Dodaj do ulubionych

Potrzeba Żłobków

27.06.04, 16:59
Zwracam się do mieszkańców Wrocławia o opinnie na temat żłobków do których
przyprowadzacie swoje pociechy
Obserwuj wątek
    • skarolina Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 19:55
      Nie wiem, w jakim celu usiłujesz zaśmiecać to forum.
      Opinie na temat wrocławskich żłobków są wyrażane w wątku "Wrocławskie żłobki" i
      to wystarczy. Drugi wątek nie jest potrzebny i zostanie usunięty, zgodnie z
      tym, co napisałam w Uwagach moderatora.
      • xl Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 21:20
        CZEGO SIĘ BOISZ - MIASTO UWAŻA ŻE ŻŁOBKI SĄ NIE POTRZEBNE WIĘC DAJ SIĘ
        WYPOWIEDZIĆ TYM KTÓRZY Z NICH KORZYSTAJĄ
        • skarolina Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 22:01
          O tym, że miasto uważa, że żłobki są niepotrzebne, wiem doskonale. Mnóstwo
          czasu i papieru poświęciłam na ich obronę. I wiem, że niestety, jest to walenie
          głową w mur - pan Piechota z panią Łętowską wiedzą lepiej.
          I opinie rodziców nic tu nie zmienią, niestety. Tym bardziej, że tu na forum de
          facto są anonimowe.
          Skoro tak Ci zależy, to czemu nie dogadasz się z rodzicami ze swojego żłobka,
          nie napiszecie petycji, nie pojeździcie po innych żłobkach? Ja tak robiłam
          cztery lata temu - wiem, ile to wymaga zachodu, a efekt i tak mierny, bo z
          opinią rodziców nikt się nie liczy, a już na pewno nie ci państwo.

Ze żłobka korzystałam i korzystać jeszcze będę, mi również zależy na ocaleniu
          wrocławskich żłobków, ale nie tędy droga, niestety.

Tylko dlaczego mam wrażenie, że nie o Twoje dzieci Ci chodzi, tylko o Twoje
          miejsce pracy?

W internecie pisanie wielkimi literami oznacza krzyk - nie widzę powodu, dla
          którego na mnie krzyczysz.
          • xl Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 23:09
            Jesteś w wielkim błędzie nigdy nie pracowałam w żłobku , chodzi mi o to żebym
            mogła pracować spokojnie wiedząc ze ktoś opiekuje się dobrze moimi dziecmi - są
            to żłobki . Opiekunki do dzieci widzieliśmy w telewjzi jak potrafią się
            opoiekować .Mylisz się opinia rodziców pomogła niezamknąć żłobka przy Sądowej
            • skarolina Re: Potrzeba Żłobków 28.06.04, 07:37
              Pomogła tylko przedłużyć jego agonię - nie zostanie zamknięty, tylko wygaszony.
              Tak samo, jak swego czasu wybroniono żłobek na Litomskiej - niestety, tylko na
              3 lata. Nie wspominając o żłobku na Górnickiego, który był argumentem za
              zamknięciem żłobka na Bujwida (że jeden w okolicy wystarczy), a rok później też
              został zlikwidowany.
              Opinia rodziców nie liczy się, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka