xl 27.06.04, 16:59 Zwracam się do mieszkańców Wrocławia o opinnie na temat żłobków do których przyprowadzacie swoje pociechy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 19:55 Nie wiem, w jakim celu usiłujesz zaśmiecać to forum. Opinie na temat wrocławskich żłobków są wyrażane w wątku "Wrocławskie żłobki" i to wystarczy. Drugi wątek nie jest potrzebny i zostanie usunięty, zgodnie z tym, co napisałam w Uwagach moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
xl Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 21:20 CZEGO SIĘ BOISZ - MIASTO UWAŻA ŻE ŻŁOBKI SĄ NIE POTRZEBNE WIĘC DAJ SIĘ WYPOWIEDZIĆ TYM KTÓRZY Z NICH KORZYSTAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 22:01 O tym, że miasto uważa, że żłobki są niepotrzebne, wiem doskonale. Mnóstwo czasu i papieru poświęciłam na ich obronę. I wiem, że niestety, jest to walenie głową w mur - pan Piechota z panią Łętowską wiedzą lepiej. I opinie rodziców nic tu nie zmienią, niestety. Tym bardziej, że tu na forum de facto są anonimowe. Skoro tak Ci zależy, to czemu nie dogadasz się z rodzicami ze swojego żłobka, nie napiszecie petycji, nie pojeździcie po innych żłobkach? Ja tak robiłam cztery lata temu - wiem, ile to wymaga zachodu, a efekt i tak mierny, bo z opinią rodziców nikt się nie liczy, a już na pewno nie ci państwo. Ze żłobka korzystałam i korzystać jeszcze będę, mi również zależy na ocaleniu wrocławskich żłobków, ale nie tędy droga, niestety. Tylko dlaczego mam wrażenie, że nie o Twoje dzieci Ci chodzi, tylko o Twoje miejsce pracy? W internecie pisanie wielkimi literami oznacza krzyk - nie widzę powodu, dla którego na mnie krzyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
xl Re: Potrzeba Żłobków 27.06.04, 23:09 Jesteś w wielkim błędzie nigdy nie pracowałam w żłobku , chodzi mi o to żebym mogła pracować spokojnie wiedząc ze ktoś opiekuje się dobrze moimi dziecmi - są to żłobki . Opiekunki do dzieci widzieliśmy w telewjzi jak potrafią się opoiekować .Mylisz się opinia rodziców pomogła niezamknąć żłobka przy Sądowej Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Potrzeba Żłobków 28.06.04, 07:37 Pomogła tylko przedłużyć jego agonię - nie zostanie zamknięty, tylko wygaszony. Tak samo, jak swego czasu wybroniono żłobek na Litomskiej - niestety, tylko na 3 lata. Nie wspominając o żłobku na Górnickiego, który był argumentem za zamknięciem żłobka na Bujwida (że jeden w okolicy wystarczy), a rok później też został zlikwidowany. Opinia rodziców nie liczy się, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś