Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!!

• kris2009 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 28.12.11, 22:48
      Mnie osobiście odpowiada. jak mam problem to NIE dzwonię tylko BOK osobiście
      komdax.com/zdrowie
    • Gość: ADAM Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 31.209.185.* 03.01.12, 10:41
      ZŁODZIEJE
    • Gość: wojtek Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: 156.17.52.* 03.01.12, 11:15
      Jako długoletni klient chciałem przedłużyć starą umowę, na nowych warunkach, z nowym dekoderem HD i multiroomem. Panienka w punkcie obsługi podsunęła mi do podpisania nową umowę a nie kontynuację starej. No i mam dwie umowy do płacenia a złodzieje z PC się cieszą że złapali frajera. Żadne argumenty nie trafiają do nich że to było nieporozumienie. Ciekawe ile ludzi w ten sposób nabrali. Teraz wiem skąd biorą się miliardy Pana S. Na ich plakatach jest wypisane "witamy cię" a na odwrocie "mamy cię durniu". Przetrzymam tę nową umowę a potem uciekam od oszustów.
      • Gość: jo Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 14:07
        Wystarczyło wysłać wypowiedzenie umowy na 3 miesiące przed jej końcem i już byś miał spokój z nimi...
        • Gość: wojtek Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 20:04
          Teraz wiem ze to kanciarze. Ale wtedy chciałem przedłużyć umowę a nie podpisać nową.
          A teraz zaciskam zęby i płaczę (placę) Nigdy więcej C.P.
          Napisałem do Rzecznika konsumentów. Może uda sie ostrzec innych naiwniaków
          • Gość: jo Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 07:21
            Może porada u prawnika????
          • Gość: wojtek Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: 156.17.52.* 13.02.12, 13:11
            Moja druga uwaga do P.C. Zachciało mi się multiroomu. Porażka. Nie można ustawić listy ulubionej, w kanałach PC chaos, najpierw ich VOD-y. Co tydzień trzeba biegać z kartą aby zalogować dekoder, pilot do multirooma zupełnie odmienny - żona się myli.
            Odradzam multiroom zwłaszcza że trzeba płacić za niego niewiele mniej niż za dodatkowy dekoder z pakietem mini.
            Przy okazji pozdrawiam miłą panią z Biura Rzecznika Konsumentów we Wrocławiu. Uchowaj Boże od takiej pomocy.
            Czy ktoś wie jak przejść do N skoro umowę z PC mam od dwóch dopiero miesięcy ? Nie mogę teraz wypowiedzieć bo musiałbym płacić ok 1500 zł.

• Gość: yanodeti Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu IP: 213.134.169.* 24.10.21, 19:14
              Proponuję oświadczyć, że wystąpisz do sądu o rozwiązanie umowy z winy CP. Ja tak zrobiłem po dziewięciomiesięcznym staraniu o wymianę wadliwych dekoderów. Wymienili mi te dekodery na niby lepsze, ale wypisali nową umowę, którą dostarczyli wraz z nowym sprzętem pocztą kurierską jako dokument do podpisania. Dokument ten spisany był na 40 stronach [ umowa wraz z regulaminem] nie przeczytałem tego dokumentu przy kurierze i w sumie mam lepsze dekodery ale umowę na 36 miesięcy co jest nie spotykane. Nie polecam kontaktu z działem reklamacji. Siedzi tam niejaki człowieczek o nazwisku zaczynającym się na Sz..... wyjątkowo pracowity. Odmowę na prostą prośbę o wymianę wadliwego sprzętu na dobry opisuje na czterech stronach maszynopisu przywołując artykuły i paragrafy z obszernego regulaminy i na koniec w sentencji pisze w świetle powyższych przepisów wymiana panu NIE PRZYSŁUGUJE. !!!. W MARCU 2022 ROKU TA UMOWA SIĘ KOŃCZY I ONI BĘDĄ MOIMI KLIENTAMI
      • czarka9000 Re:Strzeż się Cyfrowego Polsatu 11.03.21, 20:55
        Wiem, że temat już stary, ale chciałbym napisać, że dekoder Mini HD 2000 współpracuje z kinami domowymi, mieliśmy ten dekoder i współpracował z kinem.
    • Gość: zenon Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 21:27
      ja mam podobną sprawę. NIE POLECAM NIKOMU POLSATU ponieważ nowe dekodery HD 5000 i HD 2000 to kompletne badziewie, które bez przerwy się zawiesza i nadaje się tylko na złom.
    • Gość: zenon Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 21:31
      ja mam podobną sprawę. NIE POLECAM NIKOMU POLSATU ponieważ nowe dekodery HD 5000 i HD 2000 to kompletne badziewie, które bez przerwy się zawiesza i nadaje się tylko na złom.
      Zgłoszenie reklamacji na infolinii to druga katastrofa. Mówią że jeż wysyłają nowy dekoder i tak czekasz tygodniami i nic nie widać.
      Wypowiedzieć umowę też nie jest prosto bo cwaniacy POLSATU się dobrze po obstawiali i robią z ludzi wariatów.
    • Gość: zenon "NOWE" Dekodery Polsatu nadają się na złom IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 21:34
      Zgłoszenie reklamacji na infolinii to druga katastrofa. Mówią że jeż wysyłają nowy dekoder i tak czekasz tygodniami i nic nie widać.
      Wypowiedzieć umowę też nie jest prosto bo cwaniacy POLSATU się dobrze po obstawiali i robią z ludzi wariatów.
      "Nowe" dekodery szczególnie HD 2000 to jakaś przedwojenna konstrukcja bowiem nie mają potrzebnych wejść by połączyć z kinem domowym.
      • Gość: jo Re: "NOWE" Dekodery Polsatu nadają się na złom IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 23:25
        Zenon co Ty piszesz? Ja jak kończyłem z polsatem to na 3 miesiące przed końcem umowy wysłałem im wypowiedzenie i mam już spokój a Ty piszesz, że ciężko z nimi skończyć???????
        • hotpatriot69 Re: "NOWE" Dekodery Polsatu nadają się na złom 19.01.12, 10:09
          a ja z innej beczki - polecam gorąco artykuł o najlepszych akcjach w internecie:
          wybitne kampanie w internecie
        • Gość: sds Re: "NOWE" Dekodery Polsatu nadają się na złom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 21:10
          Ja tak zrobiłem, ale nękają mnie SMS-ami. Co zrobić?
      • Gość: mastif Re: "NOWE" Dekodery Polsatu nadają się na złom IP: *.skorpio.net.pl 23.12.12, 19:12
        posiadam juz nowszy dekoder 3000 i to takze badziewie ktore sie ciagle zawiesza po podlaczeniu dysku zewnetrznego.uwazajcie takze na konsultantow ktorzy beda z was robic idiotow ze sygnal z anteny jest nieodpowiedni. itp.
        Ten caly polsat jest zalosny i rzygac mi sie juz chce jak mam tam dzwonic.
        trzeci raz to samo.jutro ide zwrocic te gowno bo jeszcze na swieta zostaniemy bez programow.
        wypowiadam umowe a jak im cos nie spasi to ide do adwokata zeby ich obciazyl kosztami.
        ludzie sa naiwni i im wierza co opowiadajaza bzdury wtych serwisach.
        kazdy powinien od razu z grubej rury,opindolic i do adwokata zeby ich obciazyli bo to oni sie nie wywiazuja z umowy gdyz wciskaja felerny sprzet.
        pozdrawiam
    • Gość: Teresa Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 91.210.12.* 19.01.12, 13:33
      Cyfrowy Polsat sam przeddluzyl mi umowe na nastepny rok i niestety mimo, ze od polowy maja nie korzystam z uslug tej stacji, nie moge rozwiazac umowy nawet trzymiesiecznym wypowiedzeniem, jestem bombardowana SMS i telefonami a takze non stp przysylanymi rachunkami i strszona wpisem na liste dluznikow, jakze inaczej wygladaja ludzie na szklanym ekranie, czesto wspomagalam fundacje, przykro mi ale dzis bardzo zaluje. UCHOWAJ BOZE OD TAKICH FIRM
      • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 19:58
        A nie pomyślałaś żeby rozwiązać umowę z nimi na 3 miesiące przed wygaśnięciem umowy. Ja tak zrobiłem i mam z nimi już spokój. Sama sobie jesteś winna....
      • Gość: blodi90 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.tktelekom.pl 15.03.12, 18:22
        Cyfrowy Polsat sam przeddluzyl mi umowe na nastepny rok i niestety mimo, ze od polowy maja nie korzystam z uslug tej stacji, nie moge rozwiazac umowy nawet trzymiesiecznym wypowiedzeniem, jestem bombardowana SMS i telefonami a takze non stp przysylanymi rachunkami i strszona wpisem na liste dluznikow, jakze inaczej wygladaja ludzie na szklanym ekranie, czesto wspomagalam fundacje, przykro mi ale dzis bardzo zaluje. UCHOWAJ BOZE OD TAKICH FIRM

otóż zawsze jest mozliwosc rozwiazania umowy, jezeli ci sie umowa przedluzyla to zgodnie z twoja umowa, a ze nie używasz tv tego cp nie wie. Wiec poprostu wyslij wyp. i kwita za ten okres co przedluzyla ci sie umwa cp nalicza symboliczna kare poniewaz masz platnosc wedlug cennika na czas okreslony. Zawarlas umowe, podpisalas ,chyba mialas dosc czasu na przeczytanie jej. Ludzie ja nie wiem dlaczego nie czytacie umow!! A fundacja cyfrowy polsat to jest inny twor niz platforma nadajaca odbior cyfrowy
        • Gość: bbb Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 213.134.163.* 13.04.12, 19:17
          kara nie jest wcale symboliczna (mnie naliczyli 118 zł za 6-m-cy) i kazali opłacac abonament do czerwca 2012
          • Gość: wojtek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 21:13
            Szanowni abonenci PC. Ponieważ Polsat twierdzi, ze nie musi potwierdzać wypowiedzenia lub wniosku o nieprzedłużanie umowy na okresy dodatkowe (co robią automatycznie po zakończeniu okresu podstawowego zgodnego z umową) wysyłając do nich taki wniosek przed upływem 3 miesięcy do zakończeniem okresu umowy, korzystajcie na poczcie z formy listu poleconego z wymaganiem potwierdzenia odbioru przez Polsat. Nie wyłgają się wtedy twierdząc że nie otrzymali waszego wniosku.
    • Gość: gość portalu Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 11:59
      Mnie spotkała jeszcze bardziej nieprzyjemna sytuacja. W lipcu 2009 zamawiałem TV przez internet, paczka miała dotrzeć do mnie kurierem, ostatecznie rozmyśliłem się i nie odebrałem tej paczki, oczywiście nie podpisałem umowy. W ubiegłym roku ponowiłem zamówienie na TV odebrałem paczkę podpisałem umowę i korzystam z TV. Nagle CP przypomniał sobie o rzekomej zaległości za kontrakt w 2009 którego nie podpisywałem, chcą ode mnie ponad 170 zł za umowę której nie było, przekazali nawet sprawę do windykacji firmy Transcom CMS, składałem w tej sprawie reklamację już dwa razy, kilka razy BOK CP potwierdził że rzeczywiście przesyłka została zwrócona tyle tylko że ktoś nie usunął umowy z systemu i naliczały się opłaty. Tragedia że muszę użerać się z Nimi o wyjaśnienie sprawy rzekomej zaległości.
    • Gość: klient polsatu Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 80.50.139.* 29.01.12, 14:36
      Oszuści jestem też długoletnim klientem gdy kończyła mi się umowa nawet mnie nie poinformowali tylko samodzielnie przedłużyli umowę na kolejne 12 miesięcy.Kiedyś zawsze informowali i oferowali jakieś promocje teraz nic za mocno się wyżarli i klientów mają głęboko w d...
      • Gość: mała MI Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.torun.mm.pl 29.01.12, 23:04
        Zgodnie z regulaminem i promocyjnymi warunkami świadczenia usług umowa przedłuża się na 12 miesięcy jeżeli jej nie rozwiążesz. Jakie w tym oszustwo? Pilnuj swoich interesów i nie pisz, że cię oszukali ;P
        • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 23:45
          Tak właśnie działa polsat......
          • Gość: Gosc Joanna Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.01.14, 00:44
            Gośc Joanna Cyfrowy Polsat Jak chcesz kogoś wpościc w kanał to zachwalaj mu POLSAT niech podpisze z nimi umowe,JUZ ONI go wykonczą maja w tym wprawe
            • Gość: gosc brzeska Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.14, 22:30
              Zamowilam on line pakiet w korzystnej cenie, przysłano mi w cenie niekorzystnej, musiałam latac po punktach i wyjasniac, wreszcie naraziłam się na koszty i zawiozłam sprzet do centrali i rozwiazalam umowę w trybie ustawowym, mieli oddac mi za przesylke 30zł i do tej pory mimo monitow nie otrzymuje tej wplaty z powrotem, olewka całkowita.tu nie chodzi już o te kwote ale o sam fakt...to wyłudzenie pieniędzy!!!!
        • Gość: cherry Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.01.12, 00:14
          -.-

Pracuję kilka miesięcy w CP i zupełnie straciłam wiarę w ludzi. Wystarczy płacić regularnie, przeczytać umowę i tyle. ZAWSZE, gdy zawiera się jakąkolwiek umowę, klienta obejmuje okres wypowiedzenia... Wystarczy sobie sprawdzić jaki mam okres wyp. i dopilnować tego. Ludzie, obudźcie się, żadna tv cyfrowa nie działa humanitarnie!!! Nikt Wam za darmo nic nie da. I nie dziwcie się, że czasem zdarzy się, że konsultant jest średnio miły, jeśli zamiast dzień dobry słyszy od klienta "WŁĄCZ MI TEN DEKODER KUR*A!!!" .... Tam też pracują ludzie tacy jak Wy, nie zwierzęta, jak ktoś wyżej napisał. 95% Waszych pretensji wynika z niewiedzy - wystarczy zajrzeć do umowy lub instrukcji obsługi dekodera, by rozwiązać problem samemu! A jeśli szkoda Wam pieniędzy na telefony na infolinię, to idźcie po prostu do punktu sprzedaży i niech "przedstawiciel" wykona telefon w celu wyjaśnienia sprawy.
          Naprawdę, ludzie dzielą się na dwa typy: jedni są w miarę ogarnięci i rozumieją, że nic nie ma za darmo i trzeba dopilnowywać swoich obowiązków, by współpraca się dobrze rozwijała, tacy ludzie dzwonią na infolinię i są spokojni, takim ludziom można wszystko jasno wytłumaczyć i się porozumieć. Drudzy są tak zdruzgotani tym, że nie mają od kilku godzin tv, że ich krew zalewa i prawie płaczą w słuchawkę telefonu, o bluzgach nie wspomnę... I zamiast spokojnie powiedzieć o co chodzi i po chwili problem zostałby rozwiązany, to drą się w ten telefon i zawodzą ile to oni pieniędzy teraz za to połączenie zapłacą xO
          ŻAL to mi jest polskiej mentalności ....
          Pozdro 600
          • Gość: Paweł Adamski Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.centertel.pl 14.12.15, 19:28
            Ty głupia szmato. Myślisz że jak tam pracujesz to wszystko ku... ci wolno. CP to najbardziej sku...ała firma. A ty głupia dziwko nie pisz że to klienci są winni , bo wszystkiemu jest winien polsat
        • Gość: bbb Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 213.134.163.* 13.04.12, 19:20
          z tego co czytałam jest to klauzula niedozwolona
      • Gość: gosc joanna Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.01.14, 00:36
        cyfrowy polsat nawet wrogowi nie polecam to banda oszustow tylko kasa sie dla nich liczy i to za co,najlepiej za darmo ale cokolwiek załatwic Koszmar banda złodzieji
        • Gość: niezadowolonyklien Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.12.14, 13:19
          Również czuje się oszukany miało być bez limitu, a jest z limitami i to w najdroższej opcji - porażka
    • Gość: młody88 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 31.61.82.* 05.02.12, 23:11
      Witam !! Cyfrowy Polsat to porażka !! podpisałem umowę rok temu co miesiąc reguralnie płace w terminie jednak w styczniu miałem poślizg bo premia mi się spóźniła po 5 dniach od terminu spłaty zadzwonił do mnie "specjalista ds. windykacji cyfrowego polsatu" pomijam fakt że nawet się nie przedstawił ale stanowczym tonem oznajmił mi że rozmowa jest nagrywana a ja wisze im 30,90 zł i kiedy zamierzam to zapłacić. Powiedziałem mu że niema problemu zapłace dzisiaj i tak też zrobiłem zadzwoniłem po południu i im to potwierdziłem. Na drugi dzień znowu telefon o 8:00 rano tym razem jakaś idiotka i to samo "kiedy oddam im pieniądze !!" mówie że zapłaciłem i żeby dali mi wreszcie spokój. Kolejny dzień znowu telefon już nie wytrzymałem najpierw ich wyśmiałem potem zaczełem się wydzierać że mam już dość tej beznadziejnej firmy i chce porozmawiać na temat umowy która dobiega końca, -ok niema problemu, faktycznie za miesiąc kończy sie umowa słucham pana? powiedziałem że chyba sie domyśla że teraz to już chce zrezygnować. -Tak, ale teraz pan nie może zrezygnować. -TO NA CHOLERE MI MÓWISZ ŻE SŁUCHASZ ??? KIEDY MOGE ZREZYGNOWAĆ Z TEGO DZIADOSTWA?? - Za miesiąc, teraz czekam aż znowu zadzwonią tym razem będą uprzejmie wypytywać czy jestem zainteresowany ofertą ale sie zdziwią !! najpierw każe im 2 razy głośno i wyraźnie przeczytać warunki umowy a potem im oświadcze że nie jestem zainteresowany !!! HA :D. ODRADZAM KAŻDEMU TĄ NIEPROFESJONALNĄ FIRMĘ !!!!!
      • Gość: mała MI Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.torun.mm.pl 07.02.12, 13:12
        to im pociśniesz. uhu!
      • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 10:48
        Do młody88 czas na wypowiedzenie umowy to 3 miesiące a nie miesiąc i wcale się nie zdziwie jak ci automatycznie przedłużą umowę na kolejny rok.... (współczuję)
    • Gość: Maria DK Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 09:53
      Zgadzam sie z tą opinia ,ze Cyfrowy Polsat ,,olewa,, swoich długoletnich abonentow.Od trzech lat,jestem abonentem CP .W styczniu zadzwonił do mnie konsultant w celu namówienia mnie na przedłużenie umowy,a raczej namówił mnie na nowa umowę [posiadam pakiet familijny za 37,90] HD MINI za 79zł,nie zgadzałam sie na te wysoka kwote jak dla mnie,wiec miła pani,poinformowała mnie ,zemogę zrezygnowac z tego pakietu ..i tu podala datę w ktorym dn mam zadzwonic ,zeby zostac przy pakiecie za kwote 39,90.[a 5 m-cy za darmo].Dzwonilam już dwa razy i wciąż podaja mi kolejną date ,zeby zadzwonić i zrezygnować z droższej opcji.Czyzby chodziło o to ,ze zapomne zadzwonic..a wtedy miła pani powie mi ,,niestety za póżno pani zadzwoniła,zostaje pani przy pakiecie za 79zł!!,,
      • Gość: mała MI Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.torun.mm.pl 13.02.12, 12:33
        sprawdź kiedy umowa wchodzi w życie, dopiero wtedy możesz dokonywać zmian O.o
        • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 07:54
          Jak jeszcze byłem w cyfrowym polsacie na szczęście już nie jestem to jak dzwoniłem do konsultanta to zawsze ich nagrywałem tak jak oni mnie i pytałem o imię i nazwisko z kim miałem "przyjemność" nagrania miałem w razie gdybym miał się z nimi sądzić na szczęście wystarczyło zwykłe wypowiedzenie umowy (3 miesiące przed jej zakończeniem).
          • Gość: Miłosz Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 20:19
            O czasie się zorientowałem, co z nimi jest grane i podziękowałem im za współpracę. Wystarczy mi podwyżek i kasowania kanałów.
          • Gość: Kajetan Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 17:45
            No niestety, miałem z nimi kilka, nieprzyjemnych przejść… Teraz jak z Tvn zaczęli kombinować, kolega złożył im wypowiedzenie. Czeka przez okres wypowiedzenia i chce odejść do konkurencji.
      • Gość: edi Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.15, 12:58
        potwierdzam wszystko,i dodam ze to jest firma oszustów,czychających na naiwność i niedopatrzenia ludzi ,za to,ze nie chciałam przedłużyc umowy znależli haczyk że nie oddałam w terminie dekodera i straszą karą 500zł!!!! a oddany był zaraz po zakończeniu umowy,teraz z nimi po sądach będę chodzić aby dociec swej racji DZIADOSTWO TA FIRMA I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • xystos Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 22.05.15, 09:53

Zawartch umow siw dotrzymuje,mozna przekazac innemu domownikowi z roznych przyczyn.

Czy ktos mi odpowie jak zakupic dekoder na wlasnosc z abbonentem.na karte tak jak starter na komorke ?

Bardzo prosze na moje priva:

xystos@gazeta.pl

ZEN
    • Gość: zuzula Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 20.02.12, 22:55
      Cyfrowy Polsat nie szanuje starych klientów,olewa ich i nie da się z nimi dojść do żadnego porozumienia!Człowiek płaci abonament do przodu a oni potrafią na ekranie tv wyświetlać jakieś beznadziejne napisy o nie terminowym opłacaniu!Nie polecam cyfrowego polsatu tam jakieś patałachy pracują a nie ludzie znający się na swojej pracy!!!!!!!!!!!1
      • Gość: kozi Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 84.38.31.* 22.02.12, 19:56
        chcę wziąć sobie jakąś telewizję cyfrową w abonamencie ale jak czytam te wszystkie komentarze to muszę stwierdzić, że napewno nie wezmę znowu Polsatu cyfr. Znowu bo kiedyś- 5 lat temu, miałem i na szczęście zrezygnowałem,. Myślałem, że polepszyła się ta platforma ale widzę, że wciąż jednak nie. Wezmę chyba n-kę.Umowa na rok- 44 zł/m-c i dużo kanałów polskich, sportowych i tych discover`ów o jakie mi chodzi. Polsatowi dziękuję i też odradzam po moich niemiłych doświadczeniach z przeszłości.
        • Gość: cyfrowy Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 11:00
          moze ktos wie jak podlaczyc dysk zewnetrzy do dekodera polsatu HD5000 bo ma softem zablokowane tylko dziala z polsatowskim dyskiem .
          • Gość: M Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.torun.mm.pl 27.02.12, 09:30
            sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. hd5000 działa tylko z dedykowanym dyskiem.
        • Gość: aga Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 10:42
          nie polacam cyfrowego polsatu
    • Gość: fredrikm Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 16:53
      to chyba zależy od powodu wypowiedzenia nie? gdzieś czytałem że tak jak teraz to jest miesiąc od momentu zmian w regulaminie albo w usługach.
      • Gość: Poldek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 15:38
        Dokładnie. Wystarczy wysłać rezygnację i jesteś wolny. Niewielu o tym wie, ale gdzieś w necie widziałem wzór rezygnacji i można takie coś wysłać i powołać się na zmiany z ich winy.
    • Gość: Abonent Ja również ostrzegam przed Cyfrowym Polsatem ! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.12, 17:06
      Ewidentne łamanie warunków umowy przez blokowanie sygnału miało miejsce przez pierwszych kilka miesięcy użytkowania. Reklamacje i telefony do Polsatu nie przyniosły efektu, każdy doradzał coś innego. A to dekoder się uszkodził i trzeba oddać go do punktu w którym został zakupiony, to znowu przełączyć na kanał 31 (BLOK REKLAMOWY) i czekać przez kilka godzin to odblokują. Wydałem krocie na telefony dzwoniąc co miesiąc do Biura Obsługi Klienta aby sygnał został przywrócony. Wreszcie trafiłem na kompetentnego człowieka który stwierdził, że na moim koncie widnieje zapis o kolejnym wyłączeniu 4 dnia miesiąca. Tak więc pomimo istnienia umowy cyklicznie co miesiąc miałem wyłączany sygnał. Po jego interwencji zapis ten został usunięty. W chwili obecnej na kilkanaście dni przed kolejnym terminem płatności wysyłają mi SMS-y na telefon komórkowy przypominające o terminie płatności a 5 dni przed terminem kolejnej wpłaty na ekranie telewizyjnym wyświetlają mi planszę na 1/3 ekranu informującą mnie, że termin płatności minie za 5 dni, 4 dni, 3 dni. Komunikat pojawia się cyklicznie co kilka minut i widnieje na ekranie przez kilkadziesiąt sekund skutecznie uniemożliwiając oglądanie programu. Dzwonię codziennie a miłe panie proszą abym przełączył dekoder na kanał 31 i czekał aż odblokują. Niestety plansza pojawia się nadal. ZGROZA! Nie polecam nikomu Cyfrowego Polsatu.
      • Gość: filozof24 Re: Ja również ostrzegam przed Cyfrowym Polsatem IP: *.30.223.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.05.13, 17:48
        To normalka w dawnej n a obecnie w nc+, wiadomości na ekranie , przypomnienia o płatności i obecnie gorszy obraz, a wypowiedzenie standard, 30 dni przy umowie na czas określony i 90 jak umowa przejdzie na czas nie określony oczywiście płatne. To jest właśnie bida, bo z super jakości zeszli na psy, żenada
    • Gość: joliwarrior Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!!radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 10:44
      GRZEGORZ.NMCG!Ragapapa-Jah army czyli :Radny Grześ - the Best of!
      !Pocałuj mnie w dupę! i Jah bless- Premiera za tydzien w Teatr zion-byłe mieszkanie Whitney Houston!
      !GRZEGORZ.NMCG!Ragapapa-Jah army czyli :Radny Grześ - the Best of!
      Postanowi stworzyć galerię przedstawiającą mieszkanie Whitney w teatr Zion
      Radny Grześ (NMCG) słynie z kontrowersyjnych i barwnych wypowiedzi - Pocałuj mnie w dupę!Pocałuj mnie w dupę! - Grześ na to co komisja oświaty mówi o Teatr Zion i sztuce grzegorzNmcg i Ragapapa " Jah Bless"
      Na całym świecie było głośno o poznańskim ZOO po tym, jak radny zasugerował iż jeden ze słoni to gej. W ostatnią sobotę znów media o nim huczały-miał kaca po spotkaniu z Ragapapa.Ragapapa i GrzegorzNmcg otworzyli Teatr Zion w Warszawie!Sponsoruje ich Teatr ZION archidiecezja poznańska oraz Katolickie Stowarzyszenie Wychowawców. radny Grześ-Przypomnijmy jego najgłośniejsze wystąpienia: - Proszę nie manipulować! Nie porównujmy szkół publicznych i prywatnych...Teatr Zion czyli Jah Warriors! miasto wynajmuje budynki prywatnej uczelni za 2 zł za m kw-Teatr Zion-Radny Grześ - the Best of!Ragapapa i Radny Grześ czyli grzegorznmcg ,czyli Teatr Zion i Jah bless na afiszu!the best of ,oraz :!Pocałuj mnie w dupę! wg Radny Grześ
    • Gość: luss Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.nplay.net.pl 02.03.12, 11:36
      masz racje oni olewaja klienta mili w momencie zawierania umowy a pozniej to czekaj tatka latka ,ja na odpowiedz czekalam 2 miesiace z rozmow telefonicznych wynikalao ze nie bedzie problemu a odpowiedz droga pisemna ,bo nawet nie potrafia odpisywac na e-maile przyszla negatywna to zenada ze tacy wyzyskiwaczemaja sie dobrze na polskim rynku
      • miroslaw.pawelski Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 09.03.12, 10:51
        i te sciemy w oplatach abonamentowych...
        • Gość: MK Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 80.50.228.* 11.03.12, 18:36
          To samo z internetem - dostałem niby za darmo na próbę, interniet nie działał bo nie było zasięgu. Zwróciłem sprzęt następniego dnia i podziękowałem, a polsat przysyła terez mi fakturę!
          • Gość: blondi90 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.tktelekom.pl 15.03.12, 18:04
            przyslal ci fakture za ,, kilka dni na probe'' proporcjonalnie do czasu od momentu zawartej umowy do momentu zwrotu modemu, wiec sa na niej grosze a nie kwota Bog wie jaka kwota, chyba e jednak wszedles na jakas strone i ci szybko przerwalo to wtedy jest za zrzyty transfer
    • agula398 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 13.03.12, 14:20
      Posiadam internet od Cyfrowego Polsatu od ponad roku. Przez jakis miesiac wszystko bylo ok..lecz pozniej zaczelo sie wszystko sypac. Modem router ciagle w naprawie..(teraz jest w trakcie 4 reklamacji). Czekajac za naprawa punkt Obslugi Klienta nie posiada modemow zastepczych. Wystapilam o zerwanie umowy..lecz odmowiono, poniewaz oni NIE GWARANTUJA MINIMALNEJ PREDKOŚCI. Ponadto nie ponosza odpowiedzialnosci za "niewykonanie lub nienalezyte wykonania Umowy, ktore nastapilo wskutek wyzszej sily..." Pan na infolinii Cyfrowego Polsatu tlumaczyl to tym ,ze"siec Cyfrowego Polsatu jest wspoldzielona przez Abonentow i dlatego zasieg moze ulegac zmianom".
      Bede probowala jakos rozwiazac ten problem.. aczkolwiek nie mam na razie pomysow, bo oni za nic nie odpowiadaja.. . Takze prosze Was, uwazajcie na to i jesli chcecie uniknac takich problemow poprostu nie polecam.

Takze widzicie sami ze z Cyfrowym Polsatem naprawde lepiej z daleka... same problemy.
      • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 23:16
        Wez umowe z polsatu do prawnika powiedz jakie masz problemy z nimi moze on cos doradzi moze nawet niezle odszkodowanie zgarniesz.
    • Gość: prawie-były-klient Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multimo.pl 26.03.12, 14:53
      słuchajcie umowa zawarta w dniu 2010-04-07 promocja na 13 miesięcy, oczywiście okresy dodatkowe po 12 miechów. jak to zlikwidować? do 7 maja przesłać im pismo, ze przekształcam umowę na czas nieokreślony, a do 7 czerwca, ze wypowiadam umowę i płacić jeszcze 3 miechy za to badziewie? qr*a regulamin sobie wymyślili. cwaniaki. oczywiście panna jak nam to wciskała, nie powiedziała, ze na te okresy dodatkowe trzeba uważać.
      • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 09:51
        Dlaczego nie zadzwonisz do polsatu z tym pytaniem??? Oni powinni ci na to pytanie odpowiedzieć. Ja już im dawno "podziękowałem" za ich "usługi". Napisałem wypowiedzenie umowy na 3 miesiące przed jej wygaśnięciem i już mam z nimi spokój.
        • Gość: prawie-byly-klient Cyfrowy Bolsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multimo.pl 28.03.12, 14:13
          zadzwonię 2 kwietnia z pytaniem, czy moje pismo dotarło i czy spełnia wymogi, bo po prostu oświadczyłem, iż chce przekształcić umowę na zawarta na czas nieokreślony. jak zaczną marudzić, to wyśle im raz jeszcze wraz z 2 pismem, ze z dniem 8 kwietnia wypowiadam umowę i finał. poczekam te niecałe 4 miechy.
          osobiście uważam, ze kontakt z nimi, to najgorsze, co może być. ostatnio, pomimo, iż wszystko opłacone, wywala mi komunikat, ze zalegam z płatnościami. na icok wszystko ok. dzwonie. jedna paniusia mi mówi, ze jest niezapłacona faktura, ja mowie, ze jest zapłacona, bo płaciłem karta przez icok i jest na zero. przełącza mnie. drugi gościu tez nie wie, o co biega, pytam się po jaka cholerę ten komunikat, co uniemożliwia mi oglądanie opłaconej usługi. wyłączył ręcznie ten debilny komunikat. ale dlaczego maja tam taki burdel, niestety, mi nie powiedział.
          teraz te umowy na 36 miesiecy - ich chyba pogięło. lepsza n-ka, kanały może nie te same, ale lepsza jakość sprzętu i niektorych kanałów. a umowa tylko na 12 miesiecy!

a teraz troszkę humoru;
          Oto ramówka telewizyjna nowo otwartego kanalu telewizyjnego
          Dla alkoholików BOLSAT.
          06:30 - Gdzie jestem, kim jestem - teleturniej z nagrodami
          08:30 - <piwko> czy winko - program poranny
          09:00 - Wiadomosci
          09:30 - Alkobiznes - program integracji polsko-czeskiej
          10:00 - Debowe Przedszkole - program dla poczatkujacych
          11:00 - The Smirnoffs - telenowela rosyjska
          12:00 - Haftowanie na ekranie - reality show
          12:30 - Soplicowo 2002 - Relacja z festiwalu piosenki Polskiej
          13:00 - Sport - MS : Sztafeta 4x100
          15:00 - Kielonopolscy (odc. 0.75) - telenowela Polska
          14:20 - Teatr Bolstatu : Shakes : To drink or not to drink.
          15:30 - Lowienie na zya - program dla samotnych kobiet
          16:00 - 1410 - Program historyczny
          17:00 - Po kielonie - rozmowy polityczne
          17:30 - Liga Angielska - Guiness vs. Kilkeny
          18:45 - Zwierzyniec - Zloty Bazant - film slowacki
          19:00 - Wieczorynka - Przygody Jasia Wedrowniczka (The Adventures of Johny Walker) - film animowany prod.
        • lion2012 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 10.04.13, 10:23
          Niestety, ale takie rozmowy telefoniczne, w przypadku tej firmy nic nie dadzą. Tak jak napisałem, wszystko na piśmie, e-mailem lub listem poleconym, za potwierdzeniem odbioru. Normalna firma, która oprócz wystawiania rachunków troszczy się jeszcze i o to, aby klient był zadowolony, w sytuacji zmiany miejsca zamieszkania i braku sygnału, braku możliwości doprowadzenia sygnału, sama wyszłaby z propozycją rozwiązania umowy, ale w przypadku polsatu-tej pseudo firmy, oczywiście nie. Najważniejsza jest kasa i paragrafy umowy. Co z tego, że dokładnie będą świadomi, że klientka będzie płaciła za usługę, która nie będzie mogła być świadczona. Zachęcam do tego, aby walczyć i nie dawać się zastraszyć takim firmom-szakalom. Siła internetu jest ogromna. Mama nadzieję, że za jakiś nieodległy czas firma, przez swoją totalna ignorancję i chamstwo zwinie się z rynku. Serdecznie jej tego życzę. Walczmy!!! Lion2012
          • Gość: Nika Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 10:39
            Witam, tak jak już wcześniej pisałam mam z nimi dwie umowy na TV: na zwykły dekoder i Multiofertę HD. Ta ostatnia była podpisana 29 grudnia 2010r. na 29 m-cy, więc do 29 maja 2013r. Kiedy na początku stycznia wysłałam im wypowiedzenie obydwu umów zaczęły się schody, bo chcieli dodatkowych potwierdzeń, że na pewno rezygnuję i z TV i telefonu (choć 2 lata wcześniej, przy okazji jakiejś reklamacji sami pisali mi, że nie można zrezygnować tylko z jednego). Nie uznali mi wypowiedzenia ze stycznia, tylko zarejestrowali je sobie w marcu i teraz piszą mi, że moja umowa kończy się 29 czerwca 2013r. (bo policzyli sobie 3 miesięczny okres wypowiedzenia od końca marca). Nie odpowiadają na żadne maile, każdy konsultant mówi co innego.
            Dla mnie umowa kończy się w maju (po 29 miesiącach), a wypowiedzenie, które dostali w styczniu było skuteczne, więc pod koniec kwietnia pakuję ten ich badziewny, ciągle zawieszający się dekoder i odsyłam im w cholerę. Wiem, że muszę zapłacić karę za wcześniejsze zerwanie umowy, ale tylko za jeden miesiąc. Niech mi tylko spróbują naliczyć jakąś dodatkową karę, to podam ich do sądu. Pozdrawiam.
    • Gość: prawie-byly-klient Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multimo.pl 28.03.12, 14:17
      choć tutaj lepsza wersja, google nie zawsze pomaga znaleźć to, co się chce:

Oto ramówka telewizyjna nowo otwartego kanału telewizyjnego dla alkoholików BOLSAT.

06:30 - Gdzie jestem, kim jestem - teleturniej z nagrodami
      08:30 - Piwko czy winko - program poranny
      09:00 - Wiadomości
      09:30 - Alkobiznes - program integracji polsko-czeskiej
      10:00 - Dębowe Przedszkole - program dla początkujących
      11:00 - The Smirnoffs - telenowela rosyjska
      12:00 - Haftowanie na ekranie - reality show
      12:30 - Soplicowo 2002 - Relacja z festiwalu piosenki Polskiej
      13:00 - sport - MŚ : Sztafeta 4x100
      15:00 - Kielonopolscy (odc. 0.75) - telenowela Polska
      14:20 - Teatr Bolstatu : Shakesbeer : To drink or not to drink.
      15:30 - Łowienie na Żywca - program dla samotnych kobiet
      16:00 - 1410 - Program historyczny
      17:00 - Po kielonie - rozmowy polityczne
      17:30 - Liga Angielska - Guiness vs. Kilkeny
      18:45 - Zwierzyniec - Złoty Bażant - film czeski
      19:00 -Wieczorynka - Przygody Jasia Wędrowniczka (The Adventures of Johny Walker) - film animowany prod. angielskiej
      19:30 - Zagrożenia XXI w. - Esperal
      20:00 - SUPERKINO : Indiana Jones i poszukiwacze zaginionej Warki - film fab. USA
      21:30 - Rozmowy w rynsztoku - talk show
      22:00 - 40% - lista,lista,lista przebojów
      22:30 - Z gwinta - Magazyn reporterów Bolsatu
      23:30 - Decyzja należy do ciebie - odc. pt: 0,7 czy połówka
      00:00 - Kino : Mocne
      Odwyk - Pogromca wyzwolonych - horror USA
      02:00 - Gość Bolsatu: The Beertels
      02:30 - Na planie : Absolwent
      03:00 - Jak przerobić Pana Tadeusza - program edukacyjny
      03:30 - Wycieczki Bolsatu : TATRA
      04:15 - X-Flaszki - program nocny.
    • Gość: jan Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.197.c92.petrotel.pl 03.04.12, 14:05
      Wogóle ta platforma to jedno wielkie nieporozumienie.Wystarczy 1 dzień że zapomni sie o przelewie (każdemu moze sie zdarzyć) a już ślą maile z groźbami podjeci działań windykacyjnych.Po zakończniu umowy oleeeewam ich na ciepło.
    • Gość: Małgorzata Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.city.net.pl 08.04.12, 23:39
      Co za chamstwo SA święta abonament mam zapłacony oglądam program a tu nagle wyłączyli .I napis tego programu nie ma w twoim abonamencie .gdyby nie święta to zaraz bym poleciała do salonu cyfrowego polsatu i opier.. bym człowieka który tam siedzi a tak przez swięta nie mam programów chamstwwwo
      • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 10:36
        Oto jak działa polsat......
    • Gość: klient Cyfrowy Polsat-Nie polecam prawie nikomu !!! IP: *.multimo.pl 10.04.12, 16:55
      to jest parodia, co oni robią. przed świętami chciałem dekoder hd, to umowa na 29 miesięcy, 6 miechów gratis. teraz umowy na 15 miesięcy, 3 miesiące gratis. kto zrobił z siebie frajera przed świętami, to teraz żałuje. a jakie parcie na multiroom. nie każdy potrzebuje 10 dekoderów w domu, 1 tv nam wystarczy.
      • Gość: Agrezt Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam prawie nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 15:21
        Przy takiej konkurencji jak jest teraz to kiepścizna robić takie rzeczy z abonentami...
        Całe szczęście na ence nie szaleją tak. Wręcz przeciwnie. Coraz lepsze umowy i oferty dają a z dekoderami to już dawno wszystkich przegonili.
    • Gość: Anka Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 12:03
      W pełni sie zgadzam z tym panem,ponieważ też jestem abonentem,w prawdzie nie długo bo dopiero rok,ale mam ich serdecznie dosyć,oszukują ludzi jak mogą,choćby z vod czy płatnościami,gdzie nie księgują od razu tylko przetrzymują pieniążki,a do ludzi wydzwaniają o zapłatę,ja mialam przypadek gdzie zapomniałam przy rachunku zapłacić wiecej o 1.69 to blokowali mi tv,a gdzie w umowie jest że oferująś darmowe dwutygodniki to chyba sie nikt z abonentów nie doczekał,za żadne skarby nie chcę już z nimi mieć nic wspólnego,czekam też aż mi sie skonczy umowa i to wyrzucam,i NIE POLECAM NIKOMU NIKOMU!!!!!!!!!!!NIE BIERZCIE LUDZIE CYFROWEGO POLSATU!!!!!!!!!!!P.S.lepiej sobie kupic tv na karte i sa te same prawie programy i nikt nikogo nie nęka telefonami i nie grozi krokami postępowaniem sądowym LUDZIE ŚMIECH NA SALI:)JAK MOŻNA TAK LUDZI W WAŁA ROBIĆ???????MASAKRA!!!!!!!!!
    • Gość: anonim chyba potrzebują informatyków IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.04.12, 00:40
      płatności elektroniczne niedostępne już od 4 miesięęcy chyba kiepsko z informatykami
    • Gość: szwedengast Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multimo.pl 19.04.12, 13:15
      płatności elektroniczne, czyli zaplata przez icok karta na przykład, nie działa u mnie prawidłowo. pierw moglem płacić jak leci. teraz jeden abonament 39.90 - brak dostępnej usługi. drugi dekoder z netem - rachunki ponad 100 - nie możesz skorzystać z usługi, bo nie masz nieuregulowanych faktur. niech to wyłącza w cholerę po prostu i ok, a nie, nie działa, działa, dodatkowa prowizje chcą.
      a dzisiaj mnie rozwalili. przed świętami była promocja - umowa na 36 miesiecy 6 miesiecy w prezencie. dzisiaj mi przysłali ofertę specjalna dla mnie - umowa na 36 miesiecy, przez 7 miechów będę płacił jedyne 39,9 zamiast 59,9. no ludzie - oferta dla nowych abonentów to umowa na 15 miesiecy, 3 miechy gratis. od dawna uważają, ze stary klient to debil, ale to, co robią teraz, to przechodzi wszelkie pojecie. n-ka jest tańsza i przynajmniej maja lepszy sprzęt i jako taką jakość tego niby HD!
      • martuska1982 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 23.02.13, 20:29
        ja jestem stałym klientem, przedłuzałam umowę już po wygaśnięciu tej promocji, a mimo to sympatyczny pan jednak dał nam te promocyjne 6 miesięcy za darmo, żadnych problemów z sygnałem nie mamy, żadnych problemów z dogadaniem się w BOKu.Ja nie wiem czemu wam nie pasi polsat cyfrowy, może czegoś nie zrozumieliście zawierajac umowę, może coś przeoczyliscie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka