Dodaj do ulubionych

ŻŁOBKI W RZESZOWIE

06.10.04, 16:55
mój syn chodzi do żłobka na Dąbrowskiego. Co myślicie o ty żłobku? mi się
osobiście podobają tam panie opiekunki , misiek (2 latka) jest zadowolony
też, bo sam puka do drzwi żeby go wpuściły do środka. Podobno organizują tam
naukę angielskiego dl najstarszych dzieciaczków. czy ktoś wie ile to
kosztuje? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarna_ms Re: ŻŁOBKI W RZESZOWIE 08.10.04, 08:28
      Hej!
      Moja mała też tam chodziła (ma11 m-cy) ale z powodu bardzo częstych infekcji (w
      ciągu dwóch miesięcy - 4 antybiotyki) na razie rezygnujemy... Bardzo szybko się
      tam zaaklimatyzowała, wogóle cały żłobek robi bardzo pozytywne wrażenie, że z
      przyjemnością Wiktorię tam zaprowadzałam. Ona też bardzo chętnie tam chodził,
      rano wyciągała rączki do Pań i wogóle nie mogła się doczekać kiedy Pani po nia
      wyjdzie, jak tylko słyszała głosy zza drzwi, w trakcie przebierania!
      Myślę, że po zimie znów spróbujemy, bo Malutka bardzo się fajnie rozwijała tam.
      Pozdrawiam

Monika mama Wiki
      • kasieklan Re: ŻŁOBKI W RZESZOWIE 08.10.04, 17:32
        dzieki za odpowiedź. Czy prosiłas opiekunki żeby pokazały ci "wnętrze" żłobka?
        ja nie , a zastanawiam się jak wyglada w środku wszystko. Mój mały chodzi juz
        tam od czerwca tego roku , i jak narazie tylko raz miała zapalenie krtani...
        trochę się teraz boję bo teraz nadchodzi okres przeziebień, gryp itp.
        pozdrawiam cipelutko
        • czarna_ms Re: ŻŁOBKI W RZESZOWIE 11.10.04, 15:55
          Hello!
          Ja wybierałam małą zawsze jako ostatnią, więc pani mnie wpuszczała zawsze do
          środka, na salę - stąd wiem jak tam to wszystko wygląda smile))
          Nie martw się, jeżeli Ci dzieciaczek nie chorował (tzn. tylko raz) to nie
          musisz się martwić. Wydaje mi się, że gdyby miał coś "przynieść" to by
          przysniósł.

Pozdrawiam cieplutko

Monika
          • sylwiagorska Re: ŻŁOBKI W RZESZOWIE 13.10.04, 11:20
            cześć mamusie
            ja potrzebuję rady chciałabym poszukać jakiejś pracy i dlatego zmuszona jestem
            dać dziecko do żłobka, mieszkam w akademiku na prz więc żłobek na dąbrowskiego
            byłby najlepszy. Ale nic nie wiem na ten temat. ile kosztuje? jak długo dziecko
            może tam przebywać? moje dziecko ma już roczek więc chyba nie jest za małe? a
            poza tym już nieźle biega. pomużcie pa moje gg 2446080

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka