.10.07, 22:49 ty to raczej "coś" jesteś, a nie ktoś, przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Napieralski - przygłup 05.10.07, 00:50 Gość portalu: Ktoś napisał(a): > Przygłupie, czy idąc na jakieś poważne rozmowy, ubierasz się w porozciągany > sweter i wytarte dżinsy, czy jednak w garnitur? No to wyobraź sobie, przygłupie > , > że ta sama zasada odnosi się do tematu, na który się wypowiadasz. Przygłup się odezwał. Poważne rozmowy mogą prowadzić poważni ludzie, którzy mają coś do powiedzenia a nie fotygopodobni. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Napieralski - przygłup 05.10.07, 07:09 No ten Napieralski z SLD wyglupil sie i to bardzo osmieszajac rowniez swoja parie ta wypowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekorator-systemu Boże Drogi, jak ta gazeta sie czepia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:06 Dla normalnego człowieka jest rzeczą oczywistą, że projektowaniem wnętrz w ambasadach powinien zajmować się architekt wnetrz czyli dekorator. Ambasada jest "wizytówką" kraju i nie powinien jej wygladem zajmować się dyletant. O tym jak ważny jest wizerunek firmy wiedzą dziś szefowie nawet mało ważnych przedsiębiorstw. Wiedza o tym doskonale także dziennikarze Gazety Wyborczej bo przecież ich budynek i jego wnętrza zaprojektowała profesjonalna firma JEMS-Architekci. Wygląda na to, że redaktorom GW brakuje już pomysłów na pretensje do PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Boże Drogi, jak ta gazeta sie czepia... IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 04.10.07, 21:14 Tak, oczywiscie - powinien byc dekorator... Tyle, ze nawet najlepszy dekorator nie bedzie w stanie upiekszyc mizerii i nedzy obecnie prowadzonej przez Fotyge (i podobnych do niej ignorantow) polityki zagranicznej! ==================================================================== Glos oddany na PiS glosem oddanym na "ojca" Rydzyka! ==================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojony A moze by tak Stoltzman-Kwasniewski w ministry? IP: 198.241.217.* 04.10.07, 21:23 Potrafi przez bufet zalatwic. I koledzy wszedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Bo Kalksztajn-Kaczyński i tego by nie potrafił 04.10.07, 21:52 Żyd skrzyżowany z Mongołem (co widać po buźce i oczkach) to jeszcze gorszy mieszaniec. Chytry i owszem (po żydowskich przodkach), ale poza tym głupi, jak to Mongoły. Kwachu to nie pierwsza liga, ale przy tych małych bucach, wypierdkach z Azji, wyrasta na męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: A moze by tak Stoltzman-Kwasniewski w ministr 04.10.07, 22:06 mam wrazwénie ze wiecej zalatwil przez bufet,niz ci wspaniali spd znaku "Kwa Kwa" przez 2 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Boże Drogi, jak ta gazeta sie czepia 04.10.07, 21:34 Gość portalu: dekorator-systemu napisał(a): > Dla normalnego człowieka jest rzeczą oczywistą, że projektowaniem wnętrz w > ambasadach powinien zajmować się architekt wnetrz czyli dekorator. > Ambasada jest "wizytówką" kraju i nie powinien jej wygladem zajmować się dyleta > nt. > O tym jak ważny jest wizerunek firmy wiedzą dziś szefowie nawet mało ważnych > przedsiębiorstw. > Wiedza o tym doskonale także dziennikarze Gazety Wyborczej bo przecież ich > budynek i jego wnętrza zaprojektowała profesjonalna firma JEMS- Architekci. > Wygląda na to, że redaktorom GW brakuje już pomysłów na pretensje do PiS-u Jezeli przez 2 lata nie przeszkadzalystare meble, dlaczego na sam koniec kadnecji wydake sie fortune na ich wymiany ? Odpowiedz jest taka, ze stare meble i caly sprzet to fortuna dla odchodzacych urzednikow, w tym przypadku zlodziei z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Boze drogi,widzisz, a nie grzmisz widzac debili! 04.10.07, 23:12 Przeciez wiesz, o co chodzi, wiec po jakiego diabla sciemniasz, panie Dulski?!!! Gość portalu: dekorator-systemu napisał(a): > Dla normalnego człowieka jest rzeczą oczywistą, że projektowaniem wnętrz w > ambasadach powinien zajmować się architekt wnetrz czyli dekorator. > Ambasada jest "wizytówką" kraju i nie powinien jej wygladem zajmować się dyleta > nt. > O tym jak ważny jest wizerunek firmy wiedzą dziś szefowie nawet mało ważnych > przedsiębiorstw. > Wiedza o tym doskonale także dziennikarze Gazety Wyborczej bo przecież ich > budynek i jego wnętrza zaprojektowała profesjonalna firma JEMS-Architekci. > Wygląda na to, że redaktorom GW brakuje już pomysłów na pretensje do PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Maureen, i przyznasz cos jeszcze.... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.10.07, 21:07 Uwazam, ze Pani Minister Ania Sierotka Boza powinna zatrudnic wizazystke, ktora nauczy ja jak malowac usta. Kobieta ktora pokazuje sie publicznie bez sladu makijazu, wyglada jak czyjas pani dochodzaca. Wyglada na kompletnie zaniedbana. To jest zwyczajnie nieprofesjonalne. Wyglada na to, ze nie chcialo jej sie wczesniej wstac z lozka, aby zadbac o wyglad przed wyjsciem do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma jak burdel zle działa, to trzeba zmieniać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:14 "panienki" a nie łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: jak burdel zle działa, to trzeba zmieniać 04.10.07, 21:46 Gość portalu: tetradrachma napisał(a): > "panienki" a nie łóżka. Najlepiej to zmienic burdelmame!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: jak burdel zle działa, to trzeba zmieniać IP: *.chello.pl 04.10.07, 22:52 no i oczywiście Jarka burdeltatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Nie napedza, nie napedza. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.10.07, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojony Zatrudni dekoratora a nie Jojne?! Cholerna anty IP: 198.241.217.* 04.10.07, 21:16 semitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojony Zatrudni dekoratora a nie Jojne?! Cholerna anty IP: 198.241.217.* 04.10.07, 21:16 semitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Zatrudni dekoratora a nie Jojne?! IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 04.10.07, 21:51 Dwa posty "Zaniepokojonego" i... w obu "delikatne" aluzje dotyczace Zydow. Czy kazdy (typowy) zwolennik polityki rodem z PiSuaru musi byc az tak ociazaly umyslowo??? ==================================================================== Glos oddany na PiS glosem oddanym na "ojca" Rydzyka! ==================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 21:22 Na koniec rozkradna meble z ambasad i konsulatow, czego innego mozna bylo sie spodziewac po nierobach i zlodziajach z Prawa i Sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 21:24 pytanie na ulicy: "czy wie pan gdzie jest ambasada pl ?" odpowiedź : "w tym domu z brudnymi oknami" (AUTENTYCZNE !!!) ps bardzo dobry pomysł z tym dekoratorem jak górna wolta wypowie nam wojnę to już mamy winnego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 21:29 vomitorium1 napisał: > pytanie na ulicy: > "czy wie pan gdzie jest ambasada pl ?" > odpowiedź : > "w tym domu z brudnymi oknami" > (AUTENTYCZNE !!!) > ps > bardzo dobry pomysł > z tym dekoratorem > jak górna wolta > wypowie nam wojnę > to już mamy winnego Brudne okna sa wynikiem lenistwa kobiety ktora jest odpowiedzialna za ich czystosc, zamiast kupowac nowe powinna wziac sciere w lapyzamist nowe meble kupowac. A wiesz moze co stanie sie ze starymi beblami, w ogromnej wiekszosci to bardzo drogie kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Dyplomacja zmienia dekoracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:33 jednak jestem też za nauką protokołu dyplomatycznego dla pani Fotygi może ławiej zatrudnić kogoś,kto to już potrafi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Obawiam się że dla pana Schnepfa 04.10.07, 21:39 dalej jednak nie będzie odpowiedniej propozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Obawiam się że dla pana Schnepfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:46 pan Schnepf jak na dyplomatę to trochę nerwowy jest Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Obawiam się że dla pana Schnepfa 05.10.07, 00:53 jama314 napisał: > dalej jednak nie będzie odpowiedniej propozycji... Mylisz się, będzie. Zmienić nieudolną minister. To lepiej poprawi wizerunek polskiej dyplomacji niż najbardziej wyszukane dekoracje no i o wiele tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Trudno byłoby o gorszą decyzję w MSZ 05.10.07, 09:56 jak wyciąganie pana Schnepfa z oślej ławki na światło dzienne. Byłoby to takie poprawianie wizerunku polskiej dyplomacji jak słynna już skandaliczna, anglojęzyczna publikacja wydana przez MSZ gloryfikująca twórczość innego nienawistnika i opluwacza Polski J.T. Grossa. To właśnie takie wydarzenia budują niekorzystny wizerunek Polskiej dyplomacji. Wizerunek Polski "na klęczkach" i Polski która "ma cicho siedzieć" który budują sieroty po naszych dwóch "skarbach narodowych" po "drogim Bronisławie" i "kochanym profesorze". To ich powinno się w pierwszej kolejności odprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Trudno byłoby o gorszą decyzję w MSZ 06.10.07, 16:43 jama314-i znowu zapomniales wziac prochow na swoj antysemityzm,moherku??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda to tak jakby chory na raka dla poprawienia wygladu 04.10.07, 21:44 robil sobie manicure - ta kuchta to ma pomysly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 21:53 Zal d..e sciska,ze taki czlowiek jest na takim stanowisku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak cykl fresków w MSZ IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 21:55 Proponuję cykl fresków. Np. w MSZ. 1. Dzieciństwo Anny Fotygi. Szkolna potańcówka. Ania stoi w kącie. Nikt jej nie lubi i nie chce z nią tańczyć. 2. Mała Ania donosi na kolegę, który ściągał podczas klasówki. 3. Ania nad zeszytami. Uczy się pilnie - nie powodzi jej się towarzysko, więc chce nadrobić zakuwaniem. Niestety z miernym efektem. Najgorzej idzie jej... nauka języków. 4. Rodzice Ani z bagażami wyruszają na emigrację do Niemiec. 5. Otwarcie gabinetu lekarskiego rodziców pani minister w Niemczech. 6. Pani Fotyga poznaje braci Kaczyńskich. To pierwsi ludzie, którzy polubili panią Anię, doceniają jej nieśmiałość, małomówność i nieufność. 7. Ania doceniona, frustracje znajdują ujście. Tu proponuję wizerunek pani minister w jakiejś słonecznej poświacie. 8. Pani Minister jako Polonia, depcze niemieckiego czarnego orła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth co ich łączy IP: *.icpnet.pl 04.10.07, 22:02 porażające jest to, że braci kaczyńskich łączy z fotygą uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: co ich łączy IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 22:06 Będę polemizował. Raczej wzrost. tak jak z wszystkimi innymi ministrami - proszę na to zwrócić uwagę (Gosiewski, Szczygło, Gilowska, Ziobro itd.). Za wysocy zostali zdymisjonowani (Dorn, Giertych). Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Kaczy cyrk na kolkach,lae bbcie to lubia!Nikt nic 04.10.07, 23:18 nie wie i nie podejrzewa! incipit napisał: > z nowymi firankami za cudze ciaćki. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 22:15 Gnój z LiDu,niejaki Napieprzalski ekspertem "LiDowych Nowin". od polityki zagranicznej. Sekretarz Stanu USA przejeła się jego oświadczeniem i poszła do klozetu. Bądżmy poważni,n-ta łajza nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczoland atakuje Re:Dyplomacja zmienia dekoracje, a tresc pozostaje IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.10.07, 05:06 Do osobnika, ktory posluguje sie wyjatkowo inteligentym pseudonimem "bokassa" (pamietam dobrze kto to byl Bokassa) pozostaje mi napisac tylko jedno, jedyne zdanie... Przeczytalem sporo twoich postow i widze, ze jestes niczym innym jak wyjatkowo szmatlawym internetowym smieciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia ma rację IP: *.escom.net.pl 04.10.07, 22:23 No i ma racje. Jak Cię widzą tak cie pisza to stara zasada. W dyplomacji więcej niż sądzicie można załatwić dobrym wychowaniem i kawą z ciasteczkiem w sympatycznym gronie. Mówię to do tych zwolenników PO co to już krytykują wszystko nieważne co, ważne że powstało za czasów PIS-u Pozdrawiam normalnych........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: ma rację IP: *.magma-net.pl 04.10.07, 22:44 > W dyplomacji więcej niż sądzicie można załatwić dobrym > wychowaniem i kawą z ciasteczkiem w sympatycznym gronie. > Swięta prawda. Tylko w takim razie dlaczego trzymają Fotyge w MSZ? Odpowiedz Link Zgłoś
galina.stalina.zapina.za.wina Rusalka domowa 04.10.07, 22:24 Fotyga na tym zdjeciu skojarzyla mi sie z tym obrazem Dudy-Gracza... img225.imageshack.us/img225/7130/rusalkadomowahr8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat niech zaczna od logopedy i chirurga plastycznego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:52 fasada musi byc na cacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail Dyplomacja zmienia dekoracje 04.10.07, 22:56 gdyby ona miala chociaz wlasne zdanie, eh polaczki Odpowiedz Link Zgłoś