ewus2 18.06.04, 13:34 Czy kotos zna adresy zlobkow w Zabrzu?? I jakie macie zdanie na ich temat? Niedlugo bede musiala wracac do pracy i oddac mojego szkraba do zlobka i bardzo sie boje. Bedzie mial wtedy 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agadd02 Re: Zabrze 18.06.04, 15:22 hej, żłobki są: na ul Buchenwaldczyków, na ul. Damrota i w Rokitnicy z tego co wiem, ja interesuje się tym pierwszym, byłam tam nawet i jak na razie mi się podoba, żeby zapisać dziecko oboje rodziców musi pracować, ja nadal szukam pracy i na razie nic z tego, ale mam nadzieję, że szybko znajdę i mój mały pójdzie do żłobka właśnie tam, rozmawiałam z jedną z mam i była bardzo zadowolona z tego żłobka, najlepiej jak się tam przejdziesz jeśli jesteś zaiteresowana, bo trzeba zabrać formularze , żłobek jest niestety nieczynny w sierpniu ze względu na przerwę wakacyjną, ja też pytałam tu na forum, jeśli chcesz poszukaj w wyszukiwarce, pisałam tu na forum żłobki, śląskie i zabrze powodzenia Daga i Sebastian (09.05.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
ewus2 Re: Zabrze 20.06.04, 23:39 Dziekuje bardzo, poszukam sobie i rowniez zycze powodzenia (w szukaniu pracy tez) trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikak14 Re: Zabrze 07.10.04, 08:20 Chetnie poczytam opinie mam ktorych dzieci chodza obecnie do zlobka w Zabrzu. Moj synek zacznie chodzic do zlobka od stycznia/lutego. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
agadd02 Re: Zabrze 08.10.04, 06:14 hej, mój synek (17 m-cy) chodzi do żłobka na ul. Buchenwalczyków, chodzi od 1 września, przed oddaniem małego panie pokazały mi mniej więcej sale, tzn. otwarły drzwi i pozwoliły zerknąć chociaż nie powiem Zeby były zadowolone i robiły przy tym dużo szumu że nie wolno. Teraz mały chodzi i ogólnie jest ok Panie są dla dzieci miłe, mały zaczął więcej jeść ale niestety prawie miesiąc chorował, teraz od poniedziałku znowu chodzimy. Jestem zadowolona , tylko martwią mnie choroby, mały na poczatku w ogóle nie płakał a po tygodniu zorientował się o co chodzi i teraz płacze tylko przy oddawaniu, a za drzwiami bawialni od razu sie uspakaja. Niestety ja małego tylko oddaję do żłobka a odbiera tata lub dziadek i niestety to ogranicza mi mozliwość porozmawiania z Pania na temat małego, rano nie chce mu przedłużać stresów więc szybko go przebieram i wychodzę. Nie moge więcej pisać bo musze małego obudzić do żłobka, jesli bedziesz mieć jeszcze jakieś pytania to pisz pozdrawiam Daga Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: Zabrze 21.10.04, 14:35 Moja córeczka chodzi do żłobka na Damrota,jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
monikak14 Re: Zabrze 22.10.04, 10:24 Bardzo dziekuje za Wasze odpowiedzi Dana i Elx2. Zdecydowalam sie na zlobek na Damrota. Elx2 napisalam do ciebie na adres gazety. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Zabrze 24.10.04, 21:46 Daga jak bedziesz miała chwile to wpadnij na podforum edziecka Przedstawmy się do watku o Sebastiankach Odpowiedz Link Zgłoś
wloka12 Re: Zabrze 19.02.16, 21:16 Zapraszam do kontaktu i skorzystania z usług Punktu Opieki nad Dzieckiem "Bąbelki - Perełki w Zabrzu. Tel. 662624352 Agnieszka Wloka Odpowiedz Link Zgłoś