18.06.04, 13:34
Czy kotos zna adresy zlobkow w Zabrzu?? I jakie macie zdanie na ich temat?
Niedlugo bede musiala wracac do pracy i oddac mojego szkraba do zlobka i
bardzo sie boje. Bedzie mial wtedy 6 miesiecy.
Obserwuj wątek
    • agadd02 Re: Zabrze 18.06.04, 15:22
      hej, żłobki są: na ul Buchenwaldczyków, na ul. Damrota i w Rokitnicy z tego co
      wiem, ja interesuje się tym pierwszym, byłam tam nawet i jak na razie mi się
      podoba, żeby zapisać dziecko oboje rodziców musi pracować, ja nadal szukam
      pracy i na razie nic z tego, ale mam nadzieję, że szybko znajdę i mój mały
      pójdzie do żłobka właśnie tam, rozmawiałam z jedną z mam i była bardzo
      zadowolona z tego żłobka, najlepiej jak się tam przejdziesz jeśli jesteś
      zaiteresowana, bo trzeba zabrać formularze , żłobek jest niestety nieczynny w
      sierpniu ze względu na przerwę wakacyjną, ja też pytałam tu na forum, jeśli
      chcesz poszukaj w wyszukiwarce, pisałam tu na forum żłobki, śląskie i zabrze

powodzenia

Daga i Sebastian (09.05.2003)
    • ewus2 Re: Zabrze 20.06.04, 23:39
      Dziekuje bardzo, poszukam sobie i rowniez zycze powodzenia (w szukaniu pracy
      tez) trzymam kciuki.
      • monikak14 Re: Zabrze 07.10.04, 08:20
        Chetnie poczytam opinie mam ktorych dzieci chodza obecnie do zlobka w Zabrzu.
        Moj synek zacznie chodzic do zlobka od stycznia/lutego.
        Pozdrawiam
        Monika
        • agadd02 Re: Zabrze 08.10.04, 06:14
          hej, mój synek (17 m-cy) chodzi do żłobka na ul. Buchenwalczyków, chodzi od 1
          września, przed oddaniem małego panie pokazały mi mniej więcej sale, tzn.
          otwarły drzwi i pozwoliły zerknąć chociaż nie powiem Zeby były zadowolone i
          robiły przy tym dużo szumu że nie wolno. Teraz mały chodzi i ogólnie jest ok
          Panie są dla dzieci miłe, mały zaczął więcej jeść ale niestety prawie miesiąc
          chorował, teraz od poniedziałku znowu chodzimy. Jestem zadowolona , tylko
          martwią mnie choroby, mały na poczatku w ogóle nie płakał a po tygodniu
          zorientował się o co chodzi i teraz płacze tylko przy oddawaniu, a za drzwiami
          bawialni od razu sie uspakaja. Niestety ja małego tylko oddaję do żłobka a
          odbiera tata lub dziadek i niestety to ogranicza mi mozliwość porozmawiania z
          Pania na temat małego, rano nie chce mu przedłużać stresów więc szybko go
          przebieram i wychodzę. Nie moge więcej pisać bo musze małego obudzić do żłobka,
          jesli bedziesz mieć jeszcze jakieś pytania to pisz

pozdrawiam

Daga
          • elx2 Re: Zabrze 21.10.04, 14:35
            Moja córeczka chodzi do żłobka na Damrota,jestem bardzo zadowolona
            • monikak14 Re: Zabrze 22.10.04, 10:24
              Bardzo dziekuje za Wasze odpowiedzi Dana i Elx2.
              Zdecydowalam sie na zlobek na Damrota.
              Elx2 napisalam do ciebie na adres gazety.
              Monika
          • mamasebunia Re: Zabrze 24.10.04, 21:46
            Daga jak bedziesz miała chwile to wpadnij na podforum edziecka Przedstawmy się
            do watku o Sebastiankach
    • wloka12 Re: Zabrze 19.02.16, 21:16
      Zapraszam do kontaktu i skorzystania z usług Punktu Opieki nad Dzieckiem "Bąbelki - Perełki w Zabrzu. Tel. 662624352 Agnieszka Wloka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka