Dodaj do ulubionych

Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj...

• Gość: dd Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... IP: *.osiedle.net.pl 13.08.09, 18:25
      Kto może być urażony jak nie PISOWSKI śmieć.
    • old_dog Obraża mnie religijna nachalność krzyżowców 13.08.09, 18:32
      Radny trzepie głupoty. Co to znaczy antypolska prowokacja. Jego Święta
      Panienka była Żydówką to dlaczego Polacy mają się obrażać? Jest wielu Polaków,
      którzy nie utożsamiają swojej polskości z jego żydowską świętością. Jak się
      radnemu Ciccione nie podoba nie musi jej oglądać. Czy ten nawiedzony cymbał
      nie rozumie, że ten wielotysięczny tłum, który przyjdzie na występ Ciccione
      nie podziela jego poglądów i płaci by ją oglądać w wulgarnych pozach i
      kostiumach. Nachalstwo religijne pana radnego mnie obraża.
      • Gość: darek Re: Ty nie jesteś old dog tylko old głupek. IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:07
        Swoje wywody wypisz sobie na ścianie w mieszkaniu, przynajmniej nikt
        nie będzie tego widział... Wyrazy współczucia dla rodziców...
    • l.george.l Pierwsze słyszę, że NMP jest rasy białej 13.08.09, 18:34
      Na plakacie jest biała kobieta, a wszystkie znane mi Matki Boskie są mocno
      śniade lub nawet czarne, skąd więc sugestia, że chodzi o Matkę Boską?
    • Gość: turtlezzz Ukarać prowokatorów ?? Czyli kogo ? IP: *.cust.tele2.pl 13.08.09, 18:34
      Tych, którzy powiesili plakat, jego twórców, a może - sięgając głębiej - odpowiedzialnych za całe absurdalne zamieszanie ? Tych, którzy zbijają kapitał polityczny na polskiej dewocji, którzy pierwsi pchnęli lud do toczonej w zbiorowej świadomości bitwy "Królowej Polski" z pretendentką zza oceanu ? Kto tu jest prowokatorem, a kto przewrotnie wzywa do zachowania resztek rozsądku ? Kto tu sobie robi jaja ? Kto godzi w świętości, zestawiając je ze pop-kulturką dla nastolatek ? No ja się pytam - kto ?!
    • Gość: zibi Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... IP: *.chello.pl 13.08.09, 18:42
      ma problem gosciu i tyle:) Sam niech sobie podejmie kroki i skoczy z tego mostu...
    • Gość: olobolo Tyle sprzecznosci w jednym liscie IP: *.chello.pl 13.08.09, 18:42
      Tyle sprzecznosci w jedym liscie Pana radnego sugeruje że jest on
      słabo wyposażony bez naturę (lub Bog-a) w rozum lub pisał go "na
      kolanie" i nie przeczytał przed publikacją.

No cóż jak to mówią " głupich nie sieja ..."
    • Gość: malowanydzbanek Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... IP: *.chello.pl 13.08.09, 18:45
      Ciekawe że radnemu nie przeszkadzają plakaty przedwyborcze gdzie
      jego koledzy partjni wiszą w kazdym miejscu na słupie , na moście .
      To nie zagraza bezpieczeństwu kierowców??? Ile razy widziałem jakies
      dziwne maski poprawione w photo shopie. Wtedy jest wszystko pkej
    • Gość: wpis.... kwi kwi kwi... zakwiczal jasnie posel:) IP: *.chello.pl 13.08.09, 18:45
      kwi kwi kwi... zakwiczal jasnie posel:)
    • polaknormalny Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 18:46
      CZY WSZYSCY KATOLE MUSZĄ BYĆ CHORZY Z NIENAWIŚCI
      PODOBNO ŻYDEK UCZYŁ MIŁOŚCI

Miłość po katolsku : uśmiech w twarz i nóż w plecy !!!
      • Gość: Sasza Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:11
        Jasne ..i kula w potylicę...
    • Gość: Marcin Wawrzyniak Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwiskiem! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 18:48
      Bardzo przykro mi czytać Państwa komentarze. Nie czytając interpelacji,
      komentujecie i obrażacie. Jeżeli już chcecie wyżyć swoją złość, podpiszcie się
      imieniem i nazwiskiem, jak przystoi człowiekowi honorowemu.

Nie przeszkadza Wam, że można w środku Stolicy Polski wywiesić w miejscu
      publicznym, w przestrzeni zupełnie do tego nie przeznaczonej, nielegalnie,
      ogromny plakat. Plakat, którego celem jest obrażać i drwić z innych ludzi. Czy
      taka sama byłaby Wasza reakcja, gdyby ktoś wywiesił plakat ze swastyką,
      sierpem i młotem, czy przekreśloną Gwiazdą Dawida lub Półksiężycem? Czy i
      wówczas zgodzilibyście się na kompletny brak reakcji odpowiednich władz?

P.S. Interpelacja jest adresowana do Władz m.st. Warszawy, zwłaszcza Zarządu
      Dróg Miejskich, który Mostem Gdańskim zarządza, oraz Straży Miejskiej i
      Policji, które są ustawowo obowiązane do pilnowania porządku i bezpieczeństwa
      w tym miejscu. Burmistrz jest jedynie pośrednikiem.

P.S. 2. Proszę, z powodu mojej interpelacji, nie obrażać partii PiS. Nie
      jestem jej członkiem i nie działałem w jej imieniu. Choć mam prawo sądzić, że
      wielu porządnych ludzi z PiS, ale także z PO, SLD, czy PSL, również poczuło
      niesmak z powodu dzisiejszej prowokacji.

Z uszanowaniem
      Marcin Wawrzyniak

• Gość: mamab Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis IP: *.aster.pl 13.08.09, 18:58
        Szkoda słów. Żal mi tego człowieka. Na starość będzie zgorzkniały i smutny. A tacy z reguły kończą samotnie.
      • todeskult Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis 13.08.09, 19:12
        Panie Wawrzyniak,

Tak się składa że swego czasu widziałem na mieście podczas kampanii wyborczej (wybory do rad gmin) plakaty i ulotki z pańskim nazwiskiem i podobizną, porozklejane w dzielnicy W-wa Śródmieście w miejscach do tego nie przeznaczonych. Jestem przekonany że w swojej przytomności Pan również to zauważył i już po zdobyciu mandatu radnego nie omieszkał wystąpić do burmistrza z odpowiednim pismem i zażądać wyjaśnienia tego skandalu, być może niewspółmiernego kalibrem do w/w sprawy, jednak nie mniej oburzającego opinię publiczną.

Z poważaniem.
      • Gość: SN Urojenia IP: *.acn.waw.pl 13.08.09, 19:20
        Jeśli ktoś widzi duchy, wróżki zęmbuszki, wierzy w baki to mówimy że ma
        urojenia. Kiedy zaś jakaś wierzy w nie materialne istoty tworzące życie to się
        nazywa religia. Drogi Panie śmiem twierdzić, że wszyscy którzy wierzą w boga
        mają urojenia, tym samym samym narażają się na drwiny. Jestem zadowolony że ktoś
        powiesi ten plakat, bo z godnie z zasadą uderz w stół a odezwą się nożyczki,
        widzę w jakim zacofanym i zaściankowym kraju żyjemy. Mogę zgodzić się iż miejsce
        było nie odpowiednie, jednak jestem w 100 % przekonany, że gdyby organizator
        tego wyczynu zgłosił się do odpowiednich służ z prośba o umieszczenia jego
        dzieła w odpowiednim miejscu, zostało by mu to uniemożliwione ze względu na tzw.
        uczucia religijne. Jeśli bardzo chce Pan polemizować to możemy rozpocząć temat
        równość wobec prawa. Na pierwszy ogień pytanie czy malowanie ścian, wieszanie
        plakatów, w miejscach zupełnie do tego nie przeznaczonych upamiętniających
        Powstanie Warszawskie, nie budzi Pana sprzeciwu ? Koniec końców też został
        naruszona przestrzeń publiczna, której Pan broni.
        • Gość: kaczo & ponuro Re: Urojenia, urojenia! IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 13.08.09, 23:01
          "Madonna (born Madonna Louise Ciccone; August 16, 1958) is an
          American recording artist, actress and entrepreneur."

Madonna ma wiec pelne prawo, by poslugiwac sie swoim wlasnym
          imieniem!

P.S. W wielu krajach (szczegolnie tych hiszpansko-jezycznych)
          dosyc powszechne jest nadawanie dzieciom imiom typu
          "Jesus", czy "Maria" (w innej wersji "Madonna")...
      • szczamnapis a skąd ty znasz cel autora baneru? Kto lub co upra 13.08.09, 19:56
        wnia ciebie to narzucania innym swoich chorych interpretacji? To że ty tak to
        odbierasz nie oznacza, że wszyscy są równie zdewociali.
      • Gość: malkontent Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:52
        > P.S. 2. Proszę, z powodu mojej interpelacji, nie obrażać partii PiS. Nie
        > jestem jej członkiem i nie działałem w jej imieniu. Choć mam prawo sądzić, że
        > wielu porządnych ludzi z PiS, ale także z PO, SLD, czy PSL, również poczuło
        > niesmak z powodu dzisiejszej prowokacji.

A ja sie usmialem :)
      • Gość: obywatelka Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:58
        Plakat, którego celem jest obrażać i drwić z innych ludzi.

A z kogóż to ten plakat drwi? Kogo obraża? Przedstawia piosenkarkę
        Madonnę Ciccone ubraną w strój, jaki nosiły żydowskie kobiety dwa
        tysiące lat temu. Jeśli ktoś się może poczuć obrażony, to tylko ta
        pani.

A jeśli porównuje Pan ten plakat do symboli wielkich religii czy
        ideologii, to świadczy tylko o tym, że piosenkarka Madonna Ciccone
        jest dla Pana bóstwem. Dla Pana, bo dla mnie na przykład nie.
      • agata789 Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis 13.08.09, 21:17
        Szanowny Panie Wawrzyniak!

Przykro mi, ale ten plakat nikogo nie obraża. Może co najwyżej
        stanowić dla samej Madonny podstawę roszczeń z tytułu
        nieuprawnionego wykorzystania wizerunku.

Przedstawia on kobietę, a dokładniej panią Madonnę Louise Ciccone,
        obywatelkę USA urodzoną 16.08.1958, która narzuciła szatę, jaką
        nosiły żydowskie kobiety w czasach Jezusa, na - o ile dobrze widzę -
        całkiem współczesny T-shirt. W odróżnieniu od pamiętnej okładki
        czasopisma "Machina", na tym obrazie nie ma niczego, co
        wskazywałoby, iż chodzi o Maryję matkę Jezusa: ani aureoli, ani
        korony, ani serca z promieniami itp.

Jeśli jednak dostrzega Pan na tym plakacie tego typu elementy, to
        bardzo proszę zgłosić się do kościelnego specjalisty ds. objawień. A
        nuż uznają Pana za santo w trybie subito, i będzie
        miał Pan do końca życia zapewnioną posadę radnego, a może nawet
        asystenta Donalda Tuska ds. cudów.
        • Gość: Lolisław Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:48
          agata789 napisała:
          (...)
          > Przedstawia on kobietę, a dokładniej panią Madonnę Louise Ciccone,
          > obywatelkę USA urodzoną 16.08.1958, która narzuciła szatę, jaką
          > nosiły żydowskie kobiety w czasach Jezusa, na - o ile dobrze widzę -
          > całkiem współczesny T-shirt. W odróżnieniu od pamiętnej okładki
          > czasopisma "Machina", na tym obrazie nie ma niczego, co
          > wskazywałoby, iż chodzi o Maryję matkę Jezusa: ani aureoli, ani
          > korony, ani serca z promieniami itp.

I nie wygląda na za-wsze-dzie-wi-cę. Bo ma pieprzyk, a za-wsze-dzie-wi-ce nie
          mają pieprzyków, bo pieprzyki się nie kojarzą z dziewictwem, wolę Panu nie
          tłumaczyć, dlaczego. W każdym razie, ma Pan perfidne skojarzenia, i obraża Pan
          moje uczucia religijne twierdząc, że na tym plakacie to sama wielka NMP, Czwarta
          w Trójcy. Wstydziłby się Pan!
      • honeyr Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis 13.08.09, 22:12
        To musi być frustrujące, dla ciebie i tobie podobnych - tak bardzo
        byście chcieli komenderować, co komu wolno myśleć, robić, czytać czego
        słuchać, i kim być - a ludzie nie chcą się poddać temu dyktatowi
        napastliwych oszołomów. Przykre, nieprawdaż?
        Klękaj przed monidłami, odprawiaj swoje gusła, wypiskuj falsetem
        zawodzenia bałwochwalcze - skoro Ci od tego lepiej. Nikt Ci nie
        zabrania. Ale WARA od narzucania tego innym!
      • darkdrech Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis 14.08.09, 01:37
        Gość portalu: Marcin Wawrzyniak napisał(a):

> Bardzo przykro mi czytać Państwa komentarze. Nie czytając interpelacji,
        > komentujecie i obrażacie. Jeżeli już chcecie wyżyć swoją złość, podpiszcie się
        > imieniem i nazwiskiem, jak przystoi człowiekowi honorowemu.
        >
        > Nie przeszkadza Wam, że można w środku Stolicy Polski wywiesić w miejscu
        > publicznym, w przestrzeni zupełnie do tego nie przeznaczonej, nielegalnie,
        > ogromny plakat. Plakat, którego celem jest obrażać i drwić z innych ludzi. Czy
        > taka sama byłaby Wasza reakcja, gdyby ktoś wywiesił plakat ze swastyką,
        > sierpem i młotem, czy przekreśloną Gwiazdą Dawida lub Półksiężycem? Czy i
        > wówczas zgodzilibyście się na kompletny brak reakcji odpowiednich władz?

słuchaj smarkaczu... bo dla mnie jestes nastoletnim rozkapryszonym bachorem,nie
        wiem kto zrobił cie radnym ale napewno nie głosy warszawiakow a miejsce na
        liscie partyjnej o tym zadecydowało. Uprawiasz tania demagogie dla plebsu i
        moherow.Porownujesz plakat ktory został wywieszony dla wypuszczenia pary z
        waszych nadetych kabotynskich czerepow ze swastyka? z sierpem i młotem?
        czlowieku ty masz nie po kolei w głowie. na plakacie niejaka Madonna Ciccione (
        bo tak ma na imie a nie jest to jej ksywa artystyczna) zrobiona na podobienstwo
        obrazów przedstawiajacych wyimaginowana postac? to wg. ciebie jest obraza twojej
        watłej wiary???Nie osmieszaj sie chłopcze bo szanse na ponowna elekcje masz i
        tak mniej niz zero -wiec chociaz prywatnie nie rob z siebie posmiewiska.Uderzasz
        w jakies ksenofobiczne tony i usiłujesz siac nienawisc na tle narodowym i
        religijnym własnie ty swoimi wypowiedziami. Jedziesz po judaizmie i muzułmanach.
        Czy przeszkadzałby mi plakat z połksiezycem? NIE!!! czy przeszkadzałby mi plakat
        z przekreslona gwiazda Davida? zalezy od kontekstu wywieszenia takowego.
        Pytam sie co wyszydzał plakat z mostu Gdanskiego????
      • darkdrech Re: Chcesz obrazić, podpisz się imieniem i nazwis 14.08.09, 01:48
        Gość portalu: Marcin Wawrzyniak napisał(a):

> Z uszanowaniem
        > Marcin Wawrzyniak
        >
        Dyżuruje:
        w Urzędzie Dzielnicy Śródmieście, ul. Nowogrodzka 43, I piętro, pok. 131,
        pierwszy i trzeci poniedziałek miesiąca, godz. 16.30-18.00 lub po uprzednim
        umówieniu się telefonicznie: 0 696 040 242

to chyba cie odwiedzimy ...:)
        bez uszanowania.
    • jacek230 Jutro wieszamy taki plakat z wizerunkiem Rydzyka, 13.08.09, 18:50
      OK? To chyba nie obrazi uczuc wariactwa.
      • Gość: Korab Re: Jutro wieszamy taki plakat z wizerunkiem Rydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:58
        Sam się powieś trollu...
      • Gość: benek Re: Może Twój jako symbol internetowej głupoty. IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:27
        Zanim napiszesz pomyśl, jeśli masz czym...
        • Gość: Korab ha ha ha ha........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:48
          Zanim "wieszający"dureń coś napisze niech pomyśli..
          Internetowy cham...
    • tadjan Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 18:59
      no, na murach jasnogórskich też się objawiła madonna z ryjem
      Kaczyńskiego, która kreślił granice Polski jak Hitler ze Stalinem,
      zapomniały pisiory. No to jak pisiory chronimy świętości czy je
      obszczywamy?
      • Gość: Korab Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:08
        Te kacapczik co to znaczy"która kreślił granice
        jak jak Hitler ze Stalinem"?
        A obszczywamy kremlowskich karłów i ich parobasów
        paniał?
      • zawsze_wedkarz Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w 13.08.09, 21:20
        dobre, dobre.Pozdrawiam
    • polak_kr Brawo radny, wytropić prowokatorów i skazać 13.08.09, 19:05
      dość obrażania symboli wiary katolickiej.
      • pvf Re: Brawo radny, wytropić prowokatorów i skazać 13.08.09, 19:17
        Najlepiej na karę śmierci, prawda?
        Heloł! Średniowiecze się skończyło! Dotarło to do twojego zindoktrynowanego
        móżdżczku???!!!
      • grisza.14 polak_kr, racja, dość łajdactw Rydzyka !!! 13.08.09, 20:39
        który z wiary katolickiej uczynił biznes !
      • darkdrech Re: Brawo radny, wytropić prowokatorów i skazać 14.08.09, 01:41
        polak_kr napisała:

> dość obrażania symboli wiary katolickiej.

tak jest...scigac ,dorwac ,osadzic i do kamieniołomów albo do obozu pracy albo
        niech jakis kanał zbuduja . Moze z tatr do bałtyku???
    • Gość: Lolek Winna jest ta Amerykanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:13
      Jakby nie miała swojej twarzy, to by tej jej twarzy nie użyli ci prowokatorzy
      w tej swojej prowokacji.

A poza tym:
      - ona wcale nie jest dziewicą, a za taką się podaje
      - nie jest Żydówką, ani nawet żydówką, a tak nam sugeruje
      - nie ma syna-wodołaza z brodą i dziurkami, ani nawet męża cieśli; oni są
      zupełnie zwyczajni jacyś, i może nawet nieobrzezani

Myślę, że nie powinna zostać wniebowzięta w całości, bo sobie na to po prostu
      i zwyczajnie nie-za-słu-ży-ła! Co innego pani Hania z mięsnego, święta kobieta
      z niej. Bardzo proszę, żebyśmy panią Hanię subito do nieba, bo się nam tu
      marnuje...
      • kiedy_ranne_wstaja_wzwody pieprzysz, winien jest Michnik! 13.08.09, 20:36

• Gość: Lolek No dobra: i Amerykanka, i Michnik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:52
          Jesteś niegrzeczny/a, a przecież kompromis w tej sprawie jest w zasięgu ręki:
          winni są na pewno i Amerykanka, i Michnik. Widzę też w tym rękę Geremka, choć
          trochę niewyraźną.
    • darkraj Ten radny chyba pragnie zaistnieć 13.08.09, 19:27
      ================================== Dlaczego akurat ten banner miałby powodować
      wypadki, a tysiące innych, nie mniej idiotycznych ustawionych przy drogach - nie?
      Jakim sposobem wschodnio-azjatyckie nakrycie głowy, tudzież dalekowschodnie
      złożenie rąk ma sugerować boskość postaci?

A w dodatku, co tak naprawdę "uraziło" tego oszołoma, że żąda aż zaangażowania
      organów ścigania?
      Chory, czy tylko karierowicz?
      ---------------------------------------------------------------
    • Gość: sodo urażony? IP: *.chello.pl 13.08.09, 19:37
      coś wrażliwe te pisowskie szczeKACZKI
    • executioner Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 19:37
      A sąd wiadomo, że to "NMP"?
      Czy są jakieś materiały porównawcze?
      Może foto z I w. n.e.?
    • Gość: mietek obraża mnie głupota radnego Marcina Wawrzyniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:38
    • Gość: asik Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:45
      Niech radny - bezradny Wawrzyniak weźmie się w końcu za konkretną pracę,bo to
      ja płacę na niego
    • vomitorium1 Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 19:45
      Madonna tak się nazywa
      Madonna Louise Ciccone (w czasie św. komunii przyjęła dodakowe imię
      Weronika).
      Nauki pobierała w szkołach katolickich a następnie klasztornych
      (Scholae monasticae, claustrales) a następnie Rechester Adams High
      School in Oakland County, Metro Detroit i w szkole teatralnej
      (Cheerleading).
      Należała do najlepszych z najlepszych wśród studentów.
      Jej IQ=140 (czego panu Marcinowi Wawrzyniakowi też kiedyś tego życzę)
      • the_satyr Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w 14.08.09, 12:37
        vomitorium1:
        a kogo to obchodzi, zła kobieta i już, radnego obchodzi tylko to,żeby trochę
        szumu zrobić, elektorat pozyskać...
    • strikemaster Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 19:47
      No i mu się uczucia obraziły.
    • Gość: senior Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w IP: *.aster.pl 13.08.09, 19:53
      Nie lubię PiS, nie jestem zwolennikiem tej partii ale
      nieodpowiedzialność wykonawców tego plakatu i powieszenie go na
      widok publiczny to szczyt głupoty i prowokacji. Zamiast wysmiewać
      się z jakiegoś radnego czy jego zwolenników, może lepiej zastanowic
      sie komu i czemu to miało służyć. Ale może komus sie marzy wojna
      religijna.
      • Gość: Frendzel Re: Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:57
        > Ale może komus sie marzy wojna religijna.

Mnie się marzy rewolucja w mózgach, żeby ludzie przestali wreszcie czcić bałwany
        stworzone na swoje podobieństwo i używać je jako uzasadnienie swojej agresji.
    • y_anio Radny PiS poczuł się urażony plakatem. Żąda wyj... 13.08.09, 20:08
      Ktoś napisał cytuję ...."Panie Wawrzyniak,

Tak się składa że swego czasu widziałem na mieście podczas kampanii wyborczej
      (wybory do rad gmin) plakaty i ulotki z pańskim nazwiskiem i podobizną,
      porozklejane w dzielnicy W-wa Śródmieście w miejscach do tego nie
      przeznaczonych. Jestem przekonany że w swojej przytomności Pan również to
      zauważył i już po zdobyciu mandatu radnego nie omieszkał wystąpić do
      burmistrza z odpowiednim pismem i zażądać wyjaśnienia tego skandalu, być może
      niewspółmiernego kalibrem do w/w sprawy, jednak nie mniej oburzającego opinię
      publiczną.

Z poważaniem. ".....

Dziwne, że akurat na to zdarzenie p. Wawrzyniak nie zareagował ?!
      A można rzec jakby podobne w treści przekazu, gdyż jedno i drugie na coś
      zwracało uwagę a mianowicie jak sadzę :
      - jedno że odbędzie się jakaś impreza
      - drugie też że po wyborze radnego - jak mniemano porządnego człowieka z
      wieloma pomysłami- że coś będzie się działo i rzeczywiście wielu się nie zawiodło.
      Panie Wawrzyniak tak trzymać a rzeczywiście będzie pan sławny (a najbardziej
      swoją pokazaną głupotą).
      • Gość: cezary Re: y-anio, Ty też wyróżniasz się sporą głupotą IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:12
        Potrzebowałeś tylu słów, żeby to udowodnić...
        • y_anio Re: y-anio, Ty też wyróżniasz się sporą głupotą 13.08.09, 20:13
          Następny nawiedzony.
    • areopag Radny PiS niech poczyta Biblię. Dowie się, że 13.08.09, 20:14
      Radny PiS niech poczyta Biblię. Dowie się, że kościół katolicki to największa
      sekta religijna. W Biblii nie ma nic o Madonnie ani o Matce boskiej. Zresztą
      tyle ich w KK natworzyli, ze nie wiadomo która jest lepsza. Radny PiS i inne
      mohery ZNIEWAŻAJĄ BIBLIĘ I BOGA szerząc kłamstwa. Na przykład drugie
      przykazanie zabrania tworzenia i oddawania czci obrazom i innym wizerunkom, a
      tak zwana matka boska (która nie ma nic wspólnego z Marią, matką
      Jezusa)wynoszona jest na piedestał religijny. tak samo działo się w Babilonie
      - matce wszystkich fałszywych religii, w tym KK
    • Gość: palec boży Bemowo będzie wkrótce rezerwatem głupoty... IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:15
      Wystarczy teren ogrodzić i zrobić stały rezerwat.
      • grisza.14 Gość portalu: palec boży, dostałes bożą pięścią ?? 13.08.09, 20:43
        w ryło, palancie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka