Gość: wkurzona Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.toya.net.pl 18.06.14, 17:10 PRZYŁĄCZAM SIĘ!!! Czytajcie uważnie umowy zanim podpiszecie z nimi cokolwiek!!! Żeby rozwiązać starą umowę i tak muszę płacić do końca roku rozliczeniowego pomimo złożenia 3 miesięcznego wypowiedzenia!!! Chciałam zdać dekodery po zmarłej mamie i okazuje się,że notują nas wszystkich pod numerami pesel jak kiedyś w obozach!!! Dlatego żeby zdać te pudła muszę jechać jeszcze raz przez pół miasta bo nie znałam numeru pesel zmarłej mamy!!! Szkoda tylko,że w umowie nie wpisali,że jedynymi danymi jakie są podstawą dla nich do zwierania wszelkich formalności to nr pesel!!! Nie pomogło wykłócanie się na infolinii nie wspominając,że dzwoniłam z prywatnego telefonu pracownika bo nawet nie mają w punktach obsługi telefonów firmowych!!! Dziadostwo i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.14, 18:38 Ja już od 10 lat nie oglądam telewizji i świetnie się z tym czuję! Wystarczy internet, w nim jest każdy film i nie trzeba czekać na łaskę pokazania go w telewizji. Kup sobie rzutnik i oglądaj to co chcesz na ścianie pokoju. Albo idź do jakiegoś saloniku prasowego i kup dobre czasopismo. Wiem, że większość to chała straszna, ale znajdzie się zawsze coś ciekawego np ostatnio przypadkiem natknąłem się na taki miesięcznik humanistyczny o tematyce społecznej, masa bardzo ciekawych artykułów. Po co marnować czas na telewizję, oprócz czytania jest jeszcze spacer, książka, nawet gra komputerowa jest lepszą rozrywką niż pudło robiące wodę z mózgu. p.s. tamto czasopismo nazywa się Welcome dociekania humanistyczne. jakby co to masz jeszcze masę innych czasopism. pomyśl nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
asia6191 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 25.08.14, 21:27 Polsat to najwięksi o......ci Wszechczasów!!!! Podpisałam w 2003r z nimi umowę i przez 3 miesiące było ok dopóki nie popsuł mi się dekoder, wymieniłam ale niestety również nie działał więc po kilku telefonach wysłałam pismo że zrywam umowę natychmiastowo ponieważ nie mogę korzystać z ich usług I jakie było moje zdziwienie jak w 2013 roku okazało się że sprzedali jakieś moje zadłużenie firmie windykacyjnej ona założyła sprawę w sądzie na której nie mogłam być ponieważ nie przebywałam w miejscu zamieszkania a pismo odebrała za mnie 70-letnia teściowa i nie powiadomiła mnie o tym a teraz ponoć ze 145 zł zrobiło się ponad 900 zł To jest przekręt jakich mało a w dodatku w świetle prawa!!!!, ponoć nie ważne jest że pismo odebrał ktoś inny ważne jest aby osoba była pełnoletnia MASAKRA!!!! Nawet nie mogę się odwołać Jedno wielkie OSZUSTWO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goooosc Ludzie! Uciekajcie od złodzieji!!!! IP: *.free.aero2.net.pl 08.09.14, 10:57 Jeśli tylko zastanawiacie się nad telewizją w CP to stanowczo odradzam! od kilku lat jestem jej klientem! Złodzieje....non stop problemy, zakodowane programy, brak zasięgu...ciągle coś!! Szlak trafia..dodzwonić sie graniczy z cudem a jeśli już to rozmowa trwa kilkanaście minut i zamiast naprawić problem to człowiek musi wysłuchiwać nowych promocji. w D*** niech sie pocałują. Ostatnio usłyszałam że to wina dekodera który musiałam oczywiście u nich kupić i teraz mam kupić nowy bo ten sie psuje i nic mi z tym nie zrobią. Masaaaaaakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodyipoziomki Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 18.09.14, 09:41 Nie polecam polsatu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.skr1.net.e-net24.pl 12.10.14, 14:11 Witam, Proszę o podjęcie dyskusji i opublikowanie artykułu na stronie o sprawie Cyfrowego Polsatu i ich usługi tv mobilna m-t 5000 przeznaczonej na ios apple na iphone i ipad. Otóż aplikacja nie jest aktualizowana od dwóch lat, a od momentu pojawienia się ios8 nie można w ogóle korzystać z usługi na ipadach i iphonach ponieważ aplikacja nie uruchamia się. Na stronie polsatu jest informacja o zalecanym lub wyższym systemie i urządzeniach z jabłkiem które będą działać z usługą. Tu jest telefon do Pana Radosława Michalaka z spółki info tv fm podległej pod Polsat który jest odpowiedzialny za aplikację: 22-356-67-15 Może jak będzie więcej skarg to się tym zajmą. Puki co albo nie posiadają informacji kiedy zostanie wydana aktualizacja, albo nic nie wiedzą na jej temat. I najważniejsza sprawa: mimo nie działającej aplikacji / usługi Polsat pobiera za to miesięczny abonament. Proszę o publikację Odpowiedz Link Zgłoś
st56 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 12.12.14, 01:16 Witam. Otóż jestem ich abonentem już ładnych pare lat. Z promocjami przy przedłużaniu umowy było różnie, ale zawsze były. Odkąd mam druga usługę jako smartdom to jestem traktowany gorzej niż nowy klient, każą płaci za udostępnienie dekodera, nawet aktywacja kosztuje 43zł a nowi mają za złotówke. Wszystko przez to że nie moę zrezygnować z telewizji bo bede musiał płaci cały abonament na internet. Ludzie zastanówcie się nad tymi promocjami, to jest jedno wielkie g...no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anom667 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.230.8.36.gl.digi.pl 18.10.14, 00:20 Nie polecam tego gówna, zawarłem z nimi umowę miesiąc temu. przez okres 3 miesięcy miałem mieć wszystkie kanały sportowe , hbo, axn, cinemax pod nazwą pakiet max hd za darmo, tak mnie zapewniała ekspedientka podczas podpisywania umowy. pod dwóch tygodniach wszystkie powyższe kanały zostały mi zablokowane, pisałem do nich maile ale zero odzywu, w końcu się dodzwoniłem i powiedziano mi że kanały zostały mi zablokowane bo nie wchodzą w skład pakietu max hd, pytam się więc jakie są te darmowe programy ktore miałem otrzymać, odpowiedź że pakiet bajek, bbc i jakieś kanały arabskie. Nie polecam tych kłamców! Odpowiedz Link Zgłoś
kluzeczka Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 14.11.14, 08:05 Dołączam się do Twojego zdania. Cyfrowy Polsat jest dobry dopóki nic się nie dzieje. Jeżeli występuje jakaś awaria to umywają ręce a płacić każą. Kontakt z BOK tylko telefoniczny a przy telefonie niekompetentne osoby. Co miesiąc nękają sms-ami na temat opłaty choc do terminu wpłaty jest jeszcze grubo ponad tydzień a co ciekawe treści ich sms-ów i kwot w nich podanych są wyssane z palca. Wysyłają błędne informacje chyba tylko po to aby do niech dzwonić a oni w zamian wciskają nam nową super promocję. Bo po co maja się narażać na koszta jak mogą nas naciągnąć. Obecnie jestem w trakcie rezygnacji. Oczywiście pomimo, że moja umowa zakończyła się ładnych kilka lat temu obowiązuje mnie trzymiesięczny okres wypowiedzenia. Paranoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigi56 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.vlan52.architor.lubman.net.pl 15.12.14, 11:31 Na 30 dni przed upływem terminu zakończenia umowy, poinformowałem CP o przekazaniu dekodera w punkcie i miejscu. Po upływie kilku dni zadzwonił do mnie przedstawiciel CP próbując przedłużyć umowę na dogodnych warunkach na dalszy okres - zdecydowanie odmówiłem dalszej współpracy i nie będę korzystał z ich usług podałem powód. Przedstawiciel CP nie odpuszczał ja zdecydowanie odmówiłem wtedy przedstawiciel uświadomił mnie, że wypowiedzenie jest na trzy miesiące przed upływem terminu zakończenia umowy. Wcześniej dzwoniłe3m na infolinię CF poinformowano mnie, że wypowiedzenie mnie nie obowiązuje ze względu na wygaśnięcie umowy z datą zakończenia przesyłu sygnału. Na dzień obecny otrzymuję e maila że rozwiązanie umowy trwa 3 miesiące wg wewnętrznego CP nadomiar złego nie otrzymałem żadnego regulaminu. Zdecydowałem się o powiadomienie Rzecznika Praw konsumenckich oraz Prokuratury o próbie przestępstwa z art. 286. są czyny nazwane przestępstwami kapitałowymi, czyli wyłudzenia. LUDZIE NIE DAWAJCIE SIĘ NABIJAĆ W BUTELKĘ PRZEZ OSZUSTÓW I NIEKOMPETENCJĘ OSÓB OBSŁUGUJĄCYCH W CP. SPRAWA ROZWOJOWA - JA NAPEWNO DOPROWADZĘ DO SPRAWY SĄDOWEJ. A MOŻE ZBIOROWY POZEW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogacz cyfrowy polsat IP: *.ennet.pl 14.01.15, 18:17 "Tylko z nami możesz oglądać jeszcze więcej", jak ładnie nas skusił cp. Zapłaciłam za dekoder z własnej kieszeni bez żadnych dodatkowych umów i ...poznałam pakiet Ekstra w formie wezwania do zapłaty. Takie cuda tylko u nas w kraju , bo tu nie ma raju. I wiadomo kto się dobrze miewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Cyfrowy Polsat Petycja o likwidacje IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.01.15, 14:11 Witam, zostałem oszukany przez Cyfrowy Polsat walczymy ze spółką Plus Lte i zachęcamy ludzi do podpisywania się pod petycją likwidacji Lte plus podaną poniżej: secure.avaaz.org/pl/petition/Cyfrowy_Polsat_SA_ul_Lubinowa_4a_03878_Warszawa_Zmiana_zasad_lub_Usuniecie_z_oferty_Power_LTE/?nBpvQib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczona Cyfrowy Polsat - zastanów się 100razy!!!!!!!!!!!! IP: *.trygon.net.pl 04.02.15, 11:10 Przestrzegam wszystkich przed podpisanem umowy z cyfrowym Polsatem !!!!. Wszystko jest pięknie w momencie podpisywania umowy . A potem to już cytuję infolinie " nic nie musza bo wszystko jest w regulaminie " A teraz mój przykład Z uwagi na przeprowadzkę wypowiedziałam oczywiście droga listowną umowę telewizji Cyfrowy Polsat 8 sierpnia 2014 roku . no i się zaczęły okazyjne i jedyne w swoim rodzaju oferty "specjalnie dla mnie " . Nawet jednego telefonu lub informacji dotyczącej wysłanego wypowiedzenia . Sama zadzownilam na infolinie , pytając do kiedy mam opłacać abonament . Nie wiem na jakiej podstawie ale otrzymałam informację ze umowa rozwiaze się z dniem 24 XII i do tego okresu musże płacić abonament . Wszystko zapłaciłam i jakież moje ździwienie kedy dziś otrzymuje informację że mam zapłacić karę 540 zł za brak zwrotu dekodera w kwocie 540 zł !!!!!!!!!!!! Znów telefon na infolinię i tam tym razem już wiedzą :) " Zgodnie z podpisanym regulaminem ma Pani 30 dni od końca umowy na oddanie dekodera .... Kajam się że nie wiedziałm , że karnie zapłaciłam 4 abonamenty na okresie wypowiedzenia nie korzystając etc . Proponuję Jeśli musze ponieść karę to proporcjonalnie . 24 I minął temin oddania tak wiec na dzień dzisiejszy 14 dni opóźnienia . A Pani na to teraz już doskonale zorientowana " Proszę Pani tak kara 540 zł to za nie oddanie w terminie . Dekoder prosże i tak zwrócić bo będą naliczane dalsze kary " Wymiekłam... REASUMUJĄC . UMOWE JAKA PODPISALIŚCIE Z POLSAT OPRAWCIE W RAMKI I SPAWDZAJECIE KAŻDE ZDANIE BO MOŻE WAS TO TAK JAK MNIE DROGO KOSZTOWAĆ TAK JAK MNIE ( 4 MIESIACE ABONAMENTU + 540 ZL KARY ZA 14 DNI SPÓŹNIENIA W ODDANIU DEKODERA !!!!!! A co z drugiej strony ???kompetna cisza dotycząca wypowiedzenia nic od 8 sierpnia kiedy to wysłałam pismo z wypowiedzeniem . Uaktywniają się dokaldnie pierwszego dnia po upłynięciu okresu oddania dekodera . Wtedy nawet pismo potrafią wysłać !!!!!!!!!!!!! Panie Solorz - Gratuluję podejścia Fair - play . Jeślli masz podobne dośwadczenia to proszę o kontakt na mail fajny artykuł z przykadami "obsługi z tego stworzymy " Odpowiedz Link Zgłoś
majka_m Cyfrowy Polsat - zastanów się 100razy!!!!!!!!!!!! 04.02.15, 11:16 zapomniałam podać maila dla osób tez tak poraktowanych przez Polsat - majka_m@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu51 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 17.03.15, 14:09 A ja wolę Cyfrowy Polsat. Jak byłem Abonentem CYFRY+, później NC+ to dosłownie byłem niewolnikiem Piłki Nożnej. Żadnej kolejki w Ligach zagranicznych nie odpuszczałem, to samo inne dyscypliny oferowane przez CYFRĘ+ / NC+. Teraz będąc Abonentem Cyfrowego Polsatu nie jestem już niewolnikiem telewizyjnym. Oglądam to co chcę i kiedy chcę. Wyrosłem z przymusowego oglądania. A z Piłki Nożnej wyrosłem całkowicie. I dlatego nikomu nie polecam NC+. A dział utrzymania Abonenta NC+, to dopiero koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 01.04.15, 15:40 nc+ bez umowy i dekoder na wlasnosc,czy trzeba miec pesel i adres w Polsce ? - chcialbym wywiezdz za.granice by moc ogladac polska.TV i sluchac.PR , da sie to zalatwic ? Odpowiedz Link Zgłoś
iga.95 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 27.05.15, 14:39 ja mam cyfrowy polsat juz 2 lata i jeszcze nie miałam żadnego problemu mam nadzieje że tak pozostanie...! tanie kosmetyki online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyny cyfrowy polsat IP: *.centertel.pl 11.09.15, 19:38 Ludzie czytajcie umowe nikt Was nie goni i wtedy decydujcie co za gamonie ja też mam polsat i jestem zadowolony POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piurus anulowanie kary wzór IP: *.play-internet.pl 22.10.15, 07:41 Witam wszystkich, Problem jak u większości z Państwa. Uprzejmie proszę o wzór pisma do Cyfrowego Polsatu o anulowanie kary umowej za niezdanie sprzętu w czasie ustatowo na to przewidzianym. Mój adres to: zanardi@zanardi.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopersmith Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 17.11.15, 12:48 Ja osobiście nikomu nie polecam telewizji :D Szkodzi zdowiu Odpowiedz Link Zgłoś
kon-ika Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 19.11.15, 07:47 Mam podobny problem z Vectra. Oni wszyscy sa super jak masz umowę podpisać, później to juz ciężko o profesjonalizm ___________________________________________________________________ Najważniejsze jest bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pismo do plsatu cyfrowego IP: *.tktelekom.pl 20.11.15, 18:03 rownierz prosze o przeslanie wzoru pisma o anulowanie dlugu za nie terminowe oddanie sprzetu na sylwia_czwojdrak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kompotiera Re: pismo do plsatu cyfrowego 19.04.19, 21:30 Witam, mam taki sam przypadek, również poproszę o przesłanie wzoru pisma o anulowanie długu za nie terminowe oddanie sprzętu na ewelina.duczmal@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.15, 20:48 Całkowicie się z tym zgadzam, totalna olewka jak już podpiszesz umowę to maję cię w "d". Popsuł mi się pilot, dzwoniłem, pytałem. Zapewniono mnie, ze oczywiście mogę wymienić pilota w każdym puncie tylko, że w kilku w których byłem, słyszałem tyko, chętnie ale nie mamy, choć na pulkach leżały nowe zestawy ale tylko dla naiwnych którzy jeszcze nie podpisali umowy. Na pytanie kiedy będzie możliwa wymiana, zawsze słyszałem "nie wiem" czy można zamówić nowy "nie można" Mamy grzecznie płacić, siedzieć cicho i oglądać DVD ALBO SIEDZEĆ PRZY ODBIORNIKU I ZMIENIC KANAŁY PALCEM, bo ustawie nie zrobisz, Jednym słowem mafia, nikomu nie polecam Polsatu. Jak chcesz być traktowany jak śmieć to podpisz umowę Twoja wola. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ignacywitecki Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 17.12.15, 09:39 No właśnie dobrze, ze nie wybrałem bo przed świętami miałem zamiar, ale oferta kanałowa jest licha i nie ma TVP ABC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.01.16, 14:40 Cyfrowa Tragedia - twój bezinternetowy dom. Odpowiedz Link Zgłoś
maksymilian.26 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 11.02.16, 10:21 no to ładnie Odpowiedz Link Zgłoś