katarzyna70 14.09.09, 13:37 Witam, zapisałam swojego sześciomiesięcznego synka do Kangurka na Białołęce. Czy są rodzice oddający tam swoje pociechy lub uczęszczający na warsztaty i zajęcia proponowane przez ten klub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4-elka Re: Klub malucha-Białołęka 18.09.09, 17:51 i jak ten Kangurek, jakie Twoje wrażenia? ja zastanawiam się na bee&bear też na białołęce ale jeszcze nie zdecydowałam, tam dopiero tworzy się grupka ale dostałam dość fjną propozycję cenową Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna70 Re: Klub malucha-Białołęka 18.09.09, 18:25 Chodzę teraz do kangurka na zajęcia adaptacyjne i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Ogólnie jest tam fajnie, jakaś taka fajna atmosfera.Do klubu na Lewandowie przyjmują tylko dzieci powyżej dwóch lat -taką uzyskałam informację. Odpowiedz Link Zgłoś
4-elka Re: Klub malucha-Białołęka 26.10.09, 19:20 dzisiaj odezwał się do mnie Pan z tego klubu na ul lewandów z propozycją opieki nad maluchem, tworzą specjalną grupę, czy do kogoś jeszcze się odzywał? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna70 Re: Klub malucha-Białołęka 27.10.09, 11:54 Ja jestem bardzo zadowolona z Kangurka, fajne panie,warunki domowe. Jak dzwoniłam wcześniej do klubu na ul.Lewandów to odpowiedzi były bardzo lakoniczne i chaotyczne /ja rozmawiałam z jakąś panią/ i właściwie nic konkretnego. Odniosłam wrażenie że grupa niemowlęca która powstaje to tak jakby na przyczepkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_beauty Re: Klub malucha-Białołęka 05.11.09, 15:38 dzwoniłam do tego klubu już kilka razy z zapytaniem o grupę niemowlęcą, jakiś czas temu dostałam telefon że taka grupa powstaje; zostawiłam w tym klubie swojego malucha w tym tygodniu na dwie godziny w poniedziałek i środę, nie mam zastrzeżeń co do opieki, Panie były miłe, przyniosłam swoją kaszkę którą mu podały, nie wiem więc dlaczego Pani uważa że ta grupa jest na przyczepkę,ja sama takiego wrażenia nie odniosłam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna70 Re: Klub malucha-Białołęka 05.11.09, 17:05 Takie wrażenie odniosłam po kilku rozmowach telefonicznych. Dokładnie nie było wiadomo kiedy powstanie grupa niemowlęca,ile będzie dzieci,ile pań a na pytanie jakie będzie czesne w tej grupie usłyszałam że pan najpierw musi się zorientować jakie opłaty są u konkurencji. Mnie zależało na konkretnych odpowiedziach bo musiałam podjąć konkretną decyzję przed powrotem do pracy. Jeśli chodzi o opiekę to się na ten temat nie wypowiadałam, mnie chodziło tylko o organizację wszystkiego. Dziwne by było jakby Panie nie podały kaszki którą przyniosłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
roza.7 Re: Klub malucha-Białołęka 06.11.09, 13:24 oj mi się coś wydaje że katarzyna70 prowadzi bardzo brzydką kryptoreklamę nie ładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś