sweet.joan Re: Piaseczno i okolice 06.06.05, 14:46 • Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna kaczorek48 16.01.2005 21:58 + odpowiedz Czesc Mamusie. Mam pytanie dotyczace żłobka. Czy uważacie że warto posłać dziecko do żłobka? czy lepiej niech zostanie w domu z opiekunką? Moja Oliwia ma w tej chwili 8 miesiecy. Chciałabym ją posłać od września (będzie wtedy miała 16 mies.)i (słyszałam ze dzieci się lepiej rozwijają w żłobku...). I czy żlobki państwowe są godne polecenia czy lepiej prywatne? Może w okolicach Piaseczna któraś z mam zna jakiś przyzwoity żłobek? Dzieki z góry za wszelkie rady. Pozdrawiam. • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna mamakubka 17.01.2005 08:53 + odpowiedz tez mieszkam w okolicach Piaseczna niestety w Piasecznie jest tylko jeden zlobek panstwowy, przyjmuja dzieci od 19 msca, Pani z ktora tam rozmawialm byla bardzo zdziwiona ze w ogole dzwonie i ze chce tam poslac 6 msczne dziecko... zapisy WIOSNĄ na razie moj maluch jest z opiekunka w domu i wyglada na calkiem zadowolonego pozdrawiam • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna gulcia73 18.01.2005 12:29 + odpowiedz mamakubka czy możesz napisać gdzie mieści się ten żłobek w piasecznie i czy masz o nim jakieś opinie? Chciałam posłać moje dziecko do przedszkola państwowego ale we wrześniu będzie miała 2,9 lat i sie nie załapie bo w przedszkolach jest totalne oblężenie i przyjmują starsze. Pani w jednym przedszkolu zdziwiła się(a propos zdziwienia pani z którą ty rozmawiałaś)że ja takie dziecko chce do przedszkola - przecież do 3 lat zostaje jej AŻ 3 miesiąca i dla takiego dziecka to całe wieki - faktycznie... • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna cyntia33 20.01.2005 15:32 + odpowiedz CHyliczkowska 47 tel. 756 78 55 • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna gulcia73 21.01.2005 10:56 + odpowiedz cyntia33 dziękuję Ci za adres oraz nr. telefonu - chodziło mi raczej o jakieś opinie o tym złobku. Czy masz lub miałaś z nim "coś wspólnego", jeśli tak proszę napisz co o nim sądzisz. • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna cyntia33 21.01.2005 13:08 + odpowiedz Nie miałam, oprócz tego, że zajrzałam do książki telefonicznej, bo też szukam żłobka w tych okolicach, choć raczej od września (moja małą dopiero skońćzy w przyszłym tygodniu 6 m). Ale jak się czegoś dowiesz, to chętnie przeczytam • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna mamakubka 21.01.2005 21:08 + odpowiedz tez nie znam opinii niestety a numer telefonu tez mialam z ksiązki • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna kaczorek48 03.02.2005 14:13 + odpowiedz Czesc moja cora tez jest malutka - 8 miesiecy. Znalazlas moze jakis inny zlobek (oprocz Chyliczkowskiej) tu w okolicy?? Pozdrawiam Magda • Re: Czy posłać do żłobka?- okolice Piaseczna megi122 09.05.2005 19:12 + odpowiedz Też szukam żłobka w Piasecznie lub na trasie przy Puławskiej i ten w Piasecznie też odpada, bo Zosia w tym czasie będzie miała rok. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Piaseczno i okolice 06.06.05, 14:47 • Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów cyntia33 16.02.2005 08:54 + odpowiedz Znacie w tych okolicach jakiś fajny żłobek - prywatny lub państwowy. Albo może ktoś ma nianię do odstąpienia z tych okolic? • Re: Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów asiaap 16.02.2005 10:28 + odpowiedz na Ursynowie sa 3 zlobki panstwowe 1 Wiolinowa 1 643 68 39 2 Mandarynki 14 468 73 67 3 Warchałowskiego 8 643 05 15 pozdr asia • Re: Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów cyntia33 17.02.2005 09:31 + odpowiedz dzięki! • Re: Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów cyntia33 17.02.2005 09:32 + odpowiedz a czy któryś z nich znasz i możesz polecić (odradzić)? • Re: Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów asiaap 17.02.2005 12:43 + odpowiedz z opinii mojej sasiadki-Warchalowskiego jest lepszy niz Wiolinowa a jak jest na Mandarynki to nie wiem pozdr asia • Re: Józefosław/piaseczno/mysiadło/Ursynów hgrala 20.02.2005 14:35 + odpowiedz przyłączam się do prosby przeszukalam okolice dodam tylko, że ze złobkiem państwowym jest problem ( trudno się dostac ) a pryatne ??? nie znalazlam'moja mała nie ma jeszcze 2 latek dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Piaseczno i okolice 06.06.05, 14:48 • Żłobek prywatny w okolicach Piaseczna k/ w-wy emmamm 05.06.2005 23:17 + odpowiedz szukam prywatnego żłobka w okolicach piaseczna lub w samym piasecznie. dzieki. emma Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Piaseczno, Konstancin 06.06.05, 14:51 • Żłobek w Piasecznie i Konstancinie primas 28.04.2004 10:13 + odpowiedz Czy ktoś zna jakiś żłobek w Piasecznie, Konstancinie, albo gdzieś w pobliżu. Czekam na namiary i opinie. Za dwa miesiące moja mała córa będzie miała 5 miesięcy, muszę wrócić do pracy, a to wiąże się z oddaniem jej do żłobka. • Re: Żłobek w Piasecznie i Konstancinie primas 28.04.2004 13:30 + odpowiedz Czego się dowiedziałam; w Konstancinie nie przyjmują takich małych dzieci, dzieciak musi mieć 1,5 roku, natomiast w Piasecznie dzieci zdają egzaminy tak jak na uczelnie; dzieciak musi sam chodzić, załatwiać się, tzn, musi być samodzielny. Nie wiem co mam zrobić, ja myślałam że do żłobka idą maluchy, a tu niespodzianka. W W-wie też są żłobki, ale też albo przyjmują "dorosłe dzieci", albo z W-wy a ja niestety jestem z Piaseczna. Czy może ktoś ma jakiś pomysł..? • Re: Żłobek w Piasecznie i Konstancinie siborki_mi 30.04.2004 22:32 + odpowiedz Cześć! Ja mam dziecko w żłobku nr na ul. Dąbrowskiego 96 - Górny Mokotów. Nie umiem Ci powiedzieć od jakiego wieku przyjmują u nas dzieci, bo moja córka chodzi do III grupy i od tej grupy zaczęła tu chodzić. Ale w jej grupie w październiku były dzieci mnije więcej w wieku 1,5 do 2 lat. W grupie II są dzieciaki do ok. 1,5 roku - więc sądzę, że w I grupie są naprawdę maluchy. Zresztą czasem widzę kogoś z małym dzieckiem w wózku. Jak chcesz mogę się dopytać - ale to dopiero po 3.05. I wiem, że do "mojej" grupy chodzi chłopiec z Piaseczna (zresztą jego mama kiedyś odwiedziła ten żłobek w Piasecznie, bo męczyły ją dojazdy - ale po wizycie w nim stwierdziła, że na pewno go tam nie przepisze. W porównaniu z "naszym" żłobkiem wydał jej się beznadziejny. Nie straszę Cię absolutnie, ale dla mnie były cenne takie uwagi mam, zanim wysłałam swoją małą. Gdybyś chciała czegoś więcej się dowiedzieć - pisz na priva: siborki@wp.pl. Tu "jestem" bardzo nieregularnie. A i jak napiszesz na prywatny adres to mogę się spóźnić z odp - mam awarię komputera. Powodzenia - Magda - mama Ingi • Re: Żłobek w Piasecznie i Konstancinie adrianakanabus 29.04.2004 20:31 + odpowiedz Z tego co wiem w Konstancinie przyjmują nawet 7-8 miesięczne dzieci,a w Piasecznie 1,5 roczne. • Re: Żłobek w Piasecznie i Konstancinie aniapatryk 24.09.2004 14:35 + odpowiedz Dziewczyny poszukuje dla znajomej żłobku w Piasecznie , lub Konstancinie, najlepiej prywatnego. jeśli ma ktoś namiary bardzo proszę o podanie ich. kazda opinia tez mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Konstancin - Jeziorna 17.06.05, 20:45 • Opinie- żłobek w Konstancinie-Jez, ul. Jaworskiego in77 07.06.2005 15:44 + odpowiedz chciałabym dowiedzieć się czegoś o gminnym żłobku w Konstancinie-Jeziornie przy ul. Jaworskiego. czy mogę tam posłać moją córcię? dziękuję za wszystkie opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś