merlana 12.04.06, 08:13 czy jest tu ktoś z opola?chciałabym wiedzieć jaki żłobek wybrać?poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulas100 Re: opole 12.04.06, 20:51 Żłobek? wybrać? w Opolu? he, he Z tego co wiem to przy tak niewielkiej liczbie żłobków w Opolu nie ma co wybierać - a trzeba sie zapisywać- najlepiej na rok przed.. Co i tak niczego nie gwarantuje.. chyba nie bardzo pomogłam. Ania, nie z Opola ale informacje mam z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
joanon Re: opole 21.04.06, 11:03 jestem z opola, i też mam problem ze żłobkiem, ale z powodu braku miejsc a nie z powodu dylematu który wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
tm2004 Re: opole 21.04.06, 11:56 Witam, po rozeznaniu we wszystkich żłobkach wybrałam Dambonia. Mój synek chodzi tam drugi rok i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
joanon Re: opole 24.06.06, 22:58 Moja Ola dostała się do żłobka na Barlickiego, proszę o jakieś info na temat tego żłobka Odpowiedz Link Zgłoś
anka.bod Re: opole 10.08.06, 00:05 czekam na miejsce na Barlickiego od stycznia, ale nie wypelniałam żadnego formularza, ani nie przynosiłam zaświadczenia z pracy, kierowniczka zapisała i kazała dzwonić we wrześniu. pewnie poprostu mnie zbyła? Odpowiedz Link Zgłoś
olakopytko Re: opole 04.09.06, 18:28 Ja jestem baaardzo zadowolona ze żlobka na ul. Barlickiego. Nie wiem jak jest w innych żłobkach, bo nie mam porównania. Kierowałam się opinią znajomych, którzy bardzo polecali tę właśnie placówkę i nie zawiodłam się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś